Архів чату за 21.10.2025 вт (39)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
Відповісти
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 153 рази
Подякували: 1410 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

111 :09:20
доброго ранку!

EVGENIY :09:22
Доброго ранку, всім гарного дня

Віктор :09:31
EVGENIY, Вітаю, скажіть чому казначейства проводять платежі за надані послуги за КЕКВ 2281 вказаний в пл. інструкції, а не повертають з вимогою вказати правильний КЕКВ послуг (2240)?

1111 :09:33
Доброго ранку,Будь ласка підкажіть звільняється вихователь після відп по догл за дитиною. Невикористана відпустка за 2021 2022 роки, середня з-та нар-ся з мінімальної зарплати. а за який період. Зараз МЗП 8000 а тоді була інша?

EVGENIY :09:33
Віктор, на скільки я пам'ятаю 2281 це кекв отримуачів, його використовують у планах використання, тому і видатки по ньому всі, в плані використання вони розшифровані

Віктор :09:49
EVGENIY, Дякую, якщо я веду облік в Фіт Бюджеті, мені потрібно все рівно потрібно проводити банк. виписки по правильним КЕКВ, щоб мати інформацію за місяць по витратам за певним КЕКВ?

EVGENIY :10:04
Віктор, банк у вас проходе по 2281 по такому і проводите

Ксю :10:25
Доброго ранку! По якому КЕКВ закуповувати шампанське та ікру для новорічного фуршету в установі ?

Наталя т-ц :10:36
Ксю, )))))хочу до вас на роботу

EVGENIY :10:38
Наталя т-ц, і я

Світлана :10:43
Ксю, Ви, напевно, ОМС!

OLENA :10:46
Ксю, Добрий день. бюджетним установам заборонено купувати алкгольні напої. Якщо у вас передбачено КЕКВ2230 то по ньому. Якщо в установі немає буфету або їдальні то видатки проводять по КЕКВ2210, Але потрібно програма заходів затверджена вищестоящими органами( Головним розпорядником, виконкомом, радою )

Галина :11:12
Ксю, цікаві у вас в установі видатки. І конкурси, мабуть, теж. А за яким, цікаво КПКВК Ви це збираєтесь закуповувати?

******* :11:25
3 черга цього місяця в когось проходила?

Інна :11:35
Добрий день, підкажіть, умови оплати праці ліквідаційної комісії???? Усіх працівників виводять 11.11.2025, а що робити з ліквідаційною комісією, які подальші кроки??? Правонаступників немає.

Євген :11:48
Інна, ніхто нічого мені, наприклад, не платив. Все ж в межах фонду, А який фонд після ліквідації?))))

Інна :11:53
Я так розумію, що ліквідаційна комісія залишається на своїх посадах?? І тому оплачувати їм зарплату за посадами. По КЕКВ 2111 в установі є ще кошторисні призначенння.

Інна :11:55
Членів ліквідаційної комісії теж потрібно звільнити з займаних посад 11.11.2025?

Світлана :12:54
*******, поки не проходила.

Ольга :12:58
спеціаліст 2 категорії дошкільного закладу переходить на роботу в заклад позашкільної освіти, який тарифний розряд треба йому встановити ?

СВА :13:28
Добрий день) Підкажіть будьласка реквізити для повернення до ПФУ надміру перерахованих коштів по тимчасовій непрацездатності (Запорізька область). Дякую

Аня :13:32
СВА, ці ж кошти звідкись прийшли, туди ж і вертайте

Оксана :13:51
СВА, на сайті ПФУ є реквізити для повернення лікарняних, починається рахунок на 63, він не той з якого надходить фінансування.

Діана :14:14
Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо акт складений 1 жовтня, а затверджений керівником 21 жовтня, яку дата показувати в МО?

EVGENIY :14:31
Діана, документ має дату 1 жовтня

Діана :14:37
А в програмі дата операції це що тоді?

Діана :14:38
EVGENIY, я уточню, працюю в фіт бюджеті, і не зрозуміло чим відрізняється дата документа і дата операції

EVGENIY :14:39
Діана, дата проведення в бухобліку, документ може бути іншою датою

EVGENIY :14:40
Діана, є документ і є операція це дві різні сутності, підставою для операції є документ

EVGENIY :14:41
якщо дати в межах одного місяця то не має ніякої принципової різниці, як в вашому випадку, але дата документа від цього не зміниться

Наталя :15:01
Доброго дня. Хочу посадити юридичні забов. по КЕКВ 2210. Код ЕДРПОУ пишу отримувача, а що пишемо в інших суттевих умовах? Дякую.

Інна :15:04
Наталя, якщо це дод.угода до договору, то її прописуєте, а якщо договір, то нічого не пишете

Валентина :15:08
Наталя, дай Бог щоб проросли, коли "посадите":)))

Наталя :15:09
Інна, так це договір. Та наче раніше щось прописували. (Просто довно у мене не було дог. по 2210)

Наталя :15:10
Валентина, 😊

Інна :15:13
Наталя, якщо це договір, то ніколи там нічого не писали

татка :15:18
доброго дня, як у вас працює сдо?

Віка :15:19
татка, СДО висить, пускає через раз

Ганина :15:19
доброго дня! СДО не працює

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”