Архів чату за 01.12.2025 Пн (31)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
Відповісти
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 153 рази
Подякували: 1411 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

EVGENIY :08:40
Доброго ранку, всім гарнго дня

Люсія :09:02
Добрий ранок!

Дар'я :09:58
Доброго дня. В договорі прописано послуга з заміни переднього скла салону правого транспортного засобу. Як здійснити бухгалтерський облік? Чи краще розділити послуги і придбання лобового скла?

EVGENIY :10:17
Дар'я, навіщо розділяти? Чим вас не влаштовує послуга з заміни скла? Навіщо ви так хочете розділити?

Дар'я :10:22
Я не хочу, просто тільки почала працювати бухгалтером і думаю як краще це зробити. А потім суму заміни можна списати на витрати 8013? я так розумію це поточний ремонт?

EVGENIY :10:24
Дар'я, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... -ta-oblik/

Ірина :10:26
ВІдділ освіти, централізована бухгалтерія. Працівниця працює з 01.09.2024 року в ЗДО 0,5 ставки та сумімісником в щколі вчителем. Іде на лікарняний по вагітності та пологам з 27.11.2025 Середній по ЗДО виходить 197,63. Чи потрібно тут рахувати від 262,81 (тобто мзп)???

EVGENIY :10:28
Дар'я, якщо ви нічого не купляли то у вас просто акт послуг проводите Дт 8013 Кт 6211

Дар'я :10:30
Ні, просто договір на послуги з заміни. Дякую дуже

EVGENIY :10:30
Ірина, ніхто не хоче читати новини , а вона була буквально на минулому тижні https://buhgalter.com.ua/news/trudovi-v ... tnosti-ta/ лист ПФУ в свіжих оновленнях ще висить

ю :10:56
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, як накласти електронний підпис формату PKCS#7 для казни?

ю :10:58
все, зробила, дякую

Міла :11:00
Добрий день, підкажіть будь ласка чи можно списати з матер.відпов.особи з рахунку 1113 дидактичні матеріали які були видані для навчання (лего, муляжі овочі-фрукти і т.і) і як це зробити?

EVGENIY :11:09
Міла, більше схоже що це МШП, тому у вас і такі проблеми, списати з МВО або списати з обліку ви хочете? Може просто треба облік виправити?

Міла :11:33
EVGENIY, сама вже заплутилась. Звернулась МВО, що ці матеріали видані вчителям у класи для навчання вже давно. І питає чи можна їх з нього списати

EVGENIY :11:42
Міла, ось такі бувають МВО це і вас стосується https://buhgalter.com.ua/consultations/31098/

EVGENIY :11:42
Якщо вона для цілей бухобліку МВО то вже давно треба було з неї передати на інші МВО на тих хто використовує

Міла :11:53
EVGENIY, а не можна списати актом комісії по школі, що видано на навчання і не на кого не ставити? Дякую за відповіді)

EVGENIY :11:59
Міла, це ж не МШП у вас, ви мову ведете як про мшп хоча це у вас ІНМА, а це різні речі і різні підходи для обліку, хоче зробити з ІНМА так якби це МШП, але це не так

EVGENIY :11:59
Міла, якби поставили на облік як МШП то так би і робили

МАРІЯ :12:29
Добрий день , шановні бухгалтери ЦНСП (КПКВ 0113241) хто працює з програмою кривдників – якщо психолог- ФОП хто оплачує його роботу центри чи міські ради по КПКВ 0113123? В нас виникає питання якщо в нас немає цього КПКВ як ми можемо оплати за роботу психолога-фоп по програмі І чи правомірно буде якщо ми відкриємо ще один кпкв

Катерина :12:58
Добрий день) надбавка за склад.і напруж. вчителю нарахов. від окладу чи навнтаження?

Оксанка :14:37
Добрий день, в бюджетній звітності в додатку 19 виникла помилка, занесені дані вірно. В когось ще можливо така ситуація?

Людмила :14:53
Добрий день) системний блок за 19000,00 грн. по якому КЕКВ підскажіть

Оксанка :15:02
Людмила, якщо у Вас прописано, що вартість основних засобів більша за 20 тис.грн, то ставите на КЕКВ 2210.

EVGENIY :15:02
Людмила, ну тут може бути два варіанта, якщо це в складі компа то це запчастина нібито, а якщо окремий об'єкт то це окремий об'єкт, все тепер складно

EVGENIY :15:03
Оксанка, все вже не так просто казначейство наголошує на тому що ця варітсть ваше особисте, а інструкції кекв ця вартість до лампочки

Оксанка :15:04
EVGENIY, зрозуміло.

натли :15:07
EVGENIY, знову п'ятничне питання зверху. ото накрутили наші *вищі сили*😨

Людмила :15:13
так по якому КЕКВ 3110 чи 2110

EVGENIY :15:21
Людмила, все залежить від визначення об'єкта обліку, якщо в обліку буде КОМП у в його складі буде цей системний блок то це 2210, якщо буде як окремий об'єкт обліку то це 3110

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”