Добрий день. У кого є бланки на списання основних під час інвентаризації. Дякую
EVGENIY :08:46
Доброго ранку, всім гарного дня
EVGENIY :08:47
Inna, існує єдиний бланк на списання ОЗ він ось тут
цнсп :09:14
Добрий день. Підскажіть, працівник приніс довідку про участь у навчальній сесії без печатки вузу. Можна взяти чи повернути до оформлення?
НН :09:18
Доброго дня! Підкажіть будь ласка як правильно розрахувати премію у розмірі середньомісячної зарплати?З розрахунку 12 місяців чи 2? Бо програма рахує з 12 міс., а в Постанові 100 зазначено, що відпускні, матдопомога і компенсація з 12 міс., а у всіх інших випадках з розрахунку 2 міс. Можливо є якесь роз'яснення?
керр :09:20
цнсп, форма довідки передбачає проставлення печатки...
керр :09:21
НН, 2 міс... Ви ж перечитали які виплати обраховують з 12 міс...)
цнсп :09:26
керр, я знаю, питання чи є моя відповідальність за неналежно оформлені документи? і паралельно, верхня частина довідки теж не оригінал, а роздруківка з пошти, як поступити?
керр :09:40
цнсп, варто, щоб був документ з печаткою "мокрою" чи електронною...
цнсп :09:46
керр, дякую
Олена :10:16
добрий день підкажіть при заповненні списку виплат до постанови 151 в бланкі з постанови стоять Х ці стовбчики не заповнювати?
Іра :11:08
в бланках акт списання ОЗ, запасів не стоїть МП там де затверджує керівник, але в переліку документів де ставиться печатка в діловодстві є акти списання. Як думаєте треба ставити печатку?
Людмила :11:11
Доброго дня. Підкажіть,будь ласка. При реєстрації юридичних зобовязань. Сканований договір більше 5 МБТ.Підкажіть,як стиснути файл
Людмила :11:11
Будь ласочка
1 :11:19
Людмила, через сервіс можна стиснути, наберіть - стиснути документ онлайн
ФСН :11:54
Людмила, ще як варіант скануйте лише в чорно-білому форматі
Ірина :11:56
Людмила.
EVGENIY :12:00
Людмила, ще налаштуйте якість сканування може меншою зробити і файл буде меншим
******* :12:31
ФСН, краще відтінки сірого....чорно-білі не видно печатку
******* :12:33
програма провірена роками ABBYY FineReader 12 PRO.......є все що потрібно ....інтерфейс не перегружений
we :12:53
ABBYY FineReader російського походження
нед :13:05
we, звідки таке припущення?)
Normal :13:55
Людмила, Pdf 24 качаєте встановлюєте та стискаєте (безкоштовний)
we :14:06
нед, то не припущення. В травні 2017 року програма була включена до списку заборонених продуктів російських компаній. ТОВ «ABBYY» включено в дод.2до рішення РНБО від 28.04.2017 «Про застосування персональнихспеціальних економічних та інших обмежувальних заходів(санкцій)», яке введено в дію Указом Президента від 15.05.2017 № 133/201.
вікторія :14:21
людмила, безкоштовний для стискання,обєднання пдф
Тетяна :14:33
Доброго дня. Підскажіть ,будь ласка, якщо працівник відпрацювавши свій робочий час в п'ятницю і ввечері перетинає кордон, у неділю повертається,чи потрібно писати заяву за власний рахунок?
EVGENIY :14:39
Тетяна, а вам яка справа що робе працівник у вільний від роботи час? Він може і на марс злітати якщо на роботу прийде то вас це не стосується де він був і не був
Бухгалтер :14:43
Доброго дня. Колеги, чи працю у вас портал ПФУ? Вже другий день не виходить відправити заяву-розрахунок.
ВІК :14:44
Бухгалтер, зранку заходила, зараз не можу
Бухгалтер :14:46
ВІК, дякую.
Інна :14:47
Добрий день, цілий день сьогодні не можу зайти в ПФУ , пише "Помилка виконання на сервері"
ВІК :14:53
Інна, Бухгалтер, щойно зайшла
Бухгалтер :14:55
Інна, ВІК, Помилка виконання на сервері, знову.....
Олена :15:21
Благаю про допомогу. Як оплатити заміну вчителя початкових класів (менше двах місяців)? Заміну проводила асистент вчателя. У мене виникає питання: оплачувати лише години, чи і престиж, і класне керівництво, і зошити, і вислугу і т.д. І чим ми керуємося бо в п.73 Інструкції 102 взагалі нічого цього немає. Дякую
Галя :15:52
Монітор до комп'ютера по якому кекв пропускає казна?
EVGENIY :15:57
Галя, кожна казна по своєму
Віта :15:58
монітор відповідно до наказу 333 це КЕКВ 2210
Віта :16:08
Віта, згідно наказу 333 КЕКВ 3110- придбання оргтехніки, комп'ютерної техніки (у тому числі придбання програмного забезпечення, яке передбачене разом з придбанням комп'ютерної техніки), периферійного обладнання комп’ютера;
Віта :16:09
EVGENIY :16:10
Віта,
НН :16:12
EVGENIY:Підкажіть будь ласка як правильно розрахувати премію у розмірі середньомісячної зарплати? З розрахунку 12 місяців чи 2? Бо програма рахує з 12 міс., а в Постанові 100 зазначено, що відпускні, матдопомога і компенсація з 12 міс., а у всіх інших випадках з розрахунку 2 міс. Можливо є якесь роз'яснення?
Віта :16:13
EVGENIY :16:42
НН, я бачив вам і у фейсбуці відповіли і тут вже надали відповідь
EVGENIY :16:43
НН, 2 міс