Архів чату за 29.12.2025 Пн (34)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
Відповісти
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 154 рази
Подякували: 1418 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Олена :08:24
Доброго ранку! Чи буде підвищення окладів соціальних працівників у 2,5 рази з 01.01.2026 року? А бюджет вже прийняли😕

EVGENIY :08:34
Доброго ранку, всім гарного дня

EVGENIY :08:34
Олена, слідкуйте за новинами на сайті, сьогодні або завтра про це буде новина

Олена :08:42
EVGENIY, добре,дякую

EVGENIY :09:11
Олена, https://buhgalter.com.ua/news/trudovi-v ... v-zrostut/

Олена :09:15
EVGENIY, це я читала. Який номер рішення уряду? І де брати гроші, якщо бюджет ухвалено вже? Що кажуть на це

EVGENIY :09:18
Олена, ви запитали в першому питанні хіба це?

EVGENIY :09:23
Всі скрізь пишуть про якесь рішення уряду про підвищення, але самого рішення не має ніде і що ці всі писаки мають на увазі можна лише здогадуватись

Ірина :09:35
Олена, теж в шоці. Знайшла лише проект: https://www.msp.gov.ua/legislation/draf ... ykh-posluh

Олена :09:39
EVGENIY, і я про те ж

Ірина :09:42
Олена, в пояснювальній записці вони написали, що необхідні додаткові кошти міського бюджету. Але може бути перерозподіл між стимулюючими та обов'язковими виплатами

цнсп :09:53
Олена, Ірина, EVGENIY, від перестановки доданків сума не змінюється. У Пояснювальній записці до проєкту Постанови Міністр вказав, що підняття окладів може здійснюватись за рахунок перерозподілу додаткових доплат

Олена :09:56
А якщо додаткових і стимулюючих доплат не вистачає?

Ірина :10:10
Олена, унас теж не вистачає

цнсп :10:23
Ірина, Олена, спочатку перетягуєте з задніх місяців а потім просите додаткові кошти

Олена :10:27
EVGENIY, зробіть будь ласка фінансову та бюджетну звітність в одному файлі - так зручніше. Дякую.

EVGENIY :10:33
Олена, роблю, зараз ось сиджу роблю але всі пишуть про підвищення, тому я і новини роблю і звітність )))

Марина :11:25
Внутрішньовідомча передача інма отриманих як благодійка 1412-1113, 5111-1113? Дякую

Оксанка :11:57
EVGENIY, в цій новині, що ви написали про підвищення окладів, тільки ці 3 тарифні розряди стосуються зміни чи всіх?

EVGENIY :12:06
Оксанка, я поставив джерело, саму постанову я не бачив, вище в чаті кидали посилання на проєкт можете в ньому глянути

Галина :13:12
цнсп, у кого просите? у директора обласного департаменту фінансів вже істерика. Вона ще на збільшення зарплат викладачам коштів не знайшла, а тут їй соцзахист повідомляє про потребу. В цьому році обласний бюджет на кредитах сидів, а сподівань на збільшення в наступному році немає геть

Галина :13:15
За всіх урядів перш ніж вводити якісь підняття зарплат чи введення якихось виплат, мінфін робив запит щодо розрахунків потреби, де департамент фінансів мав дати підтвердження наявності на те коштів. А за нинішнього уряду хтось щось десь знайшов, і начхати чи у інших бюджетів на то кошти є

Наталя т-ц :13:20
хтось із надавачів соцпослуг отримує кошти по постанові 928? надбавка до 100%

Олена :13:58
Наталя т-ц, ми платим 50%

Іра :14:11
хтось чув що за нові роз'яснення за 6 дс, тепер треба всім здавати, так требує зараз казна

цнсп :14:15
Галина, ви просите у свого засновника. Те що немає коштів на зарплату вчителям у даному випадку не ваша головна біль, у вас є свої ПРАЦІВНИКИ і своя Постанова до виконання. Інша справа, що підвищення я не бачу, це черговий популізм.

EVGENIY :14:24
Іра, якщо ви не головний розпорядник то вас ця форма не стосується

Оксанка :14:46
Іра, ми - головний розпорядник, то казна вже повідомила про здачу 6-дс. Пустої, якщо даних немає.

Оксана :15:02
Добрий день, підкажіть, будь ласка, готуємо розпорядження про штатний розпис, ОМС, який ставити посадовий оклад прибиральнику службового приміщення та водію?

Іра :15:13
Оксанка, зараз установи подають ліквідаційну і кажуть пусту 6 дс система не пропуксає

Оксанка :15:32
Іра, Мені головбух казни так написала, що подавати пусту, а там в ході справи подивимось.

Тетяна :15:34
Підкажіть будь ласка чи потрібно новоствореній громадській організації подавати 20-ОПП якщо ще не має офісу а організація зареєстрована за домашньою адресою засновника?

Зоя :15:49
Підкажіть, будь ласка, як правильно потрібно здати об*єднаний звіт . Обновила медок,а у реєстрі звітів звіт податковий . Чи здавати постарому через Об*єднаний звіт?

EVGENIY :16:18
Зоя, звичайно ж по старому ніяких змін в звіт не вносили

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”