Архів чату за 16.01.2026 Пт (81)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
Відповісти
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 154 рази
Подякували: 1418 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Зінаїда :03:18
Доброї ночі......Геть туплю.....проводки передачи павербанку(1113) від відділу освіти до навчального закладу.підскажіть будб ласка

Віта :08:01
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка "Є-Звітність " працює?

Марина :08:07
Віта, намагаюсь зайти, висить

Марина :08:08
о 9 ранку запрацює)

Віта :08:11
Дякую

НК :08:18
а до СДО вдалось кому зайти?

ALLA :08:21
"Є-Звітність запрацювало

НК :08:22
ALLA, у васякий браузер?

Олександра :08:40
Сдо теж не працює, ні через гугл, ні через оперу

EVGENIY :08:41
Зінаїда, 5111 1113, 1412 5512

EVGENIY :08:41
Доброго ранку, всім гарного дня :)

Олена :09:12
Доброго ранку. Підкажіть де скачати DBFNavigator

EVGENIY :09:13
Олена, якщо хочете можу викласти на форумі, але достатньо загуглити купа посиланнь є на нього

Олександра :09:18
Щодо СДО. У нас збилась адреса, виправили і зайшло

НК :09:22
Олександра, адреса в браузері чи в Cisco?

Галинка :09:48
Доброго дня!Підскажіть де зробити повідомлення про укладений договір по інтернету в Единій інформаційній системі

EVGENIY :09:49
Галинка, https://buhgalter.com.ua/news/zakupivli ... -2026-rik/

Марина :09:49
У нас зранку СДО працює

НК :09:51
Олександра, а де ви взяли нову адресу, якщо не секрет?

Світлана :09:54
НК, адреса не мінялася. СДО працює.

Олександра :09:55
Адреса не нова, а в тій адресі що була зникло закінчення адреси.../sdo

Олександра :09:56
В браузері

Олександра :09:58
Не знаю як таке трапилось, адреса була в закладках, ніхто її вручну не вводив і нізвідки не копіював, а от саме вчора перестало працювати.

НК :10:01
Гаряча лінія заявила мені, що вина провайдера)))

Олександра :10:07
Зрозуміло)))

Оксанка :10:19
Добрий день. Підкажіть, до звіту про використання доходів неприбуткової організації потрібно додавати до фінзвітності тепер і форму 6-дс?

Ольга :10:21
Доброго дня. Можливо хтось знає, чи підпадають під постанову №1749 від 26.12.2025, яка стосується підвищення на 40% посадових окладів педагогічних працівників, директори і заступники музичних і художніх шкіл?

Ірина :10:30
Добрий день, колеги, у вас працює

Ірина :10:31
Добрий день, колеги, у вас працює Є-звітність?

Віта :10:32
Ні

. :10:32
Доброго дня ,не працює Є-звітність

Люсія :10:39
Не працює знову

Наталія :11:11
Один раз вдалося зайти. тепер знову не працює

*** :11:12
Чи потрібно надсилати цього року повідомлення про проекти інформатизації до 500 тисяч

Світлана :11:19
***, https://buhgalter.com.ua/news/zakupivli ... proyektiv/

Алеся :11:19
Доброго дня чи дійсно вже працює постанова про підняття окладів соціальним працівника. Бо щось страшно нараховувати

Олена :11:23
Алеся, працює

Галина :11:24
Ольга, всі, хто підпадав під підвищення на 10% підпадають під нову постанову

*** :11:28
Дякую

Ольга :11:43
Галина, дякую

Ірина :11:50
Добрий день! У 2026 році Об'єднану звітніть бюдетники подають раз в місяць чи квартал?

Оксанка :11:58
Ірина, раз в місяць

**** :12:17
Доброго дня, чи працює СДО?

Оксана :12:31
Якщо увесь місяць працівник на лікарняному чи у відпустці, то цей місяць виключаємо з розрахунку середньої?

тетяна :12:52
Мережа ! Фін не тягне розр рахунки з юр, якщо один код ЕДРПОУ це просто капець! Приватбанк в юр нові реквізити, а фін тягне старі! Дата погашення в фін не ставить 30.01 а тільки сьогодні

Ігор :13:17
Тетяна, Фіт бюджет робота з казною безкоштовна, можете спробувати... а далі вирішуйте

Nattta :13:24
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, який період ставиться у довідці для пенсії державного службовця Додаток 6 "про інші складові заробітної плати..." , якщо державний службовець звільнився у 2015 році?

натли :14:02
Алеся, на 11,19 Олена, а ва що вже виділили додаткові кошти на підняття?

натли :14:02
Алеся, на 11,19 це ви маєте зясовувати у своєму фінвідділі,а не тут.

ОК :14:04
Як заповнювати 4 ДФ до податкової , якщо не має ідентифікаційного коду?

EVGENIY :14:06
ОК, https://buhgalter.com.ua/articles/zvitn ... povnennya/

Одесабух :14:15
Добрий день, підкажіть по якому КЕКВ потрібно робити закупки дизпалива до генераторів

наталя :14:18
Доброго дня. підкажіть якщо здала звітність єсв і вона прийнята,але згадала що в таб.5 непоказала прийняття . як можно перездати заного

Є.М. :14:21
Одесабух: є роз'яснення ДКСУ про те що,якщо установа купляє пальне на транспорт по 2210 то і на генератори по цьому ж коду

EVGENIY :14:28
ось це роз'яснення https://buhgalter.com.ua/news/zastosuva ... akupivlyu/

Одесабух :14:33
Благодарю за відповідь!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Людмила :14:52
Добрий день ! хто має справу з об'єднаним звітом ? Забула показати новорічні подарунки дітям певних категорій. треба зробить новий звітний. Я подаю лише ту форму ( додаток 4 наче) з тими подарунками і пусту форму ( ну ту, оновну саму першу). А в додатку 4 роблю рядки ТІЛЬКИ з подарунками. Раніше подане ( по з/платі, ФОПам) не дублюю. Так ?

ірина :15:12
16.01.2026 Так і немає Постанови про заробітну плату для дерслужбовців на 2026 рік зайняті дуже державоутворювачі

Ксю :15:12
Людмила, підкажіть ви за рахунок установи їх купляли, брали дані батьків ідентифікаційні коди? їх показувати незалежно від вартості подарунка?

Марина :15:19
Ксю, ми брали коди дітей

Ксю :15:21
Марина,а якщо ми не купляли, а нам дала благодійна організація для передачі дітям відповідних категорій, то також показувати в обєднаному?

Марина :15:23
Ксю, думаю так... вони ж отримали, видали ви...

Ксю :15:27
Марина, в нас планується така ситуація, що дадуть генератор щоб ми передали сім'ї. Там зрозуміла сума буде велика. Хто має платити податки?

EVGENIY :15:32
ірина, не має, забули зовсім про них

Ксю :15:32
Марина, в нас планується така ситуація, що дадуть генератор щоб ми передали сім'ї. Там зрозуміла сума буде велика. Хто має платити податки?

Ксю :15:32

Галина :15:33
Що в РМ26 при наборі ФЗ значить "ComboBox1" ?????

Галина :15:34
і як можнавибрати реквізити з довідника для ЗФ ?

Галина :15:34
для ФЗ фін зобов.

EVGENIY :15:36
Ксю, я вважаю що точно не ви, ви не є податковим агентом для них, теоретично вони самі повинні задекларувати свої доходи і сплатити податки, але це лише моя думка

Галина :15:36
і чомусь при наборі ФЗ доступна сума залишку ЮЗ не зменшується :(

Галина :15:38
і суму з ЮЗ не підтягує автоматично

Ксю :15:38
я думаю, що це має бути цільова благодійна допомога, якщо напишуть кому конкретно її надати. Але чи в звіті є коди де цільова і не цільова? Перший раз з таким стикаюсь.

EVGENIY :15:39
"ComboBox1 не звертайте, а це увагу, автор програми, мабуть, щось задумав, але не допиляв, вона не заважає, мабуть, щось буде після наступного оновлення

Людмила :15:39
Ксю, так, ми брали за рахунок установи, брали коди дітей, код 160. Але про новий звітний так ніхто нічого і не знає ?

Ксю :15:46
Людмила, і маєте поставити "0", для введення пропущеного рядка.

Людмила :15:48
Ксю, так, це зробила. Дякую

Ксю :15:49
Важливо контролювати, щоб сумові показники з коригувальних додатків правильно відобразилися у відповідних розділах основної частини Податкового розрахунку.

Ксю :15:52
Людмила, а моя ситуація під який код взагалі підпадає. 169,187

Ігор :15:57
Кому потрібно набрати заробітну плату в Фіндокументи. Набираєте юридичні зобовязання ЄСВ, ПДФО ВЗ, готівка. Виходите з програми, В папці з програмою відкриваєте файл URZB.DBF В ньому потрібно дописати в стовпчик polut назву отримувача коштів як у вас в довіднику (найкраще скопіювати з сдо щоб не помилитися символами) буде працювати :-) 0978083275

EVGENIY :16:19
Ігор, навіщо тоді ця програма я і сам можу в дбф файлі все набрати ))

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”