Доброго ранку, всім гарного дня
* :08:37
Взаємно
Наталія :09:37
Якщо подорожні листи відмінені,то яким чином проводити списання пального.
Леся :09:41
Наталія, ким відмінені?я щось пропустила?
EVGENIY :09:45
Леся,
EVGENIY :09:47
Леся, втратив чинність ще у квітні 2013 року.
EVGENIY :09:47
Леся, ви багато пропустили )))
Леся :10:17
EVGENIY,це точно,просто не встигаю
Олена :10:18
Добрий день. Чи є приклади заповнення протоколу щодо прийняття рішення уповноваженою особою (до 50 тис.) та річний план закупівель?
Олена :10:18
Чи потрібно при новій закупівлі що разу оформлювати новий річний план? Чи це будуть зміни до плану?
ВІК :10:27
Наталія, ми в положенні про облікову політику затвердили форму подорожнього листа і списання пального проводимо згідно нього.
Іванна :11:23
Працівник в березні перебував на лікарняному повний місяць крім вихідних14-15 березня .При розрахунку лікарняних за травень березень виключаємо повністю?
ЦНСП :11:25
Олена, зміни до річного плану
Юлія :12:21
Добрий день. Чи повертав хтось помилково сплачені кошти по спецу на власні надходження? Написали заяву. Алгоритм знаю, спочатку лист, потім платіжка з дохідного рахунку в вкладці Платіжні інструкції(не бюджетні), здається в «зовнішніх платежах», як лікарняні. Не знаю лише що писати в платіжці - в казну не дод звонитись(
Дар'я :12:22
Вітаю! чи можна списати достроково спецодяг який зносився/порвався?
ЦНСП :12:42
EVGENIY, підкажіть, у чому може бути проблема: у Excel формі нарах.відпуск. якщо ставлю період початку відпустки 22.05.2026, премію за І квартал 2026 року рахує відпр.дні вірно, а коли 22.06.2026 то витягує 41 день?
Тетянка :13:17
Доброго дня, колеги! Підкажіть, будь ласка може хто стикався. В Є-даті договори і акти до них вносяться і зберігаються, але не підписуються. Раніше підписували токеном казначейства без проблем, а тепер пише сертифікат не знайдено. Як вирішити проблему?
Наталія :13:24
Тетянка, я підписую ключем України, одним,бухгалтером (я є уповноважена особа із закупівель)
аня :13:27
доброго дня,підкажіть як списувати воду в кулерах для працівників....які акти та ордера?
EVGENIY :13:37
ЦНСП, мало інформації, не можу нічого сказати, якщо вважаєте що не правильно то змініть формулу, вона не універсальна і всі випадки не покриває
ЦНСП :13:37
EVGENIY, ви загляньте в базову таблицю, самі побачите
ЦНСП :13:38
EVGENIY, це загальне правило, без винятків
EVGENIY :13:40
ЦНСП, я про формули казав що вони не універсальні і всі правила не покривають, в мене є ідея переробити по іншому цю таблицю але потрібен час
ЦНСП :13:42
EVGENIY, вибачте що я так наполягаю, але якщо інші з сайту скачають форму і в них буде потреба рознести премію за І квартал 2025 року при відпустці у червні, то мені здається що там технічна помилка
ЦНСП :13:43
EVGENIY, якщо є можливість гляньте цю таблицю, може я щось вже пропустила
ЛМ :13:49
Чи входить в страховий стаж робота в органах внутрішніх справ?
EVGENIY :13:59
ЦНСП, вишліть мені вашу заповнену табличку щоб я не вигадував цифри і опишіть в листі помилку budgetglavred@gmail.com
ЦНСП :14:36
EVGENIY, відправила
Валентина :14:42
Скажіть,будь ласка, підвищення держ.сл. базовий місяць січень. А от бухгалтерам через проведення повторної класифікації оклади підвищили у лютому.Я вірно розумію,що базовий місяць для індексації буде лютий?
Валентина :14:43
Штатний розпис введено вдію з лютого
EVGENIY :14:46
ЦНСП, Зніміть захист і в ячейку К41 поставте одиничку, попередньо відкрийте скритий стовпчик К
EVGENIY :14:50
ЦНСП, зараз поправлю цю формулу в файлі на сайті
ЦНСП :14:52
EVGENIY, зробила, дякую.
EVGENIY :14:52
ЦНСП, на сайті в файлі також це виправив, дякую що звернули увагу
EVGENIY :14:53
ЦНСП, там не одиничку треба ставити а формулу знизу перетягнути
Валентина :14:54
EVGENIY, де саме
ЦНСП :15:01
EVGENIY, я зрозуміла, я скопіювала формулу і переклала
EVGENIY :15:05
Валентина, в свіжих оновленнях файл скачайте і все
Валентина :15:06
EVGENIY, ок
Анна :16:01
добрий день. Може у кого було,через скільки прийшло фінансування від ПФУ по чорнобильським відпусткам
Аліна :16:27
Анна, приблизно 14 днів
Анна :16:42
Аліна, дякую