Доброго ранку, всім гарного дня
Оксана :08:52
EVGENIY, Доброго ранку, навзаєм!
Наталка :09:31
Доброго ранку. Підкажіть. Бюджетна установа виграла суд у постачальника палива за невикористані талони, які були придбані у мин.роках за спецфондом. Суд присудив відшкодувати з відповідача кошти за талони, суму інфляції та суму судового збору, сплаченого в мин.році. Які проводки по нарахуванню дебіторки?
EVGENIY :09:54
Наталка, мені просто цікаво, вчора мені в особисті дві людини написали це питання мені в особисту пошту, потім бачу це питання в нашій спільноті в фб, тепер сюди написали, ви просто скрізь пишете питання де можна написати, а потім обираєте відповідь яку вважатиме правильною? Чи в чому суть такої прям атаки ))
Анна :10:06
А мені теж цікаво дізнатись проводки по невикористаних талонах і кошти по яких постачальник не поверне, навіть якщо є рішення суду на нашу користь
Тетяна :10:07
Доброго ранку.Теж цікавить це питання
EVGENIY :10:25
Дт 2115 Кт 1514 ну приблизно ось така проводка і я бачив таку проводку радили в спільноті
Наталія :10:48
Добрий день, підкажіть будь ласка, нічого не чутно з приводу 3 черги? Це, якщо вчора нічого не проплатилося, тепер до кінця липня чекати?
Світлана :11:06
Наталія, у нас 3-я черга проходила і 29 числа і 30.
Віка :11:13
Наталія, також все проплачено. 3 черга пройшла 29.06
Марина :11:15
у нас в неділю все проходило
Наталка :11:42
EVGENIY, я написала тільки в чат, бачила статтю у фейсбуці. Але відповіді про судовий збір та індекс інфляції не можу знайти. Цікавить це питання, бо прийшло рішення і треба здавати звітність
Анастасія :11:48
Доброго дня ! Підкажіть , будь ласка, укладаємо договір відшкодування комунальних послуг. За якою формулою розрахувати відшкодування вивозу сміття ? від кількості людей в будівлі чи від займано ї площі ?
Аня :11:53
підскажіть для сильно склерозних....чи включаються лікарняні в розрахунок відпустки за рахунок ПФ
Аня :11:53
розумію що так, але на вск випадок
Оксана :11:54
Аня, так
Оксана :11:54
Аня, лікарняні щза рахунок ПФ включаються до розрахунку відпускних
EVGENIY :11:59
Наталка, схоже суди масово почали рішення приймати а талонів багато не отоварено було в минулому році, мабуть тому у всіх однакові питання
Аня :12:06
Оксана, дякую
Тетяна :12:11
Доброго дня, шановні колеги! чи є вже звіт про працевлаштування осіб з інвалідністтю? я слідкую, но може пропустила що чуть з цього приводу..чекаємо?)
EVGENIY :12:16
Тетяна, немає я теж слідкую
Галя :12:58
обєднаний звіт за червень ще на старому бланку подаємо ?
EVGENIY :13:42
Галя, да, з липня буде новий
EVGENIY :13:42
за липень буде новий
Юлія :15:28
Добрий день. На рахунок в травні зайшли помилково сплачені кошти батьківської плати. Ця переплата "висить" на Дт 2313 і Кт 6414. Чи достатньо в 2 половині 3 м/о зробити зворотню проводку?
EVGENIY :15:46
Юлія, так от коли кошти будете повертати то зробите зворотню
Юлія :16:24
EVGENIY, я вже перерахувала) Зараз з воджу м/о і засумнівалась)
Раїса :16:26
Звіт статистичний 1ПВ квартальний (півріччя дані),