Архів чату за 16.06.2020

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1395 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 07:32
Всем привет)))

Інесса 08:05
Доброго утречка)

Саша2 08:13
Всім міцного здоров'я і вдалого дня!

просто таня 08:23
доброе утро.что то негусто.

Лідія 08:24
Доброго ранку )

Аня 08:25
Прислали РК без ПДВ. Отображать ли ее в декларации?

Тат_яна 08:26
Доброе утро!

Тат_яна 08:27
просто таня, надо же и работать иногда

Аліса 08:28

Аліса 08:29

Vala 08:36
Доброго ранку, гарного дня

Svetik 08:52
Доброго дня! Хтось може поділиться актом приймання-передачі МШНА

фин 08:56
Доброго ра нку!

Тата 08:58
Доброго ранку, хто підкаже ким затверджуєтся положення про уповноважену особу, якщо ми розпорядники нижчого рівня і самі є замовниками

ОМС 09:01
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!!

просто таня 09:02
Svetik, может ІНМА?

23 09:02
Тата, мабудь керівник установи, я так писала

Лануся 09:03
Тата, керівник затверджує.

Тата 09:07
Всім дякую

EVGENIY 09:13
Доброго ранку :) Всім гарного дня :)

EVGENIY 10:03
А шо за тиша?

EVGENIY 10:03
А ви знаєте що саме зараз можна відключити рекламу на сайті всього за 10 грн за місяць?

777 10:11
Доброго ранку! Чим можна підтвердити що виконавець є монополістом? Послуги публікації матеріалів у місцевій газеті, єдиній на район.

Ирина 10:11
Добрый день? СДО у кого-то работает? Не могу зайти.

Юля 10:26
Доброго дня! Чи вважається укладення трьох договорів з поточного ремонту по 1 об'єкту (сума більше 200 тис.) ухиленням від проведення процедури закупівлі, якщо всі договори заплановані по різним кодам класифікатора та передбачають собою різні роботи?

Vala 10:32
Підскажить будь ласка, ДНЗ в якому є медсестра але відсутній медкабінет можуть закупити захісні маски, термометри, захісні костюми, рукавички, антисептики по КЕКВ 2210. дякую за відповідь

Таня 10:37
згідно пп 1,2 2.2. Інструкції №333 Медикаменти та перев'язувальні матеріали по КЕКВ 2220 для установ які мають медкабінет, медпункт всім іншим по КЕКВ 2210

** 10:59
Ирина (10:11) Сдо работает с самого утра и довольно нормально

Людмила 11:09
Как пересчитать 2000 рублей 1991 года в гривни 2021 года с учетом индексации

А 11:12
Всім привіт

А 11:21
Svetik,на цьому сайті Бланки

Світлана 11:22
Доброго дня! Допоможіть, 2/3 окладу та простой ( дистанційна робота) протягом карантину входить у розрахунок відпустки?

А 11:24
Світлана,https://buhgalter.com.ua/news/kadrova-s ... kadrovika/

AV 11:28
підкажіть номер та дату НПА по доплаті 300 відсотків медичним працівникам

Світлана 11:29
А, це не те. Я маю наувазі, якщо у квітні та у травні був простій і за цей період працівник заробив 3000 та 4000 грн. відповідно. Чи береться цей заробіток при розрахунку відпускних? у цьому листі дана інформація відсутня

НАРКО 11:30
Добрый день ! Нужна помощь в таком вопросе ,мы плательщики ПДВ,нам безвозмездно передают автомобили ,надо ли платить акцизный налог на переданные авто?

Наталія 11:32
Юля, так це ухилення від тендеру. При поточному ремонті поріг 200 тис. встановлюється по об'єкту не залежно від коду класифікатора.

Vasyl 11:38
Доброго дня, чи має бути при централізованій бухгалтерії кошториси по кожній школі окремо, і в розрізі джерел надходжень (тобто кошторис по освітній субвенції окремо? бо в казначействі просять тільки 1 зведений по КПКВК 1020 ?

Svetik 11:44
А, не можу знайти

Руслана 11:46
Доброго дня всім!Підкажіть будь ласка ,при розрахунку відпускних як включаються місяці простою?Дякую

Vala 11:47
Таня, дякую

Тоня 11:47
Добрий день.Працівник пішов у відпустку з 1 .05 по 31.05 відпускні виплачені в квітні,і показано в звіті з кодом 10.Як тепер в звіті за травень?.Показуємо пусту строчку з кількісю робочих днів?

Тоня 11:57
Тоня, просто кол-во дней в трудовых отношениях-31 к. д. и все

Рц 11:59
Добрго дня! якщо людина звільняється, в платіжках правильно писати РОЗРАХУНКОВІ???

Тат_яна 12:02
Рц, що є розрахункові? Компенсація за дні невикористаної відпустки за відповідний період, так? Яка платіжка в частині призначення платежу це вмістить? Я пишу ЗП і все. Хіба якщо вихідна дапомога, то можу відмітити її

Рц 12:04
Тат_яна, і зп, і компенсація за відпустку.

А 12:05
Svetik. наказ 818, МШП зараз інша їх номенклатура,Акти прийм.перед.йдуть за групою основних і ІНМА

Яна 12:06
Доброго дня, якщо платиму пеню за невчасно сплачений рахунок за електроенергію, КЕКВ 2800 , а юридичні набираємо окремо? Не з договору по електроенергії?

Тат_яна 12:06
Рц, це все складові заробітної плати. Я зараз не бачу такої складової, як "розрахункові", це ми самі для зручності їх так охрестили. Втім, за це слово аж ніяк не покарають

АННА 12:08
Підкажіть, будь ласка, в січні 2020 був укладений договір на суму 184 тис. грн. (зроблений звіт про укладений договір), зараз заключили додаткову угоду на зменшення, чи потрібно оприлюднювати цю додаткову угоду?

А 12:09
Світлана,виключенню підлягає лише період простою, оплачений частково. Якщо оплата простою здійснена, наприклад, виходячи з середнього заробітку, то дні простою та його оплата включаються до розрахунку відпускних.

А 12:11
Рц,у признач.платежу пишете кінцевий розрахунок зарплати при звільненні за червень 2020

Тат_яна 12:12
А, вот, візьму й собі таку "шпаргалку", дякую!

Одержувач 12:13
Люди всім привіт! які документи використовуєте для бух обліку одержувачем бюджетних коштів? Новостоврена установа, практики як одержувача немаю. Підкажіть хто в курсі

Тамара 12:15
Доброго дня! Підкажіть по якому КЕКВ проплачувати безконтактні термсометри?

Тат_яна 12:20
Одержувач, а що заважає підійти до сусідньої організації? Невже корона?Тоді придбайте fit-бюджет і все у вас буде ВІРНО ТА СВОЄЧАСНО

Рц 12:21
Дякую!

Одержувач 12:21
Тат_яна, невеликі обороти щоб купувати fit-бюдже

Тат_яна 12:22
Одержувач, нас таких тут більшість, на жаль

EVGENIY 12:27
Одержувач, одержувачі бувають різні, в більшості вони ведуть бухоблік такий самий як комерційні установи. тобто використовують план рахунків такий самий як у госпрозрахункових підприємствах!

Одержувач 12:29
EVGENIY, я так і зрозуміла, що план виробничий, а які документи необхідні для відоб раження проводок. В бюджеті я знаю що є меморіальні оредри, а тут?

EVGENIY 12:31
Одержувач, а тут є ось такі https://buhgalter911.com/blanki/pervich ... ri-obliku/

EVGENIY 12:31
Одержувач, і повинна бути облікова політики і там більшість документів визначена повинна бути

Одержувач 12:44
EVGENIY, дякую Вам. Буду починати з наказу про облікову пол ітику

Юля 12:49
Наталія, дякую! підкажіть, якщо перший договір на суму 199 тис. укладений до 19.04, які процедури доречно провести на інші два по 48 тис кожний?

МАРИНА 13:13
Підкажіть будь ласка! Для розрахунку відпускних (відпустка з 30.06.2020) за період з 01 по 24 червня 2019р року як застосовувати коефіцієнти? Потрібно два коефіцієнта застосовувати чи до 24 залишається старий коєф-т, а з 25.06.19 - застосовуємо новий?

EVGENIY 13:15
МАРИНА, да, почекайте трошки я зараз роблю в екселі для ОМС

МАРИНА 13:16
Дякую!!!!

А 13:29
Хтось,щось робить за постановою 429 від01.06.20

Svetik 13:41
Хтось може допомогти, де ссилаться в ПРОЗОРО на протокол, в яку ячейку ставить

Оксана 13:55
Добрий день! Скажіть як подати довідку у натуральній формі на казну в СДО? Жодного разу так не подавала, не знаю. Що підкріпляти в сканкопії? В казначействі комп'ютер прибрали для скидання інформації, вручну номер не проходе, як раніше. Допоможіть

Оксана 13:56
А паспорта не скидаються по СДО? Відносити треба?

бух 14:07
Доброго дня .Підскажіть проводки по оприбуткуванню паливної деревини від зрізання багаторічних насаджень

Ольга 14:08
D fДобрий день! Довідка в натуральній формі треба нести в казначейство. Паспорта також не скидаються через СДО. Паспорта також треба відносити у паперовому вигляді

Ольга 14:10
Яна, так окремо

Оксана 14:10
Ольга, і як їх відносити якщо все по СДО

Оксана 14:12
Ольга, дякую. Умови створили просто чудові.

Ольга 14:12
Паспорта підписуєте ви, фінансове управління, копія наказуТа один екземпляр відносите до казначейства.тільки в паперовому вигляді.

Юлія 14:13
Добрий день! Скажіть хто знає чи мають право сироти отримувати крім соціальної ще й академічну стипендію?І якщо так то буду дуже вдячна за номер по станови де це написано

Світлана 14:18
Добрий день .Підкажіть чи можна з бюджету розвитку придбати(виготовити),встановити паркан навколо сільської ради.Який буде КЕКВ?

Світлана 14:19
Точніше з коштів пайової участі?

Таня 14:29
працівниця прийнята на роботу 17.04.2013 ,в жовтні 2013 пішла в декрет.Вийшла 02.12.2019 -скільки днів відпустки вона має на сьогоднішнє число?

А 14:30
Svetik.роздрукуйте для себе із інструкції користувача,як правильно викладати Звіт про укладений договір,сама найкраща підсказка покроково

*** 14:41
Доброго дня, в травні нарахували і виплатили відпусткові за червень, а зараз знайшли помилку - за травень потрібно провести донарахування зарплати. Підкажіть, будь ласка, чи проводити перерахунок відпусткових?

Наталі 14:43
Доброго дня. Може хто підкаже:сільський голова хоче компенсувати за проїзд медичним працівникам, які під час карантину їздили на роботу в місто. Як це зробити правильно? і Чи можливо?

А 14:50
Оксана,довідку про зміни до кошторису по натур.оплаті робите сканкопію+до неї зведення показників і додаєте до довідки яку записали з фіндокументів в СДО,а Довідку про надходження в натур оплаті несете в казну ніжками

Рц 15:19
Де скачати "Довідка про надходження у натуральній формі", який це додаток?

А 15:22
Рц,дод.26

А 15:24
Рц,тут на сайті папка БЛАНКИ (інші форми)

Рц 15:30
А, дякую, але чомусь як відкриває пише, що немає файлів

Рц 15:31
Все, дякую)

Оксана 15:36
А, дякую за пояснення 25 км ніжками)))) якби ж все так було просто, колесами прийдеться везти. Першу довідку по СДО кинути, а довідку в натур. формі пізніше віднести?

Оксана 15:37
А, такий алгоритм?

ру 15:37
подскажите, списали марлю, поши ли сами маски , как оприходовать7

А 15:41
Оксана,так довідку про зміни а потім по натур.надходженням

Оксана 15:41
А, дякую велике)))))))

А 15:44
РУ,наскільки знаю,що списували марлю для пошиву масок,може це дуже просто,як то так

бух 15:47
на який КЕКВ занести дитячі іграшки у натуральній формі( благодійний рахунок)

А 15:47
бух,2210

Новенька 15:47
Здравствуйте! Скажите водителя отправляют заменять на время отпуска пожарного-спасателя. Я так понимаю на время замены мы и зарплату должны ему платить как пожарного-спасателя?

Новенька 15:47
Спсибо за ранее)))

бух 15:48
дякую

Ольга 15:58
Добрий день. Хто знає, за який період зараз іде виплата лікарняних?

Оксана 16:03
Ольга, вчора питала, то було 4 травня, Сумська обл.

Оксана 16:04
Ольга, у соц. страх. позвоніть, Вам скажуть

Алла 16:05
Добрый день, подскажите, пожалуйста. Собираемся проводить конференцию за счет загального фонда бюджета. Планируем печатать сборники конференции, тезисы. Но в постанове про ефективне використання бюджетних коштів п.16 , написано припинення використання бюд. коштыв на друкування продукції. Получается мі не можем печатать сборники? Хелп!

Тат_яна 16:05
Оксана, мені 10-го числа казали, що фінансують за 4 травня... Як повільно йде процессс!

Оксана 16:07
Тат_яна, так, згідна. Буває таке, що людина звільнилась уже, а я їй ще лікарняні плачу. Нонсенс

Оксана 16:09
Тат_яна, , залишається тільки видихнути і посміхатися, я вже нічому не дивуюсь

Тат_яна 16:10
Оксана, хоч би до квартального встигнути, щоб знову не розмазувать по балансу борги

Оксана 16:12
Тат_яна, я по-любом не встигну. Мені лікарняний на днях принесли

окси 16:16
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, по такому вопросу.

окси 16:17
... сотрудница работает педагогом, получила мат.пом. на оздоровление в размере оклада. Так же она работает еще библиотекарем, положена ли ей еще м/п как библиотекарю?

наталія В. 16:22
оксі. лише за основним місцем роботи або посадою

окси 16:27
Дякую, Наталія

Люда 16:29
Таня, коли вийшла здекрету почався робочий перід(24дні/12=2 дні в місяць.З грудня виведіть скільки днів. А якщо вона не брала попередній період тоді окремо вказати до декрета отпуск і після виходу

Люда 16:34
Таня отпуск дається за робочий період(те що вона була в декреті не береться)

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”