Архів чату за 21.10.2020

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
Відповісти
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 151 раз
Подякували: 1402 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

СВ 08:00
Всім привіт

СВ 08:01
У мене вже є питання як в органам ОМС змінюється ранг маю на увазі чер скільки років

окси 08:21
СВ, 2 ujlf

окси 08:22
СВ, ой, 2 года

Саша2 08:29
Всім міцного здоров'я і гарного дня)

Яна 08:31
Доброго ранку

ЛюдКа 08:31
Всым привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!!!!!!!!

Яна 08:32
В призначенні платежу при проплаті за мед товари необхідно вказувати що це по COVID-19?

ЛюдКа 08:33
Яна, якщо вказуєте ковід, платіжка йде день в день

Яна 08:34
ЛюдКа, дякую

ОМС 08:40
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО)))

свК 08:42
ОМС, доброе, что там сльішно в Шарите, не подскажете?

EVGENIY 08:46
Доброго ранку! Всім гарно го дня!

AV 08:46

ОМС 08:52
свК, не слышали ничего, только то, что в нете

Наталка! 08:53
Доброе утро)))

НАТАЛІ-Я 08:54
Доброго ранку всім! Хто знає як з Е-Звітності пепенести звіти в Е-Дату?

EVGENIY 08:56
НАТАЛІ-Я, https://buhgalter.com.ua/news/zvitnist/ ... ya-e-data/

НАТАЛІ-Я 09:01
EVGENIY, я так зробила дійшла до завантаження звітів, завантажила, а там зиповські файли. Далі не розумію що робити.

свК 09:05
ОМС, да дурной вопрос задала) извините

EVGENIY 09:06
НАТАЛІ-Я, разархивировать файл и его уже импортить в едату

GalinaS 09:06
НАТАЛІ-Я, НАТАЛІ-Я, их надо было разархивировать и положить в какую-нибудь папку

ОКСАНА 09:07
Доброго ранку! EVGENIY, підкажіть, будь ласка, звідки у оновленій Постанові 15 від 18.01.2017 "Питання оплати праці працівників державних органів", що розміщена у свіжих оновленняхна цьому сайті, оклад провідного спеціаліста 4670 грн.? На сайті https://zakon.rada.gov.ua стоїть 4230 грн. Це якісь зміни відбулися? Коли?

EVGENIY 09:09
ОКСАНА, а чому ви в мене питаєте а не в верховній раді, це ж їх сайт!! Я вже сто раз казав сайт рада гов юа ніколи не був і не є офіційним джерелом інформації, тому орієнтуватися на нього не можна, майже завжди він оновлює свою базу з запізненням!!

EVGENIY 09:10
ОКСАНА, так відбулися зміни згідно постанови 940 яка до сайта рада гов юа ще не дійшла

Натали 09:11
Доброго ранку. Підкажить будь ласка , придбали модем GPRS для лічільника газу, вартістю 5900,00грн. та до нього придбали запчастину,вартістю 3400,00, без цієї запчастини модем працювати не може. підкажіть будь ласка на який рахунок треба віднести даний модем, якщо його вартість збільшиться. Як правільно оформити дану операцію. Дуже вдячна !

НАТАЛІ-Я 09:15
EVGENIY, допоможіть я не розумію як це зробити. (Розархівірувати)

EVGENIY 09:15
Натали, здається була стаття в Бюджетній бухгалтерії на цю тему, там радили ставити на 1113

EVGENIY 09:17
НАТАЛІ-Я, якщо на комп'ютері є ахрхіватор то просто на цьому файлі скачаному тицніть два раза він спросе РОЗАРХІВУВТИ? І покаже шлях куди, тицніть ТАК і там де він показував з'явиться файл

Натали 09:17
EVGENIY, а не підкажите номер журналу, або в якому році, щоб я могла знайти цю статтю. Дуже вдячна за допомогу

EVGENIY 09:18
Натали, я пам'ятаю що була, але не пам'ятаю коли ))

Натали 09:19
Дякую

ОКСАНА 09:21
EVGENIY, а зміни по Постанові 940 стосовно підвищення окладу провідного спеціаліста з якої дати застосовувати?

EVGENIY 09:21
ОКСАНА, з 01.07.2020

ОКСАНА, так в постанові написано

ОКСАНА, постанова 940 офіційно опублікована 16 жовтня

ОКСАНА 09:22
EVGENIY, дякую за Вашу працю і оперативність ! Ви, як завжди, попереду планети всієї)

EVGENIY 09:23

РДА 09:33
EVGENIY, згідно постанови 940 в жовтні робитиму донарахування зарплати, відпускних і т.д. А щодо звільнених працівників даних посад ЄСВ нараховувати на перерахунок чи ні?

РДА 09:34
Звільнення провідного спеціалістабуло 07.10.2020

EVGENIY 09:37
РДА, я можу тут бути не правим, але якщо перерахунки віднесете до жовтня і в звіті єсв покажете жовтнем то і єсв треба платити, це на мою думку!

РДА 09:38
Так всі перерахунки в звіті ЄСВ відображені будуть в жовтні розносить по місяцях я не буду.

Яна 09:39
Женя добрий день, підскажіть надано відпустку за власний рахунок 6 днів і в цьому ж місяці премія до свята 100% від посадового окладу,та 50% диференціація з/пл. Як надавати премію всю, чи пропорційно?

РДА 09:39
EVGENIY, Спасибі

EVGENIY 09:39
РДА, але якщо працівник звільнений напркилад в вересені то тут вже нічого показувати і ось тут я думаю не треба ні показувати в звіті ЄСВ ні ЄСВ нараховувати

НАТАЛІ-Я 09:39
EVGENIY, я вибачаюсь. А якщо нема цього розархівуватора на компі, Як ці файли розарх?

РДА 09:40
В мене звільнено вжовтні нормально

EVGENIY 09:40
Яна, премія до свят не залежать від відпрацьованого часу, зазвичай їх платять у іксованій сумі

EVGENIY 09:41
НАТАЛІ-Я, https://7-zip.org.ua

Яна 09:44
Женя дякую, за святкову зрозуміло, а премія 50% диференціаціація з/пл, пропорційно відпрацьованому часу чи всю?

EVGENIY 09:46
Яна, мені такі премії не відомі у вас повинно бути положення про преміювання там оговорені нюанси

просто таня 09:47
НАТАЛІ-Я, на 09,15 на папке архивной клацните правой кнопкой миши,появиться вклаадка-нажать на **извлечь в текущую папку**

просто таня 09:47
ТЕРЦЕНТРИ есть?

EVGENIY 09:48
просто таня, это если архиватор стоит, если его нет то извлечь не будет

бух. 09:48
EVGENIY: підскажіть будь ласка бухгалтерські проведення проходить реконструкція будинку культури оприбутковано шифер для подальшого продажу

EVGENIY 09:49
бух., https://buhgalter.com.ua/dovidnik/prikl ... akulaturi/

ОМС 09:54
свК, ничего, нормально. Мы ж тут поближе

Бухгалтер 09:58
просто таня, есть!

Тетяна 09:59
Для тех кто в последнем вагоне подскажите, с какого числа увеличатся оклады у специалиста РДА по 940 постанове?

ОМС 10:00
НАТАЛІ-Я, попроще:когда в загрузках появится папочка с отчетами, то сохраните ее где-нибудь. Потом из этой папочки повытягивайте отчеты (я их вытягивала прямо на рабочий стол) и по одному загружайте на Е-дату.

НАТАЛІ-Я 10:00
просто таня, нажаль в мене та нічого і не вийшло.Дуже складно.Виходить.

ГВ 10:01
Доброго дня, підкажіть якщо працівник працює не повний робочий день на 0,75 то премія в розмірі 50% посадового окладу оплачується з 100% окладу чи 75% окладу?

НАТАЛІ-Я 10:01
ОМС, дякую зараз спробую ще так.

РДА 10:03
Тетяна, с 01.07.2020

Тетяна 10:03
РДА, дякую!

ОМС 10:04
НАТАЛІ-Я, не молчите. Получается?

НАТАЛІ-Я 10:06
ОМС, да все файлы я вытащила на раб. стол, но они все равно не открываются

ОМС 10:11
НАТАЛІ-Я, заходите в Е-дату, выбираете импорт, отчет, период, бюджет. Потом в окошко где загрузка просто мышкой перетаскиваете по очереди отчеты. Но отчет, период и бюджет выставляйте перед каждым отчетом

EVGENIY 10:11
НАТАЛІ-Я, вам ненужно их открывать вам нужно теперь их в едату втулить

ОМС 10:12
НАТАЛІ-Я, у вас обязательно получится, только не молчите

РАЯ 10:15
Доброго дня, підскажіть відпустка по вагітності і пологах 1ДФ , якмй код?

Леся 10:21
ви маєте на увазі декретні лікарняні? якщо так то код 128

РАЯ 10:21
Леся, так, дякую

НАТАЛІ-Я 10:23
ОМС, EVGENIY, Велике дякую!!!!! У мене вийшлооооо

ОМС 10:25
НАТАЛІ-Я, ну вот

GalinaS 10:33
НАТАЛІ-Я,

НАТАЛІ-Я 10:35
GalinaS, обов'язково

НАТАЛІ-Я 10:36
Ще питання. А консолідовану?

Любов 10:40
доброго дня. допоможіть будь ласка. отримали як благодійність від іншої організації холодильник, у якого 100% знос. як нам його оприбутковувати, по первісній вартості? а надалі як бути з амортизацією: чи нараховувати знову? дякую

EVGENIY 10:43
Любов, https://buhgalter.com.ua/dovidnik/prikl ... tkuvannya/

ОМС 10:44
НАТАЛІ-Я, я повесила ту, что загрузилась. Раз казна предусмотрела эту функцию, то думаю, что учла требования Е-Даты.

565 11:00
якщо в минулому періоді виявлено помилку в звіті ЄСВ (не вказана кількість днів без збереження зп) - робиться скасовуюча та початкова тільки на ту строку, де допущена помилка? та як швидко пф побачить зміни, якщо відправити сьогодні - за кілька днів чи вже тільки після 20.11?

Поля 11:05
565, можна відправити сьогодні, якщо звіт був за жовтень. Відповідь може бути в цей же день.

Поля 11:05
565, виправляє помилки, необхідно включити:титульний аркуш (перелік таблиць Звіту) із типом форми «скасовуюча»; таблицю 6 (тип форми «скасовуюча») із помилковими даними про одну застраховану особу; таблицю 6 (тип форми «початкова») із правильними даними про одну застраховану особу. Якщо потрібно виправити дані про декілька застрахованих осіб,

Поля 11:07
565, аналогічно формується необхідна кількість таблиць 6 із титульними аркушами (за кількістю помилок у даних).Щоб скасувати неправильні дані про працівника, треба скласти Звіт, що містить:титульний аркуш (перелік таблиць Звіту) із типом форми «скасовуюча»; таблицю 6 (тип форми «скасовуюча») із помилковими даними про застраховану особу.

565 11:11
Поля, тобто в одному звіті буде 2 табл. 6 по одній особі - скасовуюча та початкова, вірно? а не 2 окремих звіти)

Таня 11:19
565, да буде дві таблиці 6 і титульний лист

565 11:22
Таня, дякую. то нічого, що на титульному форма скасовуюча, а у звіті присутня ще початкова?))

Таня 11:24
565, Нічого, на титульці-скасовуюча, на одній таб.6- скасовуюча, на другій-початкова. Я в цьому місяці теж таку подавала, все норм.

565 11:25
Таня, дякую!

НАТАЛІ-Я 11:30
ОМС, СПС большое.

Вікторія 12:00
Натали, ще потрібна стаття по модему для лічильника газу?

Вікторія 12:02
https://i.factor.ua/ukr/journals/bb/201 ... 44956.html

ОЛЯ 13:32
ПРОШУ ПІДСКАЖІТЬ ЧИ ТАБ.7 єсв ЗАПОВНЯЄТЬСЯ ДЛЯ БУХГАЛТЕРА КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА І ЯКИЙ КОД ПІДСТАВИ СПЕЦСТАЖУ.НАПЕРЕД ДЯКУЮ

просто таня 14:08
Бухгалтер,в 09.58 ві есть?

просто таня 14:11
ТЕРЦЕНТРЫ ЕСТЬ?

Тат_яна 14:16
просто таня, по какому поводу белый флаг? Что за печалька?

Діна 14:22
просто таня, є, а що?

просто таня 14:26
Тат_яна,это что б наверняка увидели.

просто таня 14:26
Тат_яна, Діна, вы обеспечивете своих соцработников масками?

Діна 14:28
просто таня, зараз ні, востаннє було березень-квітень. немає коштів, раніше нам давали благодійники

бухгалтєєєр 14:31
А терцентри саменькі, чи вже обєдналися з соц. службами?

Тат_яна 14:31
просто таня, скажем так "не в повному обсязі", причем, далеко не в полном...

Діна 14:33
бухгалтєєєр, нас тримають в невідомості, ніхто нічого не каже, а скоро 25 жовтня..

Тат_яна 14:33
бухгалтєєєр, милый мой бухгалтєєєр, ! "Гибрид" ТЦ и ЦСССДМ сделали ещё при создании громады

просто таня 14:34
Діна, Тат_яна, по какому кекв их нам нужно оплачивать?

Тат_яна 14:35
как сейчас любят пропагандировать, сократили чиновников... т.е."ушли" бухгалтера и директора, выбрали "более достойного "

бухгалтєєєр 14:35
Я не розумію, якщо йде об*єднання, то хто залишається керівником, і що має бути з бухгалтер ами.

Тат_яна 14:36
просто таня, у меня было по 2210. Придбання, выдала, все без норм, сколько взяли, то всем одинаково поделили

ОМС 14:37
бухгалтєєєр, (14.35) кого посчитают нужным, того и поставят . В случае, если небыло переименования, то конечно того, к кому присоединили

Тат_яна 14:38
бухгалтєєєр, ну кто вам сказал про объединение?

бухгалтєєєр 14:39
Тат_яна, багато хто вже про це говорить.

бухгалтєєєр 14:40
ОМС, не виключення.

просто таня 14:40
Тат_яна, вам додатково на это давали денюшку или со своего кошториса 20г.

Тат_яна 14:41
ОМС, ой-вей, я бы не была так категорична. По новой нормативке это новообразование название меняет однозначно. И руководитель выбирается на конкурсной основе. Не думаю, что нужно про проведение конкурсовдополнительно рассказывать...

Тат_яна 14:42
просто таня, никто ни копейки не добавлял. Что-то со спеца, где-то ужались...Ну, например, командировок нет, и мы те копейки перебросили...

ОМС 14:42
Тат_яна, на моем предыдущем месте работы численность работников была около 4000 чел. На это к-во было около 130 чел (бух=ОТЗ= ПЭО). Протрубили везде, что 130 бухгалтеров, ликвидировали, создали новых 5 предприятий, всех ненужных оставили без работы. В этих 5 численность практически та же, но бухгалеров стало 200

просто таня 14:43
Тат_яна, все понятно.тоесть если я их непланировала(естестеенно я ж о них незнала в 19г.)то можна купить если есть какбы правильно сказать лишние деньги на 2210?это ж небуден нецелевое?простите за тупой вопрос,но....

ОМС 14:44
Тат_яна, это не бюджет, КП

Тат_яна 14:44
ОМС, не, бухгалтера не в фаворе, у нас же работы всего ничего

ОМС 14:45
Тат_яна, та да. Но справиться без них никто не может

бухгалтєєєр 14:46
як мені нещодавно говорили: бухгалтеру лише з.п. нарахувати і вся робота.

Тат_яна 14:46
ОМС,

Тат_яна 14:46
бухгалтєєєр, всего один раз говорили?

бухгалтєєєр 14:48
Тат_яна, ооо...ні, буває проскакує періодично. Але те, що ми тут після роботи залишаємося, то то таке, вдома скучно, чого вчасно не виход

бухгалтєєєр 14:48
ой, виходити

Тат_яна 14:49
просто таня, фигушки нецелевое! Это как раз перераспределение средств с максимальной эффективностью! В конце года табличка по КЕКВ 2210 приобретёт немного другой вид, ну там, не бумага, а маски и не скоросшиватели, а антисептик

ОМС 14:49
бухгалтєєєр, Тат_яна, во всех одинаковое отношение к бухам, но все цифры берут у нас. Все данные сами создаются

просто таня 14:50
Тат_яна, СПАСИБОООО.успокоили.бо ж я ж молодой(не по возрасту по опыту)бухгалтер ,проверки еще не переживала.

ОМС 14:50
Тат_яна, мы особо не придерживаемся расчета к кошторысу, покупаем по мере надобности

просто таня 14:51
ОМС,тоесть запалнировали одно но на протяжении годаа ведь и кран поломался и чего то еще,мы ж неможем все предусмотреть.тоесть это нормаа.

ОМС 14:53
просто таня, я тоже еще не пережила ни одну проверку КРУ (к СЧАСТЬЮ!!!), но до меня так делали и сказали, что это естественно

Тат_яна 14:54
просто таня, ДА! главное не оправдываться, а быть убедительным и уверенным в том, что говоришь (даже если несёшь откровеннейшую фигню)

ОМС 14:54
Тат_яна,

просто таня 14:54
Тат_яна, ОМС, спасибо.успокоили.

ОМС 14:55
просто таня, это называется "научи плохому"

просто таня 14:55
ТЕРЦЕНТРЫ,следующий вопрос как на даное время насчитываете платникам оплату по старому?что делать с этой деференциацией?

Тат_яна 14:55
ОМС, когда то на семинаре крушники сами так советовали, типа вносим изменения в расчеты, и всё путём

бухгалтєєєр 14:55
такий настрій хороший.

бухгалтєєєр 14:55
І чого б це.

просто таня 14:56
ОМС,но логично мы ж неможем просчитать все да и нам на это и недадут денюшек столько.но если я прописаала ведро а оно мне ненадо я ж могу купить швабру.

просто таня 14:57
бухгалтєєєр, вирус поганять нужно.

Тат_яна 14:57
просто таня, ваш город "красный"?

бухгалтєєєр 14:57
просто таня

ОМС 14:58
Тат_яна, мы даем расчет к смете в начале года на прверку финикам. Когда дают добро, то распечатываем для себя и для них и напрочь об этом забываем. К тому временни, когда создается расчет, еще половины договоров обычно не существует. Изменений никаких в течение года не делаем. Расчеты живут своей жизнью, остальное своей

ОМС 14:59
Тат_яна, и наш красный.

Тат_яна 15:00
ОМС, старалась хоть в конце года призывать расчеты "к порядку",но это же НЕ РЕАЛЬНО !!!!!!!!

ОМС 15:01
Тат_яна, а я даже не стараюсь. Где-то в комментах читала, что это типа и не обязательно. А точно не знаю

ОМС 15:02
А где это Марина? кажется ее нет уже 2 дня?

просто таня 15:02
Тат_яна, ДА

Тат_яна 15:04
просто таня, ОМС, когда ликвидаторы (конечно, не в первые дни после того печального события) были в Чернобыле, то многие "дезинфицировали" всё, в том числе и душу, традиционным способом. Живы до сих пор, здоровья им. Может, вот эта народная мудрость и способ этот верный?

Тат_яна 15:04
ОМС, забыли? Они же по очереди на работе...

Тат_яна 15:05
это про Марину

ОМС 15:09
Тат_яна, та через день вроде бы... А ее 2 дня подряд нет

просто таня 15:11
Тат_яна,на 15,04 поддерживаю.и внга также говорила что огненная вода с россии спасет мир.

Тат_яна 15:18
EVGENIY наблюдает так тихонько за нашим трёпом...

Світлана 15:28
Доброго дня колеги. Підскажіть будь - ласка у мене працівник просить довідку про доходи для предявлення у ТВК для оплати їй заробітної плати як голові дільничої комісі. Хтось з таким стикався

Наталка! 15:35
Світлана, у нас працівниця пішла в комісію.

123 15:48

ГАННА 15:56
як правильно нарахувати лікарняний,якщо працівник прийняти у червні,страховий стаж за останні 12 місяців 5 місяців, брати з окладу чи як з мінімальної?

GalinaS 15:57
А нас каждый год проверяет департамент финансов

GalinaS 15:58
и мы бюджетный запрос приводим в соответствие со сложившейся в течении года жизнью.Ведь все предусмотреть действительно нельзя

Оксана 15:59
Доброго дня. Вникло питання. Після проведення першої сесії ОТГ припиняються повноваження сільських голів та секретарів с/рад. Що далі? Хто буде мати право підпису бухгалтерських документів? Як допрацювати до кінця бюджетного року без голови та секретаря? Після припинення повноважень, чи будуть мати право сільський голова та секретар ради

Світлана 16:03
Наталка я яку форму довідки ви їм видали про доходи?

Бухгалтер ОСВІТА 16:06
ГАННА, порівнювати з мін ЗП.

просто таня 16:09
GalinaS, на 15,58 вы имеете ввиду что в конце года делаете уточнюючий?

Бухгалтер ЗДО 16:10
Шановні освітяни! Допоможіть, будь ласка, в дитячому садку з 01.09 інклюзивна група, одна дитина, яка ні разу не була в садочку по цей час, що робити з доплатою 20% утримувати чи нараховувати?

Олена 16:12
Добрий день. Може хто платив внески за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії. З якого КЕКВ?

Наталка! 16:14
Світлана, вони нам скидували зразок) Зар.плата за два місяці, кількість робочих днів згідно графіка, факт.відпрацьовані дні.

Тат_яна 16:16
GalinaS, даже бюджетный запрос?!!! Только расчеты до кошториса по КЕКВам. С какой радости я запит корректировать буду? Дают же всё равно меньше денег по факту. А если придут дяди покруче и спросят "а почему не обеспечили вот такое вот наличие да обслуживание?" Так я хоть запитом прикроюсь и сиротой прикинусь, типа "просила а не дали"

Оксана2 16:21
Скажіть чи можна платити соц.виплату 2 особам(вдови які втратили чоловіків внаслідок аварії на ЧАЕС), яких немає у програмі(місцевий бюджет), яка затверджена сесією, і ця виплата пройшла у квітні

просто таня 16:28
GalinaS, аууу на 15,58 мой вопрос в 16,09

Світлана 16:42
Наталка!, А мені ніхто не скинув і навіть не сказали яку форму довідки їм потрібно. якщо можна то скиньте зразочок. мій тел з вайбер 0507433993 . завчасно дуже вдячна

Олена 16:44
Добрий день. Може хто платив внески за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії. З якого КЕКВ?

ОМС 16:46
Олена, судя, что обслуживание и замена это 2240, то похоже что взносы 2240

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”