Архів чату за 07.07.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина---07:47
Всем привет)))

Evgen---08:09
Добрий день. При роботі в е-звітності виникає помилка "не вдалося перевірити мітку часу" при використанні ключа від казначейства для керівника. На іншому комп`ютері помилки немає. Хто знайомий з такою ситуацією?

Оксанка---08:12
Добрий ранок! Що робити, якщо 01.07 та 06.07 зняло кошти за підписку на Ваш сайт? Двічі в одному місяці...

Ж.---08:24
Якщо працівник був у відпустці за свій рахунок,форму7 об'єднаного звіту подаємо?

Людмила---08:27
Доброго ранку. Допоможіть, будь-ласка. В Додатку 1 в звіті по ЄСВ видає помилку, якщо показую суму зарплати з мінусом за попередній місяць, коли працівник був у відпустці без збереження. Як правильно зробити?

Оксанка---08:30
Людмила, коригування потрібно робити в тому місяці, в якому зроблена помилка. З мінусом показувати не треба. Просто відмінусуйте із зарплати, в якій було вирахувано суму за відпустку без збереження

Оксанка---08:31
Людмила, вибачте, в тому місяці в якому виправлена помилка

EVGENIY---08:40
Доброго ранку )) Всім гарного дня )

EVGENIY---08:40
Оксанка, напишіть ваш Особовий рахунок ми з вами зв'яжемось

Оксанка---08:41
EVGENIY, питання 8:12 розгляньте, будь ласка

Оксанка---08:41
EVGENIY, 212918

Галина---08:42
Добрий день! Підскажіть, як показати у звіті ЄСВ суму різниці між мінімальною зп, яку знімаємо за минулий місяць у зв'язку з лікарняним, видає помилку (ставлю категорія 29, тип 13, сума різниці з мінусом). Дякую

Людмила---08:43
Оксанка, дякую велике. Я знаю, що коригування показуємо в поточному місяці. Але, якщо це не помилка. Просто працівник взяв без збереженняв останній день місяця, коли зарплата була вже закрита. Тому я і зробила перерахунок в слідуючому місяці.

EVGENIY---08:44
Людмила, ви все вірно зробили, але всі перерахунки відносяться до місяця в якому вони зроблені, тому не треба вам там нічого з мінусом за минулий місяць показувати, таке не передбачено

Людмила---08:45
EVGENIY, дякую

Людмила---08:52
EVGENIY, ще одне маленьке питання. А як, в такому разі, показати той день без збереження за попередній місяць. Треба подати уточнюючий?

EVGENIY---08:54
Людмила, а чому не показати його так як треба без перерахунків?? Покажіть один день без збереження і правильну зарплату і все у вас зійдеться

Інна---08:54
Галина, це глюк програми,треба чекати оновлення медку.

Тат_яна---08:56
Доброе утро!

Олена освіта---09:03
Доброго ранку!

Людмила---09:05
EVGENIY, але ж один день без збереження був у березні, а вберезні він не був показаний. Перерахунок зроблено у квітні, тепер я показую зарплату в цьому звіті і не знаю, як показати цей один день за березень. Це ж впливає на кількість відпрацьованих днів, якщо буде робитись розрахунок середньої.

Тоня---09:11
Людмила, а ви у Медку звіт робите?

Вика---09:11
Доброго ранку! Підкажіть,хочемо придбати будівельні матеріали (цемент, фарба, цвяхи, світильники) на суму 3000 грн. В Прозорро повинні викласти звіт про укладений договір, але коли починаю розносити позиції, то рознесла цемент, а світильники не можу, тому що код не підходить, що робити?

Людмила---09:11
Тоня, так

Тоня---09:12
Людмила, в мене теж є сума з мінусом, також останній день місяця все зіпсував, проте помилку начебто не видає...

Людмила---09:13
Тоня, можливо Ви показуєте лікарняні? ї

Тат_яна---09:14
Вика, а кто решил, что светильники относятся к стройматериалам?

Тоня---09:16
Людмила, так

Людмила---09:16
Тоня, це інша справа-лікарняні і відпустки можна коригувати з мінусом за попередній місяць.

Тоня---09:17
Людмила, зрозуміла, тоді вибачте...

Вика---09:18
Тат_яна, можливо я неправильно пояснила, всі ці предмети ми купуємо по одному договору, і накладна буде одна, а як тоді створити звіт про украдений договір?

марія---09:20
Підкажіть як правильно відобразити в ЄСВ таблиця 5. працівників . відбулася реорганізація двох установ шляхом злиття і створено нову установу. працівників було просто переведно з посади ... старої установи на посаду ... нової установи

Тат_яна---09:27
Вика, НИКАК. Правильно определяйте код предмета закупки.

фархад---09:30
Вика, як як один договір на різні закупки , на кожен код

Тат_яна---09:35
фархад, Нам, например, поставщики идут навстречу в таком плане, то хоть и десять договоров, покупайте у нас, мы согласны с вашими закидонами...

Ірина---09:39
Вика, я ,наприклад, заключаю договір, а в специфікації до Договору розбиваю суму договору по кодах . І публікую в Прозоро договір стільки раз, скільки в мене кодів вийшло в специфікації

фархад---09:39
Ірина,

Інна---09:45
Колеги, допоможіть, чи відображають в 2-дс доходи і витрати на передплату по перідичним виданням на друге півріччя

Інна---10:07

коледж---10:12
Інна, ні

Ирина---10:15
Подскажите, мы получили на счет по лікарн.листам сумму на поховання сотрудника. Какие проводки, и нужно ли отображать в м.о.№ 5 ?

ОМС---10:31
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))

Марина---10:31
ОМС, привет))))))

Даша---10:32
У нас працівниця з 01.04 пішла на лікарняний по вагітності і пологах (126 днів - до 04.08) Лікарняні були виплачені 03.06. Також вона 15.06 принесла продовження лікарняного на 14 днів до 18.06. (ці лікарняні ще не виплачено). Як тепер заповнити звіт ЄСВ (додатки Д1, Д4, Д5)? У яких місяцях все це показувати? І чи показувати не виплачені лікарняні?

EVGENIY---10:40
коледж, чому це ні? Звичайно ж відображаються

ОМС---10:40
Марина, привеееет)))))

Вікторія---10:59
Підскажіть, хто може знає, грошова компенсація при переведенні в новій установі відгуляна, для розрахунку наступної відпустки її не враховувати в розрахункованому періоді, а календарні дні не викидати?

Гуля---11:01
Хто здавав консолідовану звітність не бачу додатку 20, чи це тільки у мене?

Алла---11:06
У об"єднаному звіті з ЄСВ у додатку J0510106 у другій квитанції вибиває помилку, якщо відпускні по одному працівнику нараховані в одному місяці за різними кошиками фінансування (дотація та субвенція). У минулому році з цього приводу не було проблем, помилку у звіті не вибивало.

ліна---11:11
як можна оплатити заміну гол. бухгалтера в бюджетній організації заступнику гол.бухгалтера

Мила---11:14
Добрий день. подскажите пожалуйста как можно сделать коригуючу за 1 кв д5 об'єднаного звіту

EVGENIY---11:23
Алла, а яке відношення кошики фінансування мають до звіту з ЄСВ?

Марина---11:24
Девочки додатковый по об'єднаному не принимает.... его уже нельзя отправлять потому что настало время отчетного?

Інна---11:24
Чи вливае заборгованість по лікарняним на фінансовий результат?

Ліка---11:25
Доброго дня! Вперше здаю 1ПВ квартал., щорічна відпустка куди відноситься до основної чи додаткової зарплати? Підкажіть..

Олена---11:29
Доброго дня! підскажіть установі виділили кошти на проведення технічного інвентаризації земель територіальної громади міста по КЕКВ 2240, як здійснювати облік технічної документації?

EVGENIY---11:30
Інна, ні, не впливає

EVGENIY---11:30
Марина, а смісл какой в додатковом сейчас?

Оксанка---11:34
Хто хнає, коли необхідно складати тестування для уповноважених осіб?

Олена освіта---11:41
співробітниця знаходиться у відпустці по догляду за дитиною до 3-х років, у неї були пологи з ускладненнями (кесарів розтин), в жовтні 2020 року, і в червні вона хоче виписати лікарняний на 14 днів... самого бланку ми ще не бачили, все це в телефонному режимі...що нам робити якщо принесе..???

Олена освіта---11:42
чи стикався хтось з такою ситуацією???

Олена---11:45
Доброго дня! Підскажіть будь ласка установі виділили кошти на проведення технічної інвентаризації земель територіальної громади міста по КЕКВ 2240, як здійснювати облік технічної документації?

зарплата---11:47
объединенный отчет ЕСВ- в какие рядки нужно внести в общей таблице с типом начисления "2 и 3 " фонд и 22 и 8,41%

зарплата---11:48
поделитесь пожалуйста № телефона разработчиков МЕДКА

Ліка---11:50
Доброго дня! Вперше здаю 1ПВ квартал., щорічнау відпустку в який рядок ставить: 5020, 5030-5090? Підкажіть, будь-ласка

Ольга---11:54
Ліка: 5090

марія---11:54
Підкажіть як правильно відобразити в ЄСВ таблиця 5. працівників . відбулася реорганізація двох установ шляхом злиття і створено нову установу. працівників було просто переведно з посади ... старої установи на посаду ... нової установи

Ліка---11:59
Ольга, тобто щорічна відпустка це фонд додаткової заробітної плати? Бо до мене бухгалтер ставила у рядок 5020 фонд основної зарплати

Ольга---12:02
Ліка, ну там ставиться оплата за невідпрацьований час

ВІК---12:07
Ирина, 2114 6414 - нараховано, 2314 2114 - надійшли кошти, 6414 2314 - виплачено. Відображаєте нарахування в МО 17

Ольга---12:07
Ліка, подивиться у Інструкції зі статистики заробітної плати, там добре все розписано

зарплата---12:12
пожалуйста 11:47 !!!!

МЕДИК---12:23
Добрий день. Підкажіть будт-ласка: намагаюсь здали Довідковий звіт. Співробітник в липні не виходячи з відпустки звільняється. Ще й повертає надлишково використані дні відпустки. Я сторную в липні відпускні за червень та липень. В другій квитанції пише помилку, що не заповнена кількість днів перебування у трудових відносинах. Хіба там потрібні дні?

Іра---12:24
Підкажіть, працівник працює на 0,75 ставки, і внутрішнє сумісництво 0,5 ставки. Індексація у липні лише 80,89?

Олена---12:27
Доброго дня! Підкажіть, чи потрібно в об'єднаній звітності в додатку 1Д показувати кількість днів перебування у трудових відносинах по людині, якщо вона у відпустці по догляду за дитиною?

вііка---12:31
Іра, індексується сума в межах 2379

вііка---12:32
МЕДИК, в 44 версії медка вже все добре

Світлана---12:35
Підкажіть буласка, в кінці квартала закриваю рахунки доходів та витрат, чи потрібно робити проводку віднесення дефіциту до накопич.фін.результатів? чи така проводка робиться 1 раз в кінці року?

МЕДИК---12:37
Я здаю уже в 44 версії і він мені не в бланці помилку видає, а вже в другій квитанції з податкової

Наталія---12:45
Доброго дня! Допоможіть будь ласка, таке питання. Заробітну плату за червень зареєстровано в казначейсті 1 липня. Як показати кредиторку по зп в квартальному звіті?

Провідний бухгалтер---12:52
Підскажіть будь ласка авансовий внесок орендної плати на який рахунок сплачуємо.

Ірина---12:52
Світлана, роблю один раз, в кінці року

Наталі---12:56
Марина, так

Тата---13:06
Доброго дня! Є-дата в когось працює?

Світлана---13:12
Ірина, дякую!!

Наталі---13:12
Тата, так сайт на технічному обслуговувані

Валя т-цтр:---13:13
EVGENIY SOS, В нас фірма в стадії ліквідації. В 1 кварталі в мене ф.4-2 по одному районі і заборгованість по зарплаті. Зараз обєднали райони, фінансування з другого району, часткове закриття заборгованості ф.2, як правильно мені здати квартальний звіт? 2 баланси? Якщо так, то в мене залишок в активі р.1162 3 грн, чому дорівнює пасив, який рядок?

EVGENIY---13:27
Валя т-цтр:, фірма

зарплата---13:28
вііка, я с вами не согласна.Вот в какой рядок нужно ставить донарахування 22 % з типом 2,а также сам фот ?

зарплата---13:29
и 44 версия в медке не доработанная

EVGENIY---13:30
Валя т-цтр:, ви маєте на увазі залишок по формі 4-2? Якщо так то він в активі 1163 в пасиві в фінрезультаті! Щось не до кінця я вас зрозумів! Заобргованість по зарплаті по загальному фонду? Якось ви вкучу все скинули

Наталія---13:35
Допоможіть будь ласка

Наталія---13:36
Питання 12:45

EVGENIY---13:45
Наталія, тобто в обліку у вас кредиторка а казначейтсві не має фінансових зобов'язань? Може провести по бухобліку вже липнем?

EVGENIY---13:46
Світлана, 1 раз в кінці року, це останню проводка в році

EVGENIY---13:47
МЕДИК, довідковий вже за липень здаєте? Липень ще не скінчився

Оксанка---13:50
EVGENIY, підкажіть, хтось зі мною зв'яжеться з приводу того, що в мене двічі зняло кошти за підписку? Дякую за розуміння. Платежа за номерами ID:1692640010 ID:169262608.

Олена ВК---13:53
У когось працює Є-дата? До обіду вносила договори, а після пише сторінку не знайдено

***---13:54
EVGENIY, а мені казна казала, що щокварталу треба) відносити 5511 на 5512

Тоня---13:54
Олена ВК, не работает

Юлія---13:55
Є-дата не працює ((((

Наталія---13:55
EVGENIY, так. Зарплату нарахували 1 липня і 1 липня відправили в казначейство (злетіла програма, не було можливості раніше нарахувати зп). Тепер по балансу є кредиторка, а в ф. 7 немає. Може можна її показати в дод. 26 ?

Олена ВК---13:57
Тоня, Юлія - дякую! А то розхвилювалася , що проблема у мене

EVGENIY---14:00
***, не слухайте вашу казну вона до вашого бухгобліку не має жодного відношення

EVGENIY---14:01
Наталія, так ви ж по факту нарахували першого у вас в обліку на 30 число не має кредиторки

Олена---14:01
Підскажіть будь ласка установі виділили кошти на проведення технічної інвентаризації земель територіальної громади міста по КЕКВ 2240, як здійснювати облік технічної документації?

Тоня---14:02
Олена ВК, с нашей работой, волнение у нас в крови)))

Наталія---14:08
EVGENIY, вибачайте за нерозумне питання (щось мене заклинило), це не буде помилкою, що зп нарахована у наступному місяці? (виплатили ми все в у встановлені терміни)

Саша---14:15
Виплата авансу 20 числа, працівник виходить із відпустки 14 . Чи має він на аванс за 4 роб дні?

Мила---14:20
подскажите, кто нибудь подавал коригуючу Об’єднаного звіту додаток 5 остальні додатки не заповнювать

EVGENIY---14:21
Наталія, якщо у вас строк не останній день місяца то ви і нараховувати можете не в останній день місяця

Валя т-цтр:---14:22
EVGENIY: Територіальний центр, в 1 кв. в мене було передано кошти по СФ ф4-2 і по ЗФ була нарах. і невипл. зарплата. Зараз в 2 кв. з іншого району мені частково дали кошти на погашення зарплати по іншому кфк, як здати звіти?

EVGENIY---14:22
Саша, аванс це зарплата за першу половину місяця тобто з 1 по 15, тому працівнику який працює з 15 за один день можна заплатити аванс

EVGENIY---14:23
Валя т-цтр:, вам на баланс повинні були все передати і борг і залишки по 4-2! У вас один звіт повинен бути і один баланс

ЛюдКа---14:24
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!

Наталія---14:26
EVGENIY, дякую за допомогу

Валя т-цтр:---14:28
EVGENIY, я на стадії ліквідації, я передала кошти, вказала в 42,в балансі сидить заборгованість за 1кв. район Б. Зараз з іншого району Уж. мені дали кошти, для погашення заборгованості, куди я маю здавати звіти?

EVGENIY---14:29
Валя т-цтр:, якщо ви кошти передали то шо у вас в балансі сдить?

Саша---14:31
EVGENIY, Дякую

Валя т-цтр:---14:32
EVGENIY, заборгованість по зарплаті по району Б, та залишок коштів по району Уж в казначействі. Форму 2м в е звітності формує в Уж районі, вже нічого нерозумію

EVGENIY---14:33
Валя т-цтр:,

Валя т-цтр:---14:33
Обслуговуюся ще в казначействі в районі Б

ОМС---14:33
ЛюдКа, привіт! Знову совами любувалася?

EVGENIY---14:34
Валя т-цтр:, на яку установу далі по такій і звітуйте стадія ліквідації це ж ще не ліквідоване і я так бачу рух коштів іде, поки ліквідаційний не здали проводьте що хочете

ЛюдКа---14:45
ОМС За совами сумую, бо працюю в другій установі, а тут з вікна траса...............

Наталка---14:46
Добрый день!

Дарина---14:47
Доброго дня.Виникла така ситуація:УО звільнилась.Принесли ДУ на постачання газу.Зараз з’ясувалось,що договір,укладений в сучні на рік,не викладений в прозорро.Які тепер мої дії?

Наталка---14:49
И снова о наболевшем... Мы отдел культуры, в громаде. Через нас проходят подарки, призы, цветы, награды, для всего района. И как всегда, списывать большая проблема. ОТГ не хочет давать нам распоряжение, согласно, которому можно приурочить списание к празднику. Сказали, согласно своего внутреннего приказа... Но ведь мы закупаем для всей громады...

ЛюдКа---14:54
Наталка у вас повинен бути план заходів, який затверджений керівником, згідно плану можете і списувати під проведені заходи

Наталка---14:57
ЛюдКа, без идент.кодов?

Ирина---15:02
Вік: Спасибо !!!

Наталія---15:06
ЛюдКа, ми робимо наказ на проведення кожного заходу окремо , в якому розписуємо по пунктах, які передбачені витрати

ЛюдКа---15:09
Наталка у вас є комісія по списанню матеріалів, або хто відповідає за проведення заходів, робите акт на списання матеріалів, товарів чи грамот чи що ви там купували. Ви ж в наказі вказуєте кого і за що відмічаєте.

Галина---15:10
Добрий день! Підскажіть, працівниця змінила прізвище у червні місяці. Як показати у звіті ЄСВ 4 і 5 місяці по старому, 6 місяць по новому? І чи потрібно показувати у 5 табл.?

Наталка---15:15
Наталія, а можете сбросить пример наказа?

Бух.---15:17
Олена освіта, якщо я не помиляюся термін є 12 повних місяців.Почитай закон 1105

Дарина---15:19
Підкажіть будь ласка14:47

Бух.---15:19
Саша, звичайно

ОМС---15:21
ЛюдКа, понятно. Треба сходити провідать, щоб не сумувать

Тетяна---15:22
Дарина, краще викласти зараз, хоч і з запізненням, чим взагалі не викласти

Тетяна---15:22
Дарина, В нас був аудит і самі аудитори так говорили, не оприлюднення старшніше ніж із запізненням

Дарина---15:23
Тетяна, nj,nj dct zr pdbxfqyj&Gkfy.pdsn

ОМС---15:23
Тетяна, Дарина, або звільнитися слідом, не чекаючи штрафу.((((((((

Дарина---15:23
Тетяна, тобто договір від січня пройде?

Дарина---15:24
ОМС, нажаль зараз не можу звільнитися (((((

Дарина---15:24
ОМС, який за це штраф???

Наталка---15:29
ЛюдКа, да комиссия есть.

ОМС---15:32
Дарина, не володію інформацією, але чула, що штрафи великі. Звільнятися, звичайно не потрібно, але іноді такі думки приходять при виникненні питань, подібних вашому((((

ОМС---15:35
Дарина, погуглила. Може за перше порушення 1700. Раз уповноважена звільнилась, то похоже накладуть на керівника. Так що працюйте)))

Свєта---15:37
Добрий день, у когось вже на пенсійному порталі відображаються звітіні дані страхувальника за 2021 рік, тому що в мене останні за 2020 рік, хоча звіт за 1 кв. і довідковий прийняті?

Бух.---15:38
Свєта, у нас теж не відображають ще.Це їхні не допрацювання

Тетяна---15:41
Свєта, в нас теж немає

Дарина---15:45
ОМС, дякую за підтримку))))

Наталка---15:47
Така питання, колеги: чи маємо ми право списати ноутбук, якщо на нього не нараховано 100% знос? Нотбук ремонту не підлягає.

Рима---15:47
какой-то ступор у меня как проверить в главной свои фактичні???

EVGENIY---15:48
Рима, не існує вже фактичних видатків

ОМС---15:48
Наталка, такое возможно при заключении специалиста

Наталка---15:49
ЛюдКа, своих мы пишем, а если районные?

Наталка---15:50
ОМС, спасибо.

!---15:51
Наталка, как эторайонные?

Кріс---15:54
Надійшли лікарняні з фонду 30-го числа. Де в балансі їх показати?

***---15:56
Кріс, рядок 1162

Рима---15:58
EVGENIY, все пора с квартальним на сегодня заканчивать

Кріс---15:58
***, а в пасиві?

***---15:59
Кріс, а в посиві ви ставите кредіторку по фсс

***---15:59
пасиві)))

Юлія---16:02
Скажите, есть такая проблема?: при загрузке формы 4-3 в Е-дату в формате dbf, выгруженой из Е-звітності, система выдает ошибку.

EVGENIY---16:04
Кріс, http://bit.ly/2RQRrYO

ОМС---16:08
Юлія, распаковали?

Надія---16:14
Юля, на є Дату 4-3 введіть вручну

Юлія---16:33
Конечно, распаковала. ф.2 загрузилась без проблем, а 4-3 не хочет (((

ОМС---16:38
Юлія,

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”