Архів чату за 14.07.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 07:36
Всем привет)))

тАНЮШКа 07:44
Доброе утро

Олена освіта 08:15
Всім кави...

ОМС 08:17
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))))

Марина 08:18
Доброго ранку. А хтось може зайти в здо?

Наталя 08:19
Доброго ранку, допоможіть розібратися, який код спецстажу має головний спеціалість відділу сільської ради?

Тат_яна 08:31
Доброе утро!

Лариса 08:33
Доброго ранку.СДО працює,відправляла фінансові.

ОМС 08:35
Марина, працює. Роздрукували виписки

Тетяна 08:36
Доброго ранку СДО працює

ЛюдКа 08:38
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!!!

ЛюдКа 08:40
Черкаська +23 тепленько

Архив 08:42
Всем доброе утро

Архив 08:43
Спасибо сайту за OSKARa, очень приятно.

ОМС 08:49
ЛюдКа, не те слово. У нас уже +26

Марина 08:53
Девочки полный ступор... заплатили питание спортсменам по КЕКВ 2240 - 8013-2313... банк вернул - 2313-8013 ??? видновлення выдаткив???? ппц, шарики за ролики....

Оксана 08:54
Доброго дня. Колеги, може хтось є з відділів освіти отг. Дуже потр. ваша допомога. Напишіть мені на адресу [email скрыт]

Елена 09:01
Подскажите пожалуйста,если в отчете номер розрахунку например 12 НЕ ПРИНЯТЫЙ,то след. ставлю 13 или исправляю и опять 12 отправляю? Заранее благодарна!

Наталя 09:05
Допоможіть розібратися, який код спецстажу має головний спеціалість відділу сільської ради?

EVGENIY 09:23
Доброго ранку )) Всім гарного дня )

EVGENIY 09:23
Оскара вже всі отримали?

Оксанка 09:26
Добрий ранок!!!

Галя 09:26
Добрий ранок!

Ксю 09:29
добрий день! Скажіть будь ласка надбавка за високі досягнення до 50% як рахувати. (в розпорядженні 50%) із с уми 3567,28*50%=1783,64 чи 1783?

Галя 09:29
Якщо при списанні ми поставили на облік наявний металобрухт і зараз його здаємо ПП, то ми виписуємо накладну на ПП свою на суму , яку він нам сплачує за метал, так?

Тат_яна 09:32
Ксю, з копійками!!!!!

Марина 09:32
Галя, это долбанное списание...

Марина 09:32
EVGENIY, дааа))) спасибо)))

Тат_яна 09:35
Марина, а как же вы все думаете, державне майно нужно беречь, и купленное за копейки (потому шо ограничения и жестокая экономия) - использовать ВЕЧНО.

Олена освіта 09:36
Оксана, яке питання?(по освіті)

Марина 09:37
Тат_яна, мэр дал указание списать старую машину, мне и думать страшно, не только браться.... куча вопросов...

ОМС 09:39
Марина, (9.37)

Марина 09:41
ОМС, вообще ничего не соображаю...

Тат_яна 09:43
Марина, как по закону, так бухгалтер должен только в учёте отразить типа "дебет-кобыла, кредит-могила"(т.е.путь от машины до свалки). Всё должна оформлять комиссия по списанию. Ага... А как говорит практика, начиная с МРЕО, или кто они теперь, и заканчивая утилизирующей организацией - БУХГАЛТЕР, МИЛЫЙ МОЙ БУХГАЛТЕР!

Марина 09:43
ОМС, мы отдавать ее будем целиком... что с двигателем? аккумулятором? откуда я знаю есть там цветные металлы или нет... если есть то сколько?

ОМС 09:44
Марина, не завидую. Мы с основных ничего еще не списывали. Уже и не хотела бы.

Тат_яна 09:44
ОМС, тьху-тьху-тьху...

ОМС 09:44
Марина, да, правильно. Сейчас фирмы делают все докумкенты.

ОМС 09:45
Тат_яна, УГУ....

Марина 09:46
ОМС, а мы разве не должны платить за их какие то послуги???? вот это сделаем все бесплатно меня в бюджете и в органах влады напрягает неимоверно....

ОМС 09:46
Тат_яна, у нас уже этого "хлама" числится много. До меня не списывали и я не хотела бы.

Марина 09:47
какое бесплатно??? почему бесплатно???? сразу ищем коррупцию...

Марина 09:48
EVGENIY, есть статьи по поводу списания автомобиля????? только не то что по своему положению принятому в ОМС и т.д....это мы знаем....

Тат_яна 09:49
Марина, они же дадут договор, копии установчих документов и все дела. Значит, у них в Статуте прописано это бесплатно. Там ещё прайс на приём металлов будет, так что свой гешефт они поимеют

ОМС 09:52
Марина, нет, не бесплатно. Они выдадут справку о непригодности с указанием веса, наличия цветметаллов и тд. Сама лично с ними не работала, но слышала от других, что удобно. Они одно время мне вызванивали , и кажется мне, что как-бы не твои земляки)

ОМС 09:53
Марина, если нужно, попробую поискать, может где писала контакты. Но не уверена, что найду

Марина 09:54
ОМС, да они все время звонят... но это бесплатно меня смущает..

Тат_яна 09:55
Марина, успокойся, всё по-понятиям: Бесплатно не значит что даром

Марина 09:56
ОМС, и можно ли местное предприятие какое то нагнуть чтоб дали акт про непригодность???? где почитать все это??? разве конкретно оговорено кто должен обследовать машину и дать заключение?

Марина 09:56
Тат_яна, вот ИМЕННООООО)))))

ЛюдКа 09:58
Марина 09,37 Я все підкажу як простіше, якщо треба.

ОМС 09:58
Марина, я согласна с Тат_яной. Они заинтересованы в металлоломе, поэтому эта справка им ничего не стоит. Но там где "платные" они стоют чисто символически, типа 10 гривен.

Марина 10:06
ЛюдКа, куда писать?????????))))))))))))

ЛюдКа 10:07
Марина.Я зрозуміла,що цікавить.

Марина 10:08
ЛюдКа, как с тобой связаться?

ЛюдКа 10:09
Марина щоб менше було клопоту робите вибраковку авто, до цього наказ про комісії, експертний висновок фірми що має на це ліцензію

12 10:09
Підскажіть під яким кодом ЗО йде нарахована індексація в об'єднаній звітності

Марина 10:09
ЛюдКа, ок, спасибо!!!!

ЛюдКа 10:10
12 а ви що індексацію окремо показуєте???????????????це зарплата!!!!!!!!!

12 10:11
ЛюдКа, дякую,а то в мене були сумніви.

ЛюдКа 10:12
Марина далі, якщо не перетелефонуєш, знімаєте з обліку в МРЕО , зараз сервісні центри і здаєте все авто на металобрухт. є другий шлях складний, але можливий, треба розповім......

Віра 10:14
Доброго дня, підскажіть, який код ставити у звіті 4ДФ при видачі харчування спортсменам?

Оксана 10:14
Олена освіта, питання по відпусткам бухгалтерів освіти, чи можуть іти всі в одинь день після виплати відпускних на школи, так як літо закінчується а можливості піти раніше у них небуло

Тат_яна 10:16
ЛюдКа, пока Евгений тебе по шее не дал и телефон не убрал с чата, я его себе сохранила...

EVGENIY 10:19
телефон прибрав

Л. 10:21
ОМС, який код спестажу ставите у звіті єсв?

Марина 10:21
Віра, а вы ставите питание в отчет???

EVGENIY 10:21
Л., коди стажу не мінялися які ставили раніше такі і ставте

Марина 10:22
EVGENIY, есть в журналах про списание автомобиля???

EVGENIY 10:22
Марина, конечно есть )) Нужно искать ))

Марина 10:23
EVGENIY, я думала может есть целиком тематический журнал по этому поводу..

EVGENIY 10:25
Марина, та может и есть

ОМС 10:27
Л., какая это колонка? У нас делаю не я

ОМС 10:28
Оксана, заборони ж немає, то чому б ні?

Віра 10:29
Марина, так раніш ставили з кодом 127,і неоподатковувалося, а робимо звіт у сонаті і програма автоматично розраховує податок

Марина 10:44
Віра, я почему спрашиваю.... мы вроде бы питание вообще не ставим..

Оксана 10:51
ОМС, керівництво недозволяє .

ОМС 10:56
Оксана, рішення приймає керівник

Віра 10:59
Марина, ми спортивна школа, у нас харчування на змагання , нтз і т.д. а ви?

ВІК 11:06
Віра, ми теж спортивна школа, але ми не показуємо в 4ДФ

Віра 11:18
ВІК,підскажіть ,будь ласка, чим керуєтеся , щоб не показувати харчування? Буду дуже вдячна, бо харчуваннь багато, а як би не вносити то мороки менше

Олена освіта 11:24
Оксана, якщо головний бухгалтер не проти.. керівник дозволяє і графік відпусток наявний, достатньо коштів, то чому б ні? головне щоб не було потім затримок у звітах... перекосів...

ВІК 11:26
Віра, ми виплачуємо по відомості і проводимо по 2282.

ОЛЬГА 11:27
EVGENIY, питання з приводу звітності ЄСВ, Органи місцевого самоврядування - надано відпустку по догляду за дитиною до 3-х років, за працівником зберігається стаж, відображаємо в Д6 спецстаж, а що відображати в таблиці Д1, тому що звіт не прийнятий

Віра 11:32
ВІК, а у нас 2240, і попеедник харчування відображав у 1ДФ

ВІК 11:33
Віра, може ми і неправильно робимо, але якось так...

EVGENIY 11:40
ОЛЬГА, https://i.factor.ua/ukr/journals/ot/201 ... 05667.html

Оксана 11:50
Олена освіта, затримок у звіті не буде ,бо кожен бухгалтер знає свої обов'язки, але неможа тільки по черзі, а як встигнути до 1 вересня невідомо (4 людини )

AI 11:58
Хтось має контакти організацій, які займаються ліквідацією комп"ютерної та оргтехніки.

ОЛЬГА 12:10
EVGENIY, 11,40 дякую за допомогу!!!!

Бух 12:31
Для АІ 11:58

Бух 12:32
ТОВ Укрсервіс М Олександрія

AI 12:44
Бух: а можна якісь телефони

світлана 12:49
Al. 0675400407, 0674800023, 0676306371

світлана 12:49
Працювали з ними. Нормально.

світлана 12:50
Ще є тел. 0970612066. Юрій

AI 13:14
Дякую.

Надія 13:23
Привіт! Як завантажити і встановити нову версію .Е-звітності 3,2,0,5.В мене стара.Дуже потрібно.Наперед дякую.

ОМС 13:25
Надія, Завантажити BarsCryptor

ОМС 13:26
Надія, у вікні де пароль вводите, тільки нижче. Там і інструкція

Надія 13:26
Ще раз в мене встановлено .Брати зсайту казни

ОМС 13:27
Надія, прямо там завантажуєте, нічого ні звідки не береться

Надія 13:27
Дякую зараз буду розбиралася.

Надія 13:28
Я вже звільнена членліквід.комісії і призабула а для податкової треба звіти друкувати.

Віктор 13:29
Доброго дня. Підскажіть, працівник вийшов з декрету в грудні місяці, зараз написав заяву на відпустку. Який розрахунковий період? 12 місяців чи за фактично відпрацьований час?

Олена освіта 13:40
Оксана, а як у вас графік відпусток затверджували?

Оксана 13:44
Олена освіта, графік затвердили ще на початку року все мали йти в липні але можливості раніше піти небуло

Оксана 14:11
Скажіть будь-ласка як проводиться тендер на прогнозовану вартість меблів для шкіл, бо я неможу зрозуміти що робити

СОСС 14:19
Доброго дня. Хто здав Об'єднану звітність, який номер додатку ставили у Додатку 5 , 1 чи 2? Дякую

Оксана 14:23
СОСС, ставила 1

СОСС 14:23
дякуємо

Галя 14:40
у 4ДФ показувати сплачену суму ФОП, ПП там де виплачено дохід чи ще й де нараховано ну а податок і вз 0.00

апгп 14:48
підскажіть купуємо табличку фасадну з найменуванням установи який код ДК

Оксана 14:52
Галя, нараховано=виплачено(3а, 3)

Оксана 14:52
податки 0,00

Провідний бухгалтер 15:07
Згідно договору оренди майна , потрібно сплатити авансовий внесок. Казна наполягає на тому що це буде попередня оплата.Хто виставляє рахунок на попередню оплату, держ фонд чи балансоутримувач?

МАРІЯ 15:33
Який тарифний розряд має бухгалтер центр надання соц послуг?

*** 15:39
Доброго вечора! ХЕЛП))) Знаю що протупила, ще й як протупила але... в листопаді 2020 згідно рішення сесії було змінено посаду бухгалтера на посаду провідного бухгалтера! Працівник не змінився! Головний бухгалтер не змінився ! Чи потрібно було подавати картку зі зразком підпису в казну?

Марина 15:41
***, а провидной что то подписывает?

*** 15:41
Марина, так! під час відпустки головного

*** 15:42
Я в шоці! Мене аж трусить! Що тепер ...

Марина 15:45
***, а казна как взяла платежки без оформленной подписи?

Марина 15:46
***, оформляйте сейчас подпись если надо.... а если нет... то кто это проверит? это казна и должна была проконтролировать...

*** 15:46
Марина, картка була оформлена на начальника, головбуха, начальника відділу і БУХГАЛТЕРА, якого було змінено на провідного бухгалтера

Марина 15:47
***, не думаю что это смертельно... оформите картку сейчас с правильной посадой...

*** 15:48
Марина, просто мене дуже смущає посада(

*** 15:49
Марина, дякую! Трохи заспокоїли)))

Наталя 15:50
провідний -це взвгвлі категорія, а не посада. посада може бути "бухгалтер" або "бухгалтер (з дипломоммагістра) або головний бухгалтер. тому нічого у вас не змінилось. лише оклад вашого бухгалтера)))

*** 15:51
Наталя, дякую!

*** 15:54
Наталя, от тому я тоді і не подала картку! подумала, що бухгалтер яким би він не був провідним, 1 категорії чи 2 він БУХГАЛТЕР! А от зараз чогось мене накрило сумнівами(((

Марина 15:55
***, ну вообще то в карточке должна звучать правильная посада..

*** 15:56
Марина, во во! от тому і накрило! Зараз той бухгалтер звільнилась прийняли нового почала оформлювати картку і задумалась...

*** 15:57
Марина, ну як казав хтось))) "Що зробили, те зробили!" зараз зроблю нову картку з правильною посадою і наступног разу буду умніша)

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”