Архів чату за 16.07.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 07:49
Всем привет)))

Марина 07:49
Бухгалтераааа с праздником!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Наталя 07:56
С праздником!!!!

Ірина 07:58
Зі святом)))

Светік 08:06
Зі святом

Оксана 08:07
Доброе утро, ДЕВОЧКИ!!!! С празником достойных зарплат и больше позитива всем

Людмила П 08:14
Добрий ранок! Зі святом шановні Бухгалтери! Хто придбав журна проводок? Він для бюджетних установ?

ОМС 08:20
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!))) С ПРАЗДНИКОМ, КОЛЛЕГИ!!!! Ну что, ПОЕХАЛИ?????

Лідія 08:23
З днем бухгалтера!

Марина 08:29
ОМС, та если бы.......

ОМС 08:31
Марина, уже и помечтать нельзя? Пятница- традиционно, а сегодня ВДВОЙНЕ!!!

Марина 08:35
ОМС, а хотелось бы не в мечтах а реально праздника.... тем более праздник официальный...

Полінка 08:41
Доброго ранку! З Днем бухгалтера !!!

Полінка 08:42
Підкажіть будь-ласка співфінансування по НУШ по КПК 1181?

Л.В. 08:42
Доброго ранку ! Зі святом усіх нас !!! Хай все буде добре- скрізь і завжди ! А тепер несвяткове запитання: що таке "номер розрахунку" у звітності ? Якщо я за І квартал здала один з номером 1, то перший звіт за другий квартал буде 2, чи знову 1 ? Шо-то аж в голові крутиться від їхніх ребусів...

ОМС 08:45
Марина, на предыдущей работе у нас на этот праздник и премию давали, и праздновали. Здесь никто даже не вспомнит((((

Любов 08:46
Полінка; ДА

Марина 08:46
ОМС, я когда в держбюджете в налоговой работала.... тоже самое..обязательно премия, начальник цветы и подарок....

Леа 08:47
Л.В., это то, с чем я борюсь целую неделю. Пишет ошибку ,что не правильно указан номер розрахунку. Пробовала и первым и 12-м,потому что последний довидковый принят 11й и ничего. Обзвонила всех и вся,никто ничего не знает.

Леа 08:48
Л.В., уже 8 штук не принятых ((( ошибок в отчете нет,а вот им не правильный номер розрахунку

Тат_яна 08:49
Доброе утро! С праздником, коллеги! Желаю всем нам нервов-канатов и достойной зарплаты!!!

Полінка 08:49
Любов, дякую

Любов 08:51
колеги, зі святооооооом

Інна 08:51
Л.В., номер розрахунку 1, якщо будете подавати, наприклад, звітний новий за 2 кв., то вже буде розрахунок 2

Інна 08:51
Зі святом!

Інна 08:54
Підкажіть, якщо відпустка по 26.08.21, 23.08 і 24.08 вихідні, то коли виходити на роботу 28 чи 30?

Кроп 08:55
Інна, згідно з графіком роботи установи, 28

123 08:56
с праздничком

ЛюдКа 08:57
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!!!!!!!!!!!!! З професійним святом БУХГАЛТЕРА!!!!!!!!!!!!Нехай Дт з Кт завжди сходяться, гроші в карманах не переводяться, а робота приносить задоволення !!!!!

Леа 08:58
Інна, номером 2 тоже пишет,что не правильно указан номер розрахунку для додаткив и не принят

Інна 08:59
Кроп, Дякую!

ОМС 09:00
ЛюдКа, взаємно!!!))))))0

ЛюдКа 09:01
Рекомендую поки не жарко: кава + морозиво, за бажанням і можливостями коньяк туди ж!!!!!!!!!!

Інна 09:02
Леа, а в мене прийнято, за 2 кв. розрахунок 1, бо звіт перший за цей квартал, а потім подавала звітний новий (забула ФОПа вказати), то розрахунок 2, бо звіт другий за цей квартал.

ЛюдКа 09:03
Всіх люблю, цілую (я 2 щеплена, мені можна), бережіть свою нервову систему, а першу чергу любіть себе , а потім кого забажаєте!!!!!!!!!

Людмила 09:12
Інна, а якщо Ви не показали ФОПа, і подали новий звітний, то тільки з цим ФОПом? Я також не показала одного ФОПа

Леа 09:18
Інна, Добидковие не считать,они же во втором кв. отправлялись?

EVGENIY 09:23
Доброго ранку )) Вітаю всіх зі святом

Виктория 09:24
Доброе утро, всех с праздником! Подскажите, пожалуйста! Работник принят на 0,5 ставки, 20 дней будет выполнять обязанности временно отсутствующего работника (1 ст) с доплатой 30% оклада отсутствующего. Как считать доплату: 30% на полную ставку или пересчитывать?

Тат_яна 09:26
EVGENIY, с праздником! Спасибо за Вашу постоянную поддержку. Наши вам обнимашки и целовашки!

Інна 09:27
Людмила, да, тільки з одним ФОПом

EVGENIY 09:33
Тат_яна, дякую

Людмила 09:33
Інна, lzre.

Людмила 09:33
Інна, дякую

EVGENIY 09:35
Людмила П, да, для бюджетних установ, купуйте поки знижка ) Це сайт для бюджетних установ, тут все для них )))

Н.А 09:42
Доброго ранку!!! Всіх колег - бухгалтерів з професійним святом!!! Всім хорошого настрою, достойної зарплати, поваги і здоров"я!!!!

Наталя 09:47
Зі святом!!!

Марина 09:47
EVGENIY, оплатила... а как скачать?

EVGENIY 09:47
Марина, оновіть сторінку потім авторизуйтеся, зверху натисніть ВХІД

EVGENIY 09:48
Марина, или вы о чем?

Марина 09:49
EVGENIY, ок, попробую

Марина 09:49
EVGENIY, я про альбом проводок

Марина 09:50
скачала)))))

Олександр 09:53
Заплатил за журнал а скачать не дает

EVGENIY 09:54
Олександр, какой журнал?

EVGENIY 09:54
Марина, я думал про бланки на сайте )))

Олександр 09:54
Проводок

EVGENIY 09:55
Олександр, это АЛЬБОМ

Олександр 09:55
Да

EVGENIY 09:56
Олександр, что пишет? Что происходит при попытке скачать? Что вы нажимаете?

Олександр 09:56
Значок красный перечеркнут

EVGENIY 09:57
Олександр, ось інструкція https://bit.ly/2UhPIRV

EVGENIY 09:59
Олександр, можливо ваш браузер блокує, спробуйте з іншого або ж відключіть в своєму браузері те що блокує

Олександр 09:59
Значок горит когда нажимаешь скачать

EVGENIY 09:59
Олександр, це ваш браузер блокує

Ніна 10:00
Доброго дня! Зі святом, дорогі колеги! Здоров"я, терпіння, мудрості в нашій не легкій роботі!!!

Ніна 10:04
Травень працівник відпрацював повністю, червень знаходився у відпустці, в липні був у відрядженні. При розрахунку брати зарплату лише травня, чи квітень -травень? Дякую!

Марина 10:05
Олександр, я обновила страничку и появился значок скачать

Тат_яна 10:07
а я нажала "перейти на сайт" и тоже появилось окошко "скачать"

Тат_яна 10:09
Ну что, заслуженные, все сегодня уже прослушали песню "Бухгалтер"? Зашла отлично!

СОСС 10:10
Підкажіть, обєднана звітність, по внутрішньому суміснику, чи ставити галочку у трудових відносинах?

Марина 10:12
Тат_яна, ага))))))))))))))))))))

Олександр 10:18
И у меня появляется но потом горит кружок красній перечеркнутій

Виктория 10:23
Помогииите, пожалуйста, кто с таким сталкивался!

Оксанка 10:25
Добрий день!!!! Усіх з Днем бухгалтера)))) Щоб гроші в мішечку вам гріли сердечко! Щоб звіти легкими були. Щоб радість і щирість, щоб долі на милість ви гарно на світі жили!!!!

Оксанка 10:25
Сьогодні відпочивайте)))))

Тат_яна 10:55
Оксанка, тю! Шаманка! Запечатала чат...

Марина 11:06
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ОМС 11:15
Тат_яна, главное чтоб нас не закодировала)))))

EVGENIY 11:17
Та всі вже п'ють )))

Тат_яна 11:20
ну тоді БУДЬМО!!!

просто таня 11:25
Володарі фінансів, повелителі дебетів і кредитів, вітаємо вас з вашим професійним святом. Нехай у вас все сходиться, нехай завжди все буде гаразд, нехай буде поменше звітів і робота буде тільки в радість. Бажаємо гарних доходів і завжди хорошого настрою!

ЛюдКа 11:37
А ми і випити не можемо, у нас заходи міждержавного характеру...........

Л.В. 11:37
Інна, Леа, дякую, що відгукнулись. Але це ще не все. ЄСВ за квітень : вгорі номер місяця -1, номер додатка- 1, а в таблиці місяць- 4, вірно ?

EVGENIY 11:38
ЛюдКа,

EVGENIY 11:39
Л.В., в кварталі три місяці 4 не може бути

Л.В. 11:39
Тобто нумерація місяців у межах кварталу- кожного разу- 1,2,3, так? А в самій таблиці вже буде "нормальний" номер місяця, квітень-4, а травень-5.

Л.В., так

Л.В., про нумерацію була стаття на сайті

Л.В. 11:41
EVGENIY, дякую. Статтю не бачила,

ЛюдКа 11:41
EVGENIY:Налагоджуємо дружні стосунки з сусідами, сьогодні візит до нас

ОМС 11:42
ЛюдКа, як можно наладити стосунки просто так? Ми йдемо до вас

Marina 11:42
Л.В., ні )))номер місяця 1квітень,2травень,3червень, квартала 2

Оксанка 11:52
Дуже жарко))) П'ємо холодну газировку)))))

Тат_яна 11:57
ЛюдКа, ща мы быстренько вам коммуникацию наладим!

ЛюдКа 12:12
зАПРОШУЮ ВСІХ ДО СЕБЕ!!!!!!!!!!!

ОМС 12:22
ЛюдКа, грибочки маслай)))))))

Тат_яна 12:26
ОМС, ну нету здесь такого смайлика, НЕТУ

ОМС 12:31
Тат_яна, а не мешал бы)))))

Тат_яна 12:34
ОМС, ага, сначала мухоморчик, потом конопелечку... Так мы точно не заметим приход пенсии, типа старость меня дома не застанет...

S 12:39
Бухгалтера с праздником!!!!!!!!!!!!!!

Л.В. 12:40
Marina, це Ви про таблицю вже ? Тобто цифри 4 ( за квітень) НІДЕ не буде ?

ОМС 13:01
Л.В., добрий день! Ви вся в роботі. Зі святом Вас! Ви що, у відпустку збираєтесь?

ОМС 13:01
Тат_яна, у нее грибочки проверенные)))))

ліцей 6 13:02
Добрий день. Зі святом! Підкажіть, будь ласка, який ставити номер розрахунку (2 чи 1 ) в податковому розрахунку?

Л.В. 13:03
ОМС, дякую, ВЗАЄМНО !!! Справді збираюсь, а роботи !!!!!! Хотіла вже той звіт клятий склепать, а тоді йти, а воно шось ЧИ ЛИЖІ НЕ ЇДУТЬ...:)))

ОМС 13:10
Л.В., сьогодны відпочиньте. А з понеділка "на свіжу голову"))). Хоча по такій жарі не факт, що свіжа буде((((

Тат_яна 13:15
Л.В., да нормальные лыжи, то звит немножко по-дебильному создали

Марина 13:22
Тат_яна, лыжи то нормальные))))))))))))))))) а вот я е.......й)))))))))))))))))

Тат_яна 13:27
Марина, не верю! Эти шарохания с учётом, отчетностью и прочими бухгалтерскими фишками кого хочешь ... ушатают то есть

Інна 13:43
Л.В., буде у додатку 1 місяць, за який проведено нарахування квітень -4, травень - 5 і т.д.

Наталя 13:43
Може хто знає, як можна перенести програму Фіндокументи на інший ПК щоб збереглися усі налаштування?

EVGENIY 14:10
Наталя, скопіювати повністю папку PM21 і встановити додвіткові програми viewtopic.php?f=114&t=9726 для нормальної роботи ціїє

Енгрібьорд 14:10
Це та, котра пейментс? Скопіюйте директорію і буде вам щастя

EVGENIY 14:10
Енгрібьорд, треба ще встановити БДЕ та Фокспро для нормальної роботи

Енгрібьорд 14:12
Перепрошую. може воно й так. я зазвичай все вкупі встановлюю. Фокс про для мережі потрібен. БДЕ може теж для чогось

Л.В. 14:13
Дякую всім, хто відгукнувся ! Ще раз усіх зі святом ! Та йдіть уже святкуйте ! :)

Наталя 14:31
Дякую!

EVGENIY 14:32

спорт 14:45
яка сума індексації за липень зарплати?

тата 14:55
80,89

EVGENIY 15:11
додав серпень https://buhgalter.com.ua/dovidnik/indek ... tsi-lipen/

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”