Архів чату за 20.07.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 08:00
Всем привет)))

Людмила П 08:05
Самого доброго ранку!

Марина 08:08
Девочки у вас тоже завгосп, он же МВО и кладовщик..все канц товары числятся на нем, он выдает их по отделам, остатки у него хранятся.... считает что учет количественный вы должны вести за него и каждый месяц давать ему остатки??????????????

Тат_яна 08:15
Доброе утро!

Енгрібьорд 08:17
Марина, хто кому і шо "должен" має бути визначено в обліковій політиці. Як напишете так і буде

Тат_яна 08:17
Марина, а не о.фиг.ел ли он у вас?

Енгрібьорд 08:18
В мене он завгоспа немає. Сам собі, значить, должен

Марина 08:18
Енгрібьорд, в обліковой написано что количественный учет на складе ведет завхоз...

Марина 08:18
Енгрібьорд, так он орет что это не законно я все специально так написала.

Марина 08:19
ну как это завхоз не знает сколько чего у него на складе осталось????? он же МВО....... я в шоке...

Енгрібьорд 08:19
Може він в завгоспи з політики прийшов? там теж люблять голосні беззмістовні заяви

Енгрібьорд 08:20
Проведіть йому інветаризацію. Може там недостач куча, якщо він не зная чого і скільки у нього по факту має бути

Марина 08:22
Енгрібьорд, конечно недостача... каждый месяц выдавать в отделы канцтовары а последнее списание у меня было в прошлом году.

Марина 08:23
Енгрібьорд, тупое и ленивое.... все должны, а вот он ничего не должен. даже работать...только зарплату получать

Тат_яна 08:23
Марина, а что тогда (по его мнению) должен делать завхоз?

Тат_яна 08:29
Марина, он же ОБЯЗАН принести в конце месяца заполненные акты на списание мат.ценностей, подписаные уже комиссией. (Ну, если совсем деревяный, то листочки с перечнем выданного и большую шоколадку )

ОМС 08:32
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!))))

ОМС 08:33
Марина, у нас вообще таких должностей нет. Канцтовары списываем по ведомости сразу в день получения.

ЛюдКа 08:39
Всім привіт!!!Гарного дня та позитиву!!!!

ЛюдКа 08:39

Маша 08:40
Доброе утро. Подскажите, пожалуйста, как удалить форму из Є-Звітність. Создала форму и удалила бухгалтером.

Марина 08:40
ОМС, Мы ж на год покупает, дробить покупку нельзя, поэтому все по смете. Они лежат у него и по мере необходимости выдает в отделы.

ЛюдКа 08:45
Марина фдея про зняття залишків пречудова, от і будете знати яка в нього нестача мат цінностей, а по факту , що треба списати. завгосп у підпорядкуванні в кого? Керівник може запросто на свого підлеглого надавити.

Таня 08:45
доброго ранку, підкажіть будь ласка, якщо працівник іде у відпустку з01.07., а в червні хворів, та приніс лікарняний, який з 25.06 по 30.06,нарахований в липні, чи включати в розрахунок відпустки його.

ОМС 08:46
Марина, мы тоже покупаем где-то на полгода. На остатки вешаем только бумагу. У вас хоть завхоз есть, а у нас не на кого вешать.

св 08:49
ОМС, и мьі так, бумага и бумага д/флипчарта)) остается

Людмила 08:52
Доброе утро. У кого-то платежи в казне проходят?

ОМС 08:52
Людмила, у нас с 12 числа висят

Марина 08:56
ЛюдКа, напишу служебку и просто озвучу факт когда в бухгалтерию последний раз давал документы на выдачу канцтоваров...пусть сами разбираются

ЛюдКа 08:57
Марина на всі 100%, ось і знайшла вихід із ситуації

Ксю 09:09
Добрий день! Керівник пішов на лікарняний. Ви робите ще ключ на в.о. в казначйство чи в паперовому платіжки даєте?

888 09:11
Підскажіть терміни подачі об’єднаного звіту

Марія 09:12
Доброго дня. Підкажіть, на роботу влаштовується працівник на посаду мед.сестри яка пребуває на пенсії за вислугу років. Ми повинні якось попередити пенсійний фонд, чи вони автоматично знімають нарахування?

Інна 09:13
888, 09.08.2021

ЛюдКа 09:13
Марія це праціник повідоляє пф

EVGENIY 09:14
Доброго ранку )) Всім гарного дня ))

888 09:25
Інна, дякую

Яна 09:35
Доброго ранку, підкажіть будь ласка у мене закіінчився термін ключів з податкової людина що робить ключі у відпустці, а ми хочемо взяти на роботу працівника чи можна в медку підписати ключами від приват ба нку?

Аніка 09:48
Підкажіть, будь ласка, в Д1 об’єднаної звітності в графі місяць за квітень ставити 4 чи 1?

Яна 09:50
Аніка, квітень 1, травень 2, червень 3

Христина 09:50
Добрий день! Підскажіть будь ласка наступне: Додаток 4ДФ Об`єднаного звіту, ознака доходу 146 (допомога на поховання) у сумі 4100 грн. НАРАХОВАНА померлому працівникові. Питання - а коли ця сума ВИПЛАЧЕНА, вказувати померлу особу, чи родичу, котрому ця сума фактично перерахована?

Ольга* 09:51
Аніка, в шапке отчета 1, в самом отчете 4

Аніка 09:51
Маю на увазі сам звіт, графи місяць, рік

Ольга* 09:52
Аніка, 4

Аніка 09:52
Ольга*, дякую!

Сема 09:57
Каким типом нахарування в об'єднаній звітності показать компенсацию за неиспользованный опуск при увольнении

ВІК 09:58
Христина, я вказувала родича

Ольга* 09:58
Сема, как и зарплату

Сема 09:59
Ольга*, просит дни в трудовых отношениях,а человек уволен. пплатили в июне за май

Христина 09:59
ВІК, дякую!

Ольга* 10:01
Сема, покажите что 5 месяц и поставьте сколько дней был в трудовых отношениях

Сема 10:01
Ольга*, с типом как зп?

Ольга* 10:01
Сема, да

Сема 10:04
Ольга*, не пускает пишет ошибку ,что месяц меньше расчетного.

Марина 10:29
Девочки какая сумма подарка облагается налогом?

св 10:29
Яна, думаю можна, запитайте у техподдержці.

св 10:30
Сема, як відпустку показивайте, код 10

Люсія 10:34
Добрий день! Чи можна купити книгу по акції?

EVGENIY 10:43
Люсія, вже ні, здається зараз скидка тільки 20% є, 50 було тільки на свято!

Tanita 10:50
Сема, если вы начислили компенсацию за неисп.отпуск после увольнения работника, то эта сумма не является базой для начисления ЕСВ и в отчет не включается (лист ПФУ №20685/03-30 від 06.08.2013)

Т.О. 11:14
ДД.ТОВ відшкодувало БУ кошти за проведення експертної оцінки. мені треба змешити доходи і потім зробити відновлення. Як зменшити доходи? - набрати платіжку у сдо (внутрішній переказ)? в програмі мережа не треба робити платіжку?

галя 11:22
Т.О., вам треба, щоб відшкодування було на витратний рахунок, тоді зробилиби відновлення,а якщо гроші прийшли на дохідний рахунок, то відновлення не зробите, або повертайте кошти

EVGENIY 11:25
галя, або самі можуть кинути з дохідного на реєстраційний

Сема 11:25
Tanita, спасибо,получается вообще удалить с 1 и 4 дрдаткив?

Галя 11:33
Середьомісячна прмія 23800 / 2 міс.= 11900 , чи розрах. 18 р.дн.трав.+20 р.дн.черв. 11900+11900=23800 / 38=626,32*22 р.дн. липня

Марина 11:37
Народ совет нужен.... я так думаю многие передавали майно типа на зберигання з правом користування. Сейчас этого делать нельзя... как в таком случае можно оформить передачу? не давать - не обсуждается...

Марина 11:38
Дополню.... мы ОМС а дали комп технику организации держ бюджета

ОМС 11:43
Марина, а почему нельзя, как раньше?

Марина 11:50
ОМС, ст. 9 закона про оренду ком и гос майна

Марина 11:51
2. Забороняється передавати державне або комунальне майно в безоплатне користування або позичку.

Наталія 11:57
Чи потрібно відображати у Додатку 4 сплачені роботодавцем кошти за обов'язковий медогляд педпрацівників

Віка 12:04
Доброго дня, у фрі звіті лікарняні за березень (показано у квітні) видає як помилку 01, як записи з повним співпадінням реквізитів - поділіться досвідом як правильно звітувати

Віка 12:06
Наталія, у вас є й кухарі на медогляд ?

Наталія 12:09
немп

Tanita 12:14
Сема, из Д1 удалить, а по поводу Д4 сомневаюсь, у нас был такой случай раньше я показывала в 1ДФ с кодом 127, вы же удерживали ПДФО и ВЗ из суммы компенсации за неисп.отпуск?

ОМС 12:15
Марина, понятно.

Zhurka 12:28
У травні працівниці донарахували ЄСВ до мінімалки, а в червні вона надала лікарняний і донарахований ЄСВ відмінусовали. Як це показати в об'єднаній звітності? У Додатку 1 у червні код 13 за травень неможливо поставити сторно, пише помилку.

ИРА 12:34
КОД 3

ОМС 12:37
Zhurka, а зразу показать у травні суму (з урахуванням відємної суми) не можна?

Сема 12:38
Tanita, Да Вы правы спасибо

Марина 12:41
а что Евгений молчит???

Марина 12:42
у меня еще вопрос...Вы когда подарки с 1815 списываете то на дебет 8511?

Наталья 12:46
Подскажите пожалуйста на сч.1116 необоротні мат.активи спец.призначення могут числится активі свіше 6000,00 грн. или нужно переносить на ОС

Марина 12:52
Наталья, а у вас ОЗ с 6000,00грн?

Наталья 12:53
мне передают оборудование спец назначения по счету 1116 и стоимостью 78600,00, вот теперь у меня сомнения прходовать как ОЗ или всетаки так передают

Наталья 12:54
да ОЗ от 6000,00грн

ОМС 12:58
Наталья, когда нам передавали (распоряжением исполкома), то сказали приходовать на те же счета, что были у передающих

Наталья 13:00
а если мы военная часть и передаем между частями, там ничего не прописано делать так как передают?

12 13:05
Марина,передаєте з балансу на баланс по рішенню виконавчого комітету

Наталья 13:06
без решений просто актом передачи

ОМС 13:09
Наталья, я думаю, что вы нигде не почитаете, как правильно. Примите решение самостоятельно, как посчитаете нужным

12 13:10
Сема,розрахункові йдуть як заробітна плата

Н.А 13:17
ОМС, доброго дня! А не було у вас такого, щоб ви передавали роботи на суму витрат комун. підр-ву. Виконаний кап.ремонт. Читала в журналі про роботи, але згідно чого їх передавати. По рішенню не хочуть приймати. А як передати тех.документацію по об"єкту , сума списана на витрати.

Бухгалтер ЗП 13:24
Підскажіть, будь ласка, працівник у відпустці по догляду до 3 років, чи потрібно цого показувати у Додатку 1 звіту 4ДФ.

ОМС 13:27
Н.А, Н.А, Добрий день! Ми УСЕ передаємо або розпорядженням або рішенням. Якщо витрати, то розпорядженням. Якщо новий об'єкт, то рішенням зараховують до власності міста і передаєм КП. Реконструкція здається також рішенням. Техдокументацію не знаю, може просто віддають (у нас є профільні відділи, де зберігається технічна і проектна документація).

ОМС 13:28
Н.А, може у цьому ж акті вказати техдокументацію, але без ціни

EVGENIY 13:39
Хто там не встиг купити альбом бух проводок ось зі знижкою https://bit.ly/3rmfWio

Марина 13:41
12, мы разные бюджеты.... стремно..

Н.А 13:43
ОМС, та справа у тім, що вони цей кап.ремонт не хочуть собі "вішати" тобто зб.балансову вартість. А тех.докум. ми передаємо з об"єктом. А чи можна її просто передати, вони обслуговують об"єкт. Знову морока і спитати не має де, як правильно. Я вже думала може своїм наказом, не впевнена і потім відповідати треба.

Таня 13:48
здравствуйте,подскажите пожалуйста кто знает,мы сделали новые ключи для СДО в областном казн-ве,где можно посмотреть список документов которые мне нужно отнести в мое казначейство чтобы нам подтянули новые ключи?

Інна 13:54
Таня, на сайті казначейства скачайте заявку про надання доступу до СДО. Їх потрібно зробити три на директора, бухгалтера і печатку.

Інна 13:55
Таня, і ще дві заявки на надання доступу до АС Є-звітність (директор і бухгалтер)

Таня 14:04
Інна, спасибо) а кроме них ничего не нужно? копии паспортов,приказы и т.д.?

Оксана 14:10
Працівник звільнений та знову прийнятий в одному місяці, як показати в табл.5 обєднан звіту (одна чи дві строчки)ДЯКУЮ

Інна 14:23
Таня, якщо ви міняли ключі, бо закінчився їх термін дії, то тільки заявки

ОМС 14:25
Н.А, по нормативці зараз капремонти можна списувати на витрати. Але це по нашій нормативці. У КП своя нормативка, не знаю про що вона там трактує. Я не списую на витрати, тому що обєкти не мої, а КП

Н.А 14:40
ОМС, дякую. Тут хто як трактує. Ми замовники робіт і нам виділяють кошти, ми за них відповідаємо і використовуємо та ведемо облік. А вже що кому = хто як вирішить. Згідна, що там облік інший, але перша операція у нас....тому ми користуємося нашими нормативними документами. Я кап.ремонт списую на витрати зв.періоду.

МаШка 14:54
Підкажіть, в садочку 2 вихователя у відпустці. Призначають по сумісництву працювати на 0,5 ставки оператора газової котельні. Чи мають вони право ,якщо в неї немає освіти?

EVGENIY 14:58
МаШка,

ірина 14:59
у всіх областях казна затримує платежі з незахищених видатків Запорізька

МаШка 15:00
EVGENIY, я теж так думаю...Але наказ написав директор ЗДО, у якого 40 років стажу...

Тат_яна 15:06
МаШка, я думала, что меня уже не удивить ... А по поводу такого наказа - я просто охренела, и это ещё культурно сказано

А 15:07
Всім привіт

А 15:10
Бюджет зазвичай завжди дивує цікавими рішеннями, мабуть не важливо хто дітей буде виховувати

EVGENIY 15:25
так кочегара можна і главбухом доки у відпустці вона буде )))

Тат_яна 15:31
EVGENIY, ну, допустим, не кочегар, а оператор котельни. Не знаю, как главбухом (задолбаешься потом разгребать), а уповноваженым на закупивли - слабо? ПРОЗОРРО forever

Наталка 15:35
ірина, чому? Є інформація?

ірина 15:50
вже як неділю як відвезли документи казна відповідає що не має підтвердження на проплату з Києва

Seriniti 15:51
Подскажите, при вывозе компьютера в ремонт... что должны потребовать охранникипредприятия на кпп?

Ірина 15:59
Допоможіть!!! на балансі селищної ради перебуває електрофікована мережа житлового масиву, населення за електроенергію не платить, борг за спожиту лелктроенергію рахується за селищною радою, рішенням сесії передбачено передачу масиву на баланс місцевого рему без боргів , як сплатити борг на спожиту електроенергію

OLYA 16:08
добрий день, скажіть,будь ласка, чи є зараз обмеження у розмірі премії в ОМС ?

Н.А 16:08
Seriniti, по правилам у вас должен быть акт приема-передачи на ремонт

Марина 16:10
OLYA, нет

Марина 16:10
OLYA, что у вас в положении про премирование написано? в законодательстве нет.

OLYA 16:14
Дякую,Марина, за відповідь.Ми виплачуємо згідно положення, але кажуть ,що діють якісь обмеження...можливо мають на увазі новий законопроект, але це тільки проект)))

Марина 16:25
OLYA, конечно

Марина 16:26
Девочки я пропустила или никто не поделился опытом.... вы когда с 1815 списываете то на 8511?

Бухгалтер ЗП 16:44
Підскажіть, будь ласка, не пийняли звіт 4дф, зазначено невірний номер розрахунка, я здавала довідкові звіти, в звітному поставила №2, а який потрібно????

EVGENIY 16:44
Марина, почему 8511??

EVGENIY 16:45
Марина, як взагалі вони пов'язані? Чим 8013 не подобавється?

Марина 16:48
EVGENIY, ну мы ж ничего с этого не имеем...

Марина 16:48
вроде как не материальные вытрати

Марина 16:49
Видача подарунків є типовим прикладом необмінної операції, адже однозначно жодних «благ» від осіб, що отримали подарунки установа не отримає і жодних зобов'язань не буде погашено.

Марина 16:49
вот такое читала

Марина 16:50
мы себе ничего не купили, никакие услуги не оплатили...

Марина 16:53
что за тишина???))))))))))))))))))))

Марина 16:53
домой ушли все уже))))))

EVGENIY 16:58
Марина, в вашому питання ні слова про подарунки

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”