07:46
Всем привет)))
Лінк:
08:13
Привіт всім
ОМС:
08:16
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!))))) УРА!!! ПЯТНИЦА!!!!
Марина:
08:24
ОМС, ой и не говори)))
Оксанка:
08:36
Добрий ранок!!!))) Точно, добре, що п'ятниця)))
Тат_яна:
08:40
Доброе Утро!
Тат_яна:
08:41
С третьего раза удалось поздороваться... Щас как появятся все три...
ОМС:
08:42
Тат_яна, привет, привет, привет!!!
Тат_яна:
08:43
ОМС,
Тат_яна:
08:43
И Для всех:
Оксанка:
08:52
Тат_яна,
EVGENIY:
09:15
Доброго ранку )) Всім гарного дня і завершення цього спекотного тижня )))
Тат_яна:
09:17
EVGENIY, по поводу жары - можно быть спокойным, второй день льёт дождь. К Ильину дню жары уже не будет
Тоня:
09:18
Доброго ранку) А у нас вчора була злива...
Оксанка:
09:21
В нас вчора невеликий 5 хвилин ішов дощик.
ОМС:
09:27
Тат_яна, это теоритически. Но нам обещают еще на 10 дней, как минимум +30-32. А вот ночи стали прохладнее))))
EVGENIY:
09:30
ОМС, да прохладнее но квартира так нагрелась что за ночь не остівает (((
Світлана:
09:34
Добрий ранок, підкажіть будь ласка яку основну довідку потрібно брати з ПФУ для визначення страхового стажу для лікарняного?
Лебідь:
09:50
Світлана, Довідка про трудовий та страховий стаж
Катрин:
10:01
Світлана, її можна через Портал ПФУ взяти. Тільки там лише з 01.01.2004 року
ЛюдКа:
10:03
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!!
ЛюдКа:
10:03
Є в чаті уповноважена по закупівлям?
Ксю:
10:04
Добрий день! 23 серпня переноситься на 28?
ЛюдКа:
10:04
Черкаська +24, вночі падав гарний дощ. А зранку до спеки ще й підвищена вологість
Катрин:
10:08
Ксю, на розсуд керівництва. має бути наказ за 2 місяці. перенесення - це лише РЕКОМЕНДАЦІЯ КМУ. не обовязок
ЛюдКа:
10:08
10.03 Бачу немає, питання до Євгенія, якщо можна, кому підпорядкована УО?Тільки керівнику установи?
Тат_яна:
10:09
ЛюдКа, снова меряешься с головбухшей?
ЛюдКа:
10:10
Тат_яна , та ні в нас нікому нічого не треба, а відповідальність на кому ,на УО, а всі потім: я нічого не знаю.
Марина:
10:11
Девочкииии хэлп... Газ цену повысили больше чем на 10% Разве можно? И что делать в таком случае?
ЛюдКа:
10:11
Освоюю нові простори роботи, на наступному тижні буду перший раз проводити закупівлі. ПЕРЕЖИВАЮ, спитати немає в кого......
EVGENIY:
10:12
ЛюдКа,
Тат_яна:
10:12
ЛюдКа, сделай график документооборота по закупкам, утверди руководителем, пусть как там у Ивана Васильевича "танцуют все!"
EVGENIY:
10:13
ЛюдКа,
Марина:
10:15
Тат_яна, я так и сделала..... написала положення про закупки, хотя уо другой человек.. расписала ей кто что дает ей для проведения закупок, кто какую и за что ответственность несет... и т.д.
Інна:
10:20
Підкажіть, будь ласка, як провести в обліку відшкодування вартості санаторно-курортного лікування інвалідів війни. Оплату здійснювали з КЕКВ 2730.
Тат_яна:
10:25
Марина, Это первое, что приходит в голову, по-другому ж никто ни за что не возьмется
Світлана:
10:27
Доброго всі дня !Підскажіть будь ласка, бюджетна установа -працівник працює на 1,5 ставки(0,5 став.внутрішній сумісник) виплата мат. допом. на оздоровлення по обом посадам?
Світлана:
10:28
ВСІМ))))
Тат_яна:
10:29
ЛюдКа, я фигею с твоей головбухши.Она считает, что нашла козла отпущения (или козу,неважно) и на этом всё. Вместо того,чтобы использовать твой практический опыт,старается тебя выжить?У неё что,кума безработная?
св:
10:35
ЛюдКа, 10.08 оформили дівчину, робимо поки разом, провели першу закупівлю, чим змогу допомогу))
ОМС:
10:36
ЛюдКа, у нас УО підпорядкована, мабуть, голові тендерного комітету. Але не впевнена на 100, не читала обовязків
св:
10:37
ЛюдКа, ОМС, керівнику начебто
ОМС:
10:39
Марина, ЛюдКа, Тат_яна, ми, бухгалтера зацікавлені в наявності якогось "папірця", бо інакше питають тільки з нас. Порушення по тендерам- акт перевірки, чомусь, підписує головбух з директором
св:
10:45
ЛюдКа, ОМС, у нас так написано в положенні- у.о. здійснює діяльність на підставі наказу директора у відповідності до норм трудового законодавства
св:
10:52
Підкажить будь ласка уклали новий договір на відшкодування витрат за орендоване майно, написали власники срок дії - до 15.07.2026. Казна таке пропустить?
Тат_яна:
10:58
св, а почему нет? Есть пункт, что сума каждый год уточняется додатковой угодой? Тем более, что без прозорра такие договора
ЛюдКа:
10:59
Всім ДЯКУЮ!!!!!Я вже в такому віці, що не боюсь нічого, але для себе хочу знати правду.
св:
11:01
Тат_яна, я ніколи не стикалася, була впевнена, що всі договори до 31.12.2021 )) поточний рік
св:
11:02
ЛюдКа, до 200 тисяч можна купувати в прозорро маркеті шляхом запиту ціни пропозиції, взагалі проблем немає )
ЛюдКа:
11:03
Марина 10.15 цікава інфа про положення про закупки. Це УО повинна була зробити? Я читаю все що тільки можна , а про це ніде не бачила. Це напевне просто практика дає свої плоди.
Марина:
11:04
ЛюдКа, я на все пишу положення... если сразу не оговоришь что и как будет происходить то полный бардак и поиск крайних не избежен...
Марина:
11:04
а положення про УО по закону разве не надо???
ЛюдКа:
11:05
Марина, положення я вже зробила. Там що, загальні фрази...
Тат_яна:
11:06
св, у нас все договора на возмещение были чуть меньше чем на 3 года, если больше, то нужно было ещё нотариально заверять (вроде бы) Вот мы на 2 года 11 месяцев заключали всегда
ЛюдКа:
11:09
Марина скинь мені на пошту полорження про закупки, пошту напишу .......Євгеній плііііз хвилин декілька не стирай....
EVGENIY:
11:10
ЛюдКа, ок
Марина:
ЛюдКа, пиши не общие фразы... я прописала кто дает какие документы... кто за что несет ответственность... вот выбирать победиля - может конечно в законе и написано что должна УО, но я написала что принимают участие и инициатор закупки..
EVGENIY:
ЛюдКа, пробіл після равлика
ЛюдКа:
11:11
[email скрыт]
Марина:
ЛюдКа, пробел поставь
таня:
доброго дня,потрібно списати швейні машинки (електрична і з ніжним приводом) ,достатньо буде дефектного акту і все?
EVGENIY:
11:12
таня,
Оксанка:
11:21
Марина, з Днем ангела!!!
EVGENIY:
11:21
Марина, емейл скопировали?
Марина:
11:25
EVGENIY, да
Марина:
11:25
ЛюдКа, ой а у меня по моему подруга живет в этом городе..
Марина:
11:29
ЛюдКа, это твоя личная почта?
ЛюдКа:
11:31
так
ЛюдКа:
11:31
Марина , а де працює, може і ми знайомі?
Оксана:
11:38
Доброго дня, скажіть будь ласка чи відшкодовуються добові, при відряджені за кордон за рахунок приймаючої сторони. Дякую
св:
11:52
Оксана, якщо всі витрати за рахунок приймаючої сторони, то ні, тільки добові, якщо більше доби до пункта призначення добирається
Оксана:
11:54
відрядження трьохденне, тобто треба виплатити добові затри дні плюс дні від'їзду і приїзду?
ОМС:
11:57
Оксана, якщо харчування за рахунок приймаючої, то добові не відшкодовуються
Саша:
12:06
Оксана, Якщо працівник, відряджений для участі у переговорах, конференціях, симпозіумах з питань, що стосуються основної діяльності підприємства, за умовами запрошення безоплатно забезпечується харчуванням організаторами таких заходів або якщо вартість харчування включається до рахунків на найм житлового приміщення, проїзних документів без визначен
Саша:
12:06
оля:
13:00
дд, керівник має право не переносити робочі дні у серпні? і чи повинен він тоді видати наказ, що робочі дні не переносяться?
Іра:
13:01
Скажіть у всіх неправильно витягує звіт з АЄ -звітності на Є Дату. Не підтягує коди 2110, 2270
ГАННА:
13:04
Іра, так
ОМС:
13:13
Іра, в яку форму?
EVGENIY:
13:13
Іра, це ітогові коди
ОМС:
13:17
EVGENIY, Іра, про яку форму іде мова?
Наталя:
13:20
Підкажіть буль-ласка. Були важкі пологи, працівниці продовжили лікарняний по вагітності та пологам ще на 14 днів, нараховано його в червні, а в таблиці 5 Обєднаного звіту його показувати у 2 чи 3 кварталі?
EVGENIY:
ОМС, я не знаю )))
EVGENIY:
до речі постанову про оклади в ОМС
Ольга*:
13:23
Наталя, тепер покажете тільки його закінчення
Ольга*:
13:23
Наталя, початок ви вже показали ж
Н.А:
13:24
Підвищення, але в межах ФЗП. Класно! Та ще і таке смішне підвищення, більше бухгалтерам роботи перерахунку буде.....
ОМС:
13:27
EVGENIY, не зрозуміло(((( Якщо 2м, то все підтянулось
EVGENIY:
13:33
ОМС, 2110 і 2270 це скорочена класифікація по ній тільки плани асигнуваннь роблять більше нічого!
ОМС:
14:24
EVGENIY, якщо чесно, то нічого не зрозуміло, що тоді не тягнеться 3 Є-звітності у Є-Дату?