Доброго ранку
Марина 08:04
Всем привет)))
Ірина 08:11
Доброго ранку
Квіточка 08:18
GalinaS 08:37
Люблю пятницу!
Тат_яна 08:38
Доброе утро!
Светлана 08:43
Добрий день! У всіх проблема при вході в СДО з Bars Cryptor?
Оля 08:43
здраствуйте! не у кого нету проблем с барсиком клиент-казначейство?
Светлана 08:45
Я не можу вже другий день зайти в СДО. Вже і перевстанавлювала той Барсик, реакції ніякої
Марина 08:45
Барс отключен казначейством... только Киско
Светлана 08:46
Так КИСКО і так включаємо, але при самому вході в СДО видає помилку на БАРС
EVGENIY 08:51
Доброго ранку! Всім гарного дня ) І з п'ятницею нас
Natalij 09:04
Не виходило зайти в СДО через Google Chrome, зайшла з іншого браузера
Наталья 09:12
Сейчас входила в СДО через «Cisco AnyConnect» в браузере Firefox. Все работает
Марина 09:17
Наталья, и я зашла, а мой бухгалтер рядом нет.
Лена 09:20
Доброго дня. Підкажіть де можна почитати про продовження стажу людини, яка перейшла з держслужби на службовця в органи місцевого самоврядування?
Ир 09:38
Доброго дня. Підскажіть, хтось покупав товар в Розетке?
Ліля 09:48
Здравствуйте,скажите есть такая функция в СДО для отзыва документа который У ЖЕ отправлен в казначейство?
Любов 09:49
Ліля, ні. Їх може повернути казначей.
*** 09:51
Здравствуйте! Подскажите пожалуйста. Сотрудник всю жизнь проработал в полиции! В страховой стаж вошло только 4 года. Как платить больничный? Брать весь стаж и платить 100% или учитывать только 4 года? Очень срочно! Спасибо!
Ліля 09:53
А казначей их может вернуть только по письму или просто вернуть?
Оксана 09:59
Брати весь стаж і платити 100%.
*** 10:01
Оксана, дуже дякую!
Ольга 10:01
Здравствуйте. В чем может быть причина, не могу зайти в Cisco, не может найти какойто безопасный шлюз
Бух. 10:02
Ліля, якщо одні платіжки наші вертають просто так.Якщо інше то тільки по листу
ЛюдКа 10:03
Всім привіт !!!!!Гарного дня та позитиву!!!!!
Сара 10:04
у мене вийшло зайти через Firefox. без барскриптора
74569 10:06
Піжскажіть чи є обмеження у виплаті інтенсивності державним службовцям? який відсоток можна встановити
Бух. 10:06
74569, обмежень немає.Ставте хоть 800%,премія тільки 30%
ЛюдКа 10:14
74569 щасливчики
Зоя 10:15
спортшколе будут оказывать спонсоры взносы благотворительные.Я первый раз с этим сталкиваюсь.С чего все начинать какие мемориальные ордера это затронут.По бухгалтерским проводкам как это будет проходить .По каким КЕКВ можно будет из них проплачивать.Вообще все не понятно и не у кого проконсультироваться.Может кто-то уже с этим сталкивался,очень пр
Зоя 10:15
прошу,помогите пожалуйста разобраться!!!
Оленка 10:28
Підскажіть що робити коли не має на порталі ПФУ Е-лікарняного. Два лікарняних по працівнику є. Повинен бути ще і не один, бо працівник на довготрив. лікуванні. Вже перевірили все і в лікаря все правильно і в пенсійному, а на порталі лікарняні не відображаються! Що в такій ситуації робити? Куди звертатись?
Любов 10:35
Ліля, запитайте у свого казначея. Ми своїх по телефону інформуємо. Але це не значить, що Ваші теж так роблять
Ірина 10:35
Директор пішов у відпустку. На працівника покладено виконання його обов'язків з доплатою різниці в посадових окладів. Зарплата директора 13261.33 (оклад -7577.90; стаж 2273.37; пед.престиж 1515.58; скадн.і напруж. 1894.48). Працівник працює на 0.5 ставки 5136.45 (стаж 623.6; пед.престиж 622.6; скад.і напруж 778.25). Доплата має бути 8124.88?
Ірина 10:46
Підскажіть будь ласка компютер в зборі (мишка, клавіатура, системний блок) поставлені як одна одиниця загальною сумою тепеое очуть передати системний блок окремо. як правильно це зробити?
Гуля 10:46
Підскажіть будласка. Лікарняне по 22.09. Документи відправили на Мсек 21.09, визнали інвалідом з 22.09. Що ставити у табелі робочого часу за 22,23.09?
Наталка! 10:52
Доброго дня! Будь ласка підскажіть, на е-лікарняні в Медку де знайти заяву розрахунок?
EVGENIY 10:54
Ірина,
Ірина 10:57
EVGENIY, я читала цю статтю. але старий системний блок працюючий і залишається в нашій установі але хочуть щоб числилась на іншій матеріально відповідальній особі
Оксана М 11:14
Доброго дня.Допоможіть вирішити проблему. В 21 році наші школи змінили назву з КЗ на ЗЗСО, колективні договора незмінили, вони ще за 2019 рік. Чи дійсні ці логовора зараз?
EVGENIY 11:17
Ірина,
EVGENIY 11:17
Ірина, я завжди кажу краще все ставити окремо на облік
Тат_яна 11:26
Спасибо всем за "раздуплёж" по СДО!!! Хром меня послал подальше, зашла с Оперы. Если бы не было в чате сообщений уже несколько дней по этой теме, была бы очередная истерика. Спасибо всем, кто делился опытом!!!
Марина 11:26
EVGENIY, а как отдельно???? а мышка клавиатура? покупать блок по основным а остальное по МНМА?
EVGENIY 11:28
Марина, мішки можно на 1812 ставить та и клавиатурі, но если они дорогие то можно и на 1113, и так легче учитывать и таких случаев не будет
Інна 11:31
доброго дня! Працівники для оформлення ліцензії замовили довідки про несудимість. Будемо повертати вартість по авансовому звіту. Підкажіть чи вартість комісії за переказ коштів теж повертається? Дякую.
Ольга 11:34
Тат_яна, повезло вам. А я вообще в Киско войти даже не могу, нет соединения. И причины не могу установить (((
SHS 11:34
Добрий день, чи відомо з якого числа починають діяти зміни до порядку 1314?
ВІКА 11:35
Доброго дня, підскажіть, фндексація за вересень 2021 року 80,89грн ?Базовий місяць січень 2021
Тат_яна 11:37
Ольга, на наш "скоростной" интернет влияет даже идёт ли дождь на улице... Повезло, это правда.
СвітЛана 11:39
Наталка!, Заява-розрахунок одна і та сама,як на паперовий лікарн.то і на електронний
Ірина 11:42
Як оплатити доплату за виконання обов'язків директора (оплата різниці в посадових окладах), якщо працівник який заміняв керівника працює на 0.5 ставки? Доплачувати різницю між 0.5 ставки директора і працівника? Чи різницю 1 ставки директора - 0.5 ставки працівника?
74569 12:00
Бух., Дякую
ФСН 12:08
ВІКА, так 80,89
Оксана 12:21
Розкажіть ,як ви враховуєте квартальну премію в розрахунок відпускних з 04.09.21
Провідний бухгалтер 12:25
Чи індексується заробітна плата зовнішнього сумісника ( який працює наповний робочий час)?
GalinaS 12:25
Зоя, я отвечала на этот вопрос 2 дня назад
Ксю 12:30
Підкажіть будь ласка! В серпні подавала звітний довідковий для лікарняних, зараз хочу зробити обєднаний. Але пише, або звітний новий або уточнюючий. Я думаю звітний новий. Підкажіть!!! Дякую!!!
Оксана 12:30
EVGENIY,скажіть свою думку,щодо врахування квартальних премій в розрахунок відпускних
mila 12:53
***, стаж у "людей в погонах" учитывается только для пенсии, а в стаж для расчета больничных он не входит. Лучше, проконсультируйтесь со своим ФСС.
св 13:00
Провідний бухгалтер, ні,. зовнішнім сумісникаміндексація проводиться по основному місцю роботи
Ірина 13:05
підскажіть кореспонденцію рахунків по списанню ІНМА чи потрібно задіювати рахуеки 5 класу
Оксана 13:06
Чому це стаж для розрахунку лікарняних не враховується, на грошове утримання також нараховуєтьсч единий внесок
*** 13:22
mila, уже! Спасибо! Сказали что не входит!
*** 13:23
Оксана, в ФСС казали, что не берется период внутренних дел. Обещали скинуть разъясняшку.
*** 13:23
В любом случае спасибо, что откликнулись)
EVGENIY 13:33
Оксана, так вже є думка і мінсоцполітики і фіахівців читайте тут же на сайті
EVGENIY 13:36
Ірина, так проводка 5111 5512 стосується і ОЗ і ІНМА
ВІКА 13:52
ФСН, ДЯКУЮ!!!!!
Ольга 13:57
Вперше зайшла на сайт ПФУ .Нажала на листки непрацездатності.Параметри пошуку, що далі підскажить хто знає
Марія 14:01
Проблеми з Хромом перейдіть на мазілу або Оперу тоді зайдете в СДО
Таня 14:02
Ольга, вибираєте місяць і Пошук.Нам лікарняні надійшли на другий день після відкриття.
Ольга 14:06
Таня вибрала пише дані не знайдено , а лікарняний відкрит 17.09.2021
Людмила 14:07
Ольга, якщо дані не знайдено, то помилка при внесені лікарем ідентифікаційного коду хворого, прізвища чи ЄДРПОУ підприємства.
Таня 14:12
Ольга, працівник сам повинен позвонити лікарю і все виправити.
Наталія 14:16
Таня, у мене така ж проблема (3 лікарняні по одному працівнику є, 4-го немає. В лікарні кажуть, що перевірили - все правильно).
Ольга 14:17
Людмила, Таня дякую за консультацію
Таня 14:33
Наталія, почекайте трохи, може і надійде.
Олена 14:47
Підскажіть, будь-ласка, якщо премія за 2 квартал нарахована в червні, то вона враховуєть до червня-серпня, чи береться як і місячна до відповідного періоду, тобто квітень-червень?
Наталія 14:55
Таня, лікарняний за поч. серпня. Заходила вже і в особистий кабінет ПФ працівника через ID-банк - всі є окрім одного. Наслідки неоплати все одно будуть...а працівник без грошей за 14 днів
Таня 15:01
Наталія, в серпні ще можно було виписувати бумажний, може лікар і випише, якщо працівник звернеться?
Марина 15:21
А какой закон сейчас регламентирует деятельность райдержадминистраций? Их функции в отношении громад?
Наталія 15:26
Таня, у кого були довідки, тим міняли на паперові, а е-лік., кажуть їм заборонили дублювати))) хоч плач)
Наталія 15:27
Таня, дякую)
Марина 15:33
EVGENIY, а можно версию хрома назад откатить?
Марина 15:35
или может пусть казна свою программу делает под 94 версию хрома?
Валентина 15:39
Наталія, якщо лікар говорить ,щовиписали Е-лікарняний і його немає в кабінеті ПФ , то можлива помилка в коді працівника , коли лікарня заключала з ним договір.
EVGENIY 15:45
Марина, я не знаю , думаю можно но я не задавался єтим вопросом :)
Марія 16:07
як можна роздрукувати е-лікарняний з особового кабінету пенсійного фонду?
Наталія 16:11
Валентина, у нього 4 лікарняних (1-є, 2-немає, 3,4-є)
Бух. 16:13
Марія, ніяк.Робіть скрін екрана
Наталія 16:15
Марія, а я ножницами вирізаю необхідну область
Наталія 16:16
Марія, "ножницы" в меню "Пуск"