Архів чату за 13.10.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

ОМС 08:16
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!))))))))0)))0

ОМС 08:16
А где ВСЕ?

Інна 08:18
Доброго ранку! Підкажіть, зараз оклад водія 2741,0 (обєм двигуна до 1,8)?

Оксанка 08:18
Добрий ранок))) На дощ сплять)))

Солар 08:23
Інна, так, до 1,8 включно - 2741

Інна 08:26
Дякую!

НАТАЛІ-Я 08:43
Суму мат.допом.на соц.побут в обєднанному ставимо разом з зарплатою?

EVGENIY 08:48
Доброго ранку ) Всім гарного дня )

Ксю 08:51
Добрий ранок! хочемо в одному кабінеті постелити ламінат власними силами. Чи можна віднести до поточного ремнту?

ФСН 08:54
Доброго ранку. Всім вдалого дня.

ФСН 08:55
Дощииить!... Сушимося і зігріваємося...

ФСН 08:57
Ксю, а що ви хочете віднести до поточного ремонту?

Тат_яна 09:03
Доброе утро!

ОМС 09:08
ФСН,у нас СОНЯЧНО!!!))))

Наталя 09:09
Добрий ранок, у Вас працює СДО

Ксю 09:10
ФСН, постелити ламінат на підлогу

Ксю 09:11
і хочмо віднести до поточного. Бо на кап.видатки немаємо нічого.

Таня 09:16
Доброго ранку! Ура! Вітаю з останнім робочим днем цього тижня! Наших достойних захисників з прийдешнім світом! Дай Бог вам здоров'я і благополуччя!

Таня 09:18
Святом

EVGENIY 09:18
Таня, і захисниць )))

EVGENIY 09:19

ФСН 09:21
Ксю, придбання лінолеуму проведіть по 2210, і спишіть своїм актом. По 2240 щоб купити, то треба кошториси, акти

Таня 09:22
EVGENIY, згодна 100% і дуже вдячна їм!

Тат_яна 09:22
ФСН, та який там лінолеум, люди ламінатом одразу забабахають

ФСН 09:22
EVGENIY, Таня, Захисники працюють сьогодні до 16:00, а Захисниці - до 15:00

ФСН 09:23

NeProzorro 09:25
Захисниці сьогодні бігають за подарунками :)) А захисники за огориче

NeProzorro 09:25
за могоричем

NeProzorro 09:26
ФСН, Таня, в понеділок всім захисницям першочергово оприлюднити звіт про те, як вони привітали своїх захисників

Таня 09:27
NeProzorro, супер!!!

NeProzorro 09:29
Труси, шкарпетки і набори для гоління не приймаються :)))

1111 09:29
Доброго дня! Всіх зі святом!

ОМС 09:31
NeProzorro, (9.29), тю, блін. А ще варіанти?

1111 09:31
ОМС при встановлені надбавки за вислугу років чим керується?

ФСН 09:33
ОМС, 9:31, ну мило та мотузку нам лишили

ОМС 09:38
1111, Постанова № 268)

ОМС 09:39
ФСН, ні, не треба. Одеколон гвоздика, носки, носовий платок

галина бух 09:49
Добрий день,чи правильно в звіті єсв додаток 1 дф ставити дохід 0 в серпні,якщо в липні були нараховані відпускні за серпень і в липні їх відображено разом з доходом за липень.ДЯКУЮ.

Алла 09:51
Добрий день , хто знає як показати в звіті ЄСВ суспільно корисні роботи

коледж 09:52
добрый день, сдо работает у кого то?

Людмила 09:54
CLJ ghfw.'

Людмила 09:54
СДО працює

Тат_яна 09:59
ОМС, (09.31) тут важно как именно выставить "оприлюднення", не "трусы и носки", а "костюм тройка" , не "одеколон гвоздика там или шипр", а "эксклюзивный парфюм со стойким ароматом". Подходим к процессу творчески, если не позволяют финансовые возможности - используем креативные маркетинговые ходы

NeProzorro 10:06
Тат_яна, не забувайте за достовірне визначення предмету закупівлі і коду дк :)

Оленка 10:09
Хто знає, а за який день сплатив Фонд СС (лікарняні)?

Бух. 10:10
Оленка, 16.08.2021

ОМС 10:10
Оленка, https://t.me/s/socialfund

ОМС 10:11
Тат_яна, или наоборот))))

Оленка 10:13
Всім дякую!!!

Марта 10:13
Захисниці та захисники, підкажіть.Чи може чоловік (має 2 малих дітей), дружина якого у відпустці по догляду, взяти соціальну відпустку на дітей?

Марта 10:13
Думки бухгалтерії та кадрів розходяться, а МІнфін конкретно не пояснює таку ситуацію

1111 10:15
Марта, а чому ні, в нього є два свідоцтва про народження - 1 підстава, він ще не використав право в поточному році - 2 підстава. Я так вважаю.

1111 10:16
Марта, є стаття на головній почитайте.

Ксю 10:22
ФСН, я думала зробити дефектний акт. наказ про визн.встановлення ламінату поточний ремонтом. придбати по 2210. І списати актом списання на фактичні.

ФСН 10:27
Ксю, все так.

А. 10:28
Ксю: Ми робили дефектний акт. Купляли ламінат по КЕКВ2210. Списували актом на списання де вказували на проведення поточн. ремонту

Тат_яна 10:32
Марта, 1111, "Стосовно надання додаткової соціальної відпустки матері/батьку у період її/його перебування у відпустці по догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку Мінекономіки зазначає, що законодавством про працю не передбачено надання двох соціальних відпусток, що надаються для виховання дітей, одночасно та за той самий період."

Тат_яна 10:34
1111, это из сегодняшней статьи!!! Вывод - НИЗЗЯ, потому как мама в соц.отпуске по уходу

Тетяна 10:49
Можно идти папе в соцотпуск. Во-первых, в письме написано про то что мама не может идти в соцотпуск, если она находится в отпуске до трех лет. Во-вторых, и с этим можно поспорить. Право на такой отпуск у нее никто не забирал. Просто она должна прерывать отпуск до трех лет и тогда можно идти в соцотпуск. А папа и подавно не лишен такого права.

Тетяна 10:51
Нельзя находится в двух отпусках одновременно, но это не значит, что право на отпуск пропадает. Если папа работает, он имеет полное право на такой отпуск. А мама в это время находится в отпуске до трех лет.

Ксю 10:53
Всім дуже дякую !!!

Ася 10:55
Доброго дня! новостворене УСЗН, сплачуємо в укртелеком компенсацію за надані пільги звязку. Питання: чи потрібно звітувати в обєднаному звіті по особах яким нараховані такі пільги?

Тат_яна 10:55
Тетяна, спорить не стану. Но я бы не давала в этом случае отпуск папе

Тетяна 10:57
Тат_яна, ну если только он не пойдет в суд.... Потому что в случае судебных разбирательств правда (вернее закон) будет на его стороне 100%

Тат_яна 10:59
Люблю я наших законодателей, что ни закон - то ребус, что ни разъяснение - то "непереводимая игра слов". Да флаг в руки и перо вместо руля, пусть принесёт обоснование поконкретнее чем письмо министерства

Тетяна 11:01
Про наших законодателей полностью согласна . Но это работодателю к сожалению придется думать какое основание придумать для отказа папе. А в законе такого основания и нет.

Тат_яна 11:02
Тетяна, да шо там думать: закон в руки - и к "толкователю".

Тетяна 11:06
Тат_яна, ну разве что так, Вам видней

, 11:49
як родрукувати Є-лікарняний

Люда Кошкина 12:24
,, или принскрин делаете страницы и потом ч/з ворд печатаете, или копируйте и в ворде печатаете

Люда Кошкина 12:26
я так делаю :)

ю 12:52
підкажіть працівниця знаходиться в відпустці по догляду ло 3 років родила 2 дитину чи показувати в таблиці 5 вихід у відпустку по догляду?

Світлана 12:54
Добрий день, підкажіть будь ласка індексація в жовтні не змінилась 80,89грн?

ФСН 13:10
Світлана, так.

Світлана 13:11
ФСН, дякую

Юлія 14:25
Робітнику відкритий лікарняний з 4.10.21 по 08.10.21, і другий лікарняний з 09.10.21 по 13.10.21. І в першому, і в другому стоїть номер версії цифра "1" - значить це два первинні лікарняні ?

Оксі 14:26
Юлія, вот, только что я посмотрела свой больничный, была по догляду. Открыто 2 больничных (один - продолжение), ноо и в одном и в другом стоит 1 ....

ОМС 14:27
Юлія, це продовження первинного

Вікторія 14:28
Як продовжити термін дії сертифіката для токенів казначейства? Попередній сертифікат ще діє. Anyconnect поновлювали місяць назад. Це потрібно поновому подавати документи у казначейство чи можна їх поновити автоматично через інтернет (як ключі податкової)?

Іра 14:29
Яку дату фінансує ФСС?

Юлія 14:29
ОМС, а якже ви розумієте що це продовження лікарняного?

ОМС 14:31
Юлія, думаю так, але на 100 не впевнена. Спостерігаю за лікарняними своїх працівників, думаю це подовження. Ну не будуть же через кожні 3 дні видавать новий лікарняний

ОМС 14:32
Юлія, мої хворі ковідні. Знаю про це з їхніх дзвінків

Юлія 14:32
ОМС, дякую, я теж розумію що продовження, але хотілосяб побачити офіційно....

ОМС 14:32
Іра, вище пнрегляньте, уже відповідали

Тетяна 14:37
Юлія, дивіться номер випадку непрацездатності (6 цифр), якщо він однаковий у різних лікарняних - то це продовження попереднього

оксана 14:42
В елікарняному є "Номер випадку..." в листкі, який продовжується буде стояти той же номер. А після внесення жовтневих змін в наказ МОЗ - номер лікарняного розпочинається з шести знаків - які і є номером випадку. Тому в елікарняному, що є продовженням будуть з жовтня стояти перші шість цифр номера лікарняного, що продовжується.

оксана 14:44
В нашій установі за вересень - жовтень вже 184 елікарняних. Ньансів -багато пребагато. Починаючи від причини хвороби - закінчуючи відсутністю в системі лікарняного. Думали легше стало - з досвіду бачимо- що ні.

11111 14:55
Вікторія, заново собирать весь пакет документов , как при первом оформлении в казне

НАТАЛІ-Я 15:05
ОМС, в ЄСВ звіті в 6 додатку про спец стаж який правильно писати код підстави (головним спеціалістам ОМС)

****** 15:05
Доброго дня! Допоможіть, як правильно списати з 1216 рахунку патенти на винахідництво 2006-2012 роки (вони вже не дійсні)

Тат_яна 15:07
Тетяна, оксана, Люблю я наших законодателей...

789 15:08
Підскажіть будь ласка доплата за виконання обовязків керівника можна проводити?

Бух. 15:25
789, а чому ні.50% окладу

Бух. 15:26
Іра, 16.08.2021

Бухгалтер ОСВІТА 15:33
оксана, у нас на сьогодні 417, плавно тонемо разом з ними

Тат_яна 15:35
«Основні зміни стосуються комунікації між працівником і роботодавцем щодо тимчасової непрацездатності – вона спростилась. Працівнику не потрібно витрачати час на збір всіх необхідних підписів і печаток на лікарняному, щоб передати цей листок роботодавцю, і взагалі не потрібно надавати жодних паперових підтверджень своєї непрацездатності.

Тат_яна 15:36
Вся необхідна інформація для призначення допомоги є в особистому кабінеті роботодавця з дня відкриття е-лікарняного», – розповіла Анна Харченко, начальник відділу матеріального забезпечення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України

Тат_яна 15:36
ПОЛЕГШАЛО?

Бухгалтер ОСВІТА 15:49
Тат_яна, полегшало, кілька людей не отримали лікарняні, паперові лікарняні не виписують, не знають, як виправляти накладку в лікарняних,бухгалтери між молотом та наковалнею,

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”