Архів чату за 26.10.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Т 08:18
Всім доброго ранку та вдалого дня

Любов 08:21
Доброго раночку )) і смачної кавусі ))

Ірина 08:21
Доброго ранку!! Гарного дня

Квіточка 08:22

Таня 08:22
Доброго ранку!!!

Олена 08:25
Доброго ранку!

ФСН 08:26
Вдалого всім дня!!!

ОМС 08:28
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!!))))))

Любов 08:29
Колеги, хтось видавав внутрішні накази про обов'язкову вакцинацію працівників

Тат_яна 08:34
Доброе утро!

Тат_яна 08:36
Любов, уже так? И кто же будет ответственным, если "что-то пойдёт не так"?

111 08:43
Тат_яна, Си Цзипинь

Любов 08:44
Вчора на семінарі слухала, казали що бажано офіційно повідомити працівників про обов'язкове вакцинування шляхом видання розпорядчого документу з підписами ,,ознайомлені,,

Любов 08:46
У мене ще цікавіше. Три працівники після хвороби не можуть вакцинуватися. Але лікар відмовляється надавати медичний висновок про це.

Тат_яна 08:51
Любов, и мне интересна такая тема - у нас тоже будет эта ситуация

Тат_яна 08:52
Да простит меня Евгений, это просто медицинский геноцид

EVGENIY 08:59
Доброго ранку :) Всім гарного дня! ))

Марина 09:01
Доброе утро! Подскажите, пожалуйста, кто-нибудь обслуживается в ПУМБе (по зарплатному проекту)? Можно ли перечислять зарплату сотруднику на IBAN счет, открытый в Ощаде? Знаю, что по закону это возможно, интересует реальность этого именно в реальности

**** 09:17
СДО працює?

Наталя т-ц 09:22
Марина, Знаю,что Приват точно такое практикует. вы просто в ведомости указываете номер карты другого банка а они уже перечисляют.может и ПУМБ так работает. это надо у них уточнить. перечисляют только не на номер IBAN а на номер карты

Марина 09:24
Наталя т-ц, спасибо, будем узнавать у работников ПУМБ

Альона 09:25
Добрий ранок! з водієм не укладають договір мат.відповідальності, та що робити при інвентаризації залишків палива в баку та талонах, що були видані йому для заправки і не погашені? окремий опис робити чи ні?

Олена 09:59
Доброго ранку. Скажіть будь-ласка, оприбуткування металобрухту, отрим.після списання мат.цінностей, який планую в подальшому реалізувати проводити через казначейство довідкою по коду доходу 25010200 чи 25010400?

EVGENIY 10:00
Олена, https://buhgalter.com.ua/dovidnik/prikl ... akulaturi/

EVGENIY 10:02
Олена, якщо планується реалізація ніякої довідки не потрібно, у вас же буде тоді подвоєння доходів один раз по довідці а другий раз коли кошти надійдуть

Олена 10:05
EVGENIY, дякую

789 10:07
Підскажіть будь ласка як правильно списати токени 2008 року

к 10:16
Олена, EVGENIY, Добрий день. А мені здається що потрібно оприбуткувати через казну отриманий металолом по 25010400 а потім його реалізувати. А так що реалізувати як його нема. Чи я не так зрозуміла???

Тат_яна 10:16
789, а зачем? Они же вроде много-многоразовые? А списать как и всё с 1113, если они у вас там

Олена 10:34
к, я спочатку теж так думала, але вагаюсь через подвоєння доходів.

Normal 10:47
Подскажите если договор с фопом на заправку картиджей нужно указывать в 4 дф с ознакой доходов "157"?

ФСН 10:52
Normal, так

Normal 10:52
ФСН, просто ставим сумму по договорув том месяце , когда заплатили

Normal 10:53
?

ФСН 10:55
Normal, Інд. код ФОПа і сума

Normal 10:55
ФСН, спасибо

Normal 11:02
ФСН, а писать фоп такой-то?

ФСН 11:06
Normal, для себе заводжу у базу всіх.ж щоб легше було шукати наступного разу. А ф.4 друкуються тільки коди

Normal 11:07
ФСН, ну я имею ввиду пишу фамилию или допустим ФОП "Нормал"

ФСН 11:10
Normal, у своєму довіднику пишу повністю ФОП Іванов Іван Іванович

Normal 11:11
ФСН, спс

Ольга 11:17
Працівник весь липень був у відпустці, в ідпускні пішли в червні, Чи ставити у липні 31 день перебування у трудових відносинах

Ганна 11:18
По якому КЕКВ здійснюється відшкодування вартості путівок на оздоровлення дітей?

ОМС 11:21
Ганна, не по 2730???

Ганна 11:24
Я теж думаю,що по 2730, але хотіла почути думку інших колег.

Марина 11:31
Ганна, ОМС, да

бух. 12:51
Добрий день! Може хто знає, яку ознаку доходу треба ставити у звіті якщо по виконавчому листу приватному виконавцю перер.кошти по боржнику?

бух. 12:51
і чи треба вносити її у звіт?

Оксана 12:56
Якщо голов.бух відмовляється від вакцинації, і його наказом відсторонюють від роботи хто буде працювати замість нього? Можна прийняти по ЦПД ?

Оксана 12:59
І УО відмовляється теж

Наталя т-ц 13:00
Оксана, ні, по цпх гол.бух не може працювати

Оксана 13:02
Директор каже щоб відсторонювати, а як це зробити і хто буде працювати невідомо. Оце дивна ситуація

Наталя т-ц 13:07
так, з голбухами може виникнути проблема. легше її вмовити зробити щеплення))))))

EVGENIY 13:08
Олена, я вам дав посилання там купа варіантів, тому що у кожного по своєму і ситуації різні

Оксана 13:09
Наталя т-ц, ну так то вмовляти ж треба. А хочуть дати наказ і до безумовного виконання. Головбух і уо зараз газом займаються, сердиті і так

ОМС 13:13
Оксана, покласти обовязки на вакцинованого, поки головбух буде дома. Звільняти ж вроді не будуть

Наталя т-ц 13:13
або нехай переведуть на дистанційну роботу. це начебто ніхто не відміняв

EVGENIY 13:16
ось цікавий факт https://www.unian.ua/health/country/u-l ... 88656.html

Наталя т-ц 13:17
ага,пийте Моршинську))))))))будете здорові!1

Наталя т-ц 13:18
і вакцинуйтеся!!!!

NeProzorro 13:18
Спершу 50 грам біленької, а потім Моршинської :))) і оселедчикомз чорним хлібом закусити

EVGENIY 13:19
Наталя т-ц, і нафтусю )))

Наталя т-ц 13:19

NeProzorro 13:21
Є така нова торгова марка "прозоРРівка", чисть і прозора як сльоза, на джерельній воді. Призначена спеціально для УО під час процедур закупівель. Як а нтистресовий засіб з аптечки

EVGENIY 13:21
надо брать

Наталя т-ц 13:21
точно!!!

786 13:48
як відобразити у об’єднаній звітності компенсацію за невикористані дні щорічних відпусток які виплачуються спадкоємцям

Тат_яна 13:56
Наталя т-ц, 13.13 говорят - НИЗЗЯ! Только отстранение с прекращением выплаты ЗП.

Наталя т-ц 13:59
ну значить жопа прийшла до тих,у кого голбухи невакциновані

ОМС 13:59
Наталя т-ц,

Тат_яна 14:00
ОМС, а если бухгалтер один-единственный? Кто ж те договора заключать будет? Кто платежи подпишет, пока новые подписи и КЕПы делаются? Слишком исполнительный руководитель? Ну, отстранят, так в.о. такого перед концом года могут натворить, что останется или уволиться, или убиться об стену!

Наталя т-ц 14:01
да, так і є. я і кажу "жопа"

Тат_яна 14:02
Наталя т-ц, БОЛЬШИМИ БУКВАМИ !!!

Наталя т-ц 14:03
якщо не хочеш вакцинуватися, йдеш за свій рахунок з подальшим звільненням. іншого шляху немає))))

Виктор Фёдорович 14:05
Фашизм не пройдёт !!!

Тат_яна 14:06
Наталя т-ц, а это с превеликим удовольствием! Правда, ОМС? И ни одной консультации! КОШКА БРОСИЛА КОТЯТ, ПУСТЬ... ГУЛЯЮТ... КАК ХОТЯТ! На пенсию мы уже заработали. Хотелось бы и пожить на ней, немножко хотя бы

Віктор Андрійович 14:07
Виктор Фёдорович, я вас умоляю. О чем вы говорите? Надо ориентироваться в нулях. Вы небось уже Спутником вакцинировались

Наталя т-ц 14:09
а Олега Валерійовича (Ляшко) у нас ще нема))??

ОМС 14:09
Тат_яна, О ДА!!!!))) Стажа достаточно!!!!! И никаких звонков! Бесплатно так бесплатно. Консультации платные

ФСН 14:10
Тат_яна, ОМС,

Наталя т-ц 14:11
правильно. пусть набирают молодых и глупых, а нам пора открывать свои ФОПы и заниматься консультацией по бухучету и закупкам))))дорого!!!

ОМС 14:13
Наталя т-ц, это ИДЕЯ

Тат_яна 14:16
Наталя т-ц, не поминайте эту фамилию, я вас умоляю. Приезжал тут с такой фамилией, глазки "округлял", пальчики веером растопыривал, увольнениями грозил запорожцам. А помог-то чем? Пообещал мобильные патрули "с Олимпа"! Ешьте, не обляпайтесь. Такого цинизма себе ни одна власть не позволяла. Евгений, можете удалять сразу...

Тат_яна 14:17
На бедность вы не сетуйте - наука жертв требует? Вот вами же и жертвуют с наукой заодно.Страна-то не типичная, страна не ординарная, У нас любое действие всегда нолю равно. Системы - бессистемные, стандарты - нестандартные, Пространство - неэвклидово, хрен знает, чье оно.

бух. 14:17
EVGENIY де можна дізнатися відповідь на 12.51

NeProzorro 14:17
Наталя т-ц, так консультантів платних вистачає і без нас. На жаль.

Тат_яна 14:17
NeProzorro, ничё, подвинутся

ОМС 14:18
NeProzorro, будем значит отдыхать.

Наталя т-ц 14:19
обломали фантазию))))))))

Тат_яна 14:20
NeProzorro, могу продвигать вашу "прозоРРівку", сразу даже на волонтёрских началах

ОМС 14:20
NeProzorro, Тат_яна, мы сами шишки "набивали" пусть и они "попарятся"

ОМС 14:20
Тат_яна, (14.20)

Тат_яна 14:21
ОМС, не, ну так написал, что я аж слюной подавилась...

Наталя т-ц 14:21
прозоРРівка- тоже ниче стартап

Тат_яна 14:21
Кстати, ЛюдКи нету

ОМС 14:21
Тат_яна, где ЛюдКа с грибочками?

ОМС 14:22
Тат_яна, мысли сошлись))))))

Тат_яна 14:22
ОМС, та пусть хоть без грибочков отзовётся... Мабуть Геликоптер накрився

ОМС 14:24
Тат_яна, а может грибы собирает? На ужин к ЛюдКе!!! прозоРРівку ставте в холодильник

ОМС 14:25
Тат_яна, нам с тобой нормально, у нас газа нет. А Марина, бедная, даже в чат не заходит из-за этого газа

Наталя т-ц 14:27
ой,точно. у меня тоже хоть газа нет. сочувствую тем,кто мучается с газом

ОМС 14:28
Наталя т-ц, чтоб где не случилось и все этому бедному "бездельнику" бухгалтеру достается

Тат_яна 14:38
ОМС, как я этому рада!!!

ОМС 14:43
Тат_яна, за то всегда "в струе"

Тат_яна 14:45
ОМС, полегче с образами, а то "струя" ... ой...

Ірина 14:47
Доброго дня сьогодні натрапила на панку з назвою звіт про суми податкових пільг. Я новенька ніхто нічого не сказав про це. Підскажіть до чого це відноситься і як часто його треба здавати?

ОМС 14:54
Тат_яна,

Альона 14:56
Ірина, якщо ви користуєтеся пільгами (наприклад, податок на землю), і у вас з'являються чи перестають бути орендарі (пільговики чи ні), то його треба здавати кожного разу, перераховуючи річну суму податку

EVGENIY 14:57
бух., https://i.factor.ua/ukr/journals/ot/201 ... 45679.html

Ірина 14:59
Альона, дякую за інформацію. річну сума податку на землю подається на початку року а якщо відбуваються зміни то повторно подавати по всій землі

бух. 14:59
EVGENIY: дякую))

Вікторіч 15:08
Буду вперше проводити інвентаризацію. Цікавить чи правильно зрозуміла, що для інвентар.комісії я готую і даю частково заповнений інвентар.опис-назва об'єкта, інвентар.номер та графи фактично: кількість, вартість і знос. Графи за даними бух.обліку не заповнені. Вони з ним ходять і перевіряють наявність чи сходиться з графою фактична наявність?

Helena 15:10
Вікторіч, навпаки, вручну заповнюєте фактичну наявність

EVGENIY 15:11
Вікторіч, комісія буде підписувати акти заповнені за всіма графами і за даними бухобліку, роздрукуйте акта нормальні, хай пройдуть галочки поставлять, а потім такі самі акти підпишуть якщо все влаштовує і нчого не загубилось, скільки у вас людей в установі? Багато майна? Я зазвичай сам ходив все звіряв потім всі просто розписувались

Світлана 15:12
чи може бюджетна установа продать подарунок який не використовується???

EVGENIY 15:15
Світлана, теоретично, може ))

Оксанка 15:39
Як подати виправлені об'єднані звіти за 1 і 2 квартал, якщо у деяких працівників повинна стояти категорія 25, а проставлена 1 і не було додатка 6? І що робити, якщо ця помилка є і у 2020 році? Допоможіть, у минулому році змінилися умови праці і я від незнання допустила такі помилки.

ОМС 15:40
EVGENIY, аналогічно). Особисто не хожу, головспец ходить

ОМС 15:41
Вікторіч, але не вчіться поганому, треба все робить, як положено

Анна 16:12
Оксанка, подавайте уточнюючий за ці квартали. Я вчора подавала уточнюючий за жовтень 2020, прийнятий

Оксанка 16:25
Анна, потрібно в додатку 1 з ознакою 1 рядок на вилучення і і з ознакою на 0 на введення, зазначати тільки категорію, яка була неправильно відображена чи і нарахування?

Оксанка 16:28
Анна, а в уточнюючому створювати і додаток 6 по спецстажу?

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”