Архів чату за 28.10.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Люда Кошкина 08:05
Доброе утро

Любов 08:11
Доброго раночку))

Ірина 08:14
Доброго рнку

Люсія 08:24
Добрий ранок!

Оксанка 08:30
Добрий ранок!!! Усім позитивного дня, я сьогодні залишилась сама в бухгалтерії, бухгалтера мого перевели в іншу установу... Сумно...

Оксанка 08:41
Скажіть, якщо в попередніх кварталах не був поданий в об'єднаному додаток 6, то сформувати його можна в уточнюючому разом з відкоригованим додатком 1?

Марина 08:43
Оксанка, держись!

Людмила 08:47
Доброго ранку!

Т 08:50
Всім доброго ранку

EVGENIY 08:57
Доброго ранку! Гарного всім дня )

Тат_яна 09:04
Доброе утро!

Тат_яна 09:05
Оксанка, (08.30)

Марія 09:07
Добрий день ! Для обислення середньомісячного дорходу сім"ї для надання соціальних послуг чи входить дохід входить пенсія по втраті годувальника і державна соціальна допомога особам з інвалідінстю з дитинства ?

Оксанка 09:14
Тат_яна, Марина, дякую за підтримку...)))

Тат_яна 09:21
Утро начинается не с кофе... А с посещения пенсионного портала на предмет пересчёта больничных листов. Есть плюс два... Девочки мои, держитесь, выздоравливайте скорей... Всем здоровья!

Тетяна 09:22
Колеги, ваша професійна думка. Заклад культури- чи повинна адміністрація бути 100% вакцинована в червоній зоні? Про тих, хто безпосередньо з відвідувачами працює зрозуміло. А ті що в офісі окрем о сидять?

Тат_яна 09:25
Тетяна, да кого интересует, отдельно ли, вместе... Есть контроли, с цифрами, стремящимися к 100 %. Есть план. Дальше, думаю, продолжать не нужно. Хоть бы переболевших не трогали в этом случае ради своих 100%!

Марина 09:35
Тат_яна, 100%

Марина 09:36
Тат_яна, забыла? тему прививок в чате не обсуждают))))))))))))))))))))

Олена освіта 09:37
Тетяна, ми ж розуміємо, що наша думка нікого не хвилює, не хвилює право на захист інформації про стан здоровя... рокуів з вісім тому медична сестра ФАПу повідомила стороннім про факт хвороби (туберкульоз легенів) ви не уявляєте, який був скандал... ледь з роботи не вилетіла, а зараз хворій чим хочеш аби сертифікат на руках був...

Тетяна 09:37
Тат_яна, Марина, ми не обговорюємо думки і позиції. Просто робочі питання. Десь вичитали що якщо не 100% працівників закладу культури не вакциновані то працювати заклад не може

Тетяна 09:37
І штрафи на керівника

Марина 09:39
Олена освіта, 100%

Тетяна 09:40
Ну то освіта. А про культуру немає Постанови. От і питання: що робити з тими хто не вакцинується ? Відсторонити на підставі чого? А працювати в червоній зоні не можна

Ірина Н 09:44
У кого работает СДО?

Наталя т-ц 09:46
Марія, 9:07, а ви що самі рахуєте дохід.??це ж повинен робити собес. і вони вже дають готове рішення про надання послуг і рахують граничну величину.

Марія 09:47
Наталя т-ц, та наш сабез каже нам рахувати а вони будуть провіряти і підписувати .ну шо поробим як є так буде .

Наталя т-ц 09:50
капец. ви ж пишите на структурний підрозділ з питань соцзахисту заяву. ви не можете знати весь дохід,що отримує заявник, вони туди і субсидію рахують і монетизацію. де ж ви можете такі дані взяти

Наталя т-ц 09:51
чітко ж написано в нормативках,що дохід рахує соцзахист

Марія 09:54
Наталя т-ц, і ми ж то з ними спорим ,але толку "0"

Наталя т-ц 09:57
ясно,співчуваю. з цими послугами по-новому ще стільки буде непоняток

Тат_яна 10:07
Марина, 09.36 Это тема процентов!!!

Тат_яна 10:08
Наталя т-ц, 09.46

Тат_яна 10:10
Наталя т-ц, отделу соц.захисту нужно положить расчёт на стол, а они тебе - решение. Где брать данные про доход, полные, имею ввиду, - Х З. Вот такой расклад на сегодня

Наталя т-ц 10:12
у нас, слава богу!, з цим простіше. наш не брикався. дають рішення вже з розхрахунком. ми самі дохід не рахуємо

Ірина 11:16
Доброго дня купуємо декілька ПК в зборі сама 150000 тис з них 100000 по кошторису 50000 по довідки до кошторису Підскажіть які проводки стосуються 5411 а які 5511

EVGENIY 11:25
Ірина, яким боком кошторис відноситься до проводок? До чого тут довідка до кошторису? Довідкою вносять зміни в кошторис! В питанні перемішали всі котлети з мухами

Ірина 11:31
EVGENIY, мені сказали що окрім проводки 7111/5411 на суму 100000 повинна бути ще одна на 50000, а я не розумію яка? Підскажіть будь- ласка

Марина 11:34
Ірина, а что это за проводка? если ОЗ покупаете то финансирование 2313-5411

Ірина 11:35
Марина, мне сказали что такой проводки у нас не делают

Ірина 11:37
Ірина, проблемі в том что у нас два бухгалтера занимаються простовляние проводок тото кто платить і тот хто ставить в облк оз

EVGENIY 11:37
Ірина, сформулюйте питання, ви пишите про 7111 тому я здогадуюсь що це спецфонд, потім ви пишите про довідку, тому я здогадюсь що це фінансування за разунок залишку! До чого ще нам треба здогадатися?

Ірина 11:41
EVGENIY, Не знаю як правильно сформувати в которисі по спец фонду заложина сума 100000. і в цьому кошторису є графа довідка змін проет по спец фонду на суму 50000. І тому я не розумію як правильно. Вибачте що морочу голову

Надя 11:43
Добрий день. СДО у всіх працює чи ні

ФСН 11:44
Надя, працює. ЗП відправила

Алла 11:48
Добрий день!т СДО не працює!!!

EVGENIY 11:52
Ірина, все верно у вас нет проводки 2313 5411 так как єто спецфонд! а вот проводка 7111 5411 у вас есть а если уже закріли 7111, то нужно делать 5511 5411 на суму 100000, и 5512 5411 на суму 50000

Ирина 11:54
Доброго дня .Підкажіть будьласка, відправила через Фрі звіт 1 ДФ , пише якусь помилку "Закінчення дії форми - червень 2021, обновлення зроблено

EVGENIY 11:54
Ирина, 1дф не існує ))))))))))))

EVGENIY 11:55
Ирина, тепер це 4дф і вона входе до об'єднаної звітності з ЄСВ

Анастасия 11:57
Ирина, если Вы имеете ввиду об'єднаний звітност з ЄСВ то у меня такое было. Попробуйте скопировать отчет

Ирина 11:59
Як розуміти, скопіювати? як правильно його зробити.Така ситуація вперше

Анастасия 12:00
Скопировать отчет и вставить, в 3 квартал, туда же откуда скопировали. и тогда будет возможность и редактировать и отправить отчет

Анастасия 12:01
Ирина, таким образом все набранные вами данные будут сохранены.

Марія 12:07
підкажіть приймаєм медичну сестру з 1 листопада в установу соц захисту .вислугу років їй рахувати з 01 листопада чи з слідуючого місяця?

Ирина 12:11
Дякую велике

Мальвіна 13:20
Підкажіть, будь ласка. списуємо комп'ютерну техніку/ Чи можна в договорі з фірмою, яка забирає техніку на утилізацію, вказати, що вартість отриманої вторинної сировини компенсує вартість дефектних актів і послуг по утилізації

Олена 13:35
Підскажіть будь-ласка при плануванні заробітної плати посадовим особам ОМС, як передбачити відсоток підвищення в наступному році

Марія 14:13
за яке число виплачують лікарняне

Марина 14:15
Марія, нам за 10.09 сегодня пришли

EVGENIY 14:16
Марія, http://joxi.ru/D2POQE5tBxllKm

Марина 14:49
Добрый день! подскажите, пожалуйста, по е-лікарняним. Пишут: призначати допомогу потрібно протягом 10 календарних днів з дня закінчення періоду тимчасової непрацездатності. И тут же: із дати видачі е-лікарняного (статус «Готовий до сплати»). То есть, все-таки, 10 после того как стал готовим до сплати, или после конечной даты болезни?

Таня 14:57
Марина, "Став готовий до сплати" і через 7 днів, будуть ті 10 днів

Ірина 15:22
Доброго дня підскажіть будь-ласка наш компютерщік зібрав компютер з нових запчстин, якій документ він повинен надати до бухгалтерію

Наталка! 15:24
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, стосовно списання бібліотечних фондів є якіх зміни у цьому році?

Тат_яна 15:30
Ірина, раньше КРУ за это однозначно наказывало. Никак нельзя объяснить, что пусть выпендривается на досуге? С моей точки зрения это не совсем законная деятельность вот такая "сборка на коленке".

Ірина 15:37
Тат_яна, я розумію що це неправильно, це зробили до того як я прийшла в організацію, а тепер хочуть ввести в експлуатації ПК

Наталя т-ц 15:42
Ірина, запчастини до ПК ви купували?? якщо так,то зробіть на базі якогось старого компьютера дооцінку на вартість замінених деталей

Наталя т-ц 15:44
якщо на запчастини ви не витрачали кошти, прийміть від компьютерщика по акту ПК та ведіть облік на позабалансі як особисте майно

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”