Архів чату за 11.11.2021

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Сергій 08:06
Доброго ранку. Скажіть будь-ласка, як проплатити передплату бюджетній установі?

ОМС 08:29
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!))))

Таня 08:29
В грудні місяці проводити передплату та ставити в дебеторську заборгованість. У 2022р. щомісячно списуєте на фактичні видатки відповідні суми.

ОМС 08:29
Сергій, сейчас разрешено. Все, как раньше

Тат_яна 08:32
Доброе утро!

Дарина 08:44
Всім доброго морозного ранку)))

Іра 08:47
Привіт)1-й тарифний розряд з 01.12.2021 - 2893?

Оксанка 08:58
Доброго ранку!!! Гарного і легкого дня! Нехай сьогодні будуть тільки хороші новини та успіх у справах

EVGENIY 09:02
Іра,https://buhgalter.com.ua/dovidnik/posad ... di-za-ets/

EVGENIY 09:02
Доброго ранку! Всім гарного дня ))

ірина 09:12
Доброго ранку, колеги, підскажіть, будь ласка, по головній книзі і оборотній відомісті по обліку бензину не сходяться залишки. Тягнеться це дуже-дуже давно. Навіть не можу зрозуміти з якого саме року, бо і облік толком не вівся. Як мені правильно вирівняти облік?

Одеса 09:28
Доброго дня ! Працівник надав листок непрацездатності паперовий виданий 29 жовтня. Підскажіть, будь - ласка , чи мені приймати його, адже з 01 жовтня перейшли на електронні?

EVGENIY 09:33
ірина, треба зрозуміти що у вас бухоблік, головна чи оборотка, такої ситуації в принципі в бухобліку не може бути! Головна будують на даних регістрів бухобліку, а у вас виходить не відомо на чому базується головна

Люда Кошкіна 09:35
Одеса, паперові можуть виписувати ще протягом 2х років - у деяких випадках. У меня також ще є паперові , видані у жовтні.

Ольга 09:46
Підскажіть будь-ласка,працівниця атестованаі та підвищили кваліфікаційну категорію на 1 тарифний розряд,чи потрібно її індексувати?

натли 09:52
добрий ранок.як в прозорро внести ДУ на збільшення суми договору по укртелекому?

ліцей 6 09:56
Добрий ден. Дпоможіть, будь ласка, не запускається Cisco видає помилкуCertificate Validation

Ірина 09:57
EVGENIY, у нас меморіально-ордерна система бухобліку. Для того, щоб звіряти рахунки по головній книзі (1013,1014 ...1812) в установі ще ведуться оборотні відомості. Облік талонів ведеться на рахунку 1514/1, бензину 1514. Є відомість використання бензину і відомість використання талонів.

EVGENIY 09:58
Ірина, і?

Ірина 09:58
По відомості вик-ня талонів залишок, який вказаний на кінець не співпадає з головною книгою, так само не співпадає і залишок в баці.

EVGENIY 09:58
Ірина, у всіх бюджетників меморіально ордера система

ОМС 09:59
ірина, вияснити з якого чпсу не йде, підняти всі документи

EVGENIY 10:00
Ірина, в бухоблік принцип подвійного запису якщо у вас не йде 1514 то у вас скоріш за все не йде і 5512 з балансом

ОМС 10:00
Ірина, а може якраз зараз, в період інвентарізації привести у відповідніть? Відштовхуючись від факту....

ОМС 10:02
EVGENIY, якщо те, що просто неможливо, щоб не йшло, то я уявляю як там може іти те, що ні з чим звірити. Жах!!!

Ірина 10:02
ОМС, раніше звіти по використанню талонів не велись взагалі. Тепер хочу привести у відповідність, але хто має понести відповідальність. МВО не винна в тому, що вівся неправильно облік.

Ірина 10:03
EVGENIY, там усе підкориговувалось у 17 мо, кінці з кінцями тут не зведу.

ОМС 10:03
Ірина, звичайно. За бухоблік відповідає бухгалтер. Але як довести де правильно? Я вам не завидую, чесно кажучи((((

ОМС 10:05
Ірина, а як інвентарізація проводилась? По факту чи по бухобліку?

Ірина 10:12
ОМС, звірявся факт і бухоблік. Виходить к-сть талонів, які мають знаходитись у МВО правильна, а сума по бухобліку більша. Не знаю як вирівняти

Елена ТЦ 10:17
Ірина, а як визначили, що к-сть талонів, які мають знаходитись у МВО правильна? МВО на вас честными глазами смотрел?

Наталя т-ц 10:21
ООООО,яка гарна новина про відпустки!!! щоб Третяковій відмитись від бруду,вони ці зміни приймуть.ура!!

св 10:25
Наталя т-ц, ага, супер))

Ірина 10:30
Елена ТЦ, вона веде зошит по видачі талонів, де відображає прихід , видачу під підпис водія, то на момент інвентаризації в зошиті к-сть талонів зійшлась з фактом

Анна *; 10:34
Добрий день підскажіть проводки отримали від фіз особи яблука як благот.допом. і роздали подопічним ,які проводки робить

Ірина 10:35
Елена ТЦ, ми теж ТЦ, підскажіть ПММ ви на одному рахунку ведете?

просто таня 10:36
Елена ТЦ,доброе утро.если можно напишите мне что либо на елкктронку tatyanaw1 @ ukr. чтоб ваш адресс отобразился,ато я пишу на тот ваш что у меня есть и мне письма отбивает.хочу совет по новому закону(дурдомному)

тата 10:39
Доброго дня, Було питання з ранку,про внесення ДУ по Укртелекому в прозоро,Підскажіть відповідь

просто таня 10:41
Елена ТЦ, .net в конце не написала

ОМС 10:44
Ірина, кількість сходиться? НУ це вже ПЛЮС!!! А суму якось уже допроведіть, спишіть більше чи менше, щоб залишилось по останній ціні

ОМС 10:44
Наталя т-ц, (10.21) а що за новина? Де подивитись?

натли 10:45
тата, это мое.незнаю как внести,как отдельную строку или в основной зміни.открыла основной договор в прозорро.там есть пункт змини виконання договору,но в причинах додання змин до договору нет збільшення ціни а только Зміна ціни за одиницю товару

св 10:47
ОМС, верхня новина на сайті)

марія 10:49
доброго дня) хто подавав уже довідковий ЄСВ, чи потрібно для призначення лікарняних ставити спецстаж у 1 додатку і відповідно, та чи відправляється 6 додаток?)

св 10:49
натли, як окремий договір можна, в програмі не всі нюанси враховани , це ж до 50 тис., воно нікому не потрібно

12 10:51
Марія,додаток 6,спецстаж не потрібно

Наталя т-ц 10:51
натли, в п.7 есть зміна тарифів.треба дивитись,з яких причин змінилась ціна

св 10:53
Наталя т-ц, а якщо сума просто збільшилась, тариф не змінился,уклали на 3000 грн., а наговорили на 3500

марія 10:53
12, дякую)

Тоня 10:54
Підкажіть, відправляю довідкову. Додаток 6 (спецстаж) заповнювати? в самому податковому розрахунку, що має стояти у графі 09 "Ознака платника єдиного внеску"? бо втдає помилку

ОМС 10:58
св, що зря.

Оксанка 11:02
Допоможіть, якщо працівника прийняли на посаду за конкурсом з 22 липня на посаду ОМС, як правильно подати уточнюючий з моменту прийняття чи з наступного місяця? Як правильно відобразити у додатку 1 цю інформацію та додатку 6

Наталя т-ц 11:08
св, тоді ви можете на цю суму не вносити зміни до договору на прозоро. це не обовязково.

Юля 11:17
У нас у квітні працівниця пішла на лікарняний по вагітності і пологах (126днів). Вона працювала на 0.5 стаки тому розрахунок лікарняних був із середньої з/п 197.11 грн. При здачі звіту ЄСВ за 2 кв. лікарняні за квітень і червень були 5913.30. Доплату до ЄСВ забули показати. Як це тепер виправити? Як тепер запонити уточнюючий звіт? Штраф?

Інна 11:21
Наталя т-ц, а якщо навпаки, зменшення суми договору,н-д, договір на 3 тис., наговорили на 2 тис., то теж дод.угоду можна не висвітлювати в прозоро?

Галинка 11:29
Люда Кошкіна, а де прописано.що лікарняні у паперовому вигляді дійсні ще2 роки(окремі випадки)?

Дар'я 11:40
Доброго дня! Підскажіть, будь ласка, по такому питанню. Тренеру-викладачу ДЮСШ було присвоєно спортивне звання ще у 2020р. Довідку приніс тільки тепер. Як бути із заробітною платою? Перераховувати за 2021 рік?

ОМС 11:46
Дар'я, якщо не по вашій вині, то можете з дня надання довідки. Поставте на ній дату надання і нараховуйте. Якщо фонд дозволяє, то можете донарахувать за заявою чи наказом керівника. Але на всі 100 не впевнена. Може ще хтось прокоментує)))))

Дар'я 11:49
ОМС, дякую дуже.

Софія 11:58
Добрий день! Скажіть будь ласка,чи списуєте ви спирт,робите інвентиризацію раз в квартал чи в місяць? Можливо маєте посилання на постанову

Елена ТЦ 12:03
Ірина, (10:30); вам нужно все сверить и учет МВО и свой бухучет, МВО могла (умышленно) не оприходовать накладную, бухгалтер мог не внести расход, вариантов масса

ОМС 12:15
Елена ТЦ, количество ж сошлось вроде бы

Елена ТЦ 12:16
ОМС, я так поняла, что нет

Мішаня 12:17
Тоня, я відправляв з помилкою, ще немає кв №2

ОМС 12:17
Елена ТЦ, посмотрите 10.30. Якобы так. Но суммовой учет подотчетное лицо не обязано вести вроде бы

Елена ТЦ 12:18
у меня давно была такая ситуация, хитрый водитель понял, что бухгалтер (мягко говоря) тупой. И учет был у всех свой, у водителя одно, у бухгалтера другое, а у главного бухгалтера третье. и мне это наследство досталось

Тат_яна 12:20
Ірина, талоны могли перепутать по литражу - талон один, а литров не 20. а 10... В ценах запутались, они же, цены, сейчас пляшут не то гопак, не то ламбаду. Короче, геморой тот ещё под конец года, согласна

ОМС 12:38
Тат_яна, Конечно. Нужно смотреть с какого времени не идет и поднимать всю первичку, если она еще есть

Тат_яна 12:56
ОМС, если она ещё есть... У скажем так нормального бухгалтера ту первичку давно съели мыши

Тоня 12:58
Мішаня, а яка була помилка? Через МЕДок відправляли?

Валентина 13:04
Іра, а при річній інвентаризації в минулому році як відображено? Розбіжностей не було???

Ірина 13:10
Валентина, в минулому році інвентаризацію по цим рахункам не робили, і в попередніх роках теж

Наталя т-ц 13:14
Інна, (11:21) так, якщо прямі договори до 50 тис.грн змінюєте, то нема обовязку висвітлювати зміни в прозоро

Валентина 13:21
Іра, в річну інвентаризацію, я так розумію, входе все. і своє і чуже, що на зберіганні в оренді . Чи як у вас у наказі "звучить"?

Ірина 13:22
Валентина, все вірно має проводитись інвентаризація всього-всього. Тільки місяць тут працюю. За минулі роки проводилась інвентаризація тільки ОЗ і ІНМА

Ірина 13:34
ОМС, змогла знайти помилки у 2019 та 2020 рр, але всеодно не всю суму

ОМС 13:36
Ірина, у вас більше чи менше чим у підзвітної?

ОМС 13:38
Ірина, і бензин, як Тат_яна писала вище, не може обліковуватися у талонах. Потрібно у літрах, тому що талони бувають різного номіналу

ОМС 13:39
Ірина, водій же списує не талон, а в літрах, в залежності від км

Наталія 13:42
Підкажіть, будь ласка, як правильно оформити передачу бібліотечного фонду від однієї МВО до іншої

Марина 13:43
ОМС, прежде чем думать как исправить надо понять что правильно а что нет...

Валентина 13:45
Іра, а в цьому році провели річну? От що у вас між обліком фактичним і бухгалтерським? Кількість- літри чи суми різняться. Ви проаналізуйте щоб могли конкретніше тут обгрунтувати ваше питання.

ОМС 13:53
Марина, а если уже невозможно восстановить? ...опа еще та((((

Ірина 13:56
ОМС, у мене сума більше на обліку. Все правильно, МВО веде облік в літрах. Не можу зрозуміти, наче задвоюється облік.

Марина 13:56
ОМС, если невозможно, то тогда отталкиваться от факта... только так.... и бух довидкой откорректировать.

Марина 13:56
ОМС, и надеяться что это никто никогда не увидит..

Мішаня 13:57
Тоня, так, через МЕДок. Виявлені помилки/зауваження: [J0500107/45] Документ не відповідає всім вимогам електронногодокумента, оскільки виявлено недостовірність обов’язковогореквізиту щодо інформації про додатки, що додаються дорозрахунку та є його невід’ємною частиною (у складі додатків дорозрахунку подано відомості про нарахування єдиного

Марина 13:57
Ірина, так может МВО "попользовался" слегка талонами???)))))

ОМС 13:59
Марина, если сумма не идет, а с к-вом все ОК, получается что при списании занижена цена? Или как? МО лицо при чем здесь?

Ірина 13:59
Як я бачу картину. Купляю бензин (ставлю на рах.1514/1), видаю водію (к-т 1514), він подає в кінці місяця подорожні листи, я списую з рахунку 1514. І виходить веду облік на 1514/1 залишок бензину в талонах і також веду облік залишку залитого в бак бензину на рах.1514. по сумах дивлюсь, в облік 1514/1 приплюсований залишок в баці 1514

ОМС 13:59
Марина, (13.56) я б сказала, молиться

Мішаня 14:00
внеску,проте в рядку 09 «Ознака платника єдиного внеску» в графі«Відмітка "Х" про відповідну ознаку» не визначено відповіднуознаку платника єдиного внеску). Перевірено на підставі п. 48.3ст. 48, п.п. 49.3, 49.8 ст. 49 Податкового кодексу України)Державна податкова служба України

Ірина 14:00
ОМС, не можу зрозуміти як правильно зараз вчинити

ОМС 14:03
Ірина, восстановити коли це сталося реально чи ні?

Елена ТЦ 14:04
Ірина, (13:59) лучше вести на 1514/1 и на 1514/2, а 1514это и будет их сумма

ОМС 14:06
Ірина, я не дуже зрозуміла, у вас що не сходиться: в обліку сума одна, а у підзвітної інша?

Інна 14:06
Доброго дня! Підкажіть, що "світить" новоствореній установі, якщо не встигли протягом 10 днів після держ.реєстрації зареєструватися як неприбуткова установа?

Марина 14:06
ОМС, Ірина, я даже и не знаю... если у МВО меньше, а учет велся правильно то это скрыть недостачу.........стремно

Тат_яна 14:06
Ірина, т.е. литраж нормально, так? При следующем списании бензина спишите "по нужной цене", чтоб выровнять сумму

ОМС 14:06
Марина, МВО в своей книге ведет и все? Она что обязана вести суммарно?

Тат_яна 14:07
или там сумма неадекватная?

Марина 14:08
ОМС, МВО количество ведет.. и если у него к примеру 500л а в учете 600...недостача. Если бух учет велся нормально

ОМС 14:08
Тат_яна, задвоенная

ОМС, так получается в учете дело?

ОМС 14:08
Марина, но она ж пишет, что к-во сходится

тогда просто бух довидкой убрать

ОМС 14:09
Марина, какая-то очень стремная ситуация

Тат_яна 14:10
ОМС, согласна

Валентина 14:11
моя думка теж бухдовідкою вирівняти суму якщо кількість фактична дорівнює бухобліку.

Ірина 14:11
Марина, думала бух. довідкою списати, але помилок, що знайшла у 2019-2020 році всього на 1 тис, а не йде 2 500 тис по обліку в талонах і 275 грн по баку. До 2019 року взагалі бух облік по видачі талонів не вівся,тільки в літрах вела МВО. Немає з чим звіритись навіть

Марина 14:13
ОМС, тем более... если количество идет то типа арифметическая ошибка.. задвоили.....

ОМС 14:16
Ірина, саме головне, що у вас кількість іде!!! Це саме головне!!! а суму шукайте, не знайдете, то прийдеться просто списать і все

Валентина 14:17
Да, ситуація не з простих. Алеж за всі огріхи до вас ви і неможете відповідати. Може написати службову на керівника, зареєструвати і підкласти до документів та і висновок по річній інвентаризації який прийме комісія з керівником. Чи як?

ОМС 14:18
Валентина, звичайно б краще чимось прикритися (якщо получиться)

Марина 14:21
Девочки у кого есть курсы повышения квалификации? 0210170?

Тат_яна 14:22
Валентина, да-да-да, службову вам... А кто по-вашему ездил на том бензине? Если руководитель тот же, то фиг подпишет. И без объяснений. Тогда останется бух.довидкой

Олена 14:31
Марина, у нас есть курси

Олена 14:33
марія, 6 не надо

Валентина 14:34
Я згодна з вами. Але якщо ж КІЛЬКІСТЬ вірна то суму коригувати новому бухгалтеру теж треба якась підстава ( чи за минулий пріод чи в цьому місяці ... помилка). Якби ще Євгеній наші думки підсумував, але мабуть зараз неможе

Рина 14:38
Подскажите, на каком счете учитывать металлический пандус стоимостью 19800?

EVGENIY 14:47
Рина, ви купуєте пандус, чи вам його будують? Чи що відбувається? Мало інформації, це будівльний матеріал якщо чітко відповідати на ваше питання

EVGENIY 14:48
Рина, встновлення пандуса зазвиай це реконструкція або добудова або дообладн

EVGENIY 14:48
і відносять на вартість будівлі

Рина 14:55
EVGENIY, пандус металлический внутренний, куплен по накладной плюс акт установки

Марина 14:55
Олена, вы по этому кпквк планируете и оплату курсов и командировочные? или только оплату курсов?

Рина 14:57
EVGENIY, пандус имеет готовую конструкцию, но он откидной, опускается на ступени.

Мішаня 15:00
Тоня, Звіт прийнято. Навіть з помилкою, але прийнято

EVGENIY 15:02
Рина, якщо ви вважаєте що це окремий об'єкт обліку то ставьте на 1113 рахунок

ОМС 15:11
Ірина, правильно уже по любому не получиться. Вам тут радили багато, перечитайте ще раз і виберіть собі самий приємлимий варіант

Марина 15:13
ОМС, если уже не выяснить где правда то надо опираться на фактическое наличие

Інна 15:14
Чи добавляти в штатному розписі колонки за стаж і підвищення за шкідливі умови? Чи зробити штатний тільки з окладами, а у додатку всі інші підвищення та надбавки?

Олена 15:14
Допоможіть хто знає, коли майно 1113, 1014 передається в оперативне управління новоствореному фіансовому відділу, з балансу свого списується?

ОМС 15:16
Марина, которое СЛАВА ГОСПОДУ совпало)

EVGENIY 15:18
Олена, це внутрівідомча передача, якщо фінвідділ установа нищого рівня то вони будуть вам здавати баланс і майно ви будете своє бачити і нікуди воно не дінеться, тому навіщо воно вам на балансі

Рина 15:19
EVGENIY, стоимость как у основного средства ( у нас граница 10000 грн.), на какой счет их можно оприходовать?

EVGENIY 15:25
Рина, ну на інші ставте

Тоня 15:35
Мішаня, вітаю! Дякую Вам

Ірина 15:36
ОМС, ДЯКУЮ!!!)

Анна 15:42
Інна, форма штатного розпису затверджена, Наказ Міністерства фінансів України 28.01.2002 № 57. Тут тыльки оклади

Наталя т-ц 15:42
EVGENIY, скільки на сьогодні поріг вартості ОЗ? 6000 чи вже 20000?

Анна 15:43
Наталя т-ц, як напишите в положенні про облікову політику, такий поріг і буде у вас

Гуля 15:43
Скажіть чи не мінялися бланки по інвентаризації?

Наталя т-ц 15:44
Анна, а як казна бере договори?? їм наша облікова по барабану))

EVGENIY 15:44
Наталя т-ц, https://buhgalter.com.ua/news/buhgalter ... anizatsiy/

EVGENIY 15:45
Гуля, ні, не мінялись

Анна 15:45
Ми в цьому році ОЗ не купували

Гуля 15:46
Дякую

EVGENIY 15:46
Наталя т-ц, https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... 1012021-r/

Анна 15:47
Наталя т-ц, ми місцевий бюджет, фінуправління в минулому місяці збирали положення про облікову політику і перевіряли поріг ОЗ. В моєму положенні вказано 20 тис. Зауважень по цьому пункту не поступало

Наталя т-ц 15:48
ситуація наступна. вартість компьютера 19тис.грн. КЕКВ 3110. А по сумі 2210, бо в обліковій зазначено 20 тис.вартість ОЗ. як садити договір в казні?

Марина 15:48
Анна, финики проверяли????? а им то что?

EVGENIY 15:49
Наталя т-ц, це 2210 і ставити на облік на 1113

Марина 15:49
Наталя т-ц, а чего 3110? только потому что это комп???

Наталя т-ц 15:49
да,саме так. компьютери-це кекв 3110.

Марина 15:49
Наталя т-ц, КЕКВ определяется от суммы

Наталя т-ц 15:50
в інстукції застосування КЕКВ компьютер -це 3110

Марина 15:50
Наталя т-ц, если у вас порог 20000 то 19000 это КЕКВ 2210 и счет 1113

EVGENIY 15:50
Наталя т-ц, не уважно читаєте інструкцію по кекв

Наталя т-ц 15:50
Марина, но казначеям єто не обьяснить. есть инструкция по КЕКВ. Там четко компьютер идет по 3110

Марина 15:50
Наталя т-ц, там просто перечислено все что можно купить, а есть еще вартисный критерий

Марина 15:51
Наталя т-ц, казначеям покажите свою обликову

EVGENIY 15:52
Наталя т-ц, читайте то что стоит под кодом 3110 по нему проводят только то что берется на учет как ОЗ, у вас не берется как ОЗ следовательно єто 2210

Олена 15:53
Доброго дня! Підкажіть, базова пільга ПДФО застосовується у місяці звільнення?

Наталя т-ц 15:53
ну там и кондиционер и компьютер, довготривалого використання

Марина 15:54
Наталя т-ц, ну так от цены зависит.. Будете комп за 40000 покупать будет КЕКВ 3110

Наталя т-ц 15:54
теперь эти вещи что? ставить на 113?

Марина 15:54
Наталя т-ц, то что было куплено ранее не трогаете закон обратной силы не имеет

Наталя т-ц 15:55
ясно-понятно))

EVGENIY 15:55
Наталя т-ц, как то ваши казначеи под отстали от нормативки

Наталя т-ц 15:56
просто компьютеров нет под КЕКВ 2210. а кеквы еще никто не отменял

EVGENIY 15:56
Наталя т-ц, я вам дал ссілку на видео посмотрите

Наталя т-ц 15:56
спасибо,изучаю

EVGENIY 15:56
Наталя т-ц, 2200 "Використання товарів і послуг" За цією категорією здійснюється оплата поточних видатків, оплата послуг, придбання матеріалів і предметів, які не беруться на облік як основні засоби.Подробиці: https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... siya-kekv/

ОМС 15:56
Наталя т-ц, писали письмо, что в обликовую внесли изменения, несли копию изменений и вот вам счастье- оплата по КЕКВ 2210!!!!

Наталя т-ц 15:58
но тогда,нужно вносить изменения в инструкцию 33. а как по-другому

EVGENIY 16:00
Наталя т-ц, а как раньше покупали принтері например по 2500 грн?? Из тоже нет в 2210 , мониторі

ОМС 16:00
Наталя т-ц, просимо проводити реєстрацію зобов’язань за договорами на придбання матеріальних активів, вартість яких за одиницю (без урахування ПДВ) не перевищує 20 000,00 грн, за КЕКВ 2210 «Предмети, матеріали та інвентар».

Наталя т-ц 16:00
ОМС, спасибо.

Галя 16:15
За яке число фінансує соц.страх?ї

EVGENIY 16:17
Галя, http://joxi.ru/n2Ygp5NT7BG10r

Інна 16:18
Наталя т-ц, Дякую!!!

Провідний бухгалтер 16:18
Чи можливо списати офісні кріслабез утилізації?

Галя 16:20
EVGENIY, дякую!

Олена 16:26
Марина 14.55 По КПК 0170 оплачиваем только курси, відрядження по КПК 0150

Тат_яна 16:27
Наталя т-ц, ОМС, вы головні розпорядники. А мы отримувачі, и казна по политике голов.розпорядника принимает юридические.

Олена 16:29
Провідний бухгалтер, тільки шини, акум і лампочки світлодіодні і ще як у нас калію йодит )

Олена 16:30
EVGENIY, у нас фініки окрема юридична особа , як бути з цим переданим майном

Олена 16:32
EVGENIY, 15:18 в оперативне управління передане майно фін відділу (виконавчий орган ради)

Марія 16:33
Хто можде скинути все для укладання спрощеної закупівлею в нафтогаз трейнг.

Марина 16:34
Олена, спасибо))) а где что читали по этому поводу?

Олена 16:41
Марина, бюджетная бухгалтерия,

Анна 16:47
Марина, фінуправління провіряли якби щоб подивитися, чи правильно гол.розпорядники склали бюджетний запит на 2022 р

Олена 16:50
Марина 16,34 Так там постанова про підвищення кваліфікації, відрядження туда не відносяться, хотя мое мнение, что по 0170 повинна бути тільки оплата курсів(кекв 2282), а проїзд та проживання по КПК 0150

Марія 17:02
Хто можде скинути все для укладання спрощеної закупівлею в нафтогаз трейнг.

EVGENIY 17:10
Олена, гаразд давайте з початку а ви що за установа? Хто фінікам вашим дає гроші на їх зарплати?

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”