Доброго ранку.Згідно змін до порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів додаток 25 Довідка про надходження в натуральній формі виключено. Може я помиляюся або цю довідку зробили додаком 25?
Аліна 07:54
Будь ласка, підскажіть, бо я зовсім заплуталася.....
ОМС 08:27
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))))))
Тат_яна 08:40
Доброе утро!
ЛюдКа 08:52
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!!
Надя 08:53
Добрий день
Марія 08:56
EVGENIY, стосовно вчорашнього питання щодо актів ДКСУ. Так, це вони проводять інвентаризацію своїх рахунків. Мені не зовсім зрозуміло, з чим я повинна звіряти той фінансовий результат по виконанню місцевого бюджету, якщо облік ведуть вони
Оксанка 08:58
Добрий ранок!!! Гарного дня
ОМС 09:00
ЛюдКа, привііііт!!! Раненько сьогодні)
ЛюдКа 09:01
ОМС,
ОМС 09:02
ЛюдКа, погода льотна. Голікоптер доставив вчасно
ЛюдКа 09:05
ОМС У нас сонце, тихо, -3, все норм!!!!
EVGENIY 09:15
Доброго ранку ! Гарного всім дня )
EVGENIY 09:18
Аліна,
EVGENIY 09:20
Марія, та ні с чим ви не звірите, його і коригувати можуть тільки казначеї, я ж кажу це вони щоб себе якось підстрахувати, ну вони так думають!
Таня 09:41
Підкажіть будь ласка як правильно вчинити. Працівник невакцинований пішов на лікарняний з 05.11 до 12.11. Чи маємо ми право оплачувати лікарняний, в разі офіційного відсторонення з 08.11
Світлана 09:41
Добрий день! Неможу здати довідковий звіт робила все як раніше,подавала три рази -неприйнятий, може хто знає в чому проблема?
Марія 09:44
EVGENIY, Дякую, ви підтвердили мої думки)
EVGENIY 09:47
Таня, ви не могли його відсторонити поки він на лікарняному, в такому випадку лікарняний оплачується, а от якщо б він захворів після відсторонення тоді вже інше питання
Лена 09:49
EVGENIY 10:03
Лена, дякую, я щось пропустив цю подію, на сайті оновив довідку
Таня 10:22
EVGENIY: Де мені взяти нормативне підтвердження що ми неповині були відстронювати її від роботи в зв'язку з лікарняним
Надія 10:30
Світлана,Ви в Медку робите ?Там потрібно поставити галочку в рядку 092 , він буде помилковий але його приймуть )
Наталя 10:42
Скажіть в е -даті треба розносити договора та звіти бо на кого не стану ніхто не розносить може я щось пропустила?
EVGENIY 10:46
Таня,
Світлана 10:49
Надія:так в медку,вже і галочку ставила і без галочки відправляла,всеодно не приймає
Оксана /я 10:50
добрий день , якщо придбано 15 стільців одинакові і ціна одинакова .кожному присваювати номер чи один на 15 стільців
Марина 10:52
Оксана /я, это зависит от счета, если 1113 то можно один
Оксана /я 10:53
Марина, від якого счета
Марина 10:55
Оксана /я, счет на который вы их приходуете
Юля 11:00
У квітні працівниця пішла на лікарняний по вагітності і пологах (126днів). У нас працює на 0.5 ставки основне місце роботи. Середньоддену розраховували із 197.12 грн. При поданні звіту ЄСВ за 2кв. лікарняні за квітень і червень вийшли 5913.30. Забули у звіті показати доплату до ЄСВ. Як це виправити в уточненому звіті: що і як заповнити? Штраф буде?
Ольга 11:16
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка проводки по нарахуванню та утриманню зарплати за час вимушеного прогулу, де це можна знайти? Дякую
ОМС 11:19
Наталя, вобще-то этого никто не отменял)
Оксана /я 11:26
Марина, на 1113 .дякую
Оксана 11:26
Доброго дня! Допоможіть будь-ласка, по накладній ми оприбуткували на рахунок 1514/1 32 м3 дров на суму 25440грн.(Без ПДВ), дрова нам не доставили, а повернули 24000 грн., як правильно відобразити, сторнувати?
Оксанка 11:28
Допоможіть, у відділі залишилося 2 працівика, під відділом є підпорядкована установа, я можу ввести у комісію для проведення інвентаризації залучити працівників цієї установи? Як це правильно прописати в наказі?
Тат_яна 11:42
Оксанка, можно с вышестоящей, можно с подчинённой... В приказе после данных на этого члена комиссии пишем (за згодою) .
EVGENIY 11:42
Оксана, ну тепер те що ви показували в накладній показуєте все навпаки, в чому проблема?
EVGENIY 11:43
Оксана, накладна це факт отримання ТМЦ., якщо це було в цьому місяці то краще взагалі не показувати таке в обліку! А то ви отримали нічого не отримувавши
Ксю 12:01
Добрий день! Підкажіть, яку форму інвентаризаційного опису використовувати для "орендованих нематеріальних активів" право на корист. програмних забезп.?
EVGENIY 12:03
Ксю, почитайте про облік ПЗ
Ксю 12:14
нічого не намудрила. на позабанс. рахунку 013 веду облік програми (право на користування нею). І я запиталась, який інвентаризаційний опис порадите для провед.інвентариз. позабалансового 013 рах.?
Тат_яна 12:15
Ксю, а что за программа?
Юля 12:24
Як заповнити уточнений звіт ЄСВ за 2 квартал, щоб у ньому показати доплату до ЄСВ за квітень і червень?
EVGENIY 12:25
Ксю, оттепер ви правильно запитали в першому питанні ви про позабаланс ні слова не сказали
Ксю 12:31
EVGENIY, :). І що ви порадите по цьому питанню?
Оксана 12:32
EVGENIY, ні це було в серпні 4 машини дров доставили, а 5-ту ні повернули кошти, але не всі
к 12:58
Добрий день.EVGENIY, допоможіть розібратись. Якщо працівника наказом призначено виконання роботи тимчасово відсутнього працівника з доплатою 50%, то чи табелюєть виконання цієї роботи чи взагалі ні?? де це можна почитати?
EVGENIY 13:01
Ксю, взяти ось цей додаток (Інвентаризаційний опис матеріальних цінностей, прийнятих на відповідальне зберігання) і зробити його під ваш позабалансовий рахунок. Ну я так думаю, перше що прийшло в голову
EVGENIY 13:07
к,
EVGENIY 13:08
к, Працівники виконують обов'язки тимчасово відсутнього працівника одночасно з виконанням своїх основних обов'язків в межах встановленої графіком роботи (змінності) тривалості робочого дня (зміни).
Оксанка 13:09
Тат_яна, дякую 11:42
Інна 13:12
Допоможіть присвоїти номенклатурні номери!!! Придбано 3 столи із загального фонду і 2 столи із спецфонду. Чи присвоїти всім однаковий номер?
Олена 13:14
Юля, тепер ви покажете цю доплату в звіті за 4 квартал з типом нарахування 13. Уточнений за 2 кватрал в цьому випадку подавати не можна.
Одесса бух: 14:32
Добрый день подскажите как оплачивать: 1) если е-больн. с 1.09-03.09
Одесса бух: 14:34
2) Первичные (бумажный) с 03.09-21.09 - какие дни брать за счет организации по второму больничному к оплате: с 4 по 7,09 или с 4.09. по 08.09 ???
Елена 14:45
Одесса бух:, за рахунок организации - 3 дня
Елена 14:45
Одесса бух:, а почему на с 3 по 7 (берете первіе 5 дней)
Тат_яна 14:47
Одесса бух:, больничных два? Один бумажкой, один электронный?
Елена 14:47
вообще не пойму - это у вас один человек был на больничном? и у негопервый больничный электронный, а второй бумажный?
Одесса бух: 14:48
Да, два больничных: Первый с 01 по 03.09; Второй (первичный, но бумажный) с 03 по 21.09
Одесса бух: 14:49
Первые - е-больничный
Одесса бух: 14:51
Один человек и два больничных: ФСС по второму больничному сказал считать так: с 4 по 08 - 5 дней за счет организации(несмотря, что 03.09.!!!)
EVGENIY 14:57
Бух. 15:04
Доброго дня.Працівниця вийшла на роботу 11 жовтня а з 27 іде на лікарняний по догляду.Рахувати лікарняні з посадового окладу.Оклад у неї 5039 грн чи з мін.з.п 6000??
EVGENIY 15:05
Інна, если купли не за благотворительные деньгм, то номер будет один для всех если цена и характеристики одинаковые
Тат_яна 15:15
Одесса бух:, оба больничных, насколько я поняла, первичные. Значит, и 3 дня, и первые пять дней второго - ваши
Одесса бух: 15:18
Тат_яна: Я тоже так считаю, что с 03.09 по 07.09 - то дни организации!! К оплате только 4 дня (с 04.09.- по 07.09- так как 03.09 - оплатили по предыдущему больничному)
Одесса бух: 15:19
Но ФСС требует - 03.09 не учитывать ВООБЩЕ во втором больничном и 5 дней за счет организыции считать с 04.09 по 08.09 включительно !!
Тата 15:23
Доброго дня! Чи заключив хтось угоду з ПОН по газу і як реєструєте в казні?
Тат_яна 15:28
Одесса бух:, может, они там замордовались совсем с таким количеством БЛ... Другого объяснения не придумаю. Написано в "бумажке" с 3-го, значит 3-е число задвоилось, и переноса даты начала больничного не предусмотрено никем и ничем
ОМС 15:32
Тат_яна,
Одесса бух: 15:34
Тат_яна:Мне уже Третью заявку отклоняют - переговорила (наверное) со всеми кто принимает заявки - по телефону они соглашаються,,,, но результат - не правильно указаны дни за счет организации
Марина 15:35
Тат_яна, может и не задвоилось.. у нас был случай сегодня закрыла больничный и сегодня же попала с новым диагнозом. Больничный открыть естественно этим же числом.
Тат_яна 15:48
Марина, я согласна, что в один день может быть два больничных. Но в табеле-то календарный день 9-е число - один. Если по-понятиям, то работник мог открыть второй больничный не 3-, а 4-м числом, и был бы в своём праве. Ну ФСС чудачит что-то, во втором больничном есть дата начала, как можно её двигать?
Тат_яна 15:49
ой, про табель, 3-е число, конечно
к 16:11
EVGENIY, дякую. (вибачаюсь, була нарада) Зараз буду розглядати всі роз'яснення не знаю вже в котрий раз.
Олена 16:59
Тат_яна,15.28
Тат_яна 17:08
Олена, тогда 2 дня по е-больничному и 5 по бумажному. А фонд чего-то мудрит, хочет 8 дней с предприятия?