ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!)))))
Оксанка 08:31
Дгобрий ранок!!!)))
Оксанка 08:31
Ойй, добрий)))))
Тат_яна 08:32
Доброе утро!
EVGENIY 08:55
Доброго ранку :) Всім гарного дня
Т 08:56
Доброго ранку
Тетяна 08:59
Доброго ранку!
Таня 09:06
Доброго ранку!
ЛюдКа 09:09
ВСім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!
Петр 09:14
Всем доброго утра и продуктивной недели!
Світлана 09:17
В програмі фітбюджет кожні 2 хвилини потрібно авторизуватися((( Ц е надовго?
EVGENIY 09:18
Світлана, ви новенька?
Світлана 09:19
так
EVGENIY 09:19
Світлана, там є чат техпідтримки напишіть туди, скоріш за все у вас декілька робочих місць а ви заходите з одного акаунта, а треба створити для всіх різні
Наталя т-ц 09:19
Доброго ранку всім!!
Світлана 09:19
дякую!
Світлана 09:21
чат не відповідає, заходимо вже 3 роки всі зі своїх місць
Світлана 09:22
все вірно, розібралися. Дякую!!!
EVGENIY 09:24
Світлана, а сказали що новенька
фархад 09:27
доброго ранку, та смачної зимової кави
фархад 09:28
працівник працює на пів ставки, скільки йому платити індексації 50%? щось заплутався допоможіть
EVGENIY 09:33
фархад, да 50%
Світлана 09:43
в чаті новенька)))
NeProzorro 10:14
фархад, чи оприлюднений звіт про чашку завареної та випитоїранкової кави ? З повною розшифровкою номенклатурних позицій та цін
ОМС 10:20
NeProzorro,
Наталя т-ц 10:20
і з країною-виробником!!
Таня 10:23
NeProzorro,
Таня 10:23
сайт ПФУ знову в астралі
ОМС 10:26
Таня, зранку заходила, було все ОК)
NeProzorro 10:31
Таня, Наталя т-ц, ОМС, з обовязковим зазначенням у звіті джерела фінансування чашки кави і детальним вказанням того,що було додано до кави (коньяк, бальзам)
Тат_яна 10:31
ОМС, я тоже утром смотрела больничные
Тат_яна 10:32
NeProzorro, а сертификаты про вакцинацию производителей или потребителей прикреплять?
Наталя т-ц 10:33
обязательно
Бух. 11:03
Доброго дня.Сайт пенсійного працює?
Лінк 11:06
Бух., поки ні
Лінк 11:07
електронні лікарняні Зло із за майже постійних глюків сайту пфу
Галя 11:10
Доброго дня! Нам виділили кошти на КЕКВ 3131 для заміни вікон у гуртожитку, списувати потрібно на витрати чи ставити на кап.інвестиції і збільшувати вартість груртожитку?
Лінк 11:11
Шановні користувачі! За технічних причин можливості Веб-порталу тимчасово обмежені. Вибачте за незручності та спробуйте пізніше!
Лінк 11:16
Главбух рассказывает: – Перестал работать компьютер. Жала кнопку на процессоре – бесполезно. Позвала сисадмина. Тот пришёл, воздел руки вверх, пробормотал какие-то заклинания, покрутил стул, залез под стол, что-то там пробурчал, вылез, нажал кнопку на процессоре и компьютер заработал.
Лінк 11:16
Версия сисадмина: – Позвала бухгалтерша, вся в дикой панике – комп её половым признаком накрылся. Что делать, куда бежать? Смотрю, а эта дура, видимо, крутилась на своём стуле, силовой провод зацепила и выдернула из розетки. Ну я высказал, что о ней думаю, размотал провод, включил обратно в розетку, врубил системник.
Лінк 11:17
Жена мужу по телефону: - У меня компьютер не работает - А кнопочку такую большую нажимала? - Нажимала - А шнур в розетку воткнут? - Сейчас возьму фонарик, посмотрю... - А фонарик зачем? - Да электричества нет...
Таня 11:21
Веселий понеділок! Нехай весь тиждень буде на позитиві!
Оксанка 11:32
Лінк,
ФСН 11:40
Лінк, дякую за чудовий настрій!!!
таня 11:43
списуємо ОЗ вартістю 449,45 грн,як вчинити якщо списувати ОЗ з копійками не можшна
EVGENIY 11:44
таня, як це не можна?
таня 11:45
так сказав гол.бухгалтер.
EVGENIY 11:46
Галя,
т. 11:46
Лінк,
ФСН 11:47
таня, обліковується ж із копійками, чому не можна списати?
Тат_яна 12:06
ОМС, шикарный анекдот прислали: "Когда выйду на пенсию буду каждый понедельник выходить в 7мь утра на улицу, смотреть как люди идут на работу и страдают."
СОС 12:43
Доброго дня. Придбання ОЗ за 20000 грн. Це з ПДВ чи ПДВ плюсуємо =24000
SOS: 12:49
ЩО ЦЕ ОЗНАЧАЄ: "...У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів."?????
Тат_яна 13:12
SOS:, наверное, что-то типа "не влезай - убъю!!!"
Тат_яна 13:13
Или денег хочет, или должность у вас мелковата, нужно спец.доступ (ну как у держ.регистраторов, к примеру...)
SOS: 13:14
таке прописує на форуміБухгалтер
Тат_яна 13:15
SOS:, зарегистрироваться нужно на форуме, пароль от этого сайта там не катит
SOS: 13:15
тобто здійсни оплату?
EVGENIY 13:16
Тат_яна, все вірно, дякую ))
EVGENIY 13:16
SOS:, форум безкоштовний просто там реєстрація своя, там нічого платити не треба
Тат_яна 13:16
SOS:, нет. Зарегистрироваться и войти
ОМС 13:30
Тат_яна, (12.06) На меня намекаешь?...)))) А может еще дома надоест и завидовать стану?
Тат_яна 13:37
ОМС, нет, планы свои озвучиваю!
Н.А 13:46
Тат_яна, ОМС, я даже записала себе на память.....надо же кто-то придумал такое...
Тат_яна 13:47
Ну вот, никогда не было - и опять! Лежит Пенсионный портал, отдыхает... Разработчики х...вы (нехорошие т.е.)! Вы хоть чуть предполагали нагрузку из-за ваших е-больничных?!! Открыли-закрыли, открыли-закрыли, поймали-разрешили платить... Это вам не танчики, это финансы, гады вы
Н.А 13:50
Тат_яна, а им то что = это бухгалтерам работа и ответственность и постоянно следить готов - не готов.....
Ольга 13:58
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, які проводки будуть при видачі ТЗР в тимчасове використання?
EVGENIY 14:14
Ольга,
Ярослава 14:33
В декабре продлеваем срок действия ключей(токенов) на директора,гл.бухгалтера и печати через Медок. Какие наши действия по казначейству.Я с этим сталкиваюсь впервые,прошу консультации!!!
Ольга 14:36
EVGENIY, дякую, але це зовсім не те. У наш пунк прокату надали благ.допомогу засобами реабілітації. Якщо я проводжу ії як натуралку, обліковую на 1113 рахунку, то як мені потім проводити ії? При наданні в прокат?
EVGENIY 14:40
Ольга, ваше друге питання і перше зовсім різні, як би вам не відповіли на перше друге питання повністю його змінює
EVGENIY 14:42
Ольга,
Ольга 14:44
EVGENIY, Дякую, але немає можливості прочитати ту статтю. Дуже дорогий доступ)))
EVGENIY 14:44
Ольга, на скільки я знаю там достатньо зареєструватись
ФСН 14:44
Ярослава, зверніться до вашого казначейства. Нехай дадуть вам нові бланки заявок та інструкцію.
Галя 14:44
EVGENIY, дякую !
EVGENIY 14:46
Ольга, 5 статей в місяць там можна читати безкоштовно
футбол 14:53
потрібна допомога колективного розуму. принтер ціною 7000 (з ПДВ) по якому КЕКВ купувати 2210 чи 3110 ????
Ольга 14:55
EVGENIY, в статті немає нічого про бух.облік.А мене саме це цікавить. Я іх оприбуткувала як натуральну допомогу на рахунку 1113, потім видала у тимчасове використання. А які проводки будуть по цій операції?
EVGENIY 14:55
футбол, як у вас обліковій прописан критерій так і купуйте
Наталя т-ц 14:57
футбол, ми купили по 2210. казна навіть не вимагала облікову політику
Галина 15:25
Здравствуйте,скажите пож.как оприходывать вентовки?
Марина 15:33
Что то туплю... зимние шины на 1515?
EVGENIY 15:37
Марина, да
Марина 15:38
спасибо)))
Таня 15:43
Якщо в установі давним-давно вже немає каси і безготівковий розрахунок, чи потрібно при річній інвентаризаціїї робит інвентаризацію каси, і як її закрити?
Бух. 15:45
Підкажіть можливо хтось дзвонив на службу підтримку пенсійного коли сайт буде працювати?
EVGENIY 15:58
Таня, якщо її не має, то що закривати?
Наталя т-ц 16:06
Таня, ми робимо. пустий. каса-це таке діло,сьогодні немає,а завтра є.
Галина 16:20
Здравствуйте,скажите пож.как оприходывать вентовки?
EVGENIY 16:23
Галина, ви їх купили або вам подарували або ви їх знайшли або що?
Наталя т-ц 16:27
Галина, подарунок на День збройних сил України)))!!
Галина 16:28
EVGENIY, купила по КЕКВ 2210 на сумму 1800 грн.
EVGENIY 16:28
Галина,
Галина 16:33
Наталя т-ц, купила по КЕКВ 2210 на сумму 1800 грн.
ЛюдКа 16:41
А понеділок повільно йде відпочивати......................
Наталя т-ц 16:44
Галина, до зброї ж потрібен дозвіл та документи . мабуть є інструкції з її використання та зберігання, відповідальні особи та ін. . а облік то звизайний як ІНМА. доречі такі дешеві винтівки,можна і собі купити)))
Тат_яна 16:47
Наталя т-ц, ооооо!!! ещё одна "озабоченная" (не рискнула сказать "озверевшая"). На той неделе Маринка тоже изъявляла такое желание...
Тат_яна 16:49
Винтовка - неудобно... Во-первых, заметно. Во-вторых, времени много на процесс пойдёт. В-третьих - просто некрасиво, в сумочку не вместится
ЛюдКа 16:49
Я б собі купила за 1800грн.
Тат_яна 16:50
ЛюдКа, охотиться на вертолётов? Не все останавливаются?
ЛюдКа 16:51
а до неї "внедорожник", гелікоптер хіхіхіхі, а також літак....
ЛюдКа 16:52
Тат_яна 16:54
ЛюдКа, "Идёт бабушка с ружьем по лесу, встретила молодого грибника : Что, милок, насиловать будешь? -Да Вы что, бабулька, как можно? - А придется!!!!!!!"
ЛюдКа 16:55
Буду бабушка, думаю 1800 назбираю , і в ліс.....
ЛюдКа 16:56
До зустрічі, завтра!!!!!
Марина 16:58
Ну разве тут можно что то спросить?))))))
EVGENIY 17:13
Тат_яна,