Доброе утро!
Тат_яна 08:16
По кофейку?
Таня 08:20
Доброго ранку! По кофейку!!!
Людмила 08:30
Доброго ранку!
ОМС 08:30
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!))))
Т 08:41
Доброго ранку
EVGENIY 08:50
Доброго ранку! Всім гарного дня ))
Люда Кошкіна 09:03
Доброго ранку!
Nick 09:05
Тат_яна 09:08
ой, новый Дед Мороз, карантинный...
Оксанка 09:18
Добрий ранок!!!
Оля 09:19
Дрова твердих порід 13,3 м3, перевести в кг(скіки виходить) ?
Вікторія 09:33
Доброго ранку! Хтось уже проходив тестування уповноважеої особи дляздійснення закупівель?
Оксанка 09:38
Вікторія, так, вчора, видрукуйте питання з вдповідями, списати дуже легко, питання йдуть по черзі з пару викинутих питань .
Оксанка 09:39
Вікторія, 1 годину потратила на все, 30 хв на підготовку, 30 на здачу
Вікторія 09:44
Оксанка, дякую!
Оксанка 09:47
Вікторія, удачі!
Тоня 10:05
Підкажіть премія за результатами щорічного оцінювання дерслужбовців не входить до розрахунку відпустки?
NeProzorro 10:15
Оксанка, чому всі так спішите успішно здати ті тести для УО? Керівництво обіцяє премію?
Тат_яна 10:18
NeProzorro, руководство обещает выдать люлей, потому что договора некому будет ОПРОЗОРЮВАТЬ
керр 10:20
Тоня, так, не входить
Оксанка 10:26
NeProzorro, Ви смієтесь? Я безкоштовно і ще й замість керівництва здала його.
Оксанка 10:27
Тат_яна,
Тоня 10:38
керр, дякую. А як таку премію показуєте в ЕСВ? розподіляєте пропорційно на рік або всю суму в грудні?
Оксанка 10:38
Підкажіть, як упорядкувати спец.фонд по кошторису? Затверджено велику суму, надходження припинились ще у червні, є залишок на початок, касові і залишок на кінець.
Оксанка 10:38
І надходження також є
Катерина 10:39
Добрий день.не можу зайти до ПФУ.це в мене помилка,чи взагалі сьогодні не працює
ОМС 10:39
Катерина, і не тільки сьгодні(. Ловіть моменти!!!!
Оксанка 10:40
Катерина, він то працює, то ні
Катерина 10:40
Сьогодні мені взагалі пише "сертифікат не чинний"
Оксанка 10:41
Катерина, перезайдіть, він всім таке пише
Оксанка 10:49
Я по спецфонду, мені із запланованих коштів відняти залишок+надходження і це і зняти з кошторису?
EVGENIY 11:07
Оксанка, кошторис це і є ДОХОДИ і ВИТРАТИ, не можна відняти одне без іншого
МЕДИК 11:07
Підкажіть будь-ласка, чи приймати лікарняний (продовження), в якому вказано порушення режиму 2 дні, якщо на ці два дні є попередній лікарняний від попереднього лікаря? Буду дуже вдячна за пораду
ТАТА 11:12
За період відсторонення від роботи (невакцинованих) без збереження з/п сплата страхового внеску (єсв) на соціальне страхування не здійснюється,і такий період до страхового стажу не зараховується, Як це показати в об'єднаному звіті ? Дякую.
Ольга* 11:15
ТАТА, наприклад в листопаді з 08.11 відсторонили, є відпрацьовані дні в листопаді. Як платити ЄСВ, за фактично відпрацьований час?
Люда Кошкіна 11:17
Ольга*, я нарахувала за факт
Оля 11:18
Ольга*, за листопад дораховуєте, бо є відпрацьовані дні
Люда Кошкіна 11:22
Як це показати в об'єднаному звіті ?
Віка 11:23
Оля, Ольга*, не потрібно дораховувати, за час відсторонення ЄСВ не сплачується, стаж не йде, нараховуєте тільки за відпрацьовані дні
фархад 11:28
Оксанка, 9,38 звідки
123 11:30
Віка, і що як половину місяця був без збереження зп то теж не дораховувати???
керр 11:33
123, як при відсторонені з 8 листопада, так і відпустка без зп за пів місяця, є база нарахування для мінім ЄСВ
Олена освіта 11:33
фархад, а два вікна відкрити? система не бачить чи переходите ви між ними, так?
Олена освіта 11:34
фархад, у нас спеціаліст і без пвідказок здав, і казав нічого складного... а мені повезло - зіскочила...
Ольга* 11:35
А є десь адекватне роз'яснення з цього приводу (нарахування ЄСВ) ? Чи кожен робить як сам вважає правильним?
керр 11:39
Ольга*, ч.5 ст.8 Закону № 2464-VI не достатньо) відсторонення від роботи не припиняє трудових відносин, вони тривають...
Люда Кошкіна 11:42
керр, відносини тривають, але ж відсторонення не зараховується до стажу, а якщо заплатимо єсв, то і до стажу мають зарахувати цей період - так виходить?
керр 11:48
Люда Кошкіна, якщо просидить грудень 31 день відсторонений, не має бази, не буде єсв, і не зарах до страхового стажу, а за листопад потрібно сплатити мінімум, нічим не відрізн ситуація по сплаті єсв з відпусткою без зп на період карантину
Люда Кошкіна 11:48
керр, дякую
Оксанка 11:57
фархад, 11:28 в гуглі введіть наказ мінекономіки від 01.11.2021 №873-21 "Про затвердження переліку тестових питань для підтвердження уповноваженою особою рівня володіння необхідними 9базовими) знаннями у сфері публічних закупівель з варіантами відповідей"
ОМС 12:24
МЕДИК, людина не прийшла на прийом і це вже порушення режиму. Не може ж вона прийти одночасно до 2-х лікарів Мені здається рішення повинна прийняти комісія
Віка 12:28
керр, період відсторонення від роботи без збереження заробітної плати не увійде до страхового стажу для призначення пенсії та оплати тимчасової непрацездатності, адже за цей період роботодавець не сплачуватиме за Вас страховий внесок. Період відсторонення без збереження зарплати не увійде й до стажу, що дає право на щорічну відпустку (ст. 9 Закону
Люда Кошкіна 12:30
Віка, от з Вами я згодна
Люда Кошкіна 12:41
Ольга*,дякую
ЄВГЕНІЯ 12:42
Працівника прийнято на роботу 1 листопада 2021 р. В грудні звернувся з заявою про виплату мат. допомоги на соц. побут. Як правильно нарахувати? Врозмірі окладу?
Лілія 12:42
Оксанка, Сума по кошторису спецфонду- залишок коштів на початок року (на рахунку спец фонду)- надходження. На цю різницю зробіть довідку про зменшення кошторису
керр 12:53
Віка, обчислення наявного страхового стажу регулюється іншим законодавствам, сплата ЄСВ законом 2464 от звідси і цитату де звільняєтесь від сплати)
керр 13:01
ЄВГЕНІЯ, з виплат за листопад
Галина 13:03
Здравствуйте,скажите пож.,начисление виногороди приз.места на сумму 50000 тис.грн.удержание 18%,1.5% надо делать?Медалисты в налогов.не оформленны?
Оксанка 13:04
Лілія, дякую)
Оксанка 13:06
Лілія, а якщо касові більші за надходження, це впливає?
EVGENIY 13:14
для тих хто не в курсі, в цьому чаті заборонені посилання на конкуруючі з нами ресурси!!
Ганна 13:47
ЄВГЕНІЯ, в нас в наказі прописується розмір
Та та 13:53
EVGENIY, Добрий день, підкажіть, будь ласка, де можна прочитати про оподаткування мат.допомоги для вирішення соц.-побутових питань працівникам ОМС, виплачується всім посадовим особам.
EVGENIY 13:57
Та та, якщо всім то оподатковується як і зарплата
EVGENIY 13:58
Та та,
Лілія 15:05
Добрий день, Підкажіть будь ласка за оренду конструкції (новорічна штучна ялинка) згідно якого КЕКВ проводити видатки. Казначейство не згодне з КЕКВ 2240. Дякую.
EVGENIY 15:08
Лілія, а вони що пропонують?
Лілія 15:09
Вони й самі не знають. Оренди конструкцій не має, а оренда обладнання не підходить. Кажуть читайте 333 наказ
ЄВГЕНІЯ 15:11
керр, тобто з/п за листопад ділиться на кількість відпрацьованих днів в листопаді і множиться на кількість роб. днів за нормою роб. часу в листопаді?
юля 15:13
підкажіть будь ласка працівник прийнятий за контрактом на період ваг. та пологів основного працівника в омс, чи нараховувати індексацію заробітної плати?
EVGENIY 15:17
юля, індексація не залежить від працівника, вона залежить від посади і останнього підвищення доходів по посаді
Світлана 15:25
Добрий день, чи потрібно робити наказ про підвищення окладів з 01.12.2021 року працівників садочку, обсл персоналу омс, культурі та ін?
Оксана 15:26
як правильно списуються продукти харчування по меню-вимога для закладів дошкільної освіти? Сніданок по закладці із вчорашнього дня чи по фактичному відвідуванню дітей
EVGENIY 15:37
Оксана,
EVGENIY 15:38
Світлана, на скільки я знаю, то наказом затверджується новий штатний розпис в якому нові оклади
Та та 15:50
EVGENIY, Дякую!!!
Світлана 15:59
EVGENIY, Дякую
Світлана 16:05
EVGENIY, достатньо всіх працівників ознайомити під підпис з наказом про новий штатний розпис, не всі шр з прізвищами.
EVGENIY 16:11
Світлана, в штатному розписі посади, там не має прізвищ, а от є такий Розширений штатний розпис там вже ФІО і посади, але це в кожній установі своє! Не знаю навіщо всіх ознайомлювати якщо всі отримають табульку і побачать
EVGENIY 16:11
Світлана, це внутрішня кухня мені здається кожної установи
Світлана 16:13
EVGENIY, Дякую