Архів чату за 14.01.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Вероніка ФВ 08:00
Доброго ранку та міцної кави!

Марина 08:11
Доброе утро! СДО пишет, что ведутся технологические работы. У всех так?

Елена 08:11
Марина, у меня так же

*-* 08:12
Марина, да(((

Елена 08:12
Марина, специально пришла по работать по раньше...и облом.

Танюшка 08:19
Прийшли акти за газ. Нам пропустили як попередня оплата по рахунку в грудні. Акти по сумі різняться з оплатою. Нам казна каже, щоб Нафтогаз Трейдинг повертала різницю, а ми її в бюджет. Є ще в когось якісь інші новини по цьому питаню?

vet 08:25
Марина, взагалі нічого не пишуть, зайти просто не виходить в СДО

Марина 08:27
Танюшка, А может можно в счет января? договор заключен, поставщик тот же... почему возвращать?

Галинка 08:30
була вночі хакерська атака державних сайтів.може тому і СДО не працює?

ОМС 08:38
Марина, говорят была попытка взлома сайта (из телеграма)

Оксанка 08:42
Добрий ранок))) ЩО це всі ломляться в СДО з самого ранку? Сьогодні свято, а в свято не можна перетруждаться, от воно вас усіх і не впускає))) Ще і п'ятниця на додачу)))) Гарного всім дня!!!

Марина 08:42
ОМС, очень вовремя :(

Оксанка 08:42
Усіх Василів, Василівн та Васильовичів зі святом! )

0303 08:43
Дорогие коллеги! Всех с праздником! Здоровья безмерного и терпения безграничного всем! А с СДО у нас как в поговорке: не понос ,так золотуха! Очень интересует сделают хоть что-либо путёвое для нашей работы?

Дніпро 08:44
Марина, доброго ранку. Дніпро - також не працює

Галинка 08:46
Дніпро.А вам документи(введені невірно) Казна повертає з попередженням?

Іра 08:48
Добрий ранок допоможіть !!! не можу здати заявку на фінансування лікарняних у ФСС. Перший лікарняний за рах.устан.23.11.21-26.11.21 показала далі всі продовжені.Заявка не приймається тому що в першому лікарняному немає суми за рах. ФСС. Як показувати лікар???

Олена 08:50
Підкажіть як закрити рахунки в кінці року, щоб вивести фінрезультат

СОС 08:53
Іра, в заявці не показуєте взагалі лікарняний поерший, а лише скидуєте скан на ФСС, щоб вони бачили чому з іншого лікарняного Ви платите за рахунок підприємства лише 1 день ( перший на 4 дні з 23.11. по 26.11).

Світлана 08:56
у заявці там де немає суми поставити нулі і натиснути ентер

Натка 09:02
Вчора на головній сторінці СДО було написане попередження про технічні роботи після 18.00.

Іра 09:04
Світлана, Дякую пробую

Людмила 09:11
Добрий ранок! Підскажіть, будь ласка, які проводки потрібно при поверненні неякісного товару МНА , який ввели в експлуатацію і нараховано 50 % амортизації.

Олена 09:12
Іра, лікарняний за рахунок підприємства не треба включати в заявку

0303 09:14
Луганщина, в СДО получилось зайти.

ЛюдКа 09:15
Всім привіт!!!Гарного дня та позитиву!!!!З святом Василі, Василівни,Василини, Васильовичі!!!!!Щоб все було добре і навіть краще!!!!

ЛюдКа 09:17
щоб наший Дід Мороз одужав і чекаємо його в нашу команду!!!!

Яна 09:23
Підскажіть будьласка в нове СДО всімзагружає фінансові зобовязання, якщо ні то що ви робили? Дякую

Таня 09:33
Привіт і гарного дня.Підкажіть,хто вносив 20% від основного договору в Fit-бюджеті?

Ірина 09:35
У нас була проблема - юридичні зобов'язання не переходили до візування. Треба було казначею видалити у підписантах - операціоніста.

NeProzorro 09:37
Всім терміново опрозоритися !

NeProzorro 09:38
Довідково: "Істинна Прозора"- це горілка :)

Міла 09:42
Доброго дня підскажіть чи потрібно індексувати земельну ділянку за 2021 р

EVGENIY 09:48
Таня, що заважає в фіт бюджеті внести такий договір? І чому тільки 20%

ЛюдКа 09:53
EVGENIY::ny1: як самопочуття?

ЛюдКа 09:53
оооо, знову в мене смайлик не відповідає......

ЛюдКа 09:54

EVGENIY 09:56
ЛюдКа, все вродє добре :)

Л.В. 09:58
Доброго ранку ! Зі святом ! Василі, Василівни і Василовичі- з іменинами ! А тепер запитання- до якої підгрупи рахунку 1014 віднести котел твердопаливний ?

ФСН 10:03
Доброго дня Всім! ЗІ СВЯТОМ!!!

ОМС 10:16
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!) Кажется я забыла поздороваться

мар 10:18
Хелп!!!!! Допоможіть хто небудь телефон технічної підтримки СДО.

мар 10:19
не могу зайти под печатью!!

Галинка 10:27
техподдержка молчит

EVGENIY 10:28
ОМС,

мар 10:28
А как позвонить

окс 10:31
чим затверджується план роботи фінансового управління

Т.О. 10:36
Я віднесла до першої

Т.О. 10:37
Це для ЛюдКа: 09:15

Лілія 10:37
мар, на сайті Казни є телефони по областях. Але зараз сайт не працює

Т.О. 10:38
У новому СДО п/д підписуєш, а відправляти не треба?

Ксю 10:38
NeProzorro, наливайте !

окс 10:39
чи може фінуправління затвердити своїм наказо план роботи управління

мар 10:39
Спасибо уже зашла!!!

--- 10:39
мар,в свое казначейство звоните, у меня вчера быто то же самое, за 30 сек исправили

Л.В. 10:40
Т.О., а може таки для мене ? :)))

Т.О. 10:41
Так))

Л.В. 10:41
Т.О., дякую :)

Любов 10:42
Т.О., автоматично надсилається після підписання печаткою

Л.В. 10:42
Т.О., а про електрокотел що скажете ?

EVGENIY 10:44
Л.В., ставте і ІНШІ якщо не підходе нічого за це не вбивають :)

Н 10:50
Не можу зайти на сайт казначейства!!!! Жоден браузер не пускає! Хто знає, у чому причина...

Л.В. 10:50
EVGENIY, дякую !

0303 10:52
Н: кибератака была ночью. По состоянию на 07:30, после кибератак не работают несколько правительственных сайтов:МИД Украины; ГСЧС Минобразования; Минспорта Государственного казначейства; Министерства аграрной политики и продовольствия; Кабинета министров; Портал "Дія".

Н 10:52
0303, ну дуже вчасно....

Н 10:52
0303, ДЯКУЮ

Таня*** 10:54
Доброго дня! Підкажіть по Нафтогазу є відповідь як ставити на юр у цьому році? (договір 2021-2022 рік), наша казна каже треба додаткова угода (якої нема), а також неає з ким зараз спілкуватися з нафтогазом .

EVGENIY 10:55
0303, думаю СДО вимкнули на всякій пожарний :)))

Оксанка 10:58
EVGENIY, я заходила сьогодні без проблем півгодини десь тому

Л.В. 11:06
Ще одне питаннячко визріло : як розраховуємо додаткову відпустку 14 днів при народженні дитини ? У відпустку іде у січні . Беремо , як звичайно, з/плату ( січень-вересень) і ЛІКАРНЯНІ ПО ВАГІТНОСТІ І ПОЛОГАХ ( вересень-грудень) ?

Лілія 11:18
Таня***, для чого дод угода? Якщо у вас сума договору не міняється то тільки календарний план

таня 11:25
EVGENIY, доброго дня, ДОПОМОЖІТЬ як поміняти назву організації у програмі РМ фіндокументи

Марія 11:32
хото заповнявАНКЕТА опитування щодо наявності корупційних ризиківу діяльності органів Державної казначейської служби України

Оксанка 11:40
таня, заходьте в ПМ і там є налаштування, там змініть назву

**** 11:41
Колеги допоможіть. Можливо в когось була така проблема. Коли втикаю або виймаю токен відвалюється інтернет.

Таня*** 11:47
****, якщо ви маєте на увазі конект з циско, то треба ввести пароль для входу до того, як ви вставите токени. Тобто спочатку логінетесь у циско, а потім в слот вставляєте токен.

ЛюдКа 11:58
Т.О. в 10.36,10.37за 9.15 нічого не зрозуміла? ТО-Василина????

Л.В. 12:00
ЛюдКа, то була відповідь мені, а не Вам. До речі, я теж Люда:)))

Л.В. 12:01
А що по моєму новому питанню щодо додакової відпустки на 14 днів ? Ніхто не рахував, чи що ? Вона розраховується, як і звичайна, чи якісь нюанси ?

Марья 12:05
СДО Працює?

ОМС 12:18
Л.В., доброго дня! Мені здається, що усі відпустки рахуються по одному принципу. В 100 Постанові нічого не написано?

Галинка 12:28
єто не СДО а кара БОЖЬЯ!

ОМС 12:32
Галинка, у нас к счастью все работает

Л.В. 12:32
ОМС, нічого якогось такого не написано

*-* 12:32
Галинка, СОГЛАСНА

ОМС 12:35
Л.В., а чому ви вирішили, що це відпустка? Мені здається дається лікарняний ще на 14 днів... Я вибачаюсь, відстала вже від зарплати і питань з нею повязаних

Максим 12:38
Добрий день, колеги! Підкажіть будь ласка чи можна залишки освітньої субвенції використовувати для поточного ремонту опалювальної системи закладів освіти (необхідна заміна системи )?если да, то к каким заходам можно отнести согласно постанові № 6 від 14 січня 2015 ?

оксана 12:39
добрий день. дуже потрібна допомога. якщо була помилка у червні 2021, не вірне нарахування зносу між 1411 і 1412 як це виправити в 5дс? дякую

Инна 12:40
СДО работает, но не визирует. у всех так?

леся 12:40
Доброго дня.

леся 12:41
Хто користується програмою FIT бюджет. Цікавлять відгуки.

Алена 12:43
У нас тоже СДО не подписывает

Ольга 12:44
И у нас в СДО подписать невозможно

сергій 12:47
доброго дня хтось відправляв уже фінансування через розполіли? 4 раз відправляю казна не отримує нічого а у мене статус документа перепідписаний

сергій 12:47
в чому може бути причина казначейство говорить чекайте

Наталья 12:50
у нас тоже в СДО не визируются документы(((

таня 12:54
Доброго дня, підкажіть як роздрукувати платіжки

ФСН 12:55
оксана, а вам звіт уже підписали?

Лілія 12:55
таня, в меню де виписки стаєте на номер платіжки і вона скачується в форматі ПДФ, потім можна друкувати- є відмітки казни

оксана 12:56
ФСН, ні

ФСН 12:57
оксана, попросіть казну нехай повернуть додаток, і ви поставите правильно. А у себе бухдовідкою до 17 м.о.

Л.В. 12:59
ОМС, та ні, це вже НОВА відпустка, придумана в липні 2021 року. Дається при народженні дитини ( може даватись і батькові). А після неї вже піде у відпустку по догляду до 3 років.

таня 12:59
Лілія, дякую!!!!

оксана 13:02
ФСН, так а що саме потрібно зробити. я знайшла помилку а не можу розібратися які виправні проводки зробити

ОМС 13:04
Л.В., понятно. Ну тоді похоже вона розраховується на загальних підставах. Але це чисто моя думка. А які варіанти у вас?

ФСН 13:05
оксана, або сторнуйте неправильні проводки і пишіть правильні; або різницю перекиньте із 1411 на 1412 (чи навпаки)

Ольга 13:06
Добрый день. У вас тоже так ? Сегодня наш казнчей предупредила, чтоб в сканах документов (договора, накладные и т.д) не было ни одной ошибки, что мол возвращать не будут, а сразу же Попередження. в том году мы писали письмо на казначейство с просьбой вернуть такой-то документ в связи с технической ошибкой и они возвращали .

ОМС 13:07
Ольга, нам об этом говорили еще в прошлом году, но пока миловали

Ольга 13:07
И речь идет не только о подтверждающий документах, но и в целом. Есть ошибка-сразу попередження. И все

ОМС 13:08
Ольга, и это то же

* 13:08
Колеги, у всіх СДО підписує документи сьогодні? Чи у нас тільки така ситуація?

Ольга 13:09
ОМС, я поняла, честно уже нет сил на это все, мы не люди, а роботы(

оксана 13:09
ФСН, підкажіть яку колонку в 5 дс мені затронуть щоб виправити залишки на кінець періоду

Інна 13:10
Л.В., цю відпустку може взяти батьтко дитини, або дід баба.

ОМС 13:10
Ольга, Одно радует- пенсия на носу. Это конечно плохо, старость. Но надоело все, просто вил нет

ОМС 13:11
Ольга, сил (и вил тоже)

Інна 13:11
Л.В., уважно прочитайте

Галинка 13:11
а сколько может быть попереджень? И чем это чревато?

Любов 13:11
ОМС, ни вил, ни сил бороться

Ганна 13:11
Ольга, в минулому році, якщо в документах була помилка, казначей писав причину неприйняття "погана сканкопія". Попередження в такому випадку не направлялось. В цьому році інший казначей, ще не знаємо, чого чекати

ОМС 13:11
Любов, точно((((

Ольга 13:12
ОМС, мне до пенсии еще долго, одна радует в воинкомат на учет поставят, хоть отстреливаться буду, а то с такой работой в бухгалтеров только стреляют, шаг влево, шаг вправо-сразу расстрел

Ольга 13:12
Ганна, у нас тоже новый казначей.

Інна 13:14
Л.В., стаття тут на сайті від 08.07.21 року

Ольга 13:15
Галинка, мне тоже интересно, за 9 лет работы у нас было только одно. Может кто-то в курсе, сколько может быть попереджжень и чем грозхят.По моему три (если о количестве)

ОМС 13:20
Ольга, вы в лучшей ситуации, вы МОЛОДЫ!!! А все остальное ерунда!

Ольга 13:20
ОМС,

ОМС 13:21
Ольга, дякую)

Л.В. 13:21
Інна, дякую, але мені треба не КОМУ, а ЯК РОЗРАХУВАТЬ . Як звичайну відпустку, чи якісь нюанси? Ніде не знайду нічого певного.

*** 13:22
Колеги! СДО працює у всіх?

Ольга 13:23
***, не работает

Ирина 13:23
СДО не подписывает документы.

Олена 13:23
попередження казна враховує при щорічній оцінці головбухів, знижує бали

OlgaV5878 13:24
СДО не працює також.

OlgaV5878 13:25
На візування не працює.

Ольга 13:26
Олена, спасибо за ответ.

Тетяна 13:27
***, заходит, но с 11 утра не возможно ничего подписать у нас казначей запретил в ручную приносить... сил нет

сергій 13:27
Олена, а потом растрел))

Галинка 13:28
техподдержка молчит.Куда жаловаться? Срывают работу!

Ольга 13:30
Галинка, сам сайт казначейства тоже не работает

Ольга 13:32
Ура СДО подписало докум

Інна 13:38
Л.В., нараховується як звичайні відпускні

Інна 13:39
Л.В., я так зрозуміла що ви маєте тій людині яка в декреті і народила дитину нараховувати відпустку

Вика 13:40
С праздником! Пожскажите поменялся только счет военного сбора?

Ольга 13:40
Вика, да

Вика 13:42
Ольга, спасибо!

Галинка 13:55
казначеи видят,что им пришли документ по СДО ? Или надо звонить?

1 14:01
оксана, гр. 14

Наталя т-ц 14:02
Галинка, надо звонить.

Л.В. 14:03
Інна, , так і є- народила дитину, відпустка по вагітності та пологах закінчується у січні. Тепер вона хоче цю нову відпустку на 14 днів, а потім- відпустку по догляду до 3 років. Ну, якщо нічого нового щодо розрахунку такої відпустки не пишуть, то, мабуть по старому зразку.

1 14:09
оксана, або можете у гр. 12 поставити вірні суми, т.я. нарахування та виправлення проведено у звітному році

*-* 14:18
СДо - это новый способ ТИХО выбесить бухгалтера

Оксанка 14:22
*-*, це не новий, а старий удосконалений))))

ОМС 14:22
Оксанка, *-*,

Оксанка 14:22
Вика, так

*-* 14:23
Оксанка, ну неужели лень было флажок примостить??? сиди и читай какой же статус....

ОМС 14:23
*-*, было бы не интересно

Оксанка 14:23
*-*, навіщо вони його взагалі переробляли, те тупе було, а це взагалі дохле...

*-* 14:24
ОМС, раньше документ буквально за 0,5 минуты доставло в казну по СДО,а сейчас - 10 минут

Валентина 14:25
Девочки, подскажите, Е-звитнисть работает? С ктра зайти не могу

*-* 14:26
Оксанка, им просто нужно было добавить в старое СДО каку-то скрепочку - есть/нету сканкопия И ВСЁЁЁЁ

Оксанка 14:30
*-*, може ще добавлять, я ще так далеко в нього не углублялась, тільки лікарняні скидала поки що, то ще не сварюсь сильно

*-* 14:32
Оксанка, когда подгружаюсться Юз и ФЗ , номер по подярку стоит 0. И сам догадайся что и куда крепить.

Інна 14:35
Л.В., ви впевненні , що вона має право її брати?

Інна 14:35
її чоловік може взяти цю відпустку

ОМС 14:38
Валентина, работает, только что открывала

Оксанка 14:40
*-*, це буде весело коли я скину 26 фінансових у пакеті))))) )

НН 14:40
Доброго дня! Куди в ф.1дс в пасиві ставити попередню оплату за газ?

Марина 14:41
НН, а че в пассиве?

ОМС 14:41
Марина, и мне это интересно

Л.В. 14:42
Інна, а чому вона може не мати такого права ? Батько не хоче.

Провідний бухгалтер 14:45
В СДО статус документа "Перепідписаний" а в казначействі не бачать. Відправляти знову?

Наталя т-ц 14:46
Провідний бухгалтер, коли буде статус "отриманий казначейством" побачать. треба трохи почекати і перезавантажити сторінку

Л.В. 14:49
Інна, ДЯКУЮ Вам дуже ! Нарешті я прозріла !!!! Це відпустка справді для татусів-бабусів-дідусів, а не для мами дитини. Хух, нарешті дійшло ! :)))

*-* 14:49
Провідний бухгалтер, через 10 минут после подписания доставило в казну

Натка 14:52
Хтось відправляє через СДО розподіли? Поділіться досвідом.

Тат_яна 15:02
Добрый день! (или уже вечер...)

Оксанка 15:04
Тат_яна, ооо))) Оце Ви запрацювались)

Оксанка 15:04
Тат_яна, воно то ще день, а по роботі ближче до вечора))))

Тат_яна 15:04
Оксанка, кошторис в СДО, туда его в качель...

Тат_яна 15:05
Я под таким впечатлением... Непечатным...

Галинка 15:08
Провідний бухгалтер,очикуйте статус ОТРИМАНО КАЗНАЧЕЙСТВОМ(десь через10-20 хвилин)

ALLA 15:11
подскажите, пожалуйса, в 3 Дс стр,3045 показываем все по ф.4-2? а у витратах минус вся натуралка?

ОМС 15:15
Тат_яна, а по какому поводу?

Тат_яна 15:19
ОМС, по поводу СДО туды его в качель!!!

Інна 15:19
Л.В.,

Провідний бухгалтер 15:20
За 45 хвилин дійшов документ до казначейства. З "Перепідписаний" до "Отриманий казначейством".

Лена 15:28
Ганна, Ольга, Олена, зачем тогда казначеи нужны, если все документы будут в порядке?

Лена 15:28
Тогда можно автоматически все регистрировать и оплачивать, без сканокопий

ОМС 15:28
Тат_яна, плюнь на все и береги здоровье!

Лілія 15:31
ОМС, Тат_яна, пропонували раніше щоб в СДО зробили можливість бачити своїзалишки по договорах (зареєстрованих)

Оксанка 15:31
Тат_яна, ще в мене це попереду, уявляю як я буду лаятись...

Тат_яна 15:32
Оксанка, подскажем... Выручим... Спасём, короче говоря

Лілія 15:32
Оксанка, ви УО ? і закупівлі теж робите?

Оксанка 15:33
Лілія, в мене самі звіти про укладені договора, керівник УО ну роблю все я

Оксанка 15:33
БЕЗКОШТОВНО на добровільних засадах))) ахахх

Тат_яна 15:34
ОМС, 15.28 да у меня уже моральное право появилось на это... С сегодняшнего дня!

Лілія 15:34
Оксанка, це просто жах, скільки роботи на одну людину скидають і за копійчану зарплату- і закупівлі (звіти) і СДО і інше

Бух_культура 15:35
Лілія, у нас науковим співробітникам оклади підняли (якісь постанови кму вийшли), а бухгалтерам -ні.

Оксанка 15:35
Лілія, да-да, жах і тим не менше працюєм

ЛЮДА 15:36
Доброго дня, повідомлення про прийняття на роботу потрібно подавати на новому бланку?

Тат_яна 15:37
Бух_культура, ещё чего захотели! Всей работы - зарплату начислить, и то кнопки нажал, и тебе посчитает всё... (знакомо?)

Віктор Андрійович 15:37
Країні потрібен Майдан бухгалтерів-бюджетників та Анти-закупівельний Майдан (про відміну оприлюднень)

Бух_культура 15:38
Тат_яна, ну так, Бухгалтерія нічого не робить, тільки каву пють і якісь паперчики перекладають

Оксанка 15:39
Бух_культура, бумажки з однієї стопки на др угу перекладають

Бух_культура 15:39
Тат_яна, Оксанка, та ще й зарплату неправильно нараховують, замало, а податків знімають забагато

Оксанка 15:40
Бух_культура, точно-точно)

ОМС 15:41
Тат_яна, мы что-то пропустили?

Бух_культура 15:41
Хотіла піти в приватну сферу, але там хочуть тільки "дівчинку до 30", англійську продвинуту і 1С досконале

Оксанка 15:42
Бух_культура, я вже стара мені 30 і німецьку вчила і 1С не знаю , в приватну не візьмуть виходить)))

Лілія 15:42
Бух_культура, і ще всякі сертифікати і дипломи- САР/СІРА і таке подібне

Тат_яна 15:44
ОМС,

ЛЮДА 16:03
Чи буде порущення, якщо подати повідомлення на старому бланку?

Таня 16:07
Що означає Перепідписаний у СДО?

Наталья 16:32
Таня, означает, что документ ушёл к Казну, но ещё не доставлен

Ална
Новачок
Новачок
Регіон: Миколаїв

Повідомлення Ална »

Доброго дня! Підкажіть будь-ласка хто вже в новому СДО відправляв кошторис...
Я могла раніше набрати вчручну в самому СДО по Загальному та Спеціальному фонду... а тепер незнаю ))))

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”