Архів чату за 04.02.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Оксанка 08:07
Добрий ранок усім!!!! Нарешті п'ятниця))))

я 08:07
Доброго ранку! ура!!!

Ірина 08:11
Доброго ранку!!

ОМС 08:29
ВСЕМ ДОБРОЕ УТРО!!!))))))

Тат_яна 08:31
Доброе утро!

ЛюдКа 08:36
Всім привіт!!!!Гарного дня та позитиву!!!!!П'ЯТНИЦЯ!!!!!!

Людмила 08:56
Доброго ранку. Шановні колеги підкажіть, сьогодні-це останній день для оприлюднення данних в Є-дата?

ОМС 09:08
Людмила, здається так

ОМС 09:09
Людмила, 35 днів, сьогодні 35-й

Оксанка 09:11
Яке число фінансує соцстрах?

EVGENIY 09:15
Оксанка, https://i.imgur.com/Ae8KMA4.png

Оксанка 09:17
EVGENIY, дякую

EVGENIY 09:18
Доброго ранку, всі м гарного завершення тижня :)

Ярополк 09:28
Доброго ранку, гарного дня і якнайшвидшого настання кінця робочого дня!!

Наталія 09:39
Заклад освіти здає в оренду частину приміщення( декілька кв.м для терміналу), чи потрібно переводити частину приміщення в інвестиційну нерухомість і яким чином? Будівлі знаходяться в оперативному управлінні (власник МОН).

т. 09:45
Доброе утро! У кого-то р аботает СДО?

Євгенія 09:47
Добрий день. Ми бюджетна установа та не є платником ПДВ. Цікавить чи має бути у нас номер ІПН? На скільки я знаю, що його у нас немає, а директор вимагає вказати бо йому потрібно йому вказати його на договорі.

Юля 09:51
Цікавить, термін реєстрації договору у казні 7 робочих чи календарних днів? Якщо договір від 31.01 то чи можна його зареєструвати у казні 07.02 без наслідків?

Елена 09:55
Юля, робочих

Юлія 09:59
Я взагалі договір від 28.01 буду реєструвати 7,02

Танюшка 10:06
Юля, договір протягом 7 банківських днів

ОМС 10:17
Євгенія, а це мабуть не залежить від того платник ПДВ чи ні. Подивіться любий звіт, що здається в податкову, там стоїть інд номер платника

СПОРТ: 10:34
А як бути с оплатою надбавки за вислугу років : Кабмін уніс зміни до усіх " вислужних" постанов!!!! А в переліку постанов відсутня № 2850???? Вона залишилася без змін???

Женя 10:36
Доброго дня, підскажіть, як в СДО відправити платіжку на попвнення СЕА ПДВ, дякую

Марта 10:36
Як перевірити роботодавцю в якій годині відкрито е-лікарняний.

ОМС 10:40
Марта, годині? Мабуть ні.

Марта 10:44
ОМС, так в якій годині відкрито лікарняний

Танюшка 10:45
Женя, В сдо платіжки відправляються як лікарняні. Робите одну платіжку з прибуткового рахунку на рахунок СЕА ПДВ. Призначення платежу: ми робимо: ВАш КПКВК; 0000; 25010100 податок на додану вартість за ____ 2022 року; згідно податкової декларації з ПДВ від ___; без ПДВ.

Марта 10:46
дякую

ОМС 10:47
Марта, а яка різниця для вас?

Женя 10:48
Танюшка, лікарняні в новому інтерфейсі СДО ще не відправляла, яку вкладку вибрати?

Танюшка 10:57
Женя, "внутрішні платежі"

Тат_яна 10:58
Євгенія, 09.47 объясните директору, что ИПН у ФОПов и самозанятых, у вас - код ЕДРПОУ

SHS 11:02
Тат_яна, ИПН - це індивідуальний податковий номер. він є майжеу всіх

Тат_яна 11:05
SHS, я так понимаю, что директор подписывает договор от имени организации, поэтому его личный ИПН на фиг никому не нужен.

Тат_яна 11:06
Если же предусмотрено указание его личного ИПН, то возникает вопрос о компетенции такого директора в хозяйственных вопросах. Да собственно, такой вопрос уже есть

Оксана 11:13
Доброго дня, шановні бухгалтери. Підскажіть будь-ласка, який код ДК застосувати при демонтажі і монтажі кондиціонера? це закупівля послуг, я так розумію? Отже код 45331221-1 Встановлення систем кондиціонування повітря в окремих приміщеннях не підходить, так як в класифікаторі вказано, що код 4533 це роботи. На мою думку треба код 50730000-1

Оксана 11:13
але хочу почути іншу думку, сумніваюсь

ЛЕСЯ 11:13
доброго дня !!! Підкажіть постанову, наказ згідно якого можна використовувати кошти, що надійшли як власні надходження?

Арина 11:16
Женя, я лікарняні відправляю з розділу зовнішні платежі в СЕП, так сказало казнач-во

я 11:17
ЛЕСЯ:Подробиці: https://buhgalter.com.ua/https://rbb.ra ... zrahunkiv/

я 11:18
https://rbb.radnyk.ua/posts/vlasni-nadh ... zrahunkiv/

Оксанка 11:19
я, тут заборонені посилання на інші сайти

Алла 11:21
EVGENIY, Добрий день, у мене запитання по договору про надання послуг ліцензійного доступу до програмного продукту " FIT - бюджет", який нам надали на оплату, наше казначейство завертає цей договір з тим що це попередня оплата, як нам бути? Дякую.

я 11:22
Оксанка:тоді пропишіть в пошуку

SVETLANA 11:23
ЛЕСЯ, Бюджетний кодекс, постанова 28 лютого 2002 р. № 228

Євгенія 11:24
SHS, у договорі у графа де потрібно вказати ІПН організації, ми заповнили реквізити без нього, а тепер у директора (а він у мене) вимагають вказати номер ІПН організації. Але ми не є платником ПДВ. Я правильно розумію, що у такому разі у нашої організації даного номеру ІПН немає?

Тат_яна 11:27
Алла, тогда пользование любым ресурсом по мнению вашего казначейства это предоплата? Медок, Соната, прочие... (простите, Евгений) Ну это же бред в чистом виде!

Алла 11:29
Тат_яна, Мы того же мнения что и вы, а как ваше казначейство пропускает такие договора?

Люда Кошкіна 11:30
Доброго дня. Підкажіть, будь-ласка, що відомо про персоніфікацію у 2022 році - за квартал здавати чи за місяць ?

ЛЕСЯ 11:31
я, дякую

Тат_яна 11:37
Алла, в прошлом году было адекватно всё. С чего они взяли, что это предоплата?

Алла 11:39
Тат_яна, в прошлом году был точно такой же договор и все было нормально , в этом уже почему то предоплата, не знаем как им и что доказывать.

SHS 11:40
Євгенія, ми теж неприбуткова установа. Але в нас є ІПН

Оксанка 11:40
Тат_яна, в нас теж минулого року не пропускали. Ми писали в акті за місяць, переробляли документ

Оксанка 11:40
Алла, 11:40

SHS 11:42
Євгенія, введіть ваш ЄДРПОУ в Гуглі й висвітиться вся інформація про вашу установу, подивіться там

EVGENIY 11:42
Люда Кошкіна, поки що за квартал

Алла 11:44
EVGENIY, Добрий день, у мене запитання по договору про надання послуг ліцензійного доступу до програмного продукту " FIT - бюджет", який нам надали на оплату, наше казначейство завертає цей договір з тим що це попередня оплата, як нам бути? Дякую.

EVGENIY 11:46
Алла, поясніть казначейству що там же написано це плата за доступ, ми вам дали доступ ви за це заплатили! А не попередня оплата за майбутнє користування! Або ж запитайте в казначеїв що написати щоб вони так не вважали зателефонуйте нашим дівчатам вони напишуть як треба

Люда Кошкіна 11:46
EVGENIY, дякую.

Алла 11:48
EVGENIY, Дякую.

СПОРТ: 11:55
тут є бухгалтери по спорту,відгукгіться!!! питання 10:34 ???

EVGENIY 11:58
СПОРТ:, постанова залишається без змін, не переживайте :)

Юльхен 13:04
На який рахунок віднести перукарські ножиці?

Ірина 13:15
Доброго дня шановні колеги! Підскажіть будь ласка, працівник підписав контракт на три роки, йому виплачується середня заробітна плата розрахована три роки тому. Зараз від підписав новий контракт, чі не потрібно йому розрахувати нову середню. Дякую всім за будь яку відповідь.

керр 13:18
Ірина, якщо перерви у виконанні державного обов'язку працівником не було, то підстав для нового розрахунку не має, йому продовжили період виконання такого обовязку

Ірина 13:19
керр, Дякую велике

Світлана 13:53
Добрий день, підкажіть будь ласка на який рахунок віднести БФП принтер за 12500 грн.?

EVGENIY 14:08
Світлана, все залежить від вартісного критерію прописаного у вашій обліковій політиці

EVGENIY 14:08
Юльхен, 1812

Світлана 14:10
EVGENIY, по обліковій політиці це кекв 3110 предмети довготривалого користування

EVGENIY 14:12
Світлана, ну тоді це 1014 рахунок

Світлана 14:16
EVGENIY, дякую

ттт 14:26
Підкажіть, будь ласка, ви друкуєте платіжки з СДО

Марина 14:36
ттт, мы нет, только выписки, там все есть

Юльхен 14:37
EVGENIY, дякую!

Ольга 14:39
доброго дня. Скліьки днів є у мене , щоб надати письмову відповідь Мінпраці? Дякую

Оксанка 14:44
ттт, так, я друкую з відміткою, що вони оплачені

Танюшка 14:54
Марина, А платіжні доручення до виписок ви які підкладуєте?

Аліна 14:59
Танюшка: згідно виписки

Марина 15:10
Танюшка, никакие......

Марина 15:10
Танюшка, в выписке есть каждая платежка... зачем еще печатать? зачем тогда программы если мы все равно все печатаем???

я 15:17
так КАБМІН затвердив нові посадові оклади держслужбовцям чи ні???

Новичок 15:21
Добрий день! Підскажіть на підставі яких документів заповнюєм дебітову сторону меморіального ордеру №6, кредитова сторона на підставі актівта накладних?

я 15:21
EVGENIY Недавно я зрозуміла, що Ви тут самий головний...))) Допоможіть!КАБМІН затвердив нові посадові оклади держслужбовцям чи ні???

я 15:22
Новичок: Дебетова - це Ваша проплата по виписках

Новичок 15:26
я, Спасибо большое!!! если по выпискам, то только дату выписки ставим, а номер документа, как в мо № 6 не ставим вообще?

я 15:27
Новичок:№ і дата пл.дор.

Новичок 15:30
я, Спасибо!

я 15:30
Новичок:До головної книги розносите лише Кредитову сторону м/о 6

керр 15:43
я, затвердив, на сайті оприлюднено

Ярополк 15:45
на урядовому порталі виклали постанову 15 зі змінами

кому необхідно, ознайомлюйтесь

державна служба тихо, але впевнено помирає....

я 15:45
керр:там написано про коефіцієнти а щодо нових схем нічого немає ((

Ярополк 15:46
є і нові схеми

керр 15:46
у меншому розмірі, чим передбачалось оприлюдненим проектом)

я 15:46
Ярополк:невже?

я 15:46
Я щось не бачу

керр 15:46
я, є там і розмір, а комусь і коефіцієнти)

Ярополк 15:47
постанова КМУ № 89 від 02.02.2022

я 15:50
Ярополк:не знаходжу

керр 15:50
я, постанову?

я 15:51
так

керр 15:52
я, рішення уряду - показується першою

Ярополк 15:53
https://www.kmu.gov.ua/npas/pro-vnesenn ... i020222-89

керр 15:56
меншим чиновникам підвищення фактично відбулось в межах суми індексації)

ЛЕСЯ 16:44
Ярополк, дуже гарно і влучно сказано

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”