Добрий ранок!!! Усім мирного та спокійного дня!)))
Вероніка ФВ 08:35
Доброго ранку, ми з України!
тата 08:47
Доброго ранку, ми з України! Підскажіть, як що треба розрахувати середнь за 2 місяці з яких березень оплачено 2/3 середньої зп ( робота дістанц), а лютий ще довоєна зп. То в розрахунок беремо зп лютого ділимо на факт відпр. днів та множимо на норму лютого? А тим кому платили в березні простій у розмірі мін.зп. теж розраховуємо по лютому?
EVGENIY 08:55
Доброго ранку
EVGENIY 09:17
тата, там де було 2\3 не включається в розрахунок
Марина 09:18
Так было же 2/3 средней.....и дистанционка...
Светлана 09:18
Людонькі підкажіть проблема з електроними ключами ЦСК Україна не можу зайти в електроний кабінет, може у в когось є контакти з ким зв'язатись? (пише помилка 24)
EVGENIY 09:20
Марина, я думав 2\3 окладу
тата 09:20
Дякую. Значить, я правильно зрозуміла, тільки лютий беру для всіх випадків
Марина 09:21
EVGENIY, я просто уточняю... не включаем в период если простой обьявлен?
тата 09:21
для одних був ростій зоплатою мін. бух та керівник на дістанційці 2/3 серед.зп
тата 09:22
простій
Марина 09:23
тата, я так понимаю что не включается только период простоя...
Світлана 09:25
Светлана, зателефонуйте в установу, в якій придбавали ключі.
тата 09:27
марина,в мене сумніви щодо 2/3 вже середньої зп. В 100 постанові написано що середня в розрахунку за 2 міс. не включається. А тут ще і 2/3 середнього заробітку. Ось і голову ломаю.
EVGENIY 09:41
тата, я би не включав
Светлана 09:44
Світлана, нажаль це поки неможливо((( тому і шукаю будь які інші контакти
EVGENIY 09:45
Светлана, Якщо при вході у персональний кабінет виникла помилка особистого ключа (невірний пароль чи ключ пошкоджений (24)), будь ласка, отримайте новий ЕЦП, звернувшись в будь-який АЦСК
тата 09:45
EVGENIY, дякюю, я такоїж думки. одна голова добре,а дві краще.
123 10:07
тата, як таке взагалі може бути дистанційна робота і оплата 2/3 від середнього, робота або вона є або її не має - простій
Марина 10:08
123, вот и у меня почему возникли сомнения что включать что не включать...
Марина 10:09
123, дистанционная это просто работа, оплачиваемая з/пл.. я так думала..
ДЮСШ 10:14
оплата простою не менше 2/3 посадового окладу , а який може бути найбільший розмір оплати простою ?
Марина 10:18
ДЮСШ, может быть просто зарплата, может быть средняя з/п
тата 10:18
Так вирішило руководство і видало такий наказ.
Марина 10:19
тата, руководство имеет право самостоятельно решить как оплачивать простой, а не зарплату за отработанное время.
тата 10:20
Слава богу хоч так люди отримують зп. Не дай боже вам бути де ми зараз. Все буде Україна
тата 10:21
Не всі можуть попасти до робочих кабінетів. Тому і дістанційка
ДЮСШ 10:21
Марина, як розуміти просто з/п, якщо 2/3 пос окл без доплат та надбавок
керр 10:29
тата, якщо була дистанційна робота і така оплата, то підстав виключати такі дні з розрахункового періоду не має
керр 10:30
ДЮСШ, максимум за простій може бути середній заробіток
Марина 10:31
ДЮСШ, 2/3 это минимум, можно оставить з/пл, можно среднюю
леся 10:41
чи оплачувати за святкові години в квітні сторожам за 24 число
Марина 10:43
леся, нет
Оксанка 10:45
Підкажіть, як боротися з рішенням керівництва не платити премії працівникам? рішення необгрунтоване, роботи стало більше, коштів вистачає,а зарплата дуже мала... Хоча б дали той розмір, що був до війни...
Свєта 10:48
Добрий день, можливо хтось знає: відпустка нас воєнного стану становить 24 дні, це стосується основної щорічної
Свєта 10:48
Чи входить туди невикористана відпустка?
Оксанка 10:48
Я вважаю це знущання працювати в умовах воєнного стану під повітряними тривогами, з подвійними цінами в магазинах. Що в такому випадку говорити керівництву, я розумію в начальників хоча б оклад вище мінімальної, а в спеціалістів...5100 і менше...Посовітуйте на що ссилатись, коли просити премію
Марина 10:49
Оксанка, я убедила... потребовала дать мне документ в котором будет обгрунтовано не выплата премии... Я бухгалтер и у меня нет оснований не платить премию... ничего такого дать не смогли.. ну и еще некоторые доводы о которых тут писать не буду....
Оксанка 10:51
Марина, дякую, це просто моєму начальнику не дають премії, відповідно вона підлеглим не дає, бо їй забороняють.
Наталя т-ц 10:52
Оксанка, це у всіх таке керівництво.
Оксанка 10:52
Наталя т-ц, хотіла б я подивитися на їхні зарплати...
Наталя т-ц 10:52
ми теж завжди голос показуєм,інакше вони нас за людей не мають
Оксанка 10:54
Наталя т-ц, в мене вже той голос рипить, бо я його надірвала, постійно треба все вибивати силою
Світлана 10:58
Свєта, в Законі чітко прописано, що щорічна ОСНОВНА відпустка.
Свєта 10:59
Світлана, невикористана також рахується, тобто загалом не повинна бути більшою за 24 дні?
леся 11:02
чи можна зменшити доплати за вчене звання та наукову ступінь науково-педагогічним працівникам на час воєнного стану та зменшеним фінансуванням
Світлана 11:04
Свєта, поки да. Збираються внести зміни в закон, що 24 кал.дні за поточний рік. Але ці зміни ще не прийняті.
керр 11:07
Світлана, чому ж так вважаєте?, відпустки надають за робочий рік, не має заборони отримати невикористану відпустку за минулий рік 24 к днів
керр 11:09
леся, можна, якщо така підстава передбачена ст.59 ЗУ Про вищу освіту
Світлана 11:09
керр, я маю на увазі, що все рівно буде 24 кал.дні.
керр 11:17
Світлана, так, 24, але за інший робочий рік
Марина 11:23
еще больше запутали))))
Світлана 11:24
керр, да, я про це й писала.
керр 11:27
Марина, чим?
Марина 11:28
керр, за этот год я могу взять 24 основного отпуска и любое количество дней положенных мне доп. отпусков, правильно? С отпусками за прошлые года та же история?
керр 11:32
Марина,обмеження встановлено на кількість днів основної відпустки 24 які можна надати, але ж не вставлено що тільки 24 у 2022 р і усе, ст. 11, 12 ,24 ЗУ "Про відпустки" діють
Марина 11:34
керр, так и думала.... не знаю чего запуталась))))))
фк 11:37
Добрий день, тут є навчальні заклади фахової передвищої
фк 11:39
питання по відпустках також, як збираєтесь решту відпусток використовувать
леся 11:47
чи оплачується надбавка за нічні години під час воєнного стану .
керр 11:53
леся, звісно, має проводитись доплата за роботу у нічний час
Катерина 12:00
ДД:) А щодо розрахунку відпускних: сума і дні простою включаються в розрахунок?
керр 12:00
Катерина, Час, протягом якого працівник згідно із законодавством непрацював і за ним не зберігався заробіток або зберігався частково,виключається з розрахункового періоду.
Катерина 12:01
дні чи сума? чи і те і те?
Оксанка 12:02
Яке висло фінансує соцстрах?
Яке число? Виба чте
Марія 12:02
Оксанка, за 17.03.
Марія, дякую)
EVGENIY 12:04
Оксанка,
керр 12:04
Катерина, якщо не має днів, то й не має суми
Анатолій 12:04
Який код типу нарахувань проставляємо у ЄСВ на декретну відпустку?
Олександра 12:09
Анатолій, Д1 42 або 43, Д4 128
Оксанка 12:09
EVGENIY, помічаємо, помічаємо, дякую
Анатолій 12:15
Олександра, ДЯКУЮ,
ALLA 12:19
доброго дня! Чи була у когось така ситуація: аванс (2021 року)Нафтогазу закрили актом (січень 2022), а тепер Нафтогаз повернув суму авансу. висять на 0000 Як тепер в Казні посадити на КЕКВ2274?
Олена 12:21
ALLA, треба зробити відновлення видатків, в СДО прямо набрати платіжне дор.
ALLA 12:23
Олена: а нічого , що касові видатки були 2021 року?
Олена 12:24
ALLA, якщо за минулий рік, то треба повернути до бюджету
Олена 12:25
ALLA, ми колись робили, чесно трошки забула як, треба в фінвідділі уточнити, ці гроші повинні їм якось перейти
Олена 12:26
а СДО працює?
ALLA 12:26
да,вроде0
Олена 12:27
ALLA, в мене відкривається, але пише "Повідомлення безпеки" і не дає імпор зробити
Бух1 12:28
Олена, тільки що працювало, потім повідомлення безпеки,
Олена 12:29
от ...не вспіла(((
Таня 12:31
по СДО теж неможливо працювати. також пише повідомлення безпеки
Олена 12:37
о) вроде заработало
EVGENIY 12:56
кому не важко поставте вподобайку нашій сторінці у ФБ
Олександра 12:59
Олена, потрібно на доходний код 24060300 повернути. Рахунок у фінвідділі дізнайтесь. Ми писали лист на казну про повернення коштів в бюджет і скан листа під п/д в СДО кидали
дюсш 13:02
тренер по контракту уше в тероборону- какой период оплачивать среднюю зарплату,весь по контракту или только в течении года? Где это можно почитать?И что в табеле проставлять ?
дюсш 13:03
он приравниваеться к мобилизованным?
Валентина 13:06
якщо оголошена догана в середині місяця, премія не буде цілий місяць?
керр 13:41
дюсш, оплачується весь час участі в теробороні ч.1 ст.119 КЗпП, літерний код «ІН» - інший невідпрацьований час, передбачений законодавством (виконання державних і громадських обов’язків)
керр 13:46
Валентина, потрібно читати своє положення про преміювання ...
дюсш 14:22
керр, дякую,а ще будь ласка ,як після закінчання контракту,у подальшому при розрахунку відпустки я так розумію що цей період буде відкидатись при обчисленні середнього заробітку?
керр 14:30
дюсш, при обчислені оплати відпустки працівникові, який проходив службу за контрактом, період отримання сзп не виключається із розрах періоду, такий період виключають під час обчислення сзп за 2 міс
Олена 14:39
СДО Київ працює????
Тетяна 14:57
ALLA, , Кошти потрібно повернути в дохід держави як кошти минулих років
777 15:14
Підкажіть чи потрібно рішення міської ради на перекидку коштів між кекв?
Олена 15:31
777, якщо в межах 5000 , то ні
Олена 15:31
КЕКВ 5000
789 15:33
підскажіть як показати дикретчика у додатку 6 об’єднаної звітності???
Світлана 16:35
789, Ви маєте на увазі відпустку по вагітності та пологах?
Валерій 17:24
Підлягіє ли оподаткуванню ПДФО та ВЗ допомога на поховання загиблого військовослужбовця
EVGENIY 17:34
Валерій,