Доброго ранку!
Лілія 07:19
Доброго ранку та мирного неба
Оксана 08:09
Доброго ранку. Вчора запитувала, чи застосовується ПСП під час простою. Відповіді не отримала. Підскажідь, будь ласка, ніде не можу знайти. Дякую
фк 08:33
Добрий день.Оксана, також звертала на це увагу, але ніде не знайшла що не застосовується тому застосовуєм.
Оксана 08:45
фк: Дякую.
ю 09:00
Оксана, також застосувала псп, інформації що не застосовується не знайшла, а простій фактично входить в сукупний дохід працівника за місяць
Алла 09:07
А заяви на ПСП потрібно оформляти?До простою зп була більша ніж гранична сума для пільги.
фк 09:15
Алла, ми оформляли.
EVGENIY 09:24
Доброго ранку, всім гарного дня
EVGENIY 09:36
Ставте вподобайку нашій сторінці у ФБ
Алла 09:54
фк: ДЯКУЮ
Оксана 10:01
А лікарняні під час простою оплачуємо?
EVGENIY 10:06
Оксана,
Олена 10:08
Терцентри допоможіть: чи можна видати благодійну допомогу підопічним без відділення натуральної допомоги?
Оксана 10:09
EVGENIY, дякую.
EVGENIY 10:13
Олена, що означає "без відділення"?
Олена 10:14
EVGENIY, у нас відділеня соціальної допомоги вдома тільки, а благодійну допомогу треба роздати підопічним
юлія 10:15
Доброго ранку. прошу допомоги у вирішення питання . керівник бюджетної установи виїхав з окупованої території на підконтрольну України, чи виплачувати заробітну плату? дякую
Олена 10:16
Я так розумію роздачею натуральної допомоги займається відділення натур.допомоги. Як нам бути?
Тат_яна 10:20
Доброго дня, Україна!
Оксана 10:21
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо виплачую лікарняні застрахованій особі вже після її смерті на рахунок спадкоємця, то в повідомленні про виплату коштів вказувати спадкоємця чи ще померлого? Не можу ніяк додзвонитися в наш соцстрах
Тат_яна 10:22
юлія, потрібен розпорядчий документ вищестоящої установи, де прописано чи простій, чи припинення, чи оклад... Обставини в нас дуже специфічні...
юлія 10:24
Тат_яна, є наказ про простій. стоїть питання керівник який виїхав має право на з\плату
ан 10:25
Оксана, в повідомлені соцстраху - застрахована особа вказується
ан 10:26
юлія, зарплата платиться за відпрацьований період. Якщо людина не працювала, то працівник надає пояснення що не прогуляв
Тат_яна 10:34
юлія, у вас в табелі простій? От і оплачуєм його згідно законодавства. Якби було припинення трудових відносин, то не платили б
Ірина 10:48
ЧИ закупівлі за грантові кошти підпадають під дію постанови 169 ? (не робити процедур, і укласти прямий договір)
Танюша 11:04
юлія, у мене питання. А як ви без керівника нараховуєте зп? Чий підпис (ел.підпис) ви повинні ставити?
Ольга 11:04
Яке число фінансує соцстрах?
Танюша 11:05
Ольга, область?
Танюша 11:06
по Україні 22-30 березня
Марина 11:06
Намагаюсь в Логике відправити паспорт... Пише що період подачі звітності за 2022 вже закінчився...
Ольга 11:07
Танюша, Київська
Танюша 11:08
Ольга, 25.03
Ольга 11:11
Танюша, дякую
Тат_яна 11:12
Танюша, 11.04 Та ну прям... Ви думаєте Юлія одна така? Як "начаклувала" вищестояща, так і платимо...
просто таня 11:15
Тат_яна, вітаю.рада читати вас тут.
Тат_яна 11:18
просто таня, навзаєм!
Тат_яна 11:19
просто таня, сама дивуюсь, як же ми були звикли між собою спілкуватися... І як зараз цього не вистачає...
просто таня 11:23
Тат_яна,так цей чат є спасінням,підтримкою,порадницею для нас,тих хто буде відроджувати економіку(як зліва написано)України.
Юлія 11:24
Налаштовували доступ до СДО. Ключем бухгалтера дає зайти, а коли вставляємо токен керівника і печатку, коли натискаємо connect пише смарт карта не читається, що це може бути?
Тетяна 11:25
Яке число фінансує ФСС?
Тат_яна 11:27
просто таня,
EVGENIY 11:31
Тетяна, в стрічці новин на сайті дивіться колесико мишки один раз крутніть
Інна 11:31
Доброго дня! Підкажіть, державній установі для продовження договору оренди без аукціону потрібно за щось оплачувати в Прозорро?
Елена ТЦ 11:34
Олена, може видавати відділення соц.допомоги вдома
Олька 11:37
Юлія.VPN потрібно повторно запустити
Таня 11:39
Юлія: перед тим як змінити токен, спробуйте взагалі вимкнути VPN, змінюєте токен і підключаєте заново
Марія 11:42
EVGENIY, отримали "свіжий " номер "Оплати праці". Дякуємо дуже за статтю про матеріальні допомоги під час воєнного стану!
Оксана 11:44
Марина. Щоб відправити паспорт в Логіці змініть рік на 2021.
Марина 11:50
Оксана, да? а паспорт на 2022... и змини 2022 года.... в 2021 году паспорта на 2021...
Юлія 11:59
Таня, Олька, VPN запускаю кожен раз повторно. Дає зайти лише токеном бухгалтера. А для токена печатки і керівника пише "смарт карта не читається, спробуйте її змінити..'. Токен бухгалтера робився в квітні 2022 р., а підписи на токенах керівника і печатки старі (діють до 21 листопада 2022). Раніше ними ніхто не користувався для входу в СДО. Як це ви
Танюша 12:06
Юлія, а ви їх до СДО підключали заявкою?
Танюша 12:08
Юлія, ще як варіант зробить діагностику. Тобто пкм по BarsCryptor-Сторінка діагностики.
Юлія 12:18
Танюша, так підключали їх заявкою на СДО. Телефонували в казначейство де робили підписи, там сказали, що всі підписи дійсні.
Олена 12:23
Юлія, якщо ви їми кажете не користувались, можливо не оновився сертифікат (у мене ось буквально вчора з замом так було) мені в казні відновили і все заробило
Анатолій 12:30
Всім Доброго дня.
Анатолій 12:33
Чи правильно я розмірковую. Для обчислення середньоденного заробітку для оплати декретних НЕ ВРАХОВУЮТЬСЯ мат допомога на оздоровлення, та лікарняні, що припадають на період 12 місяців? Вірно чи ні?
просто таня 12:48
Елена ТЦ, на 11,34 підтримую.
Лілія 12:51
по якому КПК селищна рада може придбати тактичне взуття для місцевої тероборони
ФСН 13:04
Анатолій, для декретних НЕ врах. лікарняні. Матдопомога ВКЛЮЧАЄТЬСЯ.
Анатолій 13:05
ФСН, ДЯКУЮ.
ФСН 13:06
Анатолій, Постанова 1266
Анатолій 13:12
ФСН, заплутався до яких виплат віднести МД на оздоровлення. До ОДНОРАЗОВИХ, чи до ЗАОХОЧУВАЛЬНИХ та компенсаційних.
ФСН 13:35
Анатолій, компенсаційні
.Тетяна 14:02
Юлія, у мене була схожа ситуація. Токен бухгалтера робився пізніше, ніж печатка та токен керівника і зайти в СДО можна було тільки під токеном бухгалтера.Я носила до казначейства ці токени, вони дозаписували на них сертифікати і потім все працювало
Наталя т-ц 14:05
Юлія, таке буває,коли на одному компьютері вставляєш по черзі різні токени. треба,щоб технічна підтримка в казні вам скинула до вашої програми ANICONECT CISCO пароль.
Наталя т-ц 14:06
ми таке вже пройшли. потрібно просто буде по паролю перезавантажити програму,а потім працювати як раніше
Наталя т-ц 14:07
вони можуть вам і на електрону адресу скинути цю папку.там буде сертифікат і пароль до програми.
Тамара 14:37
Юля, а чому Ви не зателефонуєте у відділ казначейства, що обслуговує ці програми (СДО, е-звітність) ? Вони зразу скажуть причину, що може бути не так. Ще можуть по коду ЄДРПОУ зайти подивитись що у вас не так.
Ірина 15:22
Доброго дня, хто з Полтавської області є зараз затримки по з/п?
Тат_яна 15:46
Тамара, та мабуть на Т О Т це не так просто зробити - зателефонувати у казначейство... Я навіть не знаю, хто нас зараз обслуговує... Дякуючи тому, що начальниця нашого рідного казначейства - золота ЛЮДИНА, я свої конкретні проблеми потихеньку вирішую. коли вони виеикають. Якось так...
Тат_яна 15:46
*виникають
ната 15:50
доброго дня. неправильно нарахували у лютому доплату за перевірку зошитів, більше на 500грн. чи робити перерахунок і знімати із зп ?
юлія 16:04
Добрий день! Допоможіть, виник спір. На якому рахунку обліковують розрахунки за комунальні послуги (тепло,в ода, світло)? 2113 чи 6211???? Звичайно, попередньої оплати або авансів не здійснюємо.
ната 16:05
Наталя, тобто краще залишити як є
Людмила 16:07
Юлія на 6211
Ірина 16:07
Однозначно 6211, якби по попередній оплаті, то 2113
юлія 16:08
Ірина, Людмила, ДЯКУЮ!!!
EVGENIY 17:04
Для тих хто не в курсі, в цьому чаті заборонені будь які посилання на наших конкурентів
EVGENIY 17:06
юлія, який може бути спір якщо не попередня оплата? До чого тут дебіторка? В чому суть спора?