Доброго ранку.Знаю що питання давнє, але стикнулася з ним тільки зараз.Підкажіть,будь ласка, як втягнути платіжки по лікарняним в СДО?
Оксанка 08:18
Добрий ранок! Мирного дня!
Оксанка 08:19
Підкажіть чи можна проплатити по 590 програмне забезпечення?
Оксанка 08:21
Наталія, імпорт, небюджетні платежі, зовнішні платежі в (СЕП)
ФСН 08:47
Доброго ранку! Мирного неба!!!
ФСН 08:49
Оксанка, оплата послуг з адміністрування (обслуговування) програмного забезпечення. Є в переліку.
Оксанка 08:50
ФСН, дякую
Любов 08:52
Вітаю колеги)) Підкажіть, чи проплачуються терцентрам закупівля матеріалів по спец.рахункам? Матеріали швачці та перукарю, які по розпорядженню обслуговують також ВСУ та переселенців?
EVGENIY 09:11
Доброго ранку, всім гарного дня
ГЙ 09:28
Доброго дня. Чи платити медичному працівникові 20% ковідних у закладах освіти під час воєнного стану??? Якшо ні, то на яку постанову спиратися? Дякую
Бухгалтер 09:29
Любов, Доброе утро! Киев,Оболонь, у нас платежка на оплату для парикмахеров, лежит в казне еще с 21.04.2022р.покупка еще до войны,пока дали финансирование.. вот такое получилось!
Наталія 09:44
Дякую за відповідь
Бухгалтер 09:47
Добрий день! Підскажіть, , працівник написав заячву на відпустку б/з з 1.06.22 по 10.06.22, а потім з 13.06.22 по 30.06.22. В липні йде у відпустку. Чи враховувати 2 кд 11.06 та 12.06 при розрахунку відпускних. Дякую
цнсп 09:55
Бухгалтер, звичайно
Оксанка 10:29
Відновлення касових видатків всі ключі підписують в СДО? Чи тільки бухгалтер і печатка?
Tatiana 10:30
Оксанка, якщо кимось не підпишете програма не пропусте
Валентина 10:33
А, що при розрахунку відпускних попередні відпускні не враховуються?
цнсп 10:35
Валентина, якщо попадає в розрахунковий період, то так, враховуються.
Оксанка 10:37
Tatiana, дякую
Ольга: 11:26
Доброго дня! Скажіть, будьласка, чи можна при воєнному стані виплати премії медикам до професійного свята в червні?
Юлія 11:36
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, на який рахунок повинен оператор електронного майданчика перерахувати реєстраційні внески. Ми потім повинні їх перерахувати до МБ?
просто таня 11:46
Любов на 08,52,а в 590 хіба є будь які госп.товари,незалежно від фонду?
ФСН 12:02
просто таня, Любов, придбання матеріалів, будівельних матеріалів, обладнання, інвентарю та інструментів для господарської діяльності, а також для благоустрою території; можливо підійде? зміни по №613
Економ 12:09
Колеги, підкажіть. Постанова по закупівлях в умовах воєнного стану (№169) і вимоги Казначейства до платежів (постанова №590) якось повязані між собою ?
Економ 12:10
Якщо реєструємо якийсь такий договір платежі по якому Казначейство не пропускає наразі, то по закупівлях цей договірможна вносити в перелік щоб не оприлюднити?
Валентина 12:17
Підкажіть будь ласка, при спробі зайти в СДО через ціско видає "помилка зчитування сертифіката" що це може буди, і що робити?
Ольга 12:21
Добрий день! Підскажіть, будьласка, чи можна при воєнному стані виплати премії до професійного свята в червні для бухгалтерів освіти? Дякую.
просто таня 12:32
ФСН,на 12,02 так мабуть підійде.
Катерина 12:34
Чи можна зняти доплату з медичної сестри в школі по постанові 67?
Я 12:43
Доброго дня! Едата у всіх не працює?
Tatiana 12:51
Я, да
Я 12:56
якби її зовсім відмінили...)))
цнсп 13:13
Колеги, в кого є досвід відшкодування за надані соціальні послуги одною громадою іншій, відгукніться, потрібна консультація
Галина 13:25
цнсп: у нас за рішенням сесії була субвенція з
GalinaS 13:52
Як вимкнути блокувальник реклами?
GalinaS 14:02
Євген, ви на роботі?
цнсп 14:07
Галина, ваша громада відшкодовувала іншій?
Галина 14:11
Нам відшкодовували
Галина 14:13
Ми надавали калькуляцію на послуги куди включали витрати на надання послуг , і за результатами приймалось рішення про виділення субвенції
Галина бух 14:22
Працівник звільняється з 01.07 ,має 7 днів не використаної відпустки,хоче її використати . Чи має право на матеріальну допомогу на оздоровлення в розмірі окладу
Оксанка 14:40
Галина бух, має право, але чи доцільно її виплачувати при звільненні - інше питання
цнсп 14:49
Галина, нам також хочуть відшкодовувати, можна з вами трохи поспілкуватись
Галина 14:50
цнсп: так
цнсп 15:07
Галина, через пошту, телефон? якщо ми будемо через час на сайті, думаю не всім буде цікаво
цнсп 15:07
Галина, чат
ГЙ 15:09
Доброго дня. Чи платити медичному працівникові 20% ковідних у закладах освіти під час воєнного стану??? Якшо ні, то на яку постанову спиратися? Дякую
УСЗН 15:28
Вибачте будь ласка, вже питала, але відповіді не отримала. Чи сплачувати ЄСВ при звільненні працівника якщо з ним в травні ще призупинено дію тр. дог. і в червні немає відпрацьованих днів. Звільняемо за згодою сторін і виплачуємо компенсацію за невикористані дні відпустки?
УСЗН 15:34
Тобто, призупинення тр. договору не знімає зобов'язання платити ЄСВ як при відсутності трудових відносин?
Marina 15:35
УСЗН, компенсацію за невикористану відпустку якщо нараховано при зупинені трудових відносин то на суму комп. ЄСВ не нараховується.Щодо сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (далі – ЄСВ). Оскільки під час призупинення трудового договору виплата заробітної плати роботодавцем не буде здійснюватися, то відсутня
Marina 15:35
УСЗН, Щодо сплати єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування (далі – ЄСВ). Оскільки під час призупинення трудового договору виплата заробітної плати роботодавцем не буде здійснюватися, то відсутня база нарахування ЄСВ, а відповідно ЄСВ не сплачується
УСЗН 15:38
Marina, дякую. Я теж так вважаю. Але не впевнена, бо перший раз таке
УСЗН 15:39
Тобто, компенсація за невикористані дні відпустки не є базою нарахування ЄСВ?
УСЗН 15:41
Дуже дякую!
Світлана 16:04
УСЗН, при припиненні трудових відносин Ви ж не звільняєте працівника, до звільнення працівника установа є страхувальником для нього. Тому при нарахуванні компенсації ЄВ 22% треба нараховувати.
УСЗН 16:10
Світлана, так ми призупинили трудовий договір на час воєнного стану (людина виїхала за кордон). А звільняємо по заяві тільки зараз (і буде припинено трудові відносини). Це вперше у мене. Не можу знайти відповідь.
Світлана 16:14
УСЗН, в інтернеті дуже багато є роз"яснень, у пошуку наберіть. Є роз"яснення ДФС.
УСЗН 16:15
Та набирила. Але все не те
Світлана 16:19
УСЗН,
УСЗН 16:20
Людина не працювала і ми не платили ЄСВ
Світлана 16:21
УСЗН, взагалі не працювала?
EVGENIY 16:22
GalinaS, я на місці, блокувальник реклами у кожного може бути різний, він до сайту не має відношення
УСЗН 16:22
Світлана. Так в червні не було відпрацьованих днів. При звільненні в червні виплачуємо тільки компенсацію відпускних
УСЗН 16:28
Заплатимо компенсацію, а агресор нехай платить ЄСВ. Це жарт
Світлана 16:29
УСЗН, так, Ви звільняєте працівника, до звільнення - Ви його страхувальник, Ви повинні розрахуватися з ним повністю, якщо до звільнення працівника, то ЄСВ нараховувати.
УСЗН 16:30
Теж правильно...
Людмила 2608 20:58
Допоможіть розібратись з 01.01.2022р. створено відділ освіти як юридичну особу, с.рада передала талони на пальне для підвозу дітей, тепер говорять щоб ми передали талони на комунальне підприємство що мені в такій ситуації робити, яговорю відпишу назад на с/р а нови хай відписують на комунальне
EVGENIY 21:07
Людмила 2608, вже всі дома сидять телевізор дивляться
Людмила 2608 21:32
може завтра хтось відповідь дасть
EVGENIY 21:34
Людмила 2608, чат опівночі обнуляється і повідомлення зникають все як у золушки ))