Архів чату за 01.08.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1396 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

EVGENIY 09:05
Доброго ранку,, всім гарного дня

Люда Кошкіна 09:21
Доброго ранку!

ФСН 09:24
Доброго ранку! Мирного неба!!!

Валентина 09:40
Євгеній прошу допомоги! Десь була стаття про присвоєння інвентарних номерів однотипним МНМА, не можу знайти

ЛюдКа 09:43
Всім привіт!!!Мирного дня!!!

EVGENIY 09:45
Валентина, https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... i-nomeriv/

наталя 09:45
якщо приймаємо спеціалістів в ОМС без конкурсу чи присвоюємо ранг і чи приймає спеціаліст присягу

Валентина 09:46
Дуже дякую!

**** 10:30
Виписки у всіх нормально??Пройшло в суботу....а чомусь показує 1 числом(

ФСН 10:40
****, у мене два рази було таке. Платежі провели у суботу, а по випискам пройшло понеділком.

**** 10:42
ФСН, просто тепер получається як заборгованість на кінець місяця(

Оксанка 10:46
Добрий день всім! Гарного, мирного дня)

ФСН 10:47
****, а подивіться форму 7, що там підтягується? Телефонуйте в казну, нехай дають розяснення.

**** 11:21
ФСН, є у формі(

Оксана 12:07
Доброго дня , колеги! Організації хто працює в підпорядкуванні Держпродспоживслужби, як у Вас справи з переходом з програми 1209030 на 0412030???

Tatiana 12:10
Оксана, мертво

Оксана 12:11
Tatiana: а яка у вас область, і що говорить Ваше Укпарвління.

Оксана 12:13
Нам з горем пополам зареєстрували в казні заборгованість по зарплаті в частині загальног фонду на старе КПКВК 1209030, на перенесений спец по 0412030 не реєструють нічого, бо відсутній паспорт бюджетної програми. Фінансування відсутнє 2 місяці. Виплати всі по загальному та спецфонду стоять.

Люда 12:19
програми 1209030 закрита і нічого не реєструють (але і не зняли на мінус )Довідки по 1209030 по казні непроводяться. 0412030 ше немає

Галина 12:20
Харківська область. такаж ситуація програма 1209030 закрита і нічого не реєструють і зміни ніякі не проходять.

Люда 12:23
І ніхто не знає коли буде якийсь рух?

Оксана 12:25
НАм наше управління сказало, що насьогодні затримка за окупованими територіями, бо нібито Київ не може отримати від організаційн на окупованих територіях всю необхідну інформацію, і крли це все буде наразі невідомо. Питання тільки в одному за що жити людям далі?

ФСН 12:26
Жодне обласне управління нічого толком не знає.

ФСН 12:26
Мабуть і в Києві також.

Олена 12:29
Доброго дня! Як зараз подавати повідомлення про прийняття? за старою формою? нової ще немає

Tatiana 13:02
Оксана, Запорізька. У нас все тихо. Наразі казначейство перекидує залишки на рахунках минулих років. Не з усіма лікарнями є звязок.

Ксю 13:06
Оксана, Вінницька область залишок ще не перенесений, видатки відсутні як по загальному так і по спец. Заборгованість не реєструють. Кошториси по 1209030 ще не зняли, по 041 кошторис не втягнули.

бухгалтер 13:17
як показати кред.заборгованість у ф 7,якщо вона більше місяця( не проведена оплата ДКСУ) ?

ФСН 13:18
бухгалтер, прострочена кред.

бухгалтер 13:21
ФСН, в яких рядках треба відображати Кекв 2240 ? Заповнюється тільки ф ? чи ще яка?

наталі 13:46
бухгалтер, 9 та 10 стовпці у ф 7

Олена 13:56
підскажіть будь ласка при розрахунку компенсації відпускних при звільнені до розрахунку беруться дні, які протабельовані як відсутність на роботі з незясованих причин? дякую

керр 13:59
Олена, для розр кількості належних днів (стаж) - ні, для розр оплати - так

111 14:03
Tatiana, вибачте за нахабність, але якщо не з всіма лікарнями є зв'язок, то можливо треба призначати нове керівництво в такі установи з тих, хто звідти виїхав, та нехай працюють?Скільки ще чекатимемо ми всі?

Ася 14:18
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, чи можливо зараз оплатити послугу ЕЦП, в 590 постанові не можу знайти відповідних видатків, може хтось вже платив, поділіться ЯК?

ФСН 14:22
Ася, в квітні пройшло як оплата послуг з адміністрування (обслуговування) програмного забезпечення.

Галина 14:23
Доброго дня. Підкажіть будьласка, Чи медичним працівникам бюджетної установи положений відпуск 24 кд чи 31 к д? Дякую

керр 14:37
Галина, 24 це основна щорічна відпустка, інше це додаткова щорічна, як правило, за особливий характер праці або за ненормований день, і має визначатись в установі згідно умов її встановлення

Tatiana 14:45
111, Та тут питання в самому інтернеті.

111 14:50
Tatiana, тобто в Запорізькій області з уіма підпорядкованими установами все ок, вони працюють та надають необхідну інформацію казначейству? Всі до одної? Та лише проблема в поганому інтернеті? Якщо так, то вибачте

Олена 14:59
керр, тобто наприклад людина у березні протабельовано НЗ, тоді дні відпрацьовані 0 сума 0,00, а для звіту ЄСВ дні відпрацьовані 31, сума 0,00

Ната 15:00
Ксю, в нас те ж саме. А як будете подавати 7-ки по старому та новому КПК? Бо на сьогодні є надходження по 2-х КПК. Як відображати кредиторку по доходах: окремо за різними КПК?

керр 15:06
Олена, відпрацьовані дні це одне, а дні перебування у трудових відносинах інше

Екатерина 15:07
доброго дня ! sos !! Договір підписан в дії електр підписами. Як його посадити в казну ? в формане пдф ніякого електр підпису не має, є тільки квітанція підписантів

Ася 15:11
ФСН, Вам і договорі і в акті так прописали ?

ФСН 15:18
Ася, ні. Я в ПД так писала. В акті було обробка даних та видача ключа і постачанн ПК "Варта".

Ася 15:19
ФСН, дякую, спробую теж так, бо немає іншого виходу.

22222 15:26
Доброго дня. Підкажіть будьласка, Чи медичним працівникам бюджетної установи відпуск 24 кд чи 31 к д? Дякую

EVGENIY 15:28
22222, вище буле таке питання і була відповідь

Світлана 15:35
EVGENIY, підскажіть, будь ласка, по наказу МФУ від 29.06.17 № 604 є картка аналітичного обліку фактичних видатків. Але Ви колись казали, що фактичних видатків зараз немає. То до чого ця картка?

Оксана/я 15:37
підкажіть , при виконкому громади був створений відділ освіти , наразі піднімається питання про створення юридичної окремої установи Відділу освіти і культури, ,питання,що роьити з працівнками - перевод чи платити розрахункові а там прийняття на роботу

Ксю 15:40
Ната, пока казна мовчить , сказали не поспішати, можливо , буде коригування

EVGENIY 15:41
Світлана, так це питання до мінфіну, чому вони прибрали фактичні видатки у звітності а не прибрали картку в якій ци видатки вели. Я все так само і кажу не існує фактичних видатків, змінились принципи бухобліку в них не має фактичних

Світлана 15:41
EVGENIY, дуже дякую!

Ната 15:44
Ксю,

керр 15:45
Оксана/я, створюєте нову юридичну особу, звісно що будемо приймати на роботу, перед цим звільнення з попередньої роботи з виплатою належних коштів, не має уже "переведення" компенсації відпустки на іншу роботу

Оксана/я 15:46
керр, дякую

Світлана 15:52
Оксана/я, так і перевести можна, але теба тоді виплатити всі належні кошти працівнику як при звільненні.

Оксана/я 15:56
Світлана, тобто перевести без розрахункових не можна ,просто коштів не вистачає на ці виплати

Світлана 15:58
Оксана/я, ні, просто перевести зараз не можна. Вам вище відповіли, що "переведення" компенсації відсутнє.

керр 16:03
Оксана/я, ніколи такого і не було щоб кошти взагалі не нараховувались, їх нараховували і видавали працівнику або перераховували на інше місце роботи, з 19.07.22 тільки працівнику "на руки"

Наталя 16:33
Були утримані та перераховані кошти з зар.плати працівника згідно виконавчого листа, кошти повернуті на рахунок підприємства та перераховані на картку зарплатну працівнику( суд скасував виконавчий лист), в якому м/о та які проводки відобразити

EVGENIY 17:19
Наталя, 6518 6511 виправлення зайвого утримання (мо 5 або 17) 2313 6518 повернуте утримання мо 2, 6511 2313 перераховано на картку мо 2

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”