Архів чату за 06.09.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 08:31
Всім привіт!!!)))))

EVGENIY 08:44
Доброго ранку, всім гарного дня

Світлана 08:57
Всім доброго ранку!

Марина 08:57
Підкажіть будь ласка де написано, що залишок субвенцій повертається ...

Світлана 08:58
Як запланувати індексацію на наступний рік?

EVGENIY 09:03
Марина, в бюджетному кодексі

Віка 09:04
Світлана, ми ОМС. Для тих у кого базовий червень 2020 - запланувала 2200 грн, базовий серпень 21 - 1500 грн., базовий грудень 21 - 1200 грн.

Марина 09:05
EVGENIY, це я знаю))) а де саме? не можу знайти)))

Світлана 09:08
Віка, дякую, у нас базовий грудень 2021.

керр 09:09
Віка, планували без зростання відразу на кожний місяць?

777 09:19
Хтось робив ключі на казну? Сайт не працює. Потрібно на в.о. керівника.

EVGENIY 09:22
777, https://buhgalter.com.ua/news/byudzhetn ... o-kliyent/

Марта 09:51
Постанова КМУ від 01.09.2021 про підвищенння посадових окладів для бюджетної установи, в установі введено нову структуру і штатний в грудні 2021 р. , який базовий місяць для нарахування індексації.

ГАННА 10:01
Доброго дня, зовнішній сумісник працює на 0,5 ставки відповідно зп менше мін, ЄСВ сплачувати з мін чи фактично нарахованої??

керр 10:02
Марта, місяць підвищення посадових окладів іншого Порядком не передбачено, в бюджеті підвищення вирішує КМУ, галузеве міністерство

EVGENIY 10:02
ГАННА, ну звичайно ж с фактичної

ГАННА 10:05
EVGENIY, основне місце на території окупації і ніяких виплат не має, тобто припинення робочого процесу, як мені бути??

EVGENIY 10:07
ГАННА, а вам яка різниця? Якщо він оформлений як зовнішній сумісник то дя вас він зовнішній сумісник, і що там у нього по основному місяцю роботи вас не повинно турбувати

керр 10:07
ГАННА, ч.5 ст.8 Закону № 2464 не зобов'язує Вас з'ясовувати про базу нарахування за основним місцем роботи

EVGENIY 10:08
ГАННА, переоформлюйте працівника на основне місце хоча б на 0,5 і тоді вже дотягуйте до мінімалки

EVGENIY 10:09
ГАННА, і до речі зараз по сумісництво можна і на ставку працювати

Марина 10:17
Звільняється матеріально-відповідальна особа.... Як здійснити між ними передачу ТМЦ??? Новий не може бути прийнятий поки не звільнемо попереднього... Проведемо інвентаризацію, виведемо результати... а кому приймати????

Оксана 10:21
В звіті ЄСВ за 2 квартал(квітень) в додатку був пропущений працівник який повністю був 30 днів без збереження.Яким звітом відкорегувати помилку?

Оксана 10:21
в Додатку1

ГАННА 10:24
керр, EVGENIY, дякую за допомогу

EVGENIY 10:24
ГАННА,

Марта 10:26
керр, Дякую!

Ляля 10:49
Накази про відрядження короткострокові та довгострокоі чим відрізняються? Який строк максимальний короткострокового відрядження?

EVGENIY 10:55
Ляля, де це ви таке прочитали?

керр 11:08
Ляля, вважають довгострок за кордон понад 60 днів, по Україні понад 30 днів

Tatiana 11:13
Оксана, Така ж сама історія, тільки в наступному звіті. Якщо є сумові помилки то коригуванням: викл та вкл.

Ляля 11:21
EVGENIY, мене цікавить куди реєструвати наказ про тривалість відрядження наприклад 21 робочий день в накази тимчасвого строку зберігання чи тривалого

Віка 11:33
керр, стосовно індексації на 2023 рік. Планували одну суму на весь рік, так сказати середню. Бо спланувати підвищення протягом року, то марна справа.

новачок 11:44
вітаю.підкажіть будь ласка,новачку.премія до нового року,вона є одноразова,я не зовсім розумію,як вона включається в рохрахунок відпускних.наприклад людина йде у відпустку у вересні -3800 премія/кіл.р..д. 2021р.*кількість р.д.вересень21-серпень 20222???

Катерина 11:51
доброго дня.Підскажіть де можливо переглянути законопроек змін до наказу 313.

ЛюдКа 12:05
Всім привіт!!!!Мирного дня!!!!

ЛюдКа 12:06
Марина 08.57 я розумію дуже вчасно, але коли прочитала. Це прописано або в програмі або в рішенні сесії, якою виділяють гроші.

Оксана 12:07
Доброго дня. Підскажіть будь ласка за яким КПКВК здійснити планування коштів для придбання вузлів комерційного обліку комунальним підприємством, яе є в мережі головного розпорядника як одержувач коштів? Це має бути фінансова підтримка по КПКВК 6020, чи можливо КПКВК 8330, відповідно до постанови 1147 пункт 17? Дякую.

Любов 13:33
Колеги, потрібна порада. Директор хоче, щоб я розказала процес повернення гуманітарки від кінцевого бенефіціара до нашої установи після виїзду ВПО. Підкажіть чи дцільно його повертати і чи є десь прописано такий механізм

EVGENIY 13:36
ЛюдКа,

марія 13:36
EVGENIY:Прошу сказати, по якому КЕКВу відшкодувати за проїзд на службовому авто за кордоном грунтовими та шосейними дорогами?

EVGENIY 13:41
марія, це відрядження чи що?

Людмила 13:51
Добрий день. Підкажіть спецфонд хоч шось платиться(інтернет, телефон..) постанова 590 а все лежить уже більше двох тижнів?

марія 13:51
EVGENIY: Так, було закордонне відрядження на службовому авто. Водій оплатив за пальне та проїзд платними дорогами. Є чеки про оплату.

EVGENIY 13:54
марія, а чому 2250 не влаштовує?

марія 13:55
EVGENIY:Вагаюся, чи не 2240.

EVGENIY 14:01
марія, це звичайні витрати у відрядженні на скільки я бачу, всі вони відшкодовуються по 2250

марія 14:06
EVGENIY: Дякую, а пальне теж 2250 чи 2210?

EVGENIY 14:09
марія, всі витрати відшкодовуються по 2250, яккщо мова саме про відшкодування, навряд чи у вас є договір з заправкою на якій він заправлявся

Інна 14:24
Доброго дня. Як у кого оплачують зп за серпень?

Наталя т-ц 14:37
нам 30 серпня сплатили.Одеса

марія 14:41
EVGENIY:Щиро дякую. Ви праві, як завжди. Відшкодування за пальне та платні дороги - 2250.

Світлана 15:07
Інна. Хмельницький 30.08

Юлія 15:22
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо бензин закуплений по одному структурному підрозділу організації чи можна актом передати іншому структурному підрозділу. Чи це нецільове?

ФСН 15:23
Інна, 31.08. лише загальний фонд. СФ не оплачується. Сумщина.

Таня 16:05
Добрий день, допоможіть будь ласка розібратися чи може працівник без педагогічної освіти бути вихователем ГПД.? має вищу освіту іншого напрямку.

керр 16:15
Таня, закон № 103/98 каже "...можуть займатися особи, які мають відповідну професійну освіту та професійно-педагогічну підготовку...", ще є довідник кваліф., тому на практику роботи осіб "без освіти" вказують на недотримання основних вимог під час набору кадрів...

EVGENIY 16:20
Юлія, витрати планують в кошторисах, якщо у вас один кошторис , то так можна, не цільове це коли ви планували купити бензин а купили замість нього пиво :) В питанні мало інформації, ви головний розпорядник чи ні, ці відділи по одному КПК чи по різним

Таня 16:22
керр:Дякую.

Юлія 16:23
EVGENIY, головний розпорядник, відділи по різних КПК

Оксана 16:27
EVGENIY, оновіть будь ласка відомість розрахунку відпускних і лікарняних з вересня 2022 року. Дякую.

EVGENIY 16:34
Оксана, дякую що нагадали, зроблю

EVGENIY 16:37
Юлія, ці два підрозділи вам підпорядковуються, тут не стільки нецільове як планування, я особисто вважаю що ви як головний можете таку передачу оформлювати, але дійсно питання можуть виникнути у перевірки

novik 16:38
працівник з березня по серпень був мобілізований, зараз хоче йти у відпустку. Що із розрахунковим періодом і допомога на оздоровлення в розмірі окладу?

EVGENIY 16:52
Юлія, треба глибши вникати в ваше питання

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”