Архів чату за 17.03.2023 (43)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 07:41
Всім привіт)

Оксанка 08:33
доброго ранку

школа 08:37
Добрий ранок. Гарного спокійного дня всм!

Надія 08:52
Доброго ранку)

Катя 09:16
Доброго ранку! Працівник працює в ЗДО, педагог соціальний (основ) та помічник вихователя. Відкрив лікарняний по догляду за дитиною. Оплачуємо лише за основним місцем роботи?

EVGENIY 09:46
Доброго ранку, всім гарного дня

Надія новенька 09:59
Добрий день,колеги . Мене цікавить який обєм роботи в бухгалтера ,якщо зарплата 6200,00 грн.Можливо хтось підскаже

Дар'я 10:00
Добрий день, навіщо туди взагалі ходити..

Ірина 10:08
Добрий день! як нараховувати відпускні, якщо 12 місяців був простій?

Ірина 10:10
або ще випадок, 1 місяць працював а 11 місяців простій??

Дар'я 10:10
Цікавить тежпитання про відпустку в простої, чи можна її не надавати?

EVGENIY 10:11
Дар'я, https://buhgalter.com.ua/articles/kadro ... vidpustku/

Ірина 10:16
EVGENIY, добрий день, а якщо простій з розрахунку оклад, ранг, вислуга і надбавка за особливо важливу роботу(крім премії) береться для відпустки ?

Дар'я 10:18
EVGENIY, дякую

EVGENIY 10:19
Ірина, почитайте архів чату це вже обговорювали

Ірина 10:21
EVGENIY, я читала конкретної відповіді немає Ви писали шо входить, а керр що повинна бути середня, як правильно допоможіть розібратись

EVGENIY 10:27
Ірина, я керр довіряю, я цілком можливо міг помилятися в цьому питанні

Ірина 10:32
EVGENIY, керр з архіву-Олена, звісно, що така не обов'язкова виплата - премія не може однозначно вказувати що зп зберігалась частково, адже є 101 причина за яких вона не виплачується, інші ж складові передбачені трудовим договором були збережені, але позиція така тобто не включать цей простій? адже в постанові100 немає слів не менше середньої

ніка 10:38
чи приймає пенсійний фонд довідковий звіт

ната 10:40
ніка, приймає !13.03.2023 відправляла - прийняли

Ірина 10:46
EVGENIY, а ось ваша EVGENIY 09:11 Олена, здається в такому випадку включається, але і я міг щось пропустити

Лінк 10:46
я довідковий звіт відправив 15,03 другої квитанції ще нема

Тетяна 10:50
Добрий день.Потрібна консультація.Працівниця перебуваючи у відпустці по догляду за дитиною до 3 років вирішила звільнитися.Чи компенсувати їй дитячі відпустки за 2021,2022 рік

ТВ 11:07
Добрий день! Потрібна допомога:сільська рада має на балансі водогін та постачає воду населенню. Які проводки нарахування сплати за воду?

EVGENIY 11:12
ТВ, мені здається сільрада не має права такі послуги надавати тим більше ще на своє ім'я нараховувати плату за воду, це вже бізнес виходить

Ірина 11:51
Доброго дня всім! Підскажіть будь ласка, чи можна прибиральниці бюджетної установи надати мат.допомогу на оздоровлення в розмірі посадового окладу а не в розмірі середньомісячної зп.??

Ірина 11:52
Тетяна, якщо в неї є на них право, навіть якщо вона не відпрацювала жодного дня в цих роках, то потрібно компенсувати

Alex 11:55
Добрий день шановні бухгалтери! Підскажіть будь ласка, який термін експлуатації пульсометрів та термометрів електронних?

EVGENIY 11:58
Alex, навіщо він вам?

Міра 12:02
Доброго дня! порадьте, будь ласка, к

EVGENIY 12:03
Міра, радимо вам к :)

Alex 12:03
EVGENIY:Коли почався Ковід, установа закупила багато термометрів, які були отримані працівниками. Зараз потрібно їх списати

Міра 12:04
Доброго дня! порадьте, будь ласка, як вчинити. Лікарняний невірно визначений стаж так і від того невірно визначена середня зп, працівнику виплачені кошти за рахунок Фонду, як тепер зробити коригування ?

EVGENIY 12:05
Alex, а до чого тут строк? Вони на якому рахунку обліковані? Строки корисного використання ніяк не впливають на списання

Alex 12:06
EVGENIY: обліковувалися на рахунку 1113.

EVGENIY 12:20
Alex, і навіщо там строк? Восьма глава https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... h-zasobiv/

EVGENIY 12:22
Alex, якщо вони вже не придатні то строк використання тут ні до чого, якщо придатні то навіщо списувати

Alex 12:25
EVGENIY, дякую! Гарного дня!

Ната 12:59
Доброго дня!!! Підкажіть як правильно провести через казну і написати напрямок в паспорті купівля ноутбука????

Марія 13:28
Міра, телефонуйте до ПФ, дізнавайтесь там. Зазвичай даюьб реквізити для повернення надлишково нарахованих коштів, пишемо листа з поясненням, надаємо платіжку

Аня 13:44
підскажіть телефон ПФ. Тий що на сайті не працює. Питання по лікарняному

Міра 14:37
Дякую! Цікавить як з людини вирахувати, нараховану суму чи без податків? це людина буде сама повертати

ТВ 14:38
EVGENIY, а як по іншому,адже комунального підприємства немає,а за електроенергію потрібно сплачувати?

ніка 15:03
Як зараз приймають заяву-розрахунок по л/л ? не співпадає однод.зароб.хотя нараховано правильно

Світлана 15:07
ніка, додаткові звіти подали за січень, лютий?

ніка 15:36
так

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”