Архів чату за 26.07.2024 пт (33)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Олена 08:29
Добрий ранок!

333 08:51
Доброго ранку, підскажіть в розрахунок матеріальної допомоги на вирішення соціально побутових питань входить сума матдопомоги, яка була виплачена раніше?

керр 09:04
333, НЕ входить сума матдопомоги, яка була виплачена раніше)

EVGENIY 09:11
Доброго ранку, всім гарного дня

Мар"яна 09:22
Добрий день! Чи потрібно індексувати стипендію у серпні м-ці?

EVGENIY 09:29
Мар"яна, ну так дивіться який базовий місяць (коли останнє підняття було() і вирішуйте якщо не було то значить грудень 2023 базовий

Оксана 09:45
Доброго ранку! Чи індексувати заробітну плату аспіранта, у якого проіндексувалася стипендія?

керр 09:51
Оксана, якщо сума індексації стипендії у межах прожиткового то інші доходи індексації не підлягають

Олена 09:58
Добрий день, підкажіть працівник на простої був у відпустці 14 днів з розрахунку 6700, в липні 24 іде у відпустку як рахувати відпускні? з 8000 чи з нрахвання яке було за відпустку ?

Олена 10:04
керр, допоможіть будь ласка з питанням 09:58

Інна 10:08
У інвентарному номері порядкове число для ОЗ продовжувати після МНМА чи для ОЗ починати з 1? (у нас новостворена установа, ОЗ ще не придбавали)

EVGENIY 10:14
Інна, для ОЗ починати з 1

Інна 10:17
EVGENIY, дякую

Олена 11:06
Добрий день. Підкажіть будь ласка процедуру оскарження попередження про бюджетне правопорушення від казни, з яким незгодні

Валентина 11:20
Олена, не парьтесь...вам ні холодно ні жарко від того...а нерви зіпсуєте

Галина 11:43
Олена, зараз вони проктично усім виписують, навіть якщо через збій в мережі інтернет не підтягнулась скан копія підтвердних документів ти все одно порушив...

Лілі-я 11:53
Галина, Валентина, Олена, читаю і дивуюсь з ваших казначеїв, наші не виписують ніякі попередження, просто повертають, якщо щось не так

Лілі-я 11:53
В черговий раз переконуюсь, що мої казначеї - це просто ангели

Інна 11:58
Ghf

Ольга 12:44
Лілі-я, то ваші казначеї давно підвнутрішній аудит непотрапляли. після внутрішнього аудиту вони з янгола перетворюєшся на демона.

школа. 13:02
Підкажіть, будь ласка, чи можна у поточному Звітному з ЄСВ за ІІ квартал виправити помилку допущену у звіті за І квартал? Тоді НЕ БУЛА зазначена у одного працівника ПСП.

we 13:08
школа., ні, тільки через уточнюючий за 1 квартал

Валентина 13:15
Лілі-я, наші теж не виписують за повернення...лише листи вимагають,що ми просимо їх повернути.Там у них мабуть за щось інше виписали.

школа. 13:31
we, ДЯКУЮ.

керр 13:35
Олена, з 8000 буде в тому випадку якщо впродовж розр періоду 12 міс не було нарахувань повної зп чи середнього заробітку за відпустку...

Інна 14:16
школа., подайте новий звітний

Юля 14:35
Добрий день . педагог пішов у відпустку в червні на 56 днів , в липні під час відпустки взяв лікарняний . чи потрібно робити перерахунок відпустки ,якщо період продоження відпускти на дні лікарняного припадають на 1 місяць , чи можна просто перенести дні ?

Олена 14:40
Всім дякую за відповіді

we 14:44
Інна, новий звітний за 1 квартал?

we 14:48
Юля, якщо продовження відпустки припадає на липень чи серпень, то слід робити новий розрахунок відпускних

школа. 16:37
Чи можна ключем ЕЦП згенерованим у Приват24 для бізнесу користуватись у роботі Уповноваженої особи з питань публічних закупівель?

we 16:53
школа., можна

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”