Доброго ранку, всім гарного дня
ГАЛИНА: 09:14
Працівниця з лютого 2024р переведена з посади провідного інженера відділу кадрів оклад 5815 на посаду інспектора з кадрів оклад 5527 який базовий місяць для нарахування індексації січень чи лютий2024р посади інспектора з кадрів у штатному не було з січня 2024р.
EVGENIY: 09:17
ГАЛИНА, ви бюджетна установа?
Marina: 09:19
керр, Доброго дня.Стосовно вчорашнього питання щодо оплати за год.+30% за вик.обов.=! ......Перечитуючи багато інформації за доплату за вакантною посадою в бюд.уст.здійснюється у % від посад.окладу за основною посадою.Якщо викладач(осн.місце) має таку доплату і немає год.на ставку, то доплату здійснюємо однак із катег.викладача ?????
Галина: 09:21
Добрий день. Підкажіть. Працівник був звільнений, але в цій самій організації був прийнятий на другий день на іншу посаду, як розрахувати лікарняні?
Л.Л.: 09:32
ГАЛИНА з дати прийняття на другий день
ГАННА: 09:33
Галина, з моменту прийняття
Л.В.: 09:34
Добрий день ! А що з СДО ? У мене замість СДо появився якийсь значок "миттєва нарада ". Що це значить, хтось знає ?
Ірина: 09:43
Л.В., в мене не бачить фінансові на підпис, щось сдо хворіє
ГАЛИНА: 09:44
січень 2024 р базовий ми бюджетна установа
EVGENIY: 09:49
ГАЛИНА, кожен день вже мабуть разів тридцять кидаю всім цю статтю
Юлія: 09:58
У нас призначили нового керівника (згідно проведеного конкурсу). В розпорядженні про призначення написано "оплату праці здійснювати згідно контракту". В контракті написано надбавка за складність і напруженість праці в розмірі 50%. Окремого розпорядження на дану надбавку немає. Чи достатньо лише контракту для її нарахування і оплати?
Юлія: 09:59
У нас штатного працівника призначили новим директором. Чи потрібно на нового керівника подавати в податкову повідомлення про прийняття на роботу? Якщо не потрібно як показати його звільнення з попередньої посади і нове призначення у звіті ЄСВ в додатку 5?
Світлана: 10:10
Юлія, не подаєте. Ви же дані про нового директора вносите в Єдиний державний реєстр, а з реєстру податкова бачить призначення директора. Постанова КМУ від 17.06.2015 № 413, останній абзац.
Валентина: 10:23
Як доказати вищестоящій організації,що застосування коефіцієнту 1,5 через включення до тереторій де можливе ведення воєнних дій не Є ПІДВИЩЕННЯМ ОКЛАДІВ.Ми провели індексацію де базовий місяць січень 2024, з березня застосований коефіцієнт.
Галина: 10:25
Валентина, мене це теж цікавить, хоча коефіцієнт інший (за завння академічний), але ж він створює новий посадовий оклад
Галина: 10:27
Дякую.
Оксана Ф: 10:27
Доброго дня. Підкажіть . Чи можна і як правильно передади приміщення , яке не використовується військовій частині.?Комунальна власність сільської ради
Валентина: 10:29
Галина, за звання дали і все, а цей коефіцієнт тимчасово на дію закону
EVGENIY: 10:46
Галина, Валентина, ви можете від своєї установи написати лист в менкономіки з таким питанням і вам нададуть відповідь це самий крутий доказ буде, або почекайте може вже хтось звернувся
Юлія: 10:49
Світлана, дякую
Валентина: 10:56
EVGENIY, сьогодні требують пояснення нарахування індексації.
Валентина: 10:58
EVGENIY, чим доказати,що застосування коефіцієнту 1,5 (не всім,є перелік осіб) це не ПІДВИЩЕННЯ ОКЛАДІВ ?
EVGENIY: 11:01
Валентина, вище я дав посилання на статтю її писали в міністерстві
Галя: 11:07
В кого працює СДО?
Міра: 11:07
Одеська, не можу зайти в СДО
ольга: 11:12
ми теж Одеська обл, але в нас працює
Галина: 11:28
Валентина, за звання "академічний" це не "дали і все" (так буває з надбавками за звання "народний артист"). Коефіцієнт правцівникам театрів за звання (ТЕАТРУ) "академічний" прописаний "до 2". І кожен раз він змінюється віднаявності коштів.
Валентина: 11:38
Галина, ну я ващої каші не знаю...а можно запитати? Сьогодні кошти є то він народний артист, а завтра коштів немає уже не народний?
Валентина: 11:41
Галина, я чомусь вважаю,що звання присвоюють назавжди :)
Бух. бюджетної установи: 12:03
Доброго дня. Підкажіть.. За рішення суду установа повинна спалити на користь особи, яка вже не є працівником установи, компенсацію та середній заробіток. Хто повинен утримати под.налог та вз ,установа або сама особа внести згідно декларації за рік.
Галина: 12:16
Валентина, мова про звання театру, а не людини. театр може отримати звання академічний, національний. але коафіцієнти в обох випадках "до".
EVGENIY: 12:19
Бух. бюджетної установи, розумчик сказав що ви повинні утримати і дав пару посиланнь ось
EVGENIY: 12:19
Бух. бюджетної установи,
р: 12:33
Вітаю, підкажіть для ГО як правильно поставити на облік комп.техніку,?
Андрій: 13:18
Якщо ціна на електроенергію по формулі і кожного місяця інша, треба коригувати планові обсяги щомісяця теж ? Тобто в дод угоді щомісячні і про зміну ціни і про зміну обсягів прописувати?
Андрій: 13:18
по договору передбачено що на зміну ціни дод угод не обовязково укладати, а ціна фіксується в актах. Як вірно робити?
школа: 13:22
Чи не буде порушенням, коли працівник перебуваючи у відпусткі (56 к.д.), відбувши 24 к.д. відпустки сумісника (працює ще і як внутрішній сумісник) - приступить до роботи?
Юля: 13:24
Добрий день,підкажіть будь ласка чи оплачується доплата за прибирання туалетів під час воєнного стану?
Ірина: 13:28
Юля, так
керр: 13:29
школа, не буде, це ж є прояв дотримання трудової дисципліни сумісником)
бух:: 14:38
Доплата за прибирання туалетів стосується але чи вони прибирають ті туалети, то питання інше(
Марина: 14:42
Доброго дня! Підкажіть будь ласка,хто має писати догану на заступника директора?!
Валентина: 15:01
Марина, директор
Валентина: 15:10
Марина, .... а ВИ доповідну
Тамара: 15:19
У когось ще Казначейство вимагає щоб скани були тільки кольорові ? І не приймає чорно-білі чи сірі ?
Тамара: 15:19
по СДО маю на увазі
EVGENIY: 15:25
Тамара, а в чому проблема якщо у вас є сканер він вміє робити і цвітні і чорно-білі