Всім привіт)
Ірина: 07:56
Привіт.
Ірина: 08:20
Добрий ранок. Колеги, допоможіть розібратись в такому питанні: На цей рік по КЕКВ 2210 було заплановано придбання талонів ПММ для заправки авто. В установі є генератор, але в кошторисі видатки не були заплановані (розраховували на резерв). Зараз нам виділили додаткові кошти для придбання ДП, саме для генератора. За яким КЕКВ закуповувати це ДП?
NOP: 08:36
Ірина.Добрий ранок .Якщо ж бюджетна установа планує придбавати паливно-мастильні матеріали, які використовуватимуть в процесі виробництва теплової енергії або іншого виду енергії то видатки здійснюватимуть за КЕКВ 2275.
Ірина: 08:44
NOP, дякую, але в інструкції 333 в 2.2.7.5. Код 2275 „Оплата інших енергоносіїв та інших комунальних послуг” в дужках написано (у разі якщо закупівля цього нафтопродукту (пально-мастильних матеріалів) не передбачена на інші цілі за кодом 2210 «Предмети, матеріали, обладнання та інвентар»). Як Ви трактуєте цей абзац?
ЖК: 08:46
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка,за яким КПК запланувати видатки на придбання пального для заправки генераторів по Програмі фінансової підтримки комунальних підприємст? Це будуть поточні трнсферти,головний розпорядник ОМС.
EVGENIY: 09:07
Ірина,
EVGENIY: 09:07
Доброго ранку, всім гарного дня
Ірина: 09:18
EVGENIY, неодноразово читала цю статтю. Ми додатково попросили кошти для закупки ДП, виключно для генератора по КЕКВ 2275. Ми правильно зробили?
EVGENIY: 09:22
Ірина, це не стаття це таке роз'яснення від ДКСУ, статті зазвичай зрозуміліше пишуть ))
Ірина: 09:23
EVGENIY, та отож. Мені цікаво, як Ви розумієте це роз'яснення?
EVGENIY: 09:29
Ірина, я вважаю вам для генератора потрібно купувати по 2275 саме це і написано в листі
Тетяна: 09:43
Добрий день. Підкажіть будь ласка, якщо на час простою не з вини працівника припадають вихідні, то при розрахунку відпускних такі вихідні дні не віднімаються?
керр: 09:57
Тетяна, віднімають дні періоду простою, мабуть у наказі не зазначено, що простій лише з понеділка по п'ятницю)
Тетяна: 09:59
керр, простій з п'ятниці по четвер, в наказі це зазначено.
керр: 10:01
Тетяна, з такого визначення вбачається, що період простою 7 календарних дні
Тетяна: 10:02
керр, спасибі
Марія: 10:45
Ірино, вчора казна відмовила реєструвати ДП на генератор по 2275. почала читати І№333 "з їх боку". "у разі якщо закупівля цього ПММ не передбачена на інші цілі за кодом 2210". А це значить якщо у вас є авто, то однозначно ви купляли ПММ за 2210, то і продовжуйте для генераторів. Мене це трактування задовільнило як найкраще. і ніякої мороки,
EVGENIY: 10:52
Марія, я з вами згоден в такому разі мороки менше, але 2275 захищені видатки і пройдуть швидше, ну мабуть той лист кожен розуміє по своєму, потрібен лист на роз'яснення листа ))
Бухгалтер: 11:27
Добрий день! Підскажіть, будь ласка, звільняємо працівника 30.09.24. З березня 2022 року заробітку нема, компенсація є за невикористану відпустку за 2020,2021 та 2022 роки. Розрахунок проводимо з мін зп*12 місяців, а ділити потрібно на 366 кд чи 365?
керр: 11:31
Бухгалтер, за 2020,2021 та 2022 роки. 365
Бухгалтер: 11:32
керр, дякую
Людмила2608: 12:36
Підкажіть будь ласка як по 590 Постанові прописать технічне обслуговування електролічильника та придбання мітл для прибирання в школі та відра
ФСН: 13:18
Людмила2608, техн. ослугов. та утримання в належному стані внутрішніх мереж електропостачання
Ірина: 13:19
Марія, Вони Вам повернули з листом? Я нерозумію, що ми порушуємо?
ФСН: 13:30
Людмила2608, мітли, лопати у мене йшли по третій черзі, як інвентар для провед. ремонтних робіт господ. способом не пропустили
Оксана: 13:55
чи працює у вас сдо?
Ірина: 13:59
Марія, якщо не секрет, в якій області знаходиться Ваша установа?
123: 14:59
Якщо дні відрядження за серпень розраховані по денній з/п, то вони включаються до розрахунку середньої для відрядних за вересень?
Олена: 15:08
Оксана, працює. Київська обл.
керр: 15:17
123, При обчисленні середньої заробітної плати за останні два місяці не враховуються виплати за час, протягом якого зберігається середній заробіток працівника
123: 15:25
керр, дякую знайшла. І ще, премія не виплачується за дні відрядження, які розраховані за середньою?
керр: 15:30
123, так, вважаються, що вона є вже сзп)
Оксана: 16:22
Є розпорядження на прийняття працівника 2.09, потім є розпорядження на скасування попереднього розпорядження. В ДПІ і ПФУ було подано відповідно повідомлення про прийняття і скасування. А що із об'єднаним звітом, додатком 5, не показувати цього працівника взагалі?
Тетяна: 16:38
Доброго вечора.Потрібна допомога.Щось сталося з доступом до СДО.Пише виникла необроблена помилка в програмі і не заходить.Може в когось таке було.Допоможіть
Людмила: 17:04
Добрий день. Де можна побачити архів чату за 17.09? В архіві чату останнє лише 16.09
EVGENIY: 17:25
Людмила, вже ніде, я його забув створити (((