Доброго ранку!
Марина: 08:03
Всім привіт)
Олена: 08:08
Доброго ранку! Тихого дня!
Олена: 08:43
Доброго ранку. Вдалого дня.
EVGENIY: 09:05
Доброго ранку, всім гарного дня
Наталія: 09:30
Доброго дня! Скиньте, будь ласка, оновлення PM на програму 1403 по харчуванню, в кого є?
EVGENIY: 09:34
Наталія, архів чату саме останнє повідомлення за вчора
EVGENIY: 09:36
Наталія,
Наталія: 09:37
Не дає доступу, можливо Вам дасть!
EVGENIY: 09:37
Наталія, я ж вам вчора відповів, АВТОРИЗУЙТЕСЯ НА ФОРУМІ
EVGENIY: 09:37
Наталія, звичайно мені дасть я ж там виклав цей файл
Наталія: 09:53
не дає авторизуватися!
EVGENIY: 10:00
Наталія, а що каже? Може треба ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ ?
Наталія: 10:03
Реєструюся, не приходить на пошту нічого.
EVGENIY: 10:03
Наталія, папку спам дивіться або уважно введіть пошту може помилилися
Катя: 10:23
Доброго дня, тільки навчаюсь, не судіть строго, за 3 квартал об'єднану звітність з ЄСВ подавати протягом 40 к.д., тобто вже спокійно можна подавати ?
Світлана: 10:24
Катя, так.
EVGENIY: 10:25
Катя, і вчора теж можна було спокійно подати )))
ГАЛЯ: 10:30
Працівник мобілізований в квітні 2024 року, чи можна йому нарахувати компенсацію за невикористану відпустку в жовтні 2024р
керр: 10:40
ГАЛЯ, так, якщо є підстави, але підстави не зазначили... він ж мабуть заяви у квітні не подавав
Наталя: 10:47
Добрий ранок, у мене теж не виходить авторизуватись та зареєструватись, щоб отримати файл з оновленим довідником 0611403, а дуже треба набрати кошторис
EVGENIY: 10:50
Наталя, ось цей файлік
Тетяна: 10:52
Доброго ранку, чи може керівник ліцею преміювати прибиральниць до дня вчителя?
EVGENIY: 10:53
Наталя, вам би фіт бюджет допоміг там вже давно оновили цей довідник
Галина: 10:54
Тетяна, на, нажаль, дня прибиральници немає.А, по суті, це день всіх працівників галузі (і бухгалтерів). Просто який в цьому сенс? у них такі посадові, що лише меншу доплату до мінімалки отримають
Тетяна: 10:55
Галина: чому, це ж разова премія , вона не входить в МЗП
Наталя: 10:56
EVGENIY, Згодна, але це питання без засновника, головного розпорядника не вирішиться, а вони поставили це питання на паузу
Наталя: 10:57
У мене ось це показує: Ви ввели невірний пароль. Будь ласка, перевірте ваш пароль і повторіть вашу спробу. Якщо у вас все одно є проблеми з входом, будь ласка, зв'яжіться з Адміністраторами форуму
EVGENIY: 10:57
Наталя, яке питання? Фіт бюджет в частині набору кошторисів і змін до них безкоштовний
Світлана: 10:58
Тетяна, може. Наш Департамент дав згоду на виплату такої преміїї в розмірі 100% від окладу. Директор зробила наказ.
Тетяна: 11:00
Світлана: Дякую.
EVGENIY: 11:05
Наталя, ви забули пароль , оберіть забула пароль
Наталія: 11:11
EVGENIY, дякую Вам, зайшла на форум, скачала!
Наталя: 11:30
EVGENIY, обрала забула пароль, на пошту прийшло інший обрала, далі набиралабукви цифри декілька раз, не знаю в чому проболема, щось не так роблю
просто таня: 11:41
вітаю,що робити з військовим за рахунок пфу?вже скоро строк вийде 10 днів від готовий до сплати.тут порушимо поки ждемо коли розтеляться з 1.10 5 чи 1,5
просто таня: 11:46
недописала мислю******для лікарняних за***
Оксана: 11:47
просто таня, в мене така сама ситуація була , але я вчора подала платіжки в казначейство з 1,5% тому що підстав для утримання 5 % немає.
ЛюдКа: 11:48
Всім привіт!!!
просто таня: 11:48
Оксана, воно вже так надоїло оце сьогодні на вчора.
Оксана: 11:49
в мене питання а як бути з відпускними працівник пішов у відпустку 9.10.24 я розрахунок зробила але вони не виплачені як тут бути з вз?Підкажіть
Оксана: 11:50
просто таня, так не тільки вам, що маємо тей маємо
Тетяна: 11:52
Оксана, як бути з ВЗ Вас турбує, а то що відпускні не виплачені вчасно, ні?
EVGENIY: 11:56
Оксана, просто таня, якщо вам прийшли лікарняні від ПФУ то ви їх нарахували вже давно, і військовий збір теж нарахували вже давно не чекайте нічого утримуйте 1,5 і платіть людям
EVGENIY: 11:57
Тетяна,
цнсп: 11:57
просто таня, казна все рівно не проводить лікарняні...у мене вже тиждень висять
EVGENIY: 11:58
навіть якщо вам скажуть що 1,5 було не правильно і треба було 5% то утримаєте потім із зарплати і ніхто вам нічого не скаже
Оксана: 12:02
Тетяна, працівник сказав виплатити в заробітню плату.Тому що пішов у відпустку коли вже виплатила аванс
EVGENIY: 12:09
Оксана, а є заява його? Перевіряючи як мінімум с просять де документ а не просто та це працівник просив, таке не проканає
Оксана: 12:15
EVGENIY, є
просто таня: 12:15
СДО працює?
просто таня: 12:18
EVGENIY, на 11,56 ще заявку не подавала.жду не знаю шо.
просто таня: 12:19
цнсп,так у мене поки 2 дні (вересневі)
Галина: 13:28
Оксана, До чого тут, що виплачений аванс? А що зробити міжвиплату не можна було? У нас взагалі ходять у відпустку лише з того числа, коли можуть отримати відпускні. Тобто прийти сьогодні і написати відпустку на завтра не варіант. Але міжвиплати робляться постійно. Заява виплатити потім - не проходить, бо є закон
Світлана: 13:30
Галина, ми робимо так як Ви. Рідна душа.
к: 13:52
добрий день. період перебування у відпустці по догляду до 3 років, потім до 6 чи надає право на 10 к.д. додаткової на дітей?
Марина: 14:09
Галина, ми теж постійно робимо між виплати.... кадри чуть не кожного дня відпустки носять...
Олена: 14:33
Галина, але ж бувають різні випадки, коли відпустка потрібно терміново, тому у заяві про відпустку(і у наказі також) варто вписати, що працівник не заперечує проти виплати у аванс чи з/п - це не заборонено
Світлана: 14:54
Олена, краще все прописати ще й у колективному договорі, ми ще й прописали екстренні випадки. А якщо працівник просто так забажав у відпустку, то не проходить. Є графік відпусток, з яким працівника повинні ознайомити на початку року.
Іванка: 15:14
Привіт! В Мінцифрі є Замовник і контактна особа(замовник), я так розумію, що Замовник-це Керівник, а контактна особа - це бухгалтер?
Юлія: 15:20
Іванка Контактна особа це постачальник товару
Юля: 15:25
Доброго дня . що з вз закон прийняли чи ні ?
Іванка: 15:25
Юлія, я про довідники
Тетяна: 15:26
доброго дня, скільки коштує програма фітбюджет?
EVGENIY: 15:26
Юля, закон прийнтяо але ще не опубліковано тому він не набрав чинності
Іванка: 15:27
Питання в тому, чи вносити дані від імені керівника чи зазначати, конкретно, особу, яка вносить проекти?!
EVGENIY: 15:27
Тетяна, вартість вказана на сайті, посилання на сайті в шапці цього сайта є поруч і СТАТТІ
Тетяна: 15:27
Дякую
Ліна: 15:47
Добрий день, підскажіть, як відображається у звіті ЄСВ, неоплачувальний лікарняний сумісника , тільки дні і все?
Марія: 15:54
Добрий день. Скажіть будь ласка, чи можемо ми, як бюджетна організація укласти угоду на доступ до електронної версії? Нас буде декілька користувачів. Дякую.
EVGENIY: 16:19
Марія, якщо мова про наші журнали то звичайно ж можете інші ж купують, якщо хочете одночасно читати, то треба кожному купляти доступ
we: 16:28
Ліна, взагалі не відображаєте такий лікарняний. Нарахування по ньому немає.
Мар"яна: 16:34
Добрий день. Підкажіть батарея вартістю 4600 на який рахунок віднести? Чи потрібно її встановити чи має рахуватися.
EVGENIY: 16:47
Мар"яна, зараз така купа різноманітних батарей, що здогадатись про яку ви питаєте не реально, це на заміну кудись? Наприклад в ДБЖ* Чи куди вона? Може в зарядну станцію? Може акумулятор авто? Може на фонарь: Можу продовжити до нескінченності, може на електромобіль
Мар"яна: 16:48
Заміна старих батарей на нову, опалення.
Ліна: 16:48
we, нарахування немає, а відпрацювання днів?
Люда: 16:53
Чи є хтось у кого кошториси і довідки змін погожує (ставить підпис) крім головного розпорядника ще і міська рада і фінансовиц департамент ?
we: 17:09
Ліна, кількість днів тимчасової непрацездатності потрібно показувати, якщо є нарахування лікарняного. Немає нарахування - немає днів.
Ліна: 17:11
we, дякую
EVGENIY: 17:16
Люда, здається у одержувачів плани використання так погоджуюь. В чому проблема? Не знаєте де приткнути? Подивіться на план використання
Люда:17:42
EVGENIY, ми розпорядник нижчого рівня. Але чомусь вимагають від нас що давали крім затвердження ще два додаткових погодження(підписи). Тому і запитую
Люда:17:42
А це все затримка в часі
наталі:17:46
Люда, ми теж розпорядники нижчого рівня, то нам погоджує головний розпорядник і фін.департамент.
наталі:17:47
від міської ради погодження не вимагають
Наталя:17:52
EVGENIY, дякую за файлік!
EVGENIY:17:58
Наталя, будь ласка )) працювали би в фіт бюджет і не треба було б шукати файлік )))