Архів чату за 10.02.2025 пн (71)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Людмила: 07:52
Доброго ранку!

EVGENIY: 08:40
Доброго ранку, всім гарного дня

Таня: 08:56
Доброго ранку! Спокійного тижня!

Олена: 08:56
Добрий ранок!

марія: 09:26
Добрий день ,підкажіть будь ласка як сформувати файл місячного звіту по ЄСВ у програмі фрізвіту.Дякую

Іра: 09:34
марія, 11.2.9 * Оновлено форму Розрахунку 1ДФ (діє з 07.02.2025) (до 10.02.2025 за січень 2025 року створюйте звіт у періоді "1 квартал 2025", після 10.02.2025 звітні періоди будуть відображатись правильно);

марія: 10:06
Іра ,періоди формуються правильно тільки не можливо сформувати файл

Іра: 10:12
марія, тільки що спробувала, все сформувала без проблем

Ірина: 10:24
Добрий ранок. Прийняли по сумісництву внутр.сумісника з ознакою 2. у звіті єсв додаток 1 , по основному місці буде стояти галочка трудова, а по сумісництву - не буде стояти трудова?

цнсп: 10:29
Іра, а в мене не перетягує дані працівників з минулого періоду, все треба вводити заново (у фрі звіті)

марія: 10:38
цнсп ,так я вносила вручну.

Олена: 10:39
цнсп, ви через КБС працюєте?

наталі: 10:42
цнсп, в мене перетягнуло всі дані. може перезайдіть у фрізвіт

марія: 10:42
Іра ,яка у вас остання версія фрізвіту у мене 11.2.2.0?

наталі: 10:44
марія, має бути 11.2.9.0

марія: 10:45
наталі ,як і де ії можна знайти?дякую

наталі: 10:51
марія, коли відкриваєте програму у правому верхньому куті є "про програму" відкрийте і поставте галочку на "перевіряти оновлення". перезайдіть у програму і вам має показати вікно, що є оновлення і завантажити.

EVGENIY: 10:52
марія, коли запускаєте фрі звіт він перевіряє оновлення і кидає на сайт де можна завантажити оновлення

EVGENIY: 10:52
марія, https://opz.org.ua/index.php?name=Files ... le&lid=214

Вікторія: 10:55
Доброго дня. Підскажіть будь ласка при подачі уточнюючого звіту за 3 квартал 2024р. по ЄСВ приходить квитанція, що звіт неприйнятий з текстом: Виявлені помилки/зауваження: [J0500109] Документ не відповідає всім вимогам електронного документа, оскільки виявлено недостовірність значень обов’язкового реквізиту щодо звітного (податкового) періоду,,,

Катерина: 10:58
Добрий день. Як відобразити допомогу на поховання дитини в 1 ДФ за минулий квартал?

EVGENIY: 11:02
Катерина, https://buhgalter.com.ua/news/zvitnist/ ... datku-4df/

Люсія: 11:07
Добрий день! Підкажіть будь ласка благодійник надав паливну картку на 1000л. дизеля. В обліку відкривати окремо аналітичний рахунок наприклад 1514/3 для картки і туди закидати всю суму на 58000,00 грн.?

Люсія: 11:08
І вести окремо журнал обліку, так як по талонам?

марія: 11:09
EVGENIY:Гарно дякую завантажила але файл не формує.Ще підкажіть будь ласка таблиця 4 як формувати . у фрізвіті вказувати загальну суму? але в електронному кабінеті у розрізі осіб?

Анастасія: 11:12
Доброго дня! Бюджетна установа (фінансується з державного бюджету) відчужує службовий автомобіль (легковий спеціальний). Підкажіть, будь ласка, кошти від продажу такого активу у повному обсязі перераховуються до державного бюджету?

Катя: 11:14
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, здаю об'єднаний звіт за 4 квартал, не прийнятий, бо помилка, не бачить спецстаж в Додатку 6, в Додатку 1 галочки стоять, що робити?

Катя: 11:17
Здавала в Медку

EVGENIY: 11:18
Катя, в п'ятницю про це писали, це помилки в медок після оновлення, ніколи не розумів навіщо тягнути до останнього дня звіт який можна було здати це в січні

EVGENIY: 11:18
Катя, пишуть що відправляли з такими помилками і нормально приймається

Катя: 11:19
EVGENIY, не прийнятий

EVGENIY: 11:20
марія, і фрі звіті все так само як і в кабінеті форма 4дф завжди була в розрізі фізосіб, не знаю де там у вас загальні суми, може не розібрались до кінця, ви перший раз в ньому робите?

EVGENIY: 11:20
Катя, імпортуйте в кабінет і там здавайте а не через медок, з медка просто експорт і імпорт в кабінеті

марія: 11:30
EVGENIY,я у фрізвіті постійно працюю але зараз у місячній формі немає такої таблиці 4дф як було у квартальній.У місячній таблиці 4,5.6,7,8/2,8/3.Таблиця 4 містить розділ 1 та розділ 2(у мене так у фрізвіті)

Світлана;: 11:37
Катя: я знімала галочки (спецстаж) у додатку 1,відправила ,то прийняли звіт

Катя: 11:46
EVGENIY, Підкажіть будь-ласка як це зробити, бо там не здавала ще)

Олена: 11:52
Допоможіть будь-ласка. 05.02 відправила документи по лікарняному до казни. 06.02 виплатила людині на руки. На сьогодні статус заявки-розрахунку рахується як отримано в банку і неможливо сформувати повідомлення про виплату. В мене якась помилка в оформленні чи так воно і повинно бути? Дякую.

Оксана: 11:53
Світлана;, і я так зробила. Прийнято. А тепер думаю подавати уточнюючий по додатку №1 з галочк ами по спецстажу

Софія: 11:54
Олена, провідомлення про виплату можна буде сформувати на 10 день, так що це все нормально

EVGENIY: 11:54
Оксана, треба двивтись як воно лягло в ПФУ, може програмісти просто логіку зламали і відсутня галочка це галочка яка стоїть в електронному документі

Олена: 12:59
Софія, дякую щиро.

Іра: 13:16
марія, щось ви не так робите, якщо ви оновили до версії 11.2.9 тоді вибираєте 1 квартал 2025 рік форму J05001..як зазвичай, створюється місячна за січень 2025, всі додатки як і було раніше. Я сьогодні оновила, набрала і здала, вже і 2 квитанція прийшла, всі працівники підтягнулися, все як і було

Оля: 14:03
Якщо акт по світлу датою 31 січня, але отриманий тільки сьогодні (і сьогодні його реєструємо). Проводку по ньому треба робити ще січнем (по даті документа) чи вже лютим (по даті реє страції)?

ГАННА: 14:12
EVGENIY,коли будуть бланки на здачу звіту єсв?

we: 14:14
Оля, відображайте в обліку за лютий

Юлічка: 14:18
Добрий день, хочу впевнитись, щоб не попасти впросак. Код 3234 до інформатизації ж немає ніякого відношення? Мікрофони та гучномовці...

Оля: 14:19
we, дякую. Так важко працювати з комунальними і світлом. Дають акти з запізненням постійно, але дату добре ставти вміють

Світлана: 14:30
Юлічка, продивіться тут https://buhgalter.com.ua/news/zakupivli ... mu-obliku/

Таня: 15:07
Як авторизуватись для подання повідомлення в мінцифру? Пробувала по інструкції не нажимається "Авторизуватись"

Таня: 15:07
Не можу пройти далі ключа

ааа: 15:30
Добрий день.Працівник змінив фамілію,потрібно інформувати в податкову і пенсійний,дякую?

Світлана: 15:33
Таня, а Ви зареєстровані на Мінцифри?

we: 15:34
ааа, інформуєте при подачі об'єднаного розрахунку

ааа: 15:35
we, в пенсійний не треба?

Таня: 15:36
Світлана, зареєструвались під ключом директора, але вже змінилась назва установи, і я хотіла ще раз зареєструватися під своїм ключем як УО. І не дає, а назву установи також не можу змінити.

д: 15:36
ааа, так особа сама має сходити в податкову

we: 15:39
ааа, видається наказ про зміну прізвища на підставі підтвердних документів (нового паспорта та ІПН) і при подачі об'єднаного звіту за місяць, в якому відбулася зміна, вказуєте в дод.1 та дод. 6 (якщо складається) нове прізвище працівника. Ось і все.

Світлана: 15:55
Таня, в кінці статті є телефон, спробуйте зателефонувати https://buhgalter.com.ua/articles/zakup ... pravilami/

Олена: 16:03
Добрий день!

Олена: 16:08
Підскажіть, будь ласка, який код виду сплати за видачу ліцензії на користування радіочастот треба вказувати у призначенні платежу. Оплата у Державне казначейство України

EVGENIY: 16:30
Олена, 101 скоріш за все

Ірина: 16:38
Доброго дня. Підскажіть купили комплект мишка+клавіатура. яка буде запасна. на який рахунок

EVGENIY: 16:44
Ірина, запчастини навіть у вашому питанні відповідь

Ірина: 16:45
А якщо купили не обгрунтувавши для чого що просто так були на всяк випадок то тоді на який рахунок

EVGENIY: 16:46
Ірина, я тут на днях відео записав про об'єкти обліку в бухобліку думаю коли воно вийде вам варто буде його подивитсь, тому що багато нам не відомо а ви про це не написали, тому по факту визначити що буде об'єктом обліку можете тільки ви самі

EVGENIY: 16:47
Ірина, а яка різниця обгрунтували чи ні? Як це впливає на облік?

EVGENIY: 16:48
Ірина, нам не відомо як у вас взагалі з обліком мишок і клавіатур , вони включені у вартість ПК чи стоять окремо в обліку , чи ще багато чого не відомо

Наталя: 16:50
Школи!!! ми отримали автобус. Підкажіть, хто у нас має перевіряти справність автобуса перед виїздом?

Ірина: 16:54
коли на балансі установи на суб рахунку 1014 обліковується компютерний комплекс і вийшла з ладу мишка чи клавіатура тоді наші компютерщики пишуть що треба закупити мишку та клавіатуру для заміни. А якщо було прийнято рішення купити клавіатуру і мишку не для заміни не працючих у складі а як окремий засіб

EVGENIY: 17:03
Ірина, тобто ви купили їх для запасу, для ЗАПЧАСТИН, які будуть використані коли зламаються інші. Тобто ви купили ЗАПЧАСТИНИ для запчастин є рахунок обліку ЗАПЧАСТИНИ це ЗАПАСИ

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”