Архів чату за 21.02.2025 пт (165)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1395 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Олена: 08:37
Добрий ранок!

EVGENIY: 08:38
Доброго ранку, всім гарного дня

Ірина: 08:41
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, якщо працівник є внутрішнім сумісником в даний момент на простої, за основним місцем робити нараховано 3684,67 грн, за сумісництвом 1842,33 грн. Я застосовую ПСП у розмірі 1514 грн. за основним місцем роботи?

EVGENIY: 08:43
Ірина, https://buhgalter.com.ua/articles/trudo ... apitannya/

Ірина: 08:50
Дякую

Марія: 08:54
Доброго ранку! Чи можна викоритовувати кошти від орендної плати (спец.фонд.) на виготовлення ПКД частини будівлі, що здається в оренду? Але в ПКД не передбачений кап.ремонт саме тих кабінетів, що орендуються, там інші кабінети

Наталі: 09:25
Доброго ранку. як можна побачити чат за 19.02.25? я там задавала питання, але так і не побачила відповідь, хочу переглянути, може пропустила?

Наталі: 09:26
якщо що, то заходила до архіву! 18.02 є і потім одразу 20.02.25

EVGENIY: 09:26
Наталі, ні, я не встиг його зробити

we: 09:34
Марія, думаю, що можна. Виготовлення ПКД на капремонт безпосередньо пов'язане з капремонтом будівлі, а БКУ передбачає можливість використання цих коштів на утримання та ремонт майна.

Наталі: 09:41
Питання було про оподаткування грошової винагороди пед.праівникам по КПК 0611142. дайте посилання де почитати.

EVGENIY: 09:46
Наталі, пробували спитати у розумчика?

EVGENIY: 09:47
Наталі, Щодо оподаткування, інформація про специфічні податкові аспекти безпосередньо у знайдених джерелах не наведена. Зазвичай, будь-які грошові виплати, включаючи винагороди, підлягають оподаткуванню згідно з чинним податковим законодавством України, включаючи податок на доходи фізичних осіб та військовий збір.

EVGENIY: 09:47
це розумчик сказав

к: 09:50
добрий день, де можна почитати як подати правильно довідковий

к: 09:50
для лікарняного показати що у лютому нарахували лікарняний за січень та зробили перерахунок з/п за ці дні

we: 09:53
к, подача довідкових звітів не передбачена. Це все відобразите в звіті за лютий, а потім нараховуйте лікарняний.

к: 09:55
у нас лікарняний 03.02-07.02, 08.02-12.02. щас буду нараховувати та відправляти заяву розрахунок в пфу

к: 09:55
можна без довідкового ?

к: 09:56
з урахуванням перерахунку що буде у лютому

EVGENIY: 09:57
к, довідкового звіту вже не існує адже тепер і так кожен місяць його подають

к: 09:57
зрозуміло, дякую

789: 09:57
Добрий день скажіть будь ласка при формуванні звіту по паспорту якщо є спецфонд відображати касові чи фактичні видатки?

EVGENIY: 09:57
к, перестаньте писати по одному слову в кожному повідомленні

EVGENIY: 09:58
789, фактичних видатків не ісунє вже 8 років

EVGENIY: 09:58
не існує

we: 09:59
к, незрозуміло. Про який перерахунок за січень писали, якщо лікарняний в лютому?

EVGENIY: 10:00
we, та щось перепрацювала людина мабуть, відпочити треба ))

789: 10:01
EVGENIY, тоді як відображати залишки на складі у цьому році до прикладу харчування?

789: 10:02
В інструкції касові я розумію але відхилення і пояснення різниться. виходить два рази відображаємо

Ж.: 10:03
щось не моду в плані закупівель обрати код КПКВ, як його вбрати?

к: 10:04
we, у лютому нарахували лікарняний 27.01-31.01, зробили перерахунок, потім відкрили лікарняний з 03.02

EVGENIY: 10:06
789, відкрийте звіт 2м,д і покажіть де там фактичні видатки, відкрийте план рахунків і покажіть мені рахунок для обліку фактичних видатків, і до чого тут взагалі залишки ТМЦ вони на 15 рахунку нікому не заважають

EVGENIY: 10:08
789, 8 років назад змінився план рахунків і повністю змінилась методологія обліку, а ви до сих пір не можете перейти і повірити що не має фактичних видатків

we: 10:09
Ж., в плані закупівель можна вказати КЕКВ, а не КПК

we: 10:11
к, тоді потрібно спочатку подати звіт за лютий, в якому відобразити перерахунок за січень, а потім нараховувати лікарняний за лютий

EVGENIY: 10:13
к, так це все ви могли показати в звіті за січень строк якого до 20 числа а вам вже 03 лютого було відомо що потрібен перерахунок за січень отже вже починаючи з 03 лютого ви могли в звіт включити так як треба

к: 10:14
we, дякую

EVGENIY: 10:15
к, до того ж звіту до 10 лютого взагалі не було, тому ви його здавали коли вам точно було все відомо про січень а ви чомусь в звіт включили не вірні показники які тепер треба коригувати, самі себе переграли

Ж.: 10:18
we, вже потрібно і КПК

we: 10:19
EVGENIY, звіт подається за фактичними показниками за січень. Якщо зарплата була нарахована і виплачена, то ніякі коригування потім не вносяться.

Тетяна: 10:20
Доброго ранку! Підкажіть будь-ласка, чи змінилися дні відпустки узаввідділення. Раніше у них було 56 днів, а зараз начебто пишуть що 42 дні. Правда це

EVGENIY: 10:21
we, хто вам таке сказав? )))

Марія: 10:21
рахунок для обліку фактичних видатків 80 (клас 8.Витрати)

EVGENIY: 10:21
Марія, Рахунок 80 "Витрати на виконання бюджетних програм" призначено для обліку й узагальнення інформації про витрати, пов'язані із виконанням суб'єктом державного сектору своїх повноважень, визначених законодавством.

EVGENIY: 10:22
Марія, де тут хоча б слово про фактичні видатки?

EVGENIY: 10:23
we, тепер ви будете коригувати звіт щоб він дорівнював вашим фактичним показникам, так чому одразу не показали фактичні )) Робота за ради роботи

EVGENIY: 10:24
Марія, фактичні видатки це не те саме що ВИТРАТИ це різні речі по своїй суті

we: 10:24
Ж., ну не знаю, де ви це взяли. П.2 ст.4 ЗУ про публічні закупівлі не передбачає зазначення КПК.

we: 10:26
EVGENIY, а як ви собі це уявляєте? Нарахували зарплату за січень на певну суму, а в звіті показуємо меншу суму, бо провели коригування.

ОК: 10:27
we, вже є КПКВ

EVGENIY: 10:28
we, да, в звіті потрібні як раз фактичні показники, якщо коригування за січень робились в лютому до подачі звіту то чому в звіт не включити нормальну зарплату за січень по людині а не гратися з подачею уточнення в цьому ж і суть звіту

EVGENIY: 10:29
we, буде не доплата або переплата ЄСВ але вона вирівняється в лютому, все так завжди було коли здавали цей звіт помісячно

we: 10:31
EVGENIY, мова йде не про ЄСВ, а про коригування нарахованої зарплати. Тут все має бути чітко. Що нарахували, те й відображаємо.

EVGENIY: 10:37
we, да все вірно, але якщо ви людині нарахували лікарняний якого не було, а за ці дні буде зарплати то навіщо ви будете в звіт показувати з початку лікарняний а потім в наступному звіті його прибирати і показувати зарплату, а не одразу покажете зарплату?

we: 10:42
EVGENIY, тут протилежна ситуація. Нарахували зарплату, а потім нараховуємо лікарняний замість зарплати. Про це запитували.

EVGENIY: 10:43
we, те саме, навіщо гратися, одразу покажіть в звіті як треба і все

EVGENIY: 10:44
якщо вам відомо про помилку навіщо ви її в звіті показуєте якщо знаєте що будете виправляти або навіть вже виправили

we: 10:45
EVGENIY, ну це ж неправильно. Практично всі бюджетники граються з перерахунками. Зарплату нараховуємо раніше, а потім працівники йдуть на лікарняний.

EVGENIY: 10:48
we, чому це не правильно? Навіщо гратися зі звітами ?? Подали з помилкою і знаємо про помилку, щоб потім подати і виправити, де логіка?

EVGENIY: 10:49
we, да зарплату нараховуєте раніше, але ж звіт подаєте до 20 числа, то чому в звіті не показувати все правильно а не гоняти туди сюди

we: 10:54
EVGENIY, бо так вимагає порядок заповнення та подання цього звіту. Там мова йде про фактично нараховану зарплату.

EVGENIY: 10:57
we, так ви ж робите перерахунок 1 лютого за січень і вже фактична зарплата за січень інша, так покажіть же фактичну , навіщо ви показуєте з заздалегіть відомою помилкою щоб потім її виправити в звіті щоб в звіті було фактична?? Невже я так погано пояснюю??

марія: 11:01
А на колишньому субрахунку 801 що відображали?

we: 11:02
EVGENIY, в звіті потрібно показати те, що нараховано. Якщо проводити коригування, то сума зарплати не відповідатиме фактично нарахованій. І тоді звітність буде викривлена, а за це передбачена відповідальність.

EVGENIY: 11:03
we, ви робили персоніфікацію коли за рік ця звітність подавались? Може б ви тоді мене краще розуміли

Irina: 11:03
Доброго дня! Якщо працівник був у відпустці по догляду за дитин.до 3-х років, вийшов і пішов у щор. відп. (середньоденну нарахували виходячи з окладу за 12 місяців), тепер знов через місяць йде у щор. відпустку, як правильно розрахувати середньоденну? Дякую!

we: 11:04
EVGENIY, звичайно, робив. Але це різні речі.

EVGENIY: 11:05
we, все з точністю навпаки ви подаєте викривлену звітність щоб потім її виправити , ще раз питаю де логіка в цьому? В кінці кінців за січень у працівника в баз АФУ буде фактична сума з виправленнями, так навіщо ви граєтесь в цю гру а не одразу вірно подаєте? Як зі стіною розмовляю

EVGENIY: 11:06
we, так симсл лише в тому щоб в базі ПФУ були всі дані про доходи людини щоб їй пенсію нарахувати, і після ваших коригувань там будуть саме фактичні дані за січень, так навіщо ви з початку надаєте викривлені а потім їх виправляєте? Я це вже разів п'ять написав

EVGENIY: 11:08
we, такот в річній ви показували як раз фактичні за січень так а чому тут не хочете, а тут ви хочете погратися чомуь а смисл один і той же, там вам в кінці року відомо що ви в січні коригували не важливо що 30 січня ви нарахували не вірно в звіт ви показали вірно, так і тут все те саме

we: 11:08
EVGENIY, хай практики нас розсудять. Напишіть в чаті. Все життя так роблю і дивно читати про інше.

EVGENIY: 11:09
we, не повірите але я так саме все життя так робив як описав, коли звіт був помісячним і перевірки ПФУ проходив і ФСС і жодного слова не сказали

we: 11:12
EVGENIY, якщо Ви так робили, то показники звіту ніколи не відповідали фактично нарахованій зарплаті. І Ви вважаєте, що це правильно?

EVGENIY: 11:15
we, чому це ніколи, навпаки зажди відповідали, тільки якщо лікарняний ось такий , але це не кожен місяць таке

Ірина: 11:15
Добрий день. Купляли в минулому році талони на бензин Авіас. На заправках бензину немає і хтозна коли буде. Чи є яка інформація?

EVGENIY: 11:16
we, якщо зробити як я описав то показники в лютому вирівнюються, строк сплати ЄСВ до 20 числа, в аванс можна вважати що сплатили недоплату за січень якщо вона є

EVGENIY: 11:17
Ірина, в групі ФБ нашій там ця тема активна пошукайте

EVGENIY: 11:18
we, ви плутаєте поняття фактично нарахована, якщо ви в лютому робите коригування за січень то ви коригуєте фактично нараховану зарплату! І в звіт вже показуєте фактично нараховану як раз такі, а не помилково нараховану

we: 11:20
EVGENIY, та мова не про ЄСВ. Тут я з Вами погоджуюсь. Питання про інше. Як правило, те що мінусуєш по зарплаті у зв'язку з лікарняним, не відповідає сумі нарахованого лікарняного.

ФСН: 11:22
Ж., Ось що на сайті Прозорр написано: Наразі є складнощі із вказання КПКВ у планах. Ми вже про них знаємо та намагаємось якомога скоріше усунути. Спробуйте оновити сторінку і повторити дії пізніше. Дякуємо за розуміння!

we: 11:25
EVGENIY, якщо зарплата нарахована, то всі коригування по ній відображаємо у місяці, за який проводимо коригування. А звіт подаємо за показниками фактичного нарахування без коригувань, оскільки це коригування наступного місяця.

EVGENIY: 11:26
we, ви знов плутаєте ПЕРЕРАХУНКИ і КОРИГУВАННЯ

we: 11:28
EVGENIY, нічого я не плутаю. Мова йде за лікарняні. А від того, як це називати, смисл не міняється.

EVGENIY: 11:28
we, не вже не розумієте що в кінцевому результаті в ПФУ буде фактична сума за січень з вашими коригуванням, але я кажу що ви можете одразу так показати і ви мені доказуєте що треба показати з помилкою а потім натсупним звітом виправити цю помилку, а результат вссіх ваших маніпуляцій це те що я написав з початку в базі ПФУ буде сума фактична з

EVGENIY: 11:29
виправляенням так якого біса ви робите самі собі зайву роботу ?? Якщо просто подайте одразу правильно а не грайтеся

EVGENIY: 11:30
мені здається я одне й те саме вже разів десть написав

we: 11:30
EVGENIY, погоджуюсь. В кінцевому результаті отримуємо правильні суми. Але смисл звіту в тому, щоб показати фактичні дані за місяць.

EVGENIY: 11:30
we, та нііііі, ну блін ну як там можна

EVGENIY: 11:31
we, смисл звіту щоб в базі ПФУ була фактична зарплата по місяцем і сплачено з неї ЄСВ, це єдиний смисл, це не звіт який контролює ваші нарахування

EVGENIY: 11:32
мені в сотий раз писати про те що ви показуєте звіт з завідомо відомою помилкою а поітм її виправляєте?

we: 11:33
EVGENIY, так подивіться Порядок заповнення та подання звіту. Там скрізь мова йде про фактично нараховану зарплату.

EVGENIY: 11:33
Мені знов повторити ща фактична зарплата в такому разі за січень це зарплата з виправленнями яка вам відома вже 1 лютого як тільки ви здійснили перерахунок за січень? Ми пішли вже по десятому колу

we: 11:35
EVGENIY, ні. Фактична зарплата це та яка нарахована і зареєстрована в казначействі. А не та, яку ми потім коригуємо, коли місяць закритий.

EVGENIY: 11:35
we, там же не йде мова про фактично нарховану зарплату саме на 31 січня? Мова йде за січень, ви 31 січня нарахували з помилкою, 1 лютого ви зарплату за січень виправили помилку і фактична за січень стала іншою так покажіть же її в звіті як того вимагає порядок

EVGENIY: 11:36
we, не приплітайте ще сюди і казначейство не ускладнюйте

EVGENIY: 11:38
we, навіщо я наводив приклад з річною персоніфікацією? Там же так само все січень ви зкаривали 31 січня, потім в лютому коригували, але в персоніфікацію показували за січень з коригуваннями, так це ж той самий звіт, там вам совість дозволяла так робити а тут не дозволяє

we: 11:39
EVGENIY, всі помилки і перерахунки, пов'язані з відпрацюванням робочого часу слід відображати в місяці, в якому вони здійснені. Звіт за січень це дані січня без коригувань лютого.

EVGENIY: 11:40
we, блін ну це вже зовсім інша історія

we: 11:40
EVGENIY, це зовсім різні звітні періоди. І законодавство було інше.

EVGENIY: 11:40
який жах я стільки навів аргументів і фактів як об стіну

we: 11:41
Чомусь всі мовчать. Напишіть, хто як робить. Мені цікаво.

EVGENIY: 11:42
we, суть цього звіту залишилась та сама, це дані про вашу зарплату в ПФУ для нархування пенсії або зараз ще і лікарняних, я вже разів не знаю скільки сказав одне й те саме що не бачу смислу ще раз писати

EVGENIY: 11:42
we, це не звіт про закриття якогось місяця або закриття касових видатків або там щось в вашому бухобліку

we: 11:44
EVGENIY, я теж навів багато аргументів. Але головне це законодавство. Порядок заповнення та подання цього звіту не містить тих речей, про які Ви пишете.

EVGENIY: 11:45
we, так як це не містить ви самі мені їх написали відомості про ФАКТИЧНУ зарплату так от ваша фактична зарплата вам вже в момент подання звіту відома а ви її не показуєте хто викривляє звіт?

Аліса: 11:47
we: Я теж всі перерахунки показую в наступному місяці, тому що на момент подання звіту заробітна плата вже виплачена працівнику. Всі помилки виправляю в наступному місяці і в наступному показую у звіті. інакше не зійдеться загальна сума нарахованої заробітної плати і податків.

we: 11:47
EVGENIY, ще раз наголошую - фактична зарплата це зарплата згідно розрахункових відомостей

EVGENIY: 11:47
we, от я прийшов від пфу із перевіркою і пишу вам в акті, подання завідомо недостовірної звітності адже в момент подання звіту був перерахунок але в звіт його не включили, тим самим занизили сплату ЄСВ за що ПФУ недоотримуав ЄСВ

Світлана: 11:48
Добрий день, звіт об'єднаний за січень прийнятий, а в особистому кабінеті сіла тільки зарплата і то одна колонка, і стаж не додався, раніше ж до 20 числа все сідало

EVGENIY: 11:49
we, да а перерахунок в лютому за січень це вже не фактична зарплат січня? Це не відомість нрахування?

we: 11:51
EVGENIY, на якій підставі я маю коригувати січень в лютому при подачі звіту? Це не передбачено законодавством. Нарахували зарплату і крапка. Все інше в наступному місяці.

EVGENIY: 11:54
we, а чому коригувати? Покажіть ФАКУТИЧНУ зарплату щоб потім не коигувати, а ви показуєте зарплату помилкову щоб потім відкоригувати її, я вже сто разів запитав НАФІГА ? Якщо одразу можна показати правильно адже це вам вже відомо

EVGENIY: 11:56
ми так можемо весь день по колу ходити, ви спираєтесь на законодавство тільки не відомо на яке, самі мені наводити я вам описує як воно в пфу лягає, ітог все одно один, а ви мені одне й те саме

Олена Романівна: 11:56
EVGENIY, коли приходить ревізор з ПФУ, то звіряє дані звіту з відомістю нарахування зарплати. Тому так і виходить. А по-Вашому в звіті одна сума, а в відомості інша.

we: 11:57
EVGENIY, я чесно кажучи втомився з Вами сперечатися. Ось практики пишуть.

EVGENIY: 11:57
Олена Романівна, так покажіть йому що в лютому робилось уточнення зарплати за січень і ви в звіт включили одразу правильну зарплату, він цього не зрозуміє?

Олена Романівна: 11:58
EVGENIY, відомість теж коригувати? Тоді зявиться дебіторка або кредиторка, не відображена в ф.№7.

EVGENIY: 11:58
we, я такий самий практик як і всі інші

Марина: 11:58
EVGENIY, звіт робиться за січень. от що в січні нараховано те й показується...

Марина: 11:59
крім цього ЄСВ повинно зійтись

Марія: 12:00
відповідно до наказу мінфіну від 21.12.2016 №1127 "Про затвердження методичних рекомендацій зі співставлення субрахунків бухгалтерського обліку та перенесення залишків" субрахунку 801 відповідають нові субрахунки 8011,8012,8013,8511

EVGENIY: 12:00
Олена Романівна, до чого тут кредиторка ось тут як раз все чітко момент нарахування відомий звіт з ЄСВ цього не вимагає, комерційні установи нараховують зарплату до 7 числа , у них на 31 січня взагалі нічого не має ні відомостей ні виплат нічого але показують в звіт ЄСВ за січень

EVGENIY: 12:01
Марина, я про це писав, що ЄСВ може не зійтись але в аванс він вирівнюється

Марина: 12:01
ніяким чином те що нараховано в лютому за січень у звіт за січень не попаде. А якщо я в лютому нарахувала відпускні за березень нарахувала і перерахувала ЄСВ то мені не показувати їх в звіті за лютий????? чекати звіта за березень????

EVGENIY: 12:02
Марія, і шо? Я вас попросив в палні рахунків навести фактичні видатки або в звітах їх покажіть 2м,д де вони там? Ви ж їх там показували чому тепер їх там не має?

Марина: 12:03
не знаю у кого як але коли нарахована зарплата за місяць то ЄСВ не може бути неправильним... не знаю що ви там в аванс коригуєте...

цнсп: 12:04
Марина, показуєте у звіті за лютий окремим рядком відпускні за місяць 3 код 10

Олена Романівна: 12:04
EVGENIY, ні, ревізор не зрозуміє, для нього все повинно співпадати. А що в комерційних установах робиться, мені не цікаво, мені б зі своєю розібратися. І не забувайте, це чат бюджетних установ, а не комерційних,

EVGENIY: 12:05
Марина, та до чого тут відпускні взагалі, мова зовсім про інше, якщо вам відомо що в зарплаті за січень помилка яку ви виправли то в звіті покажіть одразу, а не чекайте наступного звіту щоб там показати, звичайно якщо звіт ще не здано, мова була про конкретно про випадок а не про відпускні

Олена Романівна: 12:05
EVGENIY, а чому ви вважаєте, що це помилка????

EVGENIY: 12:06
Олена Романівна, чому в мене ревізор розумів, а у вас не розумів?

EVGENIY: 12:06
Олена Романівна, спробуйте почитати з самого початку

Олена Романівна: 12:06
EVGENIY, да більшість бюджетників зарплату рахує наперед, а потім в кінці місяця зявляються лікарняні.

Олена Романівна: 12:07
EVGENIY, до нас з Вами різні ревізори приходили.

EVGENIY: 12:08
Олена Романівна, просто треба пояснювати їм вони не завжди генії

EVGENIY: 12:09
Олена Романівна, я чудово розумію і знаю як рахують бюджетники

we: 12:11
EVGENIY, а що тут пояснювати? Нараховано зарплати на суму 100 тис., то і в звіті має бути відображено ці 100 тис., а не 99 чи 101 тис. Невже Ви цього не розумієте?

EVGENIY: 12:13
we, не має таких вимог, ви ж потім ці суми самі відкоригуєте в звіті і по факту буде 99 або 101 , але одразу ви вперто не хочете показати правильно , вперто покажу помилку а потім виправлю, хоча я вже знаю що помилка є

we: 12:14
EVGENIY, та яка ж це помилка? Нараховували, то не знали за лікарняний. Це ж не від бухгалтера залежить.

Олена Романівна: 12:15
EVGENIY, ну це не помилка, це коригування. Лікарняний був 27-31.01, а в роботу його можна брати тільки 08.02

EVGENIY: 12:16
Уявімо ви помилко собі нарахували 1 млн, але виплатили все як завжди, а помітили це 1 лютого, ви в звіті єсв покажете по собі 1млн? А потім в наступному місяці з мінусом, чи одразу покажете правильну суму по собі?

EVGENIY: 12:17
Олена Романівна, так а чому в звіті ЄСВ за січень який подавали після 10 лютого одразу не показати що працівник не працював 27-31 навіщо показувтаи його зарплату якщо ви вже точно зробили перерахунок по ній на момент подання звіту вам все відомо

Олена Романівна: 12:20
EVGENIY, я здаюся, на ще одне коло не піду. Ви наче й розумієте ситуацію, але хочете будь-що довести свою правоту. Пробачте, я з Вами не згідна. На цьому все.

EVGENIY: 12:21
Олена Романівна, просто хтось зателефонуйте в ПФУ тільки якщо знаєте там розумну людину і запитайте

EVGENIY: 12:23
Олена Романівна, я не хочу довести свою правоту я хочу зрозуміти навіщо ви робите зайву роботу і описав вам як можна робити щоб потім не кидати туди сюди уточнення, все я поділився своїм досвідом і знаннями , як вам робити кожен вирішує сам, просто якщо подумаєте то побачите що це реально так

EVGENIY: 12:24
якщо я не скажу то хто вам ще скаже )))

EVGENIY: 12:24
все я пішов на обід, всім смачного у кого теж обід

цнсп: 12:24
we, Обовʼязково код КПКВ треба зазначати, якщо ви обрали один із наступних джерел фінансування:Державний бюджет України Бюджет Автономної Республіки Крим Місцевий бюджет Бюджет цільових фондів (що не входять до складу Державного або місцевого бюджетів) Не обов'язково код КПКВ зазначати при виборі джерел фінансування: Кредити та позики міжнародних

we: 12:26
цнсп, в якому нормативному документі це зазначено?

Марія: 12:31
Без коментарів, робіть як знаєте

4321: 12:31
зробила звіт за січень як писав Євген, побачила помилки, які б повилазили б у звіті березня...тому підкорегувала все у січневому звіті...

Світлана: 12:43
Добрий день. Підкажіть, будь ласка. Чи обов'язковим є відтиск печатки зі сторони замовника(бюджетна установа) на актах виконаних робіт та накладних, згідно яких надалі оплачуються виконані роботи або поставлені товари. Цікавить саме печатка нашої організації, як замовника. Дякую.

Тарас: 12:49
хтось може внести в план закупівлі КПКВ ? є дані по місцевих бюджетах ?

Світлана: 13:04
Світлана, був лист ДКСУ в свій час № 16-10/760 від 08.08.2017.

111: 13:11
Вітаю.Чи можете скинути посилання на бланк довідки по ф.1266 (для центру зайнятості)

Марина: 13:26
Тарас, ви часом не про це питаєте? https://infobox.prozorro.org/articles/s ... ennya-kpkv

Світлана: 14:18
Світлана, дякую!

Тетяна: 14:33
Щодо тимчасового відключення обов’язковості зазначення КПКВ 21.02.2025 Тема:Ми отримали від вас зворотній зв’язок та проаналізували ситуацію. Оскільки наразі не вистачає певних кодів, аби не блокувати створення планів, ми тимчасово відключимо обов’язковість зазначення КПКВ. Після детального розгляду ваших звернень ми оновимо перелік кодів та відн

Тетяна: 14:33
овимо вимогу щодо їх обов’язкового зазначення, про що додатково повідомимо.Дякуємо за вашу участь у вдосконаленні процесу та просимо вибачення за тимчасові незручності!За матеріалами ДП "Прозорро"

Марина: 14:48
Тетяна, я ж посилання вище кинула)

Наталя: 14:52
Вітаю! чи може комісія на списання матер цінностей бюдж установи складатися з начальника та голбуха якщо інші члени цієї комісії знаходяться в простої, не з вини працівника? як правильно списувати канцтовари?

Гуля: 15:19
прошу сказати скільки днів відпустки в рік може використати працівник органів місцевого самоврядування

EVGENIY: 15:29
Гуля, на скільки має право днів стільки днів і має право використати, і якщо є ще не відгуляні теж має право відгуляти, а керівник має право не відпустити ))) Тому питання як завжди абстрактне

Гуля: 15:30
під час військового стану обмежень немає

EVGENIY: 15:32
Гуля, ви запитла МОЖЕ то вам що потрібно узнати чи він може ? Чи є обмеження?

EVGENIY: 15:33
Гуля, взяти може що завгодно, а чи дадуть то вже інше питання

Гуля: 15:33
згідно закону має право на основну відпустку 30 к.д. та додаткову 15 к.д крім цього має невикористані відпустки за минулі роки все може зараз використати

EVGENIY: 15:34
Гуля, тобто все ж таки вас цікавить не може , а які є обмеження!?

EVGENIY: 15:35
Гуля, є прям чітко по вашому питанню стаття, просто написав в пошуку на сайті https://buhgalter.com.ua/news/kadrova-s ... nik-oms-u/

Гуля: 15:35
якщо є обмеження то не можна

EVGENIY: 15:36
Гуля, читайте там все чітко написано

EVGENIY: 15:37
Гуля, купа статей на сайті ось ще читайте https://buhgalter.com.ua/articles/kadro ... zh-24-dni/

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”