Доброго ранку!
EVGENIY: 08:27
Доброго ранку, всім гарного дня
Таня: 09:15
Доброго ранку!
школа: 09:31
Всім Доброго ранку.
школа: 09:32
Якщо, через ускладнені пологи, лікарняний продовжено ще на 14 к.днів, то для розрахунку суми лікарняних беремо середньоденний той що брали і на 126 днів?
Олена: 09:36
школа, так
люда: 10:02
так
Альона: 10:23
Добрий день.Підкажіть де можна скачати сертифікат Москалевської для шифрування файлів?На сайті Казначейства не можемо скачати
EVGENIY: 10:39
Альона,
Дар"я: 10:40
Вітаю!Підскажіть будь ласка, як списати(причина для списання) грамоти які були надруковані заздалегідь, однак директор змінився(зазначений у грамоті) і використати їх не можливо?
Олена: 10:42
Доброго дня! Колеги, чи працює у вас портал пенсійного фонду?
Альона: 10:48
EVGENIY, я там була але пише У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
EVGENIY: 10:49
Альона, треба зареєструватись на форумі і все побачите , але я не знаю чи він ще дійсний
Альона: 10:50
EVGENIY, розібралась.Дякую
EVGENIY: 10:50
Дар"я, так і пишіть змінився директор і інформація на грамотах не актуальна, виправити не можливо
цнсп: 10:54
Олена, зайти вдалося, але інформацію не відкриває
Софія: 10:55
Олена, я вже другий день не можу зайти в ПФУ
4321: 11:03
Софія, тільки хотіла питати про це
Іванна: 11:05
Добрий день.Підкажіть,будь ласка,як подати зараз уточнення в звіті ЄСВ по прізвищу (було допущено помилку)за 4 квартал 2021 року Дякую
Дар"я: 11:07
EVGENIY, дякую!бо мала сумніви що це не є порушенням.
Оксана: 11:08
Добрий день . Як показати в 4ДФ аліменти, які стягуються з працівника за рішенням суду, якщо немає номера ІДЕНТИФІКАЦІЙНОГО дружини?? а аліменти перераховуються напряму у виконавчу. у виконавчому листі немає ідентифікаційного
Олена: 11:15
4321, Софія, цнсп, Дякую, вже спокійніш, що не одна така))
Таня: 11:23
Добрий день.Заправки Авіас не видають пальне по талонам, говорячи, що немає палива. Це триває з грудня 2024 року.В кого такаж історяю? Що робити:?
EVGENIY: 11:25
Іванна,
EVGENIY: 11:27
Таня,
Іванна: 11:27
EVGENIY,дякую.Розібралася і вже подала .Ще раз дякую
ФСН: 11:34
EVGENIY, щодо Авіасу. Можна написати статтю чи посилання на форум, бо з робочого компа доступу до ФБ немає.
EVGENIY: 11:47
ФСН, я ж вище дав посилання там про це пишуть багато коментарыв
ФСН: 11:50
EVGENIY, я написала, що доступу до Фейсбуку немає!!
EVGENIY: 11:51
ФСН, не побачив, ну зі смартфона зайдіть
ФСН: 11:52
EVGENIY, на смартфоні заблокована група, як не намагалася знайти її, нічого не виходить.
ФСН: 11:54
А СДО працює? Не можу вже годину зайти.
школа: 12:02
У звіті з ЄСВ за січень не була зазначена сума аліментів (за кодом 140), які перераховуються на виконавчу, але на користь нашої працівниці. Як виправити?
EVGENIY: 12:06
ФСН, в групу треба надіслати запрос для всутпу
Юлія: 12:27
Добрий день. Якщо отримано сушильну і пральну машину, суми по 17 тис.грн та водонагрівач 5 тис.грн.,віднести до складу ОЗ чи МНМА?
Інна: 12:34
Добрий день! Виявлено, що працівнику, який працює на 0,5 ставки в попередні місяці нараховано індексацію як працівнику на повну ставку. Чи потрібно робити перерахунок і утримати зайво нараховане?
Ната: 12:50
ФСН, працює. Спробуйте перезагрузити компю Іноді допомагає в таких випадках
керр: 13:00
Інна, пізно проводити утримання з працівника, і підстав мабуть не має ...
Оксана: 13:04
школа, ви показали у звіті за кодом 140 виконавчу???
Олена: 13:13
Юлія, а що у вас в обліковій політиці і за яким КЕКВ придбавали
Юлія: 13:27
В обліковій ОЗ від 20 тис. Отримали безоплатно від БФ
Інна: 13:33
керр, вона планує в березні звільнятись у нас з основного місця і переходити працювати по сумісництву, Почала відпускні рахувати і побачила. Краще нічого не утримувати?
EVGENIY: 13:40
Юлія, ІНМА
школа: 15:09
Оксана, відносно запитання за аліменти. Взагалі не вказав доходу на чию користь перерахована сума