Архів чату за 28.03.2025 пт (75)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1395 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Олена: 08:26
Добрий ранок!

EVGENIY: 08:26
Доброго ранку, всім гарного днч

Леонід: 09:32
Доброго ранку. Я з бюджетної установи (військова частина) потрібна консультація на рахунку ПДВ.Військова частина закуповує автопаливозаправник новий (шасі імпорт) чи звільняється продавець від сплати ПДВ, відповідно до нових змін до ПК?

Олеся: 09:56
Як скасувати передплату на цей сайт??? Заходжу в особистий кабінет-Мої покупки, а там немає функції скасувати передплату.

EVGENIY: 10:03
Олеся, https://buhgalter.com.ua/support/

Ivan: 10:25
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, чи можна у об*єднаному звіті в д.1 показати відпусту попереднього місяця? Чи не буде це помилкою? Дуже дякую

Олена О: 10:59
Доброго дня Чи працює СДО?

Олена О: 11:01
Приймаємо на роботу водія. Чи має він проходити медогляд?

Галина: 11:35
чи набув чинності наказ МОНу № 100 ?

Наталія: 11:37
Добрий день. Хтось чув про поновлені бібліотеки із кваліфікованими сертифікатами відкритих ключів КНЕДП Казначейства?

EVGENIY: 11:37
Галина, https://buhgalter.com.ua/news/trudovi-v ... 2025-roku/

керр: 11:40
Галина, 03.03.2025

фк: 11:53
EVGENIY, Добрий день. Підкажіть як вийти з такої ситуації, які зробити проведення. Списали старі шафи (по 100грн.були на ОЗ) оприбудкували на Д1513 К 2117 відходи(тирсоплиту) з яких власними силами зробили сидіння в укриття для дітей(добавили паралон та тканину). Які проведення для списання з1513 і оприбуткувати на 1812 пуфи, на ОЗ вони не підуть

EVGENIY: 12:09
фк, як варіант можна через виробництво Дт 16 Кт 1513, Дт 1812 кт 16

Алла: 12:09
Олена О, у мене працює тільки через Microsoft Edge

Віка: 12:53
скажіть СДО працює

Тетяна: 12:58
Не працює, Вінниця

Людмила: 13:02
Чееркаси, вже працює

123: 13:02
Харків не працює

фк: 13:02
EVGENIY, всі витрати зібрати на 1613 а потім поставити на1812. Дякую,прийдеться мабуть так.

Оксана: 13:29
умивальник, тюльпан і унітаз це малоцінні необоротні 1113 ? треба інвентарні номери на них?

EVGENIY: 13:36
Ось записав відео для , воно буде корисним для всіх https://youtu.be/N2i2EfdswB8?si=6KlSzuHligsz-E7a

Алла: 13:39
Доброго дня Євген

Алла: 13:39
Підкажіть, хочу відкрити ФОП 3 групи. Наразі знаходжусь у відпустці по догляду за дитиною віком до 3 років. До виходу в декрет працювала у держ. університеті. Зараз у розділі "Мій страховий стаж" на сайті Пенсійного фонду стаж рахується. Чи означає це, що я може відкрити ФОП та не сплачувати ЄСВ, а лише податок на дохід у розмірі 5+1%?

Оксана: 13:45
Алла, ні, тільки якщо за Вас університет сплачує ЄСВ не менше мінімального. А поки ви в декреті, за Вас нічого не платять

керр: 13:46
Алла, це ж сплачується єсв і зараховується страховий стаж за рахунок держави у зв'язку із виплатою допомоги при народженні

Олена: 13:47
Оксана, номенклатурні номери

Алла: 13:49
Оксана, зрозуміла, дякую, просто, просто запитувала це ші та отримала відповідь: Оскільки стаж вам уже нараховується (незалежно від сплати внесків ФОП), ви маєте право НЕ платити мінімальний ЄСВ (1 760 грн/міс). тому і захотілось уточнити ще когось

EVGENIY: 13:52
Оксана, подивіться відео , це те саме питання що і про насос, це тільки ви можете знати, тому що нікому тут не відомі ваші нюанси і обставини навіщо ви це купили і для чого

Оксана: 13:52
EVGENIY, вже дивлюся. дякую

Інна: 13:53
EVGENIY, на задньому фоні в кадрі вам би більше пасував великий калькулятор а не гітара. Гітара трохи розслабляюче діє

EVGENIY: 13:53
Оксана, зазвичай це не об'єкт обліку ІНМА

EVGENIY: 13:54
Інна, в мене не має взагалі калькулятора, а тим більше великого ))) А коли міняти фон то тоді якість картинки падає, тому поставив гітару для різноманіття ))) Це ж теж об'єкт обліку ))

Інна: 13:54
EVGENIY, Long live Roc k N Roll

Оксана: 14:08
EVGENIY, прослухала, цікаво і доступно. Питання до прикладу з відео: а якщо б по тому "парку" (як обєкт обліку ОЗ) було зрізання частини дерев , то як бути? зменшувати вартість цілого обєк та?

Світлана: 14:13
EVGENIY, а Ви, випадково, не плануєте продавати худі, в якому Ви у відео? Як мерч.

EVGENIY: 14:17
Оксана, ні, якщо дерева помирають то вартість багаторічних насаджень це не зменшує це не зменшує

EVGENIY: 14:18
Світлана, да вже питали, поки що не плануємо, а далі буде видно

EVGENIY: 14:26
Оксана, якщо хочеться то можна вести аналітичний облік кількості дерев, як додаток до інвентарної картки

EVGENIY: 14:27
але це вже не бухгатер повинен вести

Людмила: 14:35
Щось чути по платежам 3 черги?

Світлана: 14:39
EVGENIY, у Вашої команди багато прихильників і ці мерчі дуже гарно розходились би. Це було б дуже доречно. Будемо чекати!

Іра: 14:41
Підкажіть як у РМ24 подивитися дані про зміни до кошторису , бо не показує нічого

Іра: 14:42
за минулий рік маю на увазі. ЮЗ і ФЗ показує якщо вьрати період, а по кошторисах нічого

ДНЗ: 14:54
EVGENIY, чи планується якась серія статей по змінх в оплаті праці педагогів в ДНЗ ? і про те як на пркатиці (з прикладами) по нових вимогах нараховувати зарплату їм?

Олена: 14:57
Доброго дня, підкажіит будь ласка, щось чути про 3 чергу ?? Дякую.

EVGENIY: 15:00
ДНЗ, https://buhgalter.com.ua/articles/trudo ... -01012025/

ДНЗ: 15:20
EVGENIY, а приклади як по новому (після зміни норм часу і навантаження) тепер розраховувати все ?

EVGENIY: 15:24
ДНЗ, Тож у питанні застосування норм наказу № 100 слід дочекатись офіційних роз’яснень МОН з конкретними прикладами розрахунку зарплати педагогічних працівників ЗДО

EVGENIY: 15:25
ДНЗ, я теж в шоці

Олена: 15:32
Добрий день підкажіть калькулятор за 579грн 1812 чи 1113?

ДНЗ: 15:35
EVGENIY, немає слів. А рахувати потрібно буде вже у квітні, і за березень можливо треба буде щось коригувати

EVGENIY: 15:35
ДНЗ, можливо і за січень і за лютий треба буде коригувати

Наталія: 15:40
Добрий день Скажіть будь ласка інструктор з фізкультури першої категорії ЗДО перейшов на посаду вихователя по якому розряду оплачувати посаду вихователя.?

EVGENIY: 15:41
Олена, ну це десь на межі цих рахунків, ставте на 1113 про всяк випадок

Жанна: 15:48
куди звернутися,якщо керівник вимагає нарахувати премію,а кошти на це не передбачені в кошторисі

Жанна: 15:48
погрожує звільненням

Жанна: 15:51
у нас незабезпеченність основних виплат по року

EVGENIY: 15:51
Жанна, в установу вищого рівня

Жанна: 15:52
:) говорить,что погоджено з вищестоящою...сумніваюсь

Жанна: 15:54
погодження на премію то є...але ж вони не бачуть що кошти відсутні

EVGENIY: 15:55
Жанна, вони ж вас фінансують як це не бачать ))

Жанна: 15:56
EVGENIY, а так...погодили і все

Жанна: 15:56
а мені руки викручують

Жанна: 15:57
може зразу в прокуратуру ?

Таня: 15:59
Жанна, пишіть заяву на звільнення, бо не виходьте- нехай звільняють за прогул

Таня: 15:59
головне відтягніть час і

Наталія: 15:59
Добрий день Скажіть будь ласка інструктор з фізкультури першої категорії ЗДО перейшов на посаду вихователя по якому розряду оплачувати посаду вихователя.?

Жанна: 16:00
Таня, а ще чого???? на звільнення:)))

Жанна: 16:00
"А ми ще...а ми ще повоюємо!" як у тій пісні

Таня: 16:01
Жанна, якщо не шкода своїх нервів і здоровя- тоді успіхів

Жанна: 16:01
Таня, ДЯКУЮ! КОРУПЦІЮ ГЕТЬ!!!!

Жанна: 16:02
Я не з тих ,хто відступає

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”