Архів чату за 11.11.2025 Вт (48)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
Відповісти
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 153 рази
Подякували: 1411 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

EVGENIY :08:40
Доброго ранку, всім гарного дня :)

Леся :08:42
Доброго ранку, скажіть чк відобразити у звіті єсв лікарняні за рахунок роботодавця і ПФ?

EVGENIY :08:48
Леся, в додатку 1 вони разом, а в головному додатку розбиваються

EVGENIY :08:49
Леся, як би ви скористалися пошуком по сайту то знайшли би купу статей на цю тему

https://buhgalter.com.ua/news/zvitnist/ ... nogo-zvitu

https://buhgalter.com.ua/articles/zvitn ... situatsiyi

EVGENIY :08:50
і ще купа інших є

Марина :09:00
Доброго ранку, при вході у СДО пише "Увімкніть BarsCryptor, або до нього не має доступу", що робити?

Леся :09:09
Мене пустило по резервній адресі

Лариса :09:24
Доброго дня. Підскажітть будь ласка які видатки можна проводити по бюджет розвитку

EVGENIY :09:26
Лариса, Відповідно до п. 2 частини 2 ст. 71 Бюджетного кодексу України (далі - БКУ) до витрат бюджету розвитку належать капітальні видатки, включаючи капітальні трансферти іншим бюджетам (крім капітальних видатків, що здійснюються за рахунок визначених пунктами 2 - 13 частини першої статті 69-1 цього Кодексу.......

Лариса :09:27
Дякую

EVGENIY :09:29
Лариса, це я звідси скопіював https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... mistsevogo

Наталія :09:39
Добрий день. підкажіть будь ласка, якщо на початок року є залишок коштів по коду доходів 25010100. Чи можна ці залишки перекинути на інший КПК?

EVGENIY :09:42
Наталія, а чому не витрати по тому кпк по якому надавали ці послуги? В чому проблема взагалі? Ви вже не надаєте ці послуги?

Галина :09:43
Наталія, оце в нас така сама проблема (правда в нас 25010400. при зміні класифікації неправильно облали програму, а тепер і казна не знає як його перекинути на інший КПКВК

EVGENIY :09:44
Галина, якщо була зміна то можна перекинути як перерахований залишок а в новому отриманий залишок

Галина :09:50
EVGENIY, це не та зміна. Зміна від типчасової ще класифікації. Тоді утримання централізованої бухгалтерії і заходи йшло по одній тимчасовій. Потім ввели прогрмну, центлалізоввану закрили, і ніхто не додумався відкрити 4081, залишок від брухту ліг на 4082. А тепер яка підстава?

Наталія :09:53
EVGENIY, в нас фіксована вартість за послуги з навчання, було заплановано за ті кошти поновити матеріально - технічну базу, але нам надали благодійну допомогу, і тепер ці кошти наче як вільний залишок вийшли. Зараз треба придбати ОЗ, але там КПК буде інше.

EVGENIY :09:56
Наталія, на скільки я знаю так не можна робити, в БКУ визначено куди можна витрачати кошти з плати за послуги

Наталія :10:19
EVGENIY, я також так зрозуміла з БК, але вище керівництво не знаю як переконати, вони все розуміють по своєму ((

Наталія :10:50
Добрий день. Хто здавав вже об'єднаний звіт у Медку? Бо третій день не приходить 2 квитанція

Іра :11:05
Добрий день, нам коли повертають кошти на "0" казна требує терміново 3 дні аби їх чи відновити касові чи повертати в бюджет, але без обгрунтування чим вони керуються, як у вас?

Наталія :11:14
Наталія, здала в п'ятницю, все ок

Наталія :11:35
Добрий день, підкажіть будь ласка, якщо медична установа хоче придбати пелюшки одноразові, яке КЕКВ ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ?

EVGENIY :12:01
Іра, тому що не сходиться в казні баланс на ці кошти, якщо їх залишити наприклад на 31 число то звіт за місяць вже не звести

Бухгалтер :12:50
Доброго дня. Підкажіть чи правильно я розумію? Компенсація за невикористану відпустку розраховується так як і соціально-побутова?

Наталія :13:42
Бухгалтер, компенсація рахується так само як і сама відпустка

EVGENIY :13:44
Бухгалтер, не правильно ви розумієте, там є відмінності великі, скоріш як відпустка але теж з урахуванням за який рік коменсація

Бухгалтер :13:50
EVGENIY, компенсація за 2024 рік. Там були дні відрядження (середньоденна). Їх треба враховувати?

EVGENIY :13:57
Бухгалтер, да

Ірина IF :14:23
Добрий день, бухгалтери, скажіть будь ласка чи у вас казна також вимагає в обов'язковому порядку підписку журналу "Казна України" з підтвердження квитанції?

EVGENIY :14:37
Ірина IF, зазвичай кожній казні спускають план по підпискам цього журналу, от вони і стараються як можуть, звичайно ж вони всім пропонують але не всі підписується це був би самий популярний журнал як би всі виписували ))

цнсп :14:50
Ірина IF, вимагає

цнсп :14:52
Акт з Трейдінга за жовтень уже хтось отримав?

ФСН :14:52
цнсп, чекаємо

Наталія :15:00
Добрий день, підкажіть будь ласка, оформили право постійного користування на земельні ділянки на яких розташовані наші будівлі, чи треба їх ставити на баланс і як?

Марина :15:12
Доброго дня, при вході у СДО пише "Увімкніть BarsCryptor, або до нього не має доступу", що робити?

Світлана :15:28
Марина, була така ситуація, все закрила, заново відкрила, запустила і все працює.

Оксана :15:30
EVGENIY, якби ще в тому журналі було корисного. А то одна "водичка", цитати з інтст рукцій і суха теорія.

Оксана :15:31
треба щоб в СДО зробили функцію "Поставити запитання ДКУ"

Валентина :15:34
Оксана, Ви про що??? Кожного року міняється казначей,який обслуговує і кожний говорить "Забудьте все ,що було до мене".:))) Робіть так як говорю!

Ірина :15:39
Колеги, підкажіть як розраховуєте премію для державних службовців? Що входить до сталої заробітної плати?

Валентина :15:44
Ірина, https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... vtsiv2025/

Ірина :15:48
Валентина, премію, щодо сталої заробіної плати рахуєте по факту?

Валентина :15:49
Ірина, не зрозуміла запитання

керр :16:02
Ірина, про яку премію мова місячна (квартальна) чи за оцінювання?)

ФСН :16:27
О 15:39 нам прийшов Акт від НафтогазТрейдингу по ВЧАСНО

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”