EVGENIY :09:01
Доброго ранку, всім гарного дня
Олена :09:20
Всіх з п'ятницею
ЛЮДА :09:52
Доброго дня, підскажіть. як знімати юридичні 2250, 2120,?
EVGENIY :10:08
ЛЮДА, а в чому проблема? Робіть суми з мінусом як і по всім іншим робите тут кекв не має значення,
ЛЮДА :10:13
EVGENIY, а ЄДРПОУ?)))
ЛЮДА :10:14
EVGENIY, 2120 код ЄСВ ставлю?)
EVGENIY :10:14
EVGENIY, так може про це треба питати який єдрпоу поставити якщо ви брали без нього, ставте код банку або свій або 99999
EVGENIY :10:14
ЛЮДА, по ЄСВ ви повинні були ставити код коли брали
ЛЮДА :10:16
EVGENIY, тоді ЄДРПОУ ще не було такої графи в юридичних
EVGENIY :10:24
ЛЮДА, я знаю що тоді не було, але ж ви почитайте своє питання ви запитали не про код ЄДРПОУ а про нього взагалі не сказали
EVGENIY :10:25
ЛЮДА, в дбф файлі це поле було завжди і у всіх програмах окрім Мережі це поле було, в фіт бюджеті можна було ЄСВ набрати з цим кодом номрально
Оксанка :10:40
Добрий день. Як прописати в договорі правильно, щоб пройшла оплата у казначействі в предметі договору фільр живлення?
Оксанка :10:40
фільтр*
Роман :10:45
Доброго дня! Підкажіть, чи налаштований FIT-Budget для ведення облік у військових частинах? Тобто облік по підпрограмах за відповідальними виконавцями (наприклад 2101020/1/2/1 чи 2101150/35/6/8) та видами видатків (наприклад 2112.010 чи 2240.010)?
EVGENIY :11:00
Роман, існує різні методи в бухобліку ви зараз описали те що вигадали в парусі і чекаєте що в інших програмах буде так само, це не парус, у нас є купа аналітик яких вам вистачить і без цього не дуже зручного парусного функціоналу
EVGENIY :11:02
Роман, у нас була акція роздавали три місяці безкоштовно ви могли би спробувати
Роман :11:03
Пане Евгеній! "Парус" тут геть на до чого. Такий облік необхідний на виконання наказів МОУ №300 (КПКВ) та №625 (КЕКВ).
Роман :11:04
З приводу "безкоштовно". Наче ж модуль "Казначейство" і без акції є безкоштовним. Адже так?
EVGENIY :11:04
Роман, у нас облік в розрізі КПК і КЕКВ , хоча кекв до бухобліку не має відношення
EVGENIY :11:05
Наказ МОУ 300 Про затвердження Положення про військове (корабельне) господарство Збройних Сил України
Роман :11:08
Ні. Наказ МОУ від 01.10.2021 №300 "Про організацію формування і виконання бюджетних програм (підпрограм) в системі МОУ". Вся бюджетна аналітика, планування та відомча звітність у військових формуваннях здійснюється за вимогами цього наказу.
EVGENIY :11:08
Роман, да модуль ДКСУ безкоштовний , а по акції було три місяця весь функціонал
EVGENIY :11:09
Роман, це наказ не про бухоблік а про паспорти бюджетних програм, не плутайте планування і бухоблік, це різні речі
Роман :11:09
Я просто запитав, чи є така можливість в FIT-Budget чи ні? З контексту розмови зрозумів, що такої можливості немає. Все, цього достатньо. Дякую за приділену увагу.
EVGENIY :11:10
Роман,все там є, читайте уважно наказ 300 де там про бухоблік хочаб слово?
EVGENIY :11:11
Ви плутаєте планування і бухоблік це різні речі і вони не пов'язані напряму
Оксанка :11:11
Допоможіть з питанням 10:40, будь ласка, не знаходжу в постанові 590 як прописати закупівлю фільтру живлення.
Роман :11:12
Мене цікавить не бухгалтерський облік в класичному його розумінні , а облік кошторисів, зобов'язань, асигнувань та касових видатків.
EVGENIY :11:12
Роман, і все це є в ФІТ Бюджеті
EVGENIY :11:13
і наказ 3000 про який ви написали не має відношення до всього того що ви описали
EVGENIY :11:15
Роман, КПК ви зараз і Мережі в ФІТ Бюджеті створюєте самостійно і там вказуєте код відповідального виконавця про який ви питали
Роман :11:16
Має! Пряме в безпосереднє! Ще раз наголошую: вся бюджетна аналітика в МОУ будується за ПІДПРОГРАМАМИ ти ВИДАМИ ВИДАТКІВ. Ваш програмний продукт чудовий, із зрозумілим інтерфейсом, із якісним функціоналом, але НЕ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ ЧАСТИН. Нажаль!
EVGENIY :11:17
Роман, ви помиляєтесь і плутаєте все, планування і бюджетні програми це не бухоблік, весь облк в ФІТ бюджеті ведеться в розрізі КПК навіть в розрізі різних бюджетів
EVGENIY :11:18
Роман, у нас ведуть бухоблік військові частини якщо що, ми навіть грошове забезпечення втілили для них
Роман :11:24
Насправді, це дійсно вражає! Нарахування ГЗ - чи не найскладніший процес у військових частинах. Те, що ви його автоматизували - респект. Але тоді геть не зрозуміло, чому складний процес для військових частин вдалось реалізувати, а такий простий механізм ведення бюджетної аналітики по підпрограмах та видах видатків - напевне навіть не розглядався.
Роман :11:27
Повірте, за умови такого функціоналу, клієнтів серед військових частин стало б в рази більше. Інші продукти (МІА, Мастер, та навіть Смартфокс) і близько не стоять поряд із FIT. Але саме відсутність можливості ведення розширеної аналітики не дозволяє повною мірою використовувати FIT для ведення казначейського обліку.
Роман :11:33
Ще раз дякую за діалог! Успіхів команді FIT!
Оксанка :11:40
Добрий день. Як прописати в договорі правильно, щоб пройшла оплата у казначействі в предметі договору і в платіжці "фільр живлення"?По постанові 590 не знаходжу відповідного значення, яке б підійшло. Можливо хтось платив,підкажіть
Надія :11:44
ОМС людина прийнята спеціалістом,отримала вищу профільну освіту,можем назначити зразу головним спеціалістом чи тільки спец-2-категорії
Оксанка :11:47
Надія, можна.
Ганна :11:47
Добрий день. У всіх порьал пенсійного фонду погано працює вже декілька днів?
Іра :12:17
Доброго дня,яка проводка пидбання зарядної станції по КЕКВ 3110 сума 40000 грн
Наталія :12:22
Ганна, портал ПФУ останній тиждень зовсім погано працює: то не зайдеш, то заявки не підпишеш :(
Ірина :13:23
Доброго дня. Змініть будьласка в FIT в довідниках КВК 120 Міністерство економіки, довкілля та сільського господарства України та КПКВК 1207010 Керівництво та управління у сфері розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм
Людмила :13:24
Іра,
цнсп :13:25
Добрий день. Подали звіт ЄСВ за вересень, зараз помітили, що відпускні подано за 9 місяць, а потрібно за 10. Яким чином виправити, сума не змінюється?
EVGENIY :13:34
Роман, я вам пишу що весь облік ведеться в розріз КПК і кекв тобто все що ви написали все ведеться в цьому розрізі, подивіться на джерела фінансування в програмі і все зрозумієте
EVGENIY :13:35
Ірина, вже поставили задачу прогармістам
ЛюдКа :13:42
Привіт
berezka :13:46
Сьогодні у когось провівся аванс?
Галина :13:47
berezka, в нас ні.
ЛюдКа :13:47
EVGENIY: допоможіть мені, будьласка, мені потрібен бланк мережі розпорядників та одержувачів коштів державного бюджету. Скачую бланк із сайту ДКСУ він із позначкою зразок . Дякую
ЛюдКа :13:48
berezka: ми отримали
EVGENIY :13:48
ЛюдКа,
EVGENIY :13:49
ЛюдКа, на сайті ДКСУ є програма для створення мережі підвідомчих установ, треба нею користуватись
ЛюдКа :13:57
У мене є ця програма , казна не приймає мережу бо не такий бланк як в порядку. В мене мережа роздрукована із програми. НЕ ТАКА!!!! Їхня програма, поновлення було в 2021 році.
EVGENIY :13:59
ЛюдКа, розробник програми ДКСУ хай ваші казначеї телефонують в ДКСУ і це кажуть а не вам
EVGENIY :14:00
ЛюдКа, наказ я вище кинув в ньому здається цей бланк
ЛюдКа :14:01
EVGENIY:13,48 дякую , не можу ніде скачати сам бланк, щоб не перебирати вручну. В наказі є форма, але сам бланк немає можливості скачати
EVGENIY :14:07
ЛюдКа, по факту нормальній казні потрібен дбф файл а його робе лише та програма
Світлана :14:10
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, школа вакансія педагога-організатора. На вакансію відгукнувся студент 3 курсу. Чи можна прийняти на роботу людину 3 курсу без освіти?
*** :14:12
Львівська аванс пройшов під 13,00
Наталія :14:19
Добрий день,EVGENIY, підкажіть, будь ласка, де в зведенні по спецфонду поставити осмічення залишку на початок року? (602100)
ЛюдКа :14:21
EVGENIY: 14.07 як Ви помиляєтесь, моїй казні потрібне райське яблучко, з дерева яке ще не посадили, вони.
Дар я :14:33
Добрий день! Як ви списуєте, прокладання кабелю мережі інтернет, по будівлі? згідно якого документу?на видатки?
Наталія :14:42
Дар я, по акту наданих послуг
Оксанка :14:46
Як прописати в договорі правильно, щоб пройшла оплата у казначействі в предметі договору і в платіжці "фільтр живлення"?По постанові 590 не знаходжу відповідного значення, яке б підійшло. Можливо хтось платив,підкажіть
Людмила :14:47
Колеги, чи є граничні суми для придбання меблів за рахунок коштів місцевого бюджету?
Ната :15:04
Може ще хтось не знав як я - портал ПФУ коректно працює тільки з браузером Google Chrome, так мені відповіли на "гарячій лінії" ПФУ. Версія браузера має бути "свіжа", бо на Windows7 цей браузер не оновлюється і портал не працює - заявки не підписуються (на власному досвіді).
we :15:05
Людмила, їх мають розробляти відповідні органи місцевого самоврядування.
EVGENIY :15:09
Наталія, по якому саме спецфонду власні надходження чи гранти?
EVGENIY :15:12
Наталія, ось так
Наталія :16:22
EVGENIY, власні надходж. Як я зрозуміла, я додаю в разом, а за кодами надходжень не додаю. Років 8 тому ми ставили в 13кол. код 602100, но дуже давно.....
EVGENIY :16:29
Наталія, як я показав на скрині так буде правильно. 13 колонка тут ні до чого
EVGENIY :16:30
Наталія, зробіть в фіт бюджеті і він вам там все правильно зробе там прям кнопка є додати ФІНАНСУВАННЯ
Наталія :17:02
EVGENIY, ДЯКУЮ! ОК!
Архів чату за 12.12.2025 Пт (76)
Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1411 разів
- Контактна інформація:
Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”
Перейти
- Бухгалтерський облік
- ↳ Новини
- ↳ Медичні установи із КУ в КНП
- ↳ Облік основних засобів, ІНМА, нематеріальних активів та капінвестицій
- ↳ Облік запасів
- ↳ Інші питання обліку активів (ТМЦ)
- ↳ Бухгалтерська служба
- ↳ Перевірки та відповідальність
- ↳ Надання платних послуг
- ↳ Кореспонденція субрахунків
- ↳ Інвентаризація
- ↳ Позабалансовi рахунки
- ↳ Документи, бланки, форми
- ↳ Різне
- Оплата праці та кадрова справа
- ↳ Виплати працівникам
- ↳ Індексація і компенсація заробітної плати
- ↳ Лікарняні та декретні
- ↳ Відпускні
- ↳ Середня зарплата
- ↳ ЄСВ, ПДФО, ВЗ
- ↳ Військовий збір
- ↳ Податкова соціальна пільга (ПСП)
- ↳ Стипендії, соціальні виплати та пільги
- ↳ Трудові відносини
- ↳ Звітність
- ↳ Інші питання оплати праці
- ↳ Відрядження
- Казначейське обслуговування
- ↳ Застосування КЕКВ
- ↳ Закупівлі за рахунок бюджетних коштів
- ↳ Складання та виконання кошторису
- ↳ ПРОГРАМНО-ЦІЛЬОВИЙ МЕТОД СКЛАДАННЯ БЮДЖЕТУ
- ↳ Різне
- Звітність
- ↳ Оприлюднення публічних коштів, робота з e-data
- ↳ Звітність до казначейства
- ↳ Звітність до фіскальної служби
- ↳ Статистична звітність
- ↳ Звітність до Пенсійного фонду
- Автоматизацiя облiку бюджетних установ
- ↳ FIT-Бюджет
- ↳ Звітність в Excel яка викладена на сайті
- ↳ Наш помічник - Excel
- ↳ Програма Payments (фіндокументи)
- ↳ СДО "Клієнт Казначейства - Казначейство" та "Є-звітність"
- ↳ Безкоштовні програми
- ↳ Платні програми
- ↳ Різне
- Законодавство
- ↳ Виборче законодавство
- ↳ Земельне законодавство у бюджетній сфері
- ↳ Антикорупційне законодавство
- ↳ Люстрація влади
- Галузеві напрямки
- ↳ Освіта
- ↳ Соціальна політика (УПСЗН)
- ↳ Медицина
- ↳ МВС та армія
- ↳ Державна служба
- ↳ Інші
- Різне
- ↳ Архів чату buhgalter.com.ua
- ↳ Дiловодство
- ↳ Новое в законодательстве
- ↳ Ваші пропозиції та побажання, щоб ви ще хотіли бачити на сайті?!?
- ↳ Курилка
- ↳ Свіжі плітки
- ФОРУМ (АРХІВ)
- ↳ Діяльність органів місцевого самоврядування та їх посадових осіб
- ↳ Місцеве самоврядування
- ↳ Регламент районної ради
- ↳ Проходження служби в органах місцевого самоврядування
- ↳ Прийняття рішень органами місцевого самоврядування
- ↳ Вчинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування
- ↳ Реформа місцевого самоврядування
- ↳ Правовий супровід реформи (децентралізація)
- ↳ Правові питання реорганізації ОМС ОТГ
- ↳ Інвентаризація
- ↳ Питання передачі майна
- ↳ Кадрові питання
- ↳ Питання передачі документації
- ↳ Бюджетний процес у ОМС ОТГ
- ↳ Статути та інші публічні документи ОТГ
- ↳ Реалізація ОМС ОТГ нових повноважень: реєстрація, держархбудконтроль тощо
- ↳ Земельні відносини у зв'язку зі створенням громади
- ↳ Питання діяльності комунальних підприємств та установ, що належать ОТГ
- ↳ Сторінки видань
- ↳ Бюджетна бухгалтерія