Архів чату за 20.07.2026 Пн (38)

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
Відповісти
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 159 разів
Подякували: 1422 рази
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Юля :07:58
Добрий ранок !педагог пішов у відпустку на 56 днів, але відкрив лікарнний на 10 днів як зробити перерахунок? за всі дні чи лише за дні перенесення ?

Наталія :08:19
Юля, доброго дня, з лікарняним можна працювати лише тоді, коли він буде мати статус у кабінеті ПФУ "Готово до сплати"

EVGENIY :08:38
Доброго ранку, всім гарного дня

Марія :09:16
Добрий ранок,підкажіть будь ласка Як оплачувати покладені обовязки вакантної посади заступника селищного голови на начальника відділу.Дякую

Наталія :09:17
Юля, знимаєте відпускні за ті дні коли співробітниця була на лікарняному, нараховуєте лікарняні, а потім знов нараховуєте відпускні за дні подовження чи перенесення.

керр :09:36
Марія, ніяк, такої оплати не передбачено... і тим більш як таке можна покладати (перекладати), цеж різні категорії посад ...)

Марія :09:55
керр;Дякую я так і думала.

Л.В. :10:08
Доброго дня ! Чи є тут колеги з ЦНСП, які мають у штаті соціальних робітників, що працюють індивідуально з дітьми з особливими потребами ? Тобто, один працівник працює з однією дитиною.

Л.В. :10:16
Питання в тому, що дотепер у нас ці соц.працівники отримували зарплату, як і всі решта соц робітники. Виникають проблеми, оому що діти хворіють, канікули... Наші працівники мусять брати відпустки без збереження з/плати. Тепер їх хочемо перевести на погодинну оплату праці. Хтось ще з наших колег робить так ?

Ірина :10:19
Доброго дня. Де можна знайти розрахунок компенсації днів невикористаної відпустки в екселі?

EVGENIY :10:21
Ірина, https://buhgalter.com.ua/blanks/rozumni-blanki-v-exsel/

EVGENIY :10:21
Ірина, відпускні і компенсація нічим не відрізняються в розрахунках, там тільки нюанси для компенсацій 2023 року і раніше, але суть рохрахунку та сама

Ірина :10:22
EVGENIY, дякую

Галина :12:24
Марія, як нам кажуть: якщо заступника немає, то виконує начальник сам

Леся :12:25
Поділіться колеги,чи буває у вас таке що платіжки затягуєте в СДО наприклад 16 числа а підписуєте 20 числа,чи повертає Вам казна, бо раніше у нас таке проходило але тепер казна чомусь повертає,який термін дії платіжного доручення має бути?

Альона :13:10
Доброго дня, колеги. Підкажіть будь ласка, в кого є проблема при вході на портал ПФУ?

ФСН :13:47
Леся, повертає казначей чи програма автоматично?

Ольга :13:51
Добрий день. в цьому році діти в школі харчуються безкоштовно. на 01.01.2026 залишився залишок коштів по батьківській платі за харчування. їх затверджувати на 2230 чи можна на інший КЕКВ?

Віта :13:52
Доброго дня, колеги. Підкажіть будь ласка , у мене працівниця хоче їти у відпустку основну на 10 днів, але робочих, тобто з 10-14 серпня та з 17 по 20 серпня. Як ви виходите з даної ситуації, дякую.

EVGENIY :13:55
Віта, відпустки надаються в календарних днях, значить у вас дві відпустки хоче взяти працівниця

EVGENIY :13:56
Віта, https://buhgalter.com.ua/news/kadrova-s ... hidni-dni/

Оксанка :14:14
Леся, в РМ ви можете лишити платіжки старішим числом, а втягувати та підписувати можна їх же, але в той день, що зараз, щоб система змінила число і вони виглядали, наче нові. А так звичайно, повернуться.

Оксанка :14:15
Леся, тобто, якщо ви втягли вчора в СДО їх,а підписуєте сьогодні, такий варіант неможливий. потрібно і скидати сьогодні і підписувати.

Леся :15:33
Оксанка, так виходить,але чому такі зміни відбулись, не розумію

Леся :15:34
Ольга, можна на інший, наприклад на придбання обладання чи посуду на кухню

Леся :15:38
Оксанка, підписала і кинула платіжки які затянула в сдо вчора, то казна відхилила,і іменно казна а не система СДО

Оксанка :15:42
Леся, треба сьогодні затягнути і підписати. Все, що втягнуте раніше, буде відхиляти казна

Леся :15:43
Оксанка, відколи такі зміни?

Оксанка :15:44
Леся, я не знаю, які зміни, бо я завжди так робила. Ніколи так, як ви не пробувала. Завжди новим днем втягувала, хоч хай вони були записані на флешку раніше і старішим числом

Оксанка :15:44
Леся, я скільки так роблю в СДО, то так. Завжди новим днем кидали, бо система підтягує нове число

Оксанка :15:45
Леся, не шукайте проблеми, там де її немає. Кидаєте в новому дні і все) гарного дня вам)

ФСН :15:51
Дівчата, я втягувала і вчорашні, і позавчорашні і зобовязання і платіжки, ніяких проблем з підписанням не було. Було що й "зависали" документи, все втягувало і підписувало без проблем.

ФСН :15:52
Головне, щоб сьогодні не затягнути завтрашні документи :)

Оксанка :15:53
ФСН, 😹

Леся :15:57
ФСН, ну так,легше перевести все в гумор,бо з нашими казначеями на дорогу не вийдеш😉

Ірина :16:15
Чи працює СДО?

Людмила :16:18
Не можу зайти, ось таку помилку видає: Не знайдено діючих СВС (можливо виникла помилка при їх завантаженні з сервера ЦСК або завантаження не можливе)

ФСН :16:23
Взагалі нічого не пише, білий пустий екран

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”