Доброго ранку, всім гарного дня
4321 :09:12
доброго ранку
Вікторія :09:23
Доброго ранку, мирного дня
Олена :10:08
Доброго ранку, вдалого мирного дня
НН :10:40
Доброго дня! Підкажіть будь ласка бо вже запутались -якщо плануємо придбати канцтовари на суму 10 тис.,план формуємо 10 тис. в т.ч. ПДВ, а потім купуємо у ФОП (не платник ПДВ) на всі 10 тис. чи на 8 333,33 (10 тис.- 20% ПДВ) ?
EVGENIY :10:41
НН,
EVGENIY :10:42
НН, якщо коротко то на всі 10 тис і купуєте
НН :10:43
EVGENIY: Дякую!
NeProzorro :10:54
EVGENIY, хіба ? А чи не має бути придбання у ФОП тільки на суму без ПДВ ?
NeProzorro :10:55
якийсь так пунтк Особливостей про планування закупівель
EVGENIY :10:56
NeProzorro, почитайте посилання що я дав
Світлана) :10:57
EVGENIY: Добрий день! Підкажіть будь ласка,при розрахунку відпустки по ЧАЕС працівник має суміщення ,чи включаємо в розрахунок нарахування за сумісництвом?
NeProzorro :10:58
EVGENIY, цікаві і логічні думки. Але Особливості і позиція Мінекономіки інша
EVGENIY :10:59
NeProzorro, можете там продовжити дискусію, але мені здається там все розжовано так що далі нікуди, якийсь фахівець помилився в своїх тлумаченнях і вся країна в штопорі
Оксана :11:03
Не можу увійти на пенсійний. В когось ще є проблеми зі входом в кабінет ?
Юлія :11:26
пенсійний не працює (Харків)
Лінк :11:41
Я в пенсійний зайшов
школа_1 :12:16
Світлана), сумісництво і суміщення-це різні речі. Сумісництво-це окремий трудовий договір і чорнобильська відпустка за сумісництвом не надається. Якщо у працівника суміщення і він отримує доплату за таке суміщення, то в розрахунок відпустки будь-якої така доплата включається
Олена :14:08
Вітаю. Таке питання. Якщо укладено договір на придбання комп. обладнання та чорнил до принтера на заг. суму 5,0 тис. грн, з них 3,0 тис. потрібно подати повідомлення на Мінцифру. То потрібно всю суму договіру світити чи тільки частину?
:) :14:52
Олена, може допоможе ця стаття з сайту "Мінцифри оновила правила погодження проєктів інформатизації: що змінилося для бюджетних установ"
Євген :15:20
NeProzorro, ось тендер . Як бачите ФОП програв, от вам і ПДВ
Євген :15:25
NeProzorro, цікаво було б почути Вашу думку сприводу економії коштів. Уявимо практичну ситуацію. Кошторис на 120 тис. тендер РП - 120, ВТ-100. Виходить такий ФОП і пропонує 100 тис. Все, він переможець, ура. Питання: ШО робити з 20 тис грн що залишились? перекидати на інший кекв, ДК Так загальна сума кошторису не змінюється.
EVGENIY :15:26
Євген, я там вище кидав тему на форумі якщо є бажання можете там продовжити дискусію
Олена :15:26
:), дякую. Але ця стаття трохи інша
Євген :15:28
EVGENIY, хотів, але забув і логін і пароль
EVGENIY :15:30
Євген, там є кнопка "забули пароль" і можна відновити