ПТК "Клієнт Казначейства - Казначейство"

Тут обговорюємо питання Системи Дистанційного обслуговування "Клієнт Казначейства - Казначейство" та Система подачі звітності "Є-звітність"
sanina1994
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 15 липня 2020, 16:32
Регіон: Одеса
Подякували: 1 раз

Повідомлення sanina1994 »

Добрий день! скажіть будь ласка як відправляти повернення фінансування через СДО?

WATER-LILYA
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 12 січня 2018, 14:23
Регіон: Тернопольская область
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 6 разів

Повідомлення WATER-LILYA »

Добрий день, скажіть будь ласка, як повернути помилково перераховані кошти через СДО?

zloyromka
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 16 липня 2018, 09:06
Регіон: Херсонская область
Подякували: 2 рази

Повідомлення zloyromka »

WATER-LILYA писав:
23 березня 2021, 12:29
Добрий день, скажіть будь ласка, як повернути помилково перераховані кошти через СДО?
sanina1994 писав:
12 березня 2021, 09:26
Добрий день! скажіть будь ласка як відправляти повернення фінансування через СДО?
Розділ СДО: АРМ Клієнта використовуючи Внутрішній переказ (за потреби Зовнішній переказ) заповнюєте форму, підписуєте всіма і відправляєте. Звичайне платіжне доручення тільки в СДО.

raz.maryn
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 31
З нами з: 12 грудня 2016, 14:52
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення raz.maryn »

prkopuch писав:
19 жовтня 2020, 11:55
добрый день! подскажите пожалуйста как решить проблему. после ввода пароля к токену Алмаз, на сайте СДО, пишет не найдены сертификаты. Проблема лечится удалением и установкой Barscryptor. после перезагрузки такая же хрень вылазит.
сертификаты есть все 100% на предприятии еще 3 пользователя сдо - у них такой проблемы нет
Підскажіть, як ви вирішили цю проблему

sanina1994
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 15 липня 2020, 16:32
Регіон: Одеса
Подякували: 1 раз

Повідомлення sanina1994 »

Доброго дня) спробуйте перезавантижити компьютер! якщо вам не допоможе тоді, вам потрібно звернутися до казначейства! У вас закінчилися сертификат!

raz.maryn
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 31
З нами з: 12 грудня 2016, 14:52
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення raz.maryn »

sanina1994 писав:
05 травня 2021, 10:09
Доброго дня) спробуйте перезавантижити компьютер! якщо вам не допоможе тоді, вам потрібно звернутися до казначейства! У вас закінчилися сертификат!
Перезавантаження не допомогло, у нас тільки зроблені ключі. Уже і віндовс перевстановили, не допомогло((( Пише "сертифікат не знайдено".

sanina1994
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 15 липня 2020, 16:32
Регіон: Одеса
Подякували: 1 раз

Повідомлення sanina1994 »

А ви звирталися в казну?

Оксана3595
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 23 квітня 2021, 13:50
Регіон: Дніпропетровська

Повідомлення Оксана3595 »

Не можу встановити BarsCryptor на компютер - Windows 7 максимальна, 3,7Гц, ОЗУ 4ГБ. Встановлюється, зявляється ярлик на робочому столі, але не запускається програма. Під час натискання на ярлик нічого не відбувається. Видалила вже всі антивіруси, вимкнула брандмауер, додала програму у виключення. Не знаю що ще можна зробити?

melnik
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 24 червня 2021, 09:42
Регіон: Полтава

Повідомлення melnik »

Добрый день, с 23.06.2021 перестала работать SDO на компьютерах с Windos10? на window7 все работает отлично. Переустановка SDO и barscript не привели к положительному результату. Подскажите у кого то тоже не работает :54: на window10?

sanina1994
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 15 липня 2020, 16:32
Регіон: Одеса
Подякували: 1 раз

Повідомлення sanina1994 »

а что именно не работает? не заходит, на каком уровне?

melnik
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 24 червня 2021, 09:42
Регіон: Полтава

Повідомлення melnik »

TSP-сервер не доступний с ПК где ОС win10

Inisimon
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 09 листопада 2020, 09:21
Регіон: Запорізька

Повідомлення Inisimon »

vikosok писав:
23 жовтня 2017, 18:17
Добрий вечір. Підкажіть, що робити коли при вході по ключу з'являється напис: Object reference not set to an instance of an object.
ПІдкажіть як вірішили цю проблему?

Ксюша777
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 30 червня 2021, 21:46
Регіон: Київ
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Ксюша777 »

Доброго вечора!Підскажіть будь-ласка чи можна в СДО роздрукувати вже проведені зміни до кошторису.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2481
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 444 рази

Повідомлення yaoleg »

Роздрукувати можна лише платіжки проведені через СДО та виписки.

sanina1994
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 15 липня 2020, 16:32
Регіон: Одеса
Подякували: 1 раз

Повідомлення sanina1994 »

yaoleg писав:
05 серпня 2021, 16:06
Роздрукувати можна лише платіжки проведені через СДО та виписки.
еще можно распечатать, Юридическое и финансовое со штампом казны, оно делается через: Проведенні бюджетні документи.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2481
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 444 рази

Повідомлення yaoleg »

Так, дійсно вже було додатково реалізовано можливість друку в СДО бюджетних документів, які були направлені в електронному вигляді через СДО, із відміткою Казначейства щодо їхнього отримання та реєстрації/оплати, а саме: Реєстрів бюджетних зобов’язань, Реєстрів бюджетних фінансових зобов’язань, Розпорядження про виділення коштів загального (спеціального) фонду місцевих бюджетів (для виділення асигнувань), Розпорядження про виділення коштів загального (спеціального) фонду місцевих бюджетів (для спрямування коштів до бюджету розвитку). :7:

nataL84
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 13 лютого 2020, 15:14
Регіон: Киевская область

Повідомлення nataL84 »

Здравствуйте, подскажите как внести измения в кошторис , підгрупа 602100 на початок року перекинути на 2210 :30: :30: :30: :30: :30: :30: :30: :31:

BleckMen08
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 19 листопада 2015, 13:44
Регіон: Закарпатская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення BleckMen08 »

Доброго дня товариство
Заставили нас перейти на СДО. Тому постало декілька запитань.
Ми є навчальним бюджетним закладом який фінансується з міського бюджету.
Раніше працювали в мережі.

Підкажіть як створювати платіжні документи для оплати через систему СДО?
Читав, що є можливість імпорту файлів створених в мережі.
Це єдиний спосіб? Чи є варіанти створювати всі ці документи в системі СДО без використання сторонніх програм?

Дякую

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9382
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 129 разів
Подякували: 1271 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

BleckMen08 писав:
07 жовтня 2021, 10:53
Доброго дня товариство
Заставили нас перейти на СДО. Тому постало декілька запитань.
Ми є навчальним бюджетним закладом який фінансується з міського бюджету.
Раніше працювали в мережі.

Підкажіть як створювати платіжні документи для оплати через систему СДО?
Читав, що є можливість імпорту файлів створених в мережі.
Це єдиний спосіб? Чи є варіанти створювати всі ці документи в системі СДО без використання сторонніх програм?

Дякую
Створювати в Мережі і імпортувати в СДО

BleckMen08
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 19 листопада 2015, 13:44
Регіон: Закарпатская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення BleckMen08 »

EVGENIY писав:
07 жовтня 2021, 13:18
Створювати в Мережі і імпортувати в СДО
Євгенію дякую за відповідь,
я надіявся, що можна обійтись без сторонніх програм

Не хочу нікого образити, це моя особиста думка, але скоріш за все знаю багато хто погодиться.
Я обурений 😧 :54: :18: Як завжди все зроблено через "п'яту точку", замість того щоб полегшити роботу людям, навпаки тільки її додають.
Чому не можна було створити механізм створювати всі необхідні платіжні документи без застосування сторонніх ППЗ



Дякую

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9382
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 129 разів
Подякували: 1271 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

BleckMen08 писав:
07 жовтня 2021, 14:04
EVGENIY писав:
07 жовтня 2021, 13:18
Створювати в Мережі і імпортувати в СДО
Євгенію дякую за відповідь,
я надіявся, що можна обійтись без сторонніх програм

Не хочу нікого образити, це моя особиста думка, але скоріш за все знаю багато хто погодиться.
Я обурений 😧 :54: :18: Як завжди все зроблено через "п'яту точку", замість того щоб полегшити роботу людям, навпаки тільки її додають.
Чому не можна було створити механізм створювати всі необхідні платіжні документи без застосування сторонніх ППЗ



Дякую
Ось дивіться є програма ФІТ-Бюджет ви там створюєте юридичні фінансові і платіжки там же їх експортуєте в файл і імпортуєте в СДО, і УВАГА одразу проводите по бухобліку, а тепер уявіть ви набираєте платіжки в СДО і тоді вам їх другий раз треба набрати в вашій програмі по бухобліку щоб їх в обліку відобразити! До речі модуль роботи з ДКСУ в ФІТ-Бюджеті безкоштовний, повна заміна мережі + ще можна експортувати договори в є-дату

Andriy_1969
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 07 жовтня 2021, 12:58
Регіон: Черкаси

Повідомлення Andriy_1969 »

Добрий день. Підкажіть, будь ласка, де і як приєднати договора в форматі ПДФ в СДО для узгодження казначейством?
Я намагаюсь зробити через вкладку "Імпорт", там можу вибрати тільки один вид DBF-файл ДКСУ. Потім нажимаю: выберите файл, вибираю свій договір і на цьому все зависає... Може треба якось по іншому назвати або відсканувати?

nataL84
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 13 лютого 2020, 15:14
Регіон: Киевская область

Повідомлення nataL84 »

Как проплатить пенюююю по укртелекомууууу :23: :31: :30:

rednaksionix
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 10 січня 2018, 20:56

Повідомлення rednaksionix »

Підкажіть, що робити не працює сдо на комп'ютерах з win10, просто переходимо на сайт и тиша? у чому причина? висвічується наступна помилка:DNS probe finished no Internet.

oosimvol
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 23 березня 2017, 10:54
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення oosimvol »

Доброго дня. Потрібно заповнити заявку до СДО. Ключі нові. Пробую знайти номер сертифікату на сайті http://acsk.treasury.gov.ua/poshuk_sertificativ/ нічого не знаходить. Пробую знайти завідомо робочі ключі - не знаходить. Якийсь глюк?

Македонский
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 138
З нами з: 16 березня 2015, 16:06
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 71 раз

Повідомлення Македонский »

oosimvol писав:
01 листопада 2021, 19:31
Доброго дня. Потрібно заповнити заявку до СДО. Ключі нові. Пробую знайти номер сертифікату на сайті http://acsk.treasury.gov.ua/poshuk_sertificativ/ нічого не знаходить. Пробую знайти завідомо робочі ключі - не знаходить. Якийсь глюк?
https://ca.treasury.gov.ua/Content/xPag ... icate.aspx

swetlana1977
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 56
З нами з: 18 березня 2015, 10:34
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення swetlana1977 »

Добрий день, відправили платіжне доручення не глянули, що коштів недостатньо. Які наші дії тепер?

Відповісти

Повернутись до “СДО "Клієнт Казначейства - Казначейство" та "Є-звітність"”