Добрый день. Подскажите, кто столкнулся с проблемой восстановления кассовых в ДБ по 4 модели. Для проведения соцвыплат финансирование получаем по ДБ на 901 счет (ассигнования), возвраты соцвыплат текущего бюджетного года восстанавливаем по 4 модели по бюджетному счету на КЕКВ 2730, при этом уменьшая заявку на финансирование на сумму возвратов. При перечислении соцвыплат на банк для проведения выплаты получателям, Казначейство требует делать два платежных поручения: 1 - с бюджетного счета на сумму восстановлений, 2 - тоже с бюджетного счета, но на сумму выделенного финансирования. По Порядку выплаты соцпомощи через банки сумма платежного поручения должна соответствовать сумме ведомости на зачисление соцпомощи. В связи с этим провести перечисление на банк двумя платежками нельзя. Можем ли мы решить этот вопрос с нашей стороны? Или Казначейство должно само решить проблему в своей работе?
Здравствуйте!Очень прошу помочь
Коллега заболела,у меня на руках кошторис,мне нужно отправить его через СДО в казну завтра,заходила сегодня посмотреть ,не пойму что да как…
Пожалуйста,подскажите куда заходить/что нужно набрать или просто сделать скан и к чему-то прикрепить подписав подписями?Заранее благодарю откликнувшихся !
Доброго дня. Можливо хтось допоможе. Потрібно підключитися до сдо з одного ноутбука різними організаціями. Першу організацію vpn токени приймає, а на інших помилка, безпека віндовс- виберіть пристрій читання смарт-карт - смарт-карта не може виконати операцію або операція потребує іншу смарт-карту. Дякую за допомогою
Добрий день.
Не вдається завантажити в ПТК ККК СДО юридичне зобовязання, сформоване в к-файлах.
При спробі вивантажити отримую повідомлення "Заборонено імпортувати файли інших організацій!" і не можу зрозуміти до чого саме претензії : до назви нашої організації (військова частина) чи до отримувача (ГУ ДКСУ).
Може хтось стикався з подібним останнім часом - прохання підказати куди копати.
Дякую
Добрий день.
Не вдається завантажити в ПТК ККК СДО юридичне зобовязання, сформоване в к-файлах.
При спробі вивантажити отримую повідомлення "Заборонено імпортувати файли інших організацій!" і не можу зрозуміти до чого саме претензії : до назви нашої організації (військова частина) чи до отримувача (ГУ ДКСУ).
Може хтось стикався з подібним останнім часом - прохання підказати куди копати.
Дякую
перевірте код ЄДРПОУ та КПОЛ в налаштуваннях програми
Оновився на ноуті віндовс. Не можу зайти в СДО. Пише "не вдалося накласти підпис, оскільки TSP-сервери не доступні". Як можна вирішити цю проблему? Або до кого звернутися з цим питанням?
Оновився на ноуті віндовс. Не можу зайти в СДО. Пише "не вдалося накласти підпис, оскільки TSP-сервери не доступні". Як можна вирішити цю проблему? Або до кого звернутися з цим питанням?
Так що ви тоді вирішили? В мене зараз така фігня і програміст казни не знає,що робити
Закінчився термін дії сертифікату (RSA-ключа) для Cisco AnyConnect.
Термін дії RSA-ключа становить 2 роки. Для забезпечення безперебійної роботи, Казначейство виготовляє нові сертифікати без додаткового звернення клієнта за 10-14 днів до завершення дії попереднього сертифікату та надсилає їх до відповідного ВПР, у якому обслуговується клієнт.