у мене імпортувалось з дбф, а не пдф, а взагалі там їх можна і просто вводитиБухгалтер-Економіст писав:доброго дня, взявся за заповнення звітів в інструкції сказано імпортувати з pdf файлу, мені паперовий звіт відсканувати в pdf і цей файл завантажувати?
АС-Є звітність заповнення
- irina.skripka
- Мешканець
- Регіон: Черниговская область
- Дякував (ла): 24 рази
- Подякували: 7 разів
-
- Мандрівник
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 3 рази
Добрый день! В балансе не вводятся данные с "минусом" . Может была у кого-то такая проблема? В казначество позвонила, у них минуса вводятся :(
- Margaritf88
- Мандрівник
- Регіон: Запорожская Область
- Дякував (ла): 2 рази
Доброго дня . Підкажіть . не можу створити фінансову звітність, не випливає перелік форм. Далі не можу нічого зробити. Мережа власна фінансова звітність заповнина з 01.01.2017 по 31.12.2099. В чому річ? Голова обертом Бюджетну звітність заповнила та відіслала без проблем.
-
- Мандрівник
- Регіон: Полтавская область
- Подякували: 3 рази
- Margaritf88
- Мандрівник
IrinaSvyatog, в мене таж сама ситуація. Ми одержувачи державного бюджету і ми здаємо фінансову звітність в казну! Що робити далі і як заповнити фінансову звітність незрозуміло!
-
- Мандрівник
- Дякував (ла): 3 рази
Разобралась. может кому пригодится. минуса не вводились в Мозилле, в ГуглХроме все ОК :)Ярослава2791 писав:Добрый день! В балансе не вводятся данные с "минусом" . Может была у кого-то такая проблема? В казначество позвонила, у них минуса вводятся :(
- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
Кількість форм бюджетної звітності відповідає кількості відповідно внесеної власної мережі бюджетної звітності в довіднику. По кожній функції і кожній формі бюджетної звітності вноситься окрема мережа. Я так розумію що вона вноситься на рівні казначейства. Зігдно чого її вносять я не знаю, здається згідно відкритих рахунків. Але в будь якому випадку відсутність форми бюджетної звітності пояснюється відсутнісю мережі і виправити це можна скоріш за все звязавшись з казначейством.Nad1990 писав:Підскажіть будь-ласка, чому в бюджетній звітності не показуються весь перелік форм, а саме по заповненню звіту Форма № 2, в мене не вистачає чотири функції. Що робити???????
Як видалити запис у довідниках., як редагувати записи? Як змінити дату,щоб не повторювалися записи?
- vodolejka
- Квартирант
- Регіон: Ивано-Франковская область
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 2 рази
Та ж ситуація. КВК 250 та 779. Внесла фін.звітність по 779. А по 250 пише, що ми вже в входимо в одну мережу.nata2078 писав:В профілі ввели іншого головного розпорядника, а при додаванні в довідник Мережі власної фінансової звітності видає " на дату 01.01.2017р. установа включена в мережу РДА. Для зміни підпорядкування потрібно проставити дату завершення включення в мережу установи РДА". Це так і повинно бути, чи ми щось робимо не так? Кожен раз змінювати дату включення та виключення? так запутатись можна поки звіт набереш. ДякуюПросто_человек писав:Тобто у Вас повинно бути два профілі з різними ГРК, тоді Ви зможете створити два баланси.nata2078 писав:[ltr]Re: АС-Є звітність заповнення[/ltr]
[ltr]Просто_человек[/ltr]
[font="Noto Sans", sans-serif] - [/font][font="Noto Sans", sans-serif]Тобто у Вас різні головні розпорядники?[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]Так, у нас - РДА та Міністерство агрополітики[/font]
- vodolejka
- Квартирант
- Регіон: Ивано-Франковская область
- Дякував (ла): 4 рази
У мене теж таке було. Подзвонила в наше казначейство, сказали, що система щось там не підтягує, вона подивиться і виправить. Так і було, через 15 хв. уже було все активне.mdbi53@ukr.net писав:Добрий день.Допоможіть!!!Заходжу під керівником і під бухгалтером нічого не зявляється.Ні адміністрування.ні довідники.Що робити?,?.
-
- Новачок
- Регіон: Донецкая область
В статусе установи в казначействі у нас написано, що ми "одержувач", а наше управління сказали, що "розпорядники". Після того, як змінила "одержувач" на "розпорядник", з'явилась фін.звітність. Що буде далі не знаю, звіти до казначейства ще не відправляла.Margaritf88 писав:IrinaSvyatog, в мене таж сама ситуація. Ми одержувачи державного бюджету і ми здаємо фінансову звітність в казну! Що робити далі і як заповнити фінансову звітність незрозуміло!
- Margaritf88
- Мандрівник
Дякую. Сьогодні з ранку сама вже здогадалась зробити в профілі нас розпорідниками.IrinaSvyatog писав:В статусе установи в казначействі у нас написано, що ми "одержувач", а наше управління сказали, що "розпорядники". Після того, як змінила "одержувач" на "розпорядник", з'явилась фін.звітність. Що буде далі не знаю, звіти до казначейства ще не відправляла.Margaritf88 писав:IrinaSvyatog, в мене таж сама ситуація. Ми одержувачи державного бюджету і ми здаємо фінансову звітність в казну! Що робити далі і як заповнити фінансову звітність незрозуміло!
-
- Новачок
- Регіон: Херсонская область
Доброго дня, підкажіть будь ласка у програмі Е - звітність нам потрібно набрать три Баланса 1 - ДС (Державний, Обласний та Зведений) але програма записує тільки один.
-
- Квартирант
У меня сегодня та же история. Вчера тоже заходила нормальноINNA38 писав:Не можу зайти до кабінету єзвітн. пише Не вірний ідентифікатор користувача або пароль.., вчора заходила норм.
-
- Квартирант
- Регіон: Полтавская Область
- Дякував (ла): 9 разів
- Подякували: 1 раз
Така ж сама ситуація! Зранку заходила під Токенами буха і керівника, а тепер взагалі все затормозилось! Я уявляю собі коли будем здавати звіт за квартал. Нам на нараді казначеї наголосили щоб якщо термін 4-го, то вже 3-го звіт повиненг бути на старті, тобто в процесі відправки.
-
- Новачок
-
- Новачок
- Регіон: Донецкая область
- Bux6109
- Мешканець
- Регіон: Донецкая Область
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 разів
хм, а что мы бедные будем делать, когда отчет за 1 квартал надо будет сдавать, сидеть ждать? Представляю, скоро по всей Украине "Ждуны" у компьютеровIrinaSvyatog писав:Звонила в казначейство, сказали не работает сервер. Сказали ждать...

-
- Мешканець
- Подякували: 4 рази
502 - Web server received an invalid response while acting as a gateway or proxy server.
There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.
Ребята начало писать вот єто
There is a problem with the page you are looking for, and it cannot be displayed. When the Web server (while acting as a gateway or proxy) contacted the upstream content server, it received an invalid response from the content server.
Ребята начало писать вот єто
- НаталіяЛучик
- Квартирант
- Регіон: Черновицкая область
- Дякував (ла): 20 разів
- Подякували: 6 разів
В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ
в якрму саме довіднику і як це заповнити? у довіднику "Мережа власна фінансова звітність" заповнена наша організація з даними організації, якій ми підпорядковуємося?
в якрму саме довіднику і як це заповнити? у довіднику "Мережа власна фінансова звітність" заповнена наша організація з даними організації, якій ми підпорядковуємося?
- НаталіяЛучик
- Квартирант
- Регіон: Черновицкая область
- Дякував (ла): 20 разів
- Подякували: 6 разів
Дане повідомлення вискакує при спробі додати в фін. звіти Баланс (створити звіт)