Автоматизована система «Є-Звітність»
-
lyulyl
- Мандрівник

- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
установила на другом компе провожу диагностику загружается страница в експлоре и выходит окошко диагностики но при проверке инициализации (ключ у вигляди файлу) ( с помощью (введении пароля) ключа пишет не знайдено особистих ключив на носии
Як це виправити.... допоможіть будь ласка. Вибиває "Не знайдено НКІ або сертифікати на ньому". Устанавлюю по інструкції. Неможу розібратись в чому причина.
-
ivangorod04364087
- Новачок

- Регіон: Кировоградская область
- Дякував (ла): 4 рази
Доброго ранку!! Підскажіть чи обов"язково заносити в папку key: key 6 ,key 11. Всі сертифікати ІДД ДФС занесені і перейменовані,key 6 занесла ,а проблема Носій таємного ключа не підтягується .Якщо потрібний key11 ,то де його скачати
-
ivangorod04364087
- Новачок

Так чому не можна створити кабінет,занесені 6 сертифікатів,та три свої(керівник,бухгалтер,печать),захожу під керівником
Востаннє редагувалось 01 березня 2018, 09:01 користувачем ivangorod04364087, всього редагувалось 1 раз.
-
ivangorod04364087
- Новачок

-
80welkommi
- Квартирант

- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 12 разів
це той БАРС який запитує пароль при вході на сайт???? тоді встановлено. як би я зайшла в особовий кобінетKolpakov Ievgen писав:Барс у Вас установлен?krasnogorivka писав:, я нажимала все что можно из того что возможно...ничего не происходит. и настройки меняла, обновляла
, но ничего не меняется.
-
ivangorod04364087
- Новачок

yaoleg писав:ivangorod04364087, встановіть TeamViewer та повідомте ідентифікатор і пароль в приватні повідомлення
Востаннє редагувалось 01 березня 2018, 19:01 користувачем ivangorod04364087, всього редагувалось 2 разів.
-
natik222
- Новачок

- Регіон: Киевская область
- Подякували: 1 раз
Подскажите пожалуйста, когда хочу зайти в кабинет пишет "Не знайдено НКІ або сертифікати на ньому", а когда проверяю "Перевірка працездатності электронного ключа" идентификатор ключа не выбираеться и пишет что "Не знайдено особистих ключів на носії" у меня ключи налоговой, что я сделала не так, все сертификаты переименовала ключи добавила .
При вході до є-звітність видає помилку "Не знайдено НКІ або сертифікати на ньому"
Може хтось вже зміг виправити дану проблему, то напишіть будь ласка як?
-
Лариса79
- Квартирант

- Регіон: Черниговская область
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 8 разів
у меня такая ошибка вылетала, когда в папке не было сертификата на директораnoreply писав:При вході до є-звітність видає помилку "Не знайдено НКІ або сертифікати на ньому"
-
80welkommi
- Квартирант

- Регіон: Донецкая область
- Подякували: 12 разів
krasnogorivka писав:це той БАРС який запитує пароль при вході на сайт???? тоді встановлено. як би я зайшла в особовий кобінетKolpakov Ievgen писав:Барс у Вас установлен?krasnogorivka писав:, я нажимала все что можно из того что возможно...ничего не происходит. и настройки меняла, обновляла
, но ничего не меняется.
- document.location.reload();это пишет при перезагрузке страницы...кеш почистили. заходили с разных блаузеров - ничего не меняется
-
Олександр Сергійович
- Новачок

- Регіон: Черниговская область
- Подякували: 2 рази
які мають бути сертифікати у папці с13? можливо я чогось не докинув. там кореневі 4 сертифікати ацск України+ персональний сертифікат. дайте скрин чи що з потрібним переліком сертифакатів. я заходжу через токени ііт. неправильний ідентифікатор або пароль. перевірку проходжу успішно. казначейство саме не розуміє чому так. допоможіть будь-ласка
де взагалі подивитись цей ідентифікатор?
де взагалі подивитись цей ідентифікатор?
-
Кузя
- Мешканець

- Регіон: Ровенская область
Доброго дня. Як вирішили свою проблему? В мене те ж саме.lyulyl писав:Не удается получить доступ к сайту
Веб-страница по адресу , возможно, временно недоступна или постоянно перемещена по новому адресу
- tsuaf
- Мешканець

- Регіон: Днепропетровская область
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 103 рази
Доброго времени суток. Что-то с Барскриптором или он не запущен в данное время.Кузя писав:Доброго дня. Як вирішили свою проблему? В мене те ж саме.lyulyl писав:Не удается получить доступ к сайту
Веб-страница по адресу , возможно, временно недоступна или постоянно перемещена по новому адресу
-
Annyshka2018larga
- Новачок

- Регіон: Одесская область
- Дякував (ла): 1 раз
Добрий день! як Ви вносили данні з копійками?ВікторіяЯ писав:Добрий день, хтось вже відправив звіт за 2017 рік через Є-звітність? У мене дає зробити лише фінансову звітність, підписала головним бухгалтером та керівником, бюджетну звітність не можу внести.
-
Parashchuk Oleg
- Новачок

[color=#333333][size=75][font='Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]Добрий день. При диагностиці повідомляється: "Помилка накладення ЕЦП. Зверніться до адміністратора. Виникла помилка при зчитуванні особистого ключа з носія ключової інформації" ?Хоча ініціалізацію проходить. Від комп'ютера не залежить. Прошу про допомогу[/font][/size][/color]
Востаннє редагувалось 01 березня 2018, 11:46 користувачем Parashchuk Oleg, всього редагувалось 1 раз.
-
Черкес Владимир
- Новачок

Завел уже 4 предприятия Одесского горсовета. Два с ключами дфс - без проблем, два с ключами АЦСК Украина - с танцами с бубнами, но завелись. Кстати на последнем предприятии применялся конвертер ключей, только после этого завелось, простое переименование не помогало, хотя тест проходил.
-
Кузя
- Мешканець

- Регіон: Ровенская область
Запущений. І на домашньому ноутбуці все виходить, а от на робочому комп'ютері - ні.tsuaf писав:Доброго времени суток. Что-то с Барскриптором или он не запущен в данное время.Кузя писав:Доброго дня. Як вирішили свою проблему? В мене те ж саме.lyulyl писав:Не удается получить доступ к сайту