Автоматизована система «Є-Звітність»
нет, ключ бухгалтера , директора судя по сертификату "Виданий органами юстиції", но такого ключа для бухгалтера нету.yaoleg писав:KMS07, ключі ЕЦП директора та бухгалтера генерувались одночасно і в одному й тому ж АЦСК?
Как быть? как добавить эти два ключа (скрин), чтобы пользоваться ними. Переиздавать ключи ?
Востаннє редагувалось 15 березня 2018, 09:58 користувачем KMS07, всього редагувалось 1 раз.
У мене така сама проблема з бухгалтерським ключем. Ключі генерувалися одночасно з директорським в одному АЦСК. Але в системі СДО ключ бухгалтера працює. Що робити?
- yaoleg
- Коронована особа

- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 453 рази
KMS07, якщо різні АЦСК можуть бути різні нюанси під час створення облікового запису та налаштуванню. Щодо доступу з ключем АЦСК Україна краще звернутись у своє казначейство нехай вони переадресують Вашу проблему із неможливістю авторизації на ДКСУ, там і вирішуються такі питання.
-
Леся65038
- Новачок

- Регіон: Одесская область
- Дякував (ла): 5 разів
Доброго дня. Діагностику в барсі я проходила, а зайти в кабінет не могла (ключі Україна). Оказалось. що в кабінет я можу зайти через оперу. А я скільки мучилась. Може комусь пригодиться ця інформація. Я пробувала черех хром і мозілу, а про оперу навіть не думала, там і версія стара навіть.
-
jaryna
- Мандрівник

- Регіон: Тернопольская область
- Дякував (ла): 51 раз
- Подякували: 3 рази
Добрий день).у мене така ж проблема. Прошу допомоги ..буду вдячна. на кожному завантаженому сертифікатові вказує що не дійсний цифровий підпис. І " при проверке отношений доверия произошла системная ошибка".як вийти із цієї ситуації?YuliaKikot писав:[font='Open Sans', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif]Доброго дня)Підкажіть хто-небудь, що робити якщо видає таку помилку (Помилка ініціалізації програмного забезпечення для накладення ЕЦП - Не знайдено приватного ключа Key-6.dat)???[/font]
Востаннє редагувалось 15 березня 2018, 17:17 користувачем jaryna, всього редагувалось 1 раз.
Добрый день! Такая ситуация , через директора всё заходит, а через бухгалтера "не вірний ідентифікатор..користувача , або пароль. В чём может бить проблема? при том что диагностику успешно проходит (ключи приват)
-
Inessa37
- Новачок

- Регіон: Ровенская область
- Дякував (ла): 1 раз
Доброго дня, дуже хочу подякувати всім форумчанам, а особливо Kolpakov Ievgen за інструкцію по налаштуванню АС Є-звітність із ключами АЦСК Україна. Все вийшло, зайшла в систему (правда до цього я намагалася увійти на протязі 2-х тижнів, сама багато чого зробила, але все одно до кінцевого результату не доходило, тіпа чогось не хватало та ось позавчора все нарешті зійшлося.) Ще раз велике ДЯКУЮ всім!
- VOV
- Коронована особа

- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
Кабінет створює казначейство. Користувач після реєстрації може лише зайти в кабінет та налаштувати профіль установи. Якщо Ви це зробили, то до Вас питань не повинно бути.warden4ik писав:Добрий день. ХЕЛП! Підскажіть все працює, але в казначействі кажуть у вас немає особитого кабінету, нас не бачать. Як його створити?? І де?
-
warden4ik
- Мандрівник

- Регіон: Черниговская область
- Дякував (ла): 2 рази
Ну так і я розумію, а вони мені заладили потрібно створити власний кабінет, ми вас не бачимо, ви у нас в чорному списку. Ми в базу заходимо нормально під профілем і директора і бухгалтера. Там все налаштували. Що ще вони хочуть спробуй зрозуміти.VOV писав:Кабінет створює казначейство. Користувач після реєстрації може лише зайти в кабінет та налаштувати профіль установи. Якщо Ви це зробили, то до Вас питань не повинно бути.
- VOV
- Коронована особа

- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
Як же вони Вас не бачать коли Ви заходите в ними ж створений для Вас кабінет, поясніть їм це. Можливо вони і Ви говорите про різні кабінети і вони хочуть побачити щось інше. Оце лише таке припущення у мене виникає.warden4ik писав:Ну так і я розумію, а вони мені заладили потрібно створити власний кабінет, ми вас не бачимо, ви у нас в чорному списку. Ми в базу заходимо нормально під профілем і директора і бухгалтера. Там все налаштували. Що ще вони хочуть спробуй зрозуміти.VOV писав:Кабінет створює казначейство. Користувач після реєстрації може лише зайти в кабінет та налаштувати профіль установи. Якщо Ви це зробили, то до Вас питань не повинно бути.
-
FtAll
- Новачок

- Регіон: Днепропетровская область
Уже второй день бьюсь с проблемой подключения к казначейству, сертификаты из этой темы все закачаны, сертификаты директора, буха скачаны с сайта в виде CertificateSN000000.cer, ключи сконвертированы в формат key-6.dat. Проверку барскриптора ключи проходят, но при попытку зайти в систему "Не вірний ідентифікатор користувача або пароль". Браузеры IE, EDGE, Chrome, Opera. В консоли барскриптора ошибок при подключении тоже нет. Где еще может быть ошибка?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- tsuaf
- Мешканець

- Подякували: 103 рази
FtAll, звонить в казначейство и пытаться узнать в чем проблема. Возможно, неправильно внесли вашу организацию, неправильно втянули ваши сертификаты и такое прочее. Уже в этой теме говорилось об этом, что проблема не на вашей стороне в этом случае.
-
FtAll
- Новачок

Проблема решилась после звонка в казначейство. Недавно поменялся ключ бухгалтера, т.к. у старого заканчивался срок действия, в казначействе подтянули по ошибке старый, из-за этого не работало
-
lelek66
- Мандрівник

- Регіон: Одесская область
Здравствуйте подскажите пожалуйста, я хочу зарегистрироваться на АС Є -звітність. У меня ключи АЦСК Приватбанк. Программу барскриптор установила, сертификаты скачала как быть дальше не понимаю.
-
gssppvv
- Мандрівник

- Регіон: Винницкая Область
- Подякували: 3 рази
Якщо ключі з АЦСКА Україна крім перейменування ключа, треба змінити розширення сертифіката з crt на cer. Є-звітність запрацювала, але тепер з бразуера не можна нічого роздрукувати, викидає з нього і все. До цього все було нормально, якась містика.
-
Картинка
- Мандрівник

- Регіон: Кировоградская область
- Дякував (ла): 3 рази
Доброго дня! В мене також видає: "[font='Noto Sans', sans-serif]В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ"[/font]
[font='Noto Sans', sans-serif], що потрібно заповнити, хто знає?[/font]
-
warden4ik
- Мандрівник

Допоможіть. Заходить під директором, потрібно зайти під бухгалтером, але коли роблю перевірку то каже особистих ключів не знайдено, хоча я замінив зконвертований. Я думаю можливо я не вірно зконвертував, ключі від АЦСК Україна. У мене є два файли zs2. Який з них вибирати при конвертуванні? І потрібно при конвертуванні щось вибирати в полі особистий ключ шифрування за наявності??
-
trofimenko.t
- Мандрівник

- Регіон: Донецкая область
- Подякували: 1 раз
В нас так було, потім заповнили дату відкриття в довідниках 01.01.2017 и все пішлоКартинка писав:Доброго дня! В мене також видає: "[font='Noto Sans', sans-serif]В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності МБ"[/font]
-
warden4ik
- Мандрівник

Як це у вас вирішилось така ж проблема?Тетяна Кохан писав:Добрый день! я весь форум перечитала, на свой вопрос не нашла ответа) Кто подскажет... с Директором все получилось... А когда копирую ключ Головного бухгалтера в папку Key... (сертификати все на месте)...захожу сюда , вожу пароль, нажимаю иницилизацию вибивате окно Помилка "Не знайдено особистих ключів на носії" в чем проблема ключ в папке, сертификати все на месте в положеной папке.. Кто поможет, пожалуйста?
- Olesya2914
- Мандрівник

- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 3 рази
-
warden4ik
- Мандрівник

така ж проблема ацск україна.Olesya2914 писав:Ключ директора видит, Не могу зайти с ключом бухгалтера.
є два файли zs2 на головного бух. конвертував спочатку один потім інший. не під одним не заходить. помилка не знайдено ключ на носії.