Автоматизована система «Є-Звітність»
- Самборська Ірина
- Мандрівник

- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 2 рази
Скажіть, будь ласка, я натиснула на кольоровий квадрат і в мене зникло основне меню, може хтось знає, як зарадити тому
-
gssppvv
- Мандрівник

- Регіон: Винницкая Область
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 3 рази
Якщо Україна, то не забудьте розширення відповідного сертифіката змінити на cer, ну і звичайно записати його в папку сертифікатів .warden4ik писав:така ж проблема ацск україна.Olesya2914 писав:Ключ директора видит, Не могу зайти с ключом бухгалтера.
є два файли zs2 на головного бух. конвертував спочатку один потім інший. не під одним не заходить. помилка не знайдено ключ на носії.
- tsuaf
- Мешканець

- Регіон: Днепропетровская область
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 103 рази
Здравствуйте. Снова щелкните по тому же квадратику и меню появится.Самборська (Ключник) Ірина писав:Скажіть, будь ласка, я натиснула на кольоровий квадрат і в мене зникло основне меню, може хтось знає, як зарадити тому
- tsuaf
- Мешканець

А вы при конвертации ключи сохраняли в разные папки или заменяли один другим? Там важно в программе по конвертации всё правильно указывать, иначе могут быть проблемы.warden4ik писав:така ж проблема ацск україна.Olesya2914 писав:Ключ директора видит, Не могу зайти с ключом бухгалтера.
є два файли zs2 на головного бух. конвертував спочатку один потім інший. не під одним не заходить. помилка не знайдено ключ на носії.
- tsuaf
- Мешканець

Здравствуйте. У вас ключи сконвертированы оба? И ещё скажите, они у вас выдавались в одно время или в разное?Olesya2914 писав:Ключ директора видит, Не могу зайти с ключом бухгалтера.
-
25062002)))
- Мандрівник

- Регіон: Тернопольская область
Доброго вечора! В мене така ж проблема!!!Вже другий тиждень не можу зайти з ключем бухгалтера (ключі приватбанку).І в казначейство зверталася і в приватбанк, ніхто не знає в чому причина.Olesya2914 писав:Ключ директора видит, Не могу зайти с ключом бухгалтера.
-
gssppvv
- Мандрівник

- Регіон: Винницкая Область
- Подякували: 3 рази
Записати сертифікат ключа в папку сертифікатів. Сертифікат має бути з розширенням cer, якщо у вас інше, то змінити.oksa337 писав:Не знайдено НКІ або сертифікати на ньому що робити
- Самборська Ірина
- Мандрівник

Не появляється.tsuaf писав:Здравствуйте. Снова щелкните по тому же квадратику и меню появится.Самборська (Ключник) Ірина писав:Скажіть, будь ласка, я натиснула на кольоровий квадрат і в мене зникло основне меню, може хтось знає, як зарадити тому
- Самборська Ірина
- Мандрівник

Можливо це повязано з тим , що я відзначила там де користувачі галочками перелік і перенесла в праву таблицю((((
- tsuaf
- Мешканець

Да, вы выключили доступ к необходимым модулям ) Разрешенный доступ будет, когда отмеченные галочками модули будут находиться слева.Самборська (Ключник) Ірина писав:Можливо це повязано з тим , що я відзначила там де користувачі галочками перелік і перенесла в праву таблицю((((
- Olesya2914
- Мандрівник

- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 3 рази
Ключи выданы в разное время, сконвертированы в разные папки "директор", "бухгалтер". заменяю при вхождении на диск С в папке Кеуs. Сертификаты верные, в казначействе сказали не знают в чем дело. на их компе все видит и тот и тот ключ.
- Olesya2914
- Мандрівник

- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 3 рази
диагностику не проходит, не знайдено ключей - пишет , ключ выдан 04.12.2017, Медок , е-дата подписываю без проблем этим ключом.
- tsuaf
- Мешканець

Olesya2914, значит, только остается одно - неправильно настроен Барскриптор, нет нужных файлов в нужных папках. Ключ, вижу выдан в конце прошлого года и с ним тоже могут быть проблемы. Уже обсуждалось в этой теме.
-
lilikadybika@ukr.net
- Новачок

- Регіон: Одесская область
- Дякував (ла): 9 разів
Зробила за інструкцією, а програма все одно запущена!Skarlet писав:Для всіх! Після того як прочитали ., що програма запущена, внизу на панелі справа найдіть значок Варскріпто як на ярлику, нажміть його один раз лівою мишкою і побачите меню, а далі за інструкцією
-
warden4ik
- Мандрівник

- Регіон: Черниговская область
я спочатку один зробив ключ вирізав, потім інший так же само. і не один не робить( пише не знайдено ключ на носіїtsuaf писав:А вы при конвертации ключи сохраняли в разные папки или заменяли один другим? Там важно в программе по конвертации всё правильно указывать, иначе могут быть проблемы.warden4ik писав:така ж проблема ацск україна.Olesya2914 писав:Ключ директора видит, Не могу зайти с ключом бухгалтера.
- Самборська Ірина
- Мандрівник

Скажіть , будь ласка як перенести їх вліво? я їх не бачу, в мене просто пусто на сторінціtsuaf писав:Да, вы выключили доступ к необходимым модулям ) Разрешенный доступ будет, когда отмеченные галочками модули будут находиться слеваСамборська (Ключник) Ірина писав:Можливо це повязано з тим , що я відзначила там де користувачі галочками перелік і перенесла в праву таблицю((((
- Самборська Ірина
- Мандрівник

Перепрошую, але казначейство підключило мені уже.Щиро дякую всім.
-
Tomaury
- Мандрівник

- Регіон: Николаевская область
- Дякував (ла): 6 разів
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка. Зараз заповнюємо звіт річний на Е-звітність. Виникла наступна проблема. Створили звіт, підписали його (робила звіт не я в Є-звітність), зараз перевіряю їх і під час перевірки протоколом видає помилку. Я знаю як виправити, але маю змоги це зробити, адже він вже підписаний. Що можна зробити в цьому випадку, чи можна зняти підписи та зробити виправлення, чи треба створювати новий
-
Tomaury
- Мандрівник

- Регіон: Николаевская область
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка. Зараз заповнюємо звіт річний на Е-звітність. Виникла наступна проблема. Створили звіт, підписали його (робила звіт не я в Є-звітність), зараз перевіряю їх і під час перевірки протоколом видає помилку. Я знаю як виправити, але не маю змоги це зробити, адже він вже підписаний. Що можна зробити в цьому випадку, чи можна зняти підписи та зробити виправлення, чи треба створювати новий документ?
Вибачте, за такі питання, але я поки не володію достатньою інформацією, тому питаю тут) Допоможіть, якщо хтось з такими проблемами мав справу))
Вибачте, за такі питання, але я поки не володію достатньою інформацією, тому питаю тут) Допоможіть, якщо хтось з такими проблемами мав справу))
-
ira1807
- Мандрівник

- Дякував (ла): 17 разів
- Подякували: 5 разів
Стосовно заповнення дивіться іншу тему.
Якщо підписано тільки гол. бухгалтером, то як керівник не підписуйте, а поверніть. Тоді зможете вносити зміни. Якщо підписали як керівник, то тільки після повернення з казни (це так казна сказала)
Якщо підписано тільки гол. бухгалтером, то як керівник не підписуйте, а поверніть. Тоді зможете вносити зміни. Якщо підписали як керівник, то тільки після повернення з казни (це так казна сказала)
-
Кузя
- Мешканець

- Регіон: Ровенская область
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 8 разів
В мене було все навпаки, з ключем директора не могла зайти. Вирішила сертифікат керівника видалити з папки сертифікатів, сертифікат керівника скачаний із сайту (в мене ключі податкової) знову перейменувати і закинути в папку сертифікатів. І все запрацювало. Певно неправильно був перейменований сертифікат керівника.warden4ik писав:Як це у вас вирішилось така ж проблема?Тетяна Кохан писав:Добрый день! я весь форум перечитала, на свой вопрос не нашла ответа) Кто подскажет... с Директором все получилось... А когда копирую ключ Головного бухгалтера в папку Key... (сертификати все на месте)...захожу сюда , вожу пароль, нажимаю иницилизацию вибивате окно Помилка "Не знайдено особистих ключів на носії" в чем проблема ключ в папке, сертификати все на месте в положеной папке.. Кто поможет, пожалуйста?
-
Кузя
- Мешканець

- Регіон: Ровенская область
- Дякував (ла): 25 разів
- Подякували: 8 разів
Доброго дня. Ніяк не можу вирішити проблему із входом на сторінку діагностики : "Не удается получить доступ к сайту
Превышено время ожидания ответа от сайта local.barscryptor.net.
Попробуйте сделать следующее:
Превышено время ожидания ответа от сайта local.barscryptor.net.
Попробуйте сделать следующее:
- Проверьте подключение к Интернету.
- [url=chrome-error://chromewebdata/#buttons]Проверьте настройки прокси-сервера и брандмауэра[/url].
- Выполните диагностику сети в Windows
-
rayrada
- Мешканець

- Регіон: Днепропетровская Область
- Дякував (ла): 8 разів
Доброго дня, я вже задавала це запитання, але все ж хотілося б почути відповідь на запитання "Як зайти в довідники та бюджетну звітність, коли є в організації лише один підпис - керіника???" Дякую за допомогу!!!
-
warden4ik
- Мандрівник

нажаль не допомогло. все перевірив.Кузя писав:В мене було все навпаки, з ключем директора не могла зайти. Вирішила сертифікат керівника видалити з папки сертифікатів, сертифікат керівника скачаний із сайту (в мене ключі податкової) знову перейменувати і закинути в папку сертифікатів. І все запрацювало. Певно неправильно був перейменований сертифікат керівника.warden4ik писав:Як це у вас вирішилось така ж проблема?Тетяна Кохан писав:Добрый день! я весь форум перечитала, на свой вопрос не нашла ответа) Кто подскажет... с Директором все получилось... А когда копирую ключ Головного бухгалтера в папку Key... (сертификати все на месте)...захожу сюда , вожу пароль, нажимаю иницилизацию вибивате окно Помилка "Не знайдено особистих ключів на носії" в чем проблема ключ в папке, сертификати все на месте в положеной папке.. Кто поможет, пожалуйста?
-
LidiaR
- Новачок

Сегодня после обновления БарКриптора до версии 3.0.0.1 столкнулись с той же проблемой - перестало видеть файл ключа. Перепробовали различные варианты "Использовать токен"/"Использовать файл" ничего не помогает... В инструкции нашлась фраза "5.2. Обрати носій ключової інформації (у разі використання ключа у вигляді файл обрати: «Токен ІІТ»)."warden4ik писав:я спочатку один зробив ключ вирізав, потім інший так же само. і не один не робить( пише не знайдено ключ на носіїtsuaf писав:А вы при конвертации ключи сохраняли в разные папки или заменяли один другим? Там важно в программе по конвертации всё правильно указывать, иначе могут быть проблемы.warden4ik писав:така ж проблема ацск україна.Olesya2914 писав:Ключ директора видит, Не могу зайти с ключом бухгалтера.
Решили попробовать:
- выбираю в Баркрипторе "Використовувати ключ на НКІ",
- захожу на Сторінку діагностики, выбираю носитель Токен ІІТ,
- жму Виконати ініціалізацію... предлагает использовать носитель "оптический диск".
Истина где-то рядом...
Сбрасываю ключ key6.dat на флешку - диагностика - Токен ІІТ (появился выбор съемный диск!!!) - инициализация, ввожу пароль и.... Система успешно инициализирована!
Захожу на ezvit.treasury.gov.ua, выбираю Токен ІІТ + з'ємный диск, ввожу пароль - все работает
кстати... заработало только на Хроме, в Фаерфоксе все равно БарКриптора не видит (((
- tsuaf
- Мешканець

Кузя, разрешить нужно сертификат Барскриптора. В первом посте есть вся информация по поводу этого момента. А если страница не открывается, то значит что-то с Браскриптором - или он не запущен, либо ещё что-то. Переустановить или запустить Барскриптор.
- DimaMallboro
- Новачок

Настраивал доступ к «Є-Звітність» главному бухгалтеру, ПК (Win 7 х64), проблема та же что и у Кузи, не решил (и из сертификатами игрался, и барсика от админа ставил/запускал перед этим чистил реестр, и в Hosts розкоментировал строки, и брандмауэр вырубал и антивирусник снес, и прокси настраивал), скорей всего что то в самой винде или реестре, СДО на этом ПК работает... настроил на другом ПК в бухгалтерии. На всех ПК на которых все таки удалось настроить доступ (вин 10 х64, вин 7 х64, вин сервер 2003) никаких "лишних телодвижений не делал", установка Барсика, токен в юсб вход и работает. Интереса ради пробовал дома, на личном ноутбуке (вин 7 х64), все работатет аж шелестит при том что никаких сертификатов (игра из сетрификатами, нужна скорей всего тем кто юзает ключ из файла) на ноутбуке нет. И да, оно если работает, то работает во всех браузерах...