и я присоединяюсь! у меня те же выдает ошибки. В є-звітність не могу войти :(TOVMYA писав:Присоединяюсь, уже третий день бьюсь, такое же выскакивает. Уже мозги кипят)lilikadybika@ukr.net писав:Dim_On, допоможіть будь ласка! Сторінка діагностики. Вибираю Токен ІІТ, з'ємний диск - на другому кроці пише:Помилка накладення ЕЦП. Зверніться до адміністратора. Сертифікат не знайдено. Якщо вибираю оптичний диск - пише:Помилка накладення ЕЦП. Зверніться до адміністратора. Виникла помилка при зчитуванні особистого ключа з носія ключової інформації
Автоматизована система «Є-Звітність»
- NarayanA
- Новачок

- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 1 раз
- tsuaf
- Мешканець

- Регіон: Днепропетровская область
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 103 рази
NarayanA, значит на носителе нет нужных сертификатов. Их туда нужно положить, если можете зайти на флешку, или обращайтесь в организацию, выдавшей вам ключи и сертификаты.
-
Bootsik
- Мандрівник

- Регіон: Сумская область
- Подякували: 1 раз
В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності ДБ. В довіднику Мережа ДБ власна бюджетна звітність є додана мережа , їх там навіть 5 штук? але все одно помилка при створені Фінансова звітність Бюджет - Державний бюджет Звіт - ДБ Баланс (форма №1ДС) пише В довіднику підпорядкованості установи не заповнено Розпорядник вищого рівня для консолідації фінансової звітності ДБ
- NarayanA
- Новачок

- Регіон: Киевская область
на флешке ключ который записывала ДФС,tsuaf писав:NarayanA, значит на носителе нет нужных сертификатов. Их туда нужно положить, если можете зайти на флешку, или обращайтесь в организацию, выдавшей вам ключи и сертификаты.
я на эту же флешку скачала сертификаты
я сертификаты сложила в папку My Certificates and CRLs 13
Только вот беда, на одной машине у Главбуха ключи работают, а вот на второй машине у Директора, ключи работать отказываются и всплывает окошко о том что не сертификата
- tsuaf
- Мешканець

Что-то вы не то делаете. Если у вас Токен, то никаких сертификатов в папку My Certificates and CRLs 13 класть не нужно. Всё работает из коробки, как говорится. Сертификаты класть по папкам и ключи нужно тем, у кого нет Токенов. Так вот я не пойму, что вам нужно и что выделаете )NarayanA писав:на флешке ключ который записывала ДФС,tsuaf писав:NarayanA, значит на носителе нет нужных сертификатов. Их туда нужно положить, если можете зайти на флешку, или обращайтесь в организацию, выдавшей вам ключи и сертификаты.
я на эту же флешку скачала сертификаты
я сертификаты сложила в папку My Certificates and CRLs 13
Только вот беда, на одной машине у Главбуха ключи работают, а вот на второй машине у Директора, ключи работать отказываются и всплывает окошко о том что не сертификата
- tsuaf
- Мешканець

Что-то с системой не так у вас. А какая кстати система? Случайно не Windows XP?khaartaim писав:Добрый день! При запуске барсика (как первом - при установке, так и последующих) появляется ошибка "виникла критична помилка error 127\\?\c:\BarsCryptor\node Addons\avtor.node". Как быть, что делать? Заранее спасибо
Будь-ласка підкажіть на одному комп"ютері сторінка діагностики пройшла й сертифікати знайдені, а на другому ні. Ключ токер ІІТ Віндовс 10 і там, і там браузер Гугл Хром, Барс Крапто версія 3.0.0.1. Я не розумію де помилка.
Наперед вдячна.!!!
Наперед вдячна.!!!
- tsuaf
- Мешканець

Честно, трудно сказать почему так. Обычно должно работать везде. может дело в браузерах или по-разному системы настроены. Могу посмотреть через удаленную связь, если у вас есть возможность.зоря 92 писав:Будь-ласка підкажіть на одному комп"ютері сторінка діагностики пройшла й сертифікати знайдені, а на другому ні. Ключ токер ІІТ Віндовс 10 і там, і там браузер Гугл Хром, Барс Крапто версія 3.0.0.1. Я не розумію де помилка.
Наперед вдячна.!!!
Є тайм вівер 12tsuaf писав:Честно, трудно сказать почему так. Обычно должно работать везде. может дело в браузерах или по-разному системы настроены. Могу посмотреть через удаленную связь, если у вас есть возможность.зоря 92 писав:Будь-ласка підкажіть на одному комп"ютері сторінка діагностики пройшла й сертифікати знайдені, а на другому ні. Ключ токер ІІТ Віндовс 10 і там, і там браузер Гугл Хром, Барс Крапто версія 3.0.0.1. Я не розумію де помилка.
Наперед вдячна.!!!
-
Наталекс
- Мешканець

- Регіон: Кировоградская область
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 12 разів
Знову проблема "не вірний ідентифікатор....." Звітність відправила - все "ок", казначейство посилку із звітами бачить, а сьогодні знову не можу зайти в кабінет - тобто проблема, та, що на стороні казни "не вірний ідентифікатор.....", що порадите? вмикаємо "почекуна"?:)))
Допоможіть хто-небудь! Не можемо працювати в програмі Є-звітність. При спробі Створити звіт пише "Не вказано вищий рівень розпорядника". При спробі додати запис у Довідники, також видає помилки. Може хто вже працював з цією програмою?
- tsuaf
- Мешканець

Да, я думаю, нужно подождать. Если проблема не решится, то уже звонить.Наталекс писав:Знову проблема "не вірний ідентифікатор....." Звітність відправила - все "ок", казначейство посилку із звітами бачить, а сьогодні знову не можу зайти в кабінет - тобто проблема, та, що на стороні казни "не вірний ідентифікатор.....", що порадите? вмикаємо "почекуна"?:)))
-
vlagimircherkes
- Новачок

- Регіон: Одесская область
то же самое - "не вірний ідентифікатор....."(((((((.
Вопрос к администратором - может кто сделал что бы с одного компьютера можно было заходить под бухгалтером или директором без замены файла key-6 ?? Пробовал исправить файл config.json , но видно знаний по программированию не хватает(((
Вопрос к администратором - может кто сделал что бы с одного компьютера можно было заходить под бухгалтером или директором без замены файла key-6 ?? Пробовал исправить файл config.json , но видно знаний по программированию не хватает(((
- tsuaf
- Мешканець

Не получится так, поскольку задумывалось, что каждый владелец ключа будет работать на своём компьютере, а не на одном.vlagimircherkes писав:то же самое - "не вірний ідентифікатор....."(((((((.
При заповненні запис не зберігаєтьсяЗаремба Татьяна писав:Потрібно в"довідниках" заполнить "Мережа власна бюджетна звітність", дата відкриття 01.01.2017Тetayna писав:Допоможіть хто-небудь! Не можемо працювати в програмі Є-звітність. При спробі Створити звіт пише "Не вказано вищий рівень розпорядника". При спробі додати запис у Довідники, також видає помилки. Може хто вже працював з цією програмо
-
joy_5
- Новачок

У кого была проблема "не вірний ідентифікатор.....", получилось уже зайти? и что вы для этого делали?tsuaf писав:Да, я думаю, нужно подождать. Если проблема не решится, то уже звонить.Наталекс писав:Знову проблема "не вірний ідентифікатор....." Звітність відправила - все "ок", казначейство посилку із звітами бачить, а сьогодні знову не можу зайти в кабінет - тобто проблема, та, що на стороні казни "не вірний ідентифікатор.....", що порадите? вмикаємо "почекуна"?:)))
- tsuaf
- Мешканець

Нет, пока что та же проблема и у меня. Это что-то они на сервере у себя сделали, что никто зайти не может.joy_5 писав:У кого была проблема "не вірний ідентифікатор.....", получилось уже зайти? и что вы для этого делали?tsuaf писав:Да, я думаю, нужно подождать. Если проблема не решится, то уже звонить.Наталекс писав:Знову проблема "не вірний ідентифікатор....." Звітність відправила - все "ок", казначейство посилку із звітами бачить, а сьогодні знову не можу зайти в кабінет - тобто проблема, та, що на стороні казни "не вірний ідентифікатор.....", що порадите? вмикаємо "почекуна"?:)))
-
vlagimircherkes
- Новачок

проблема с доступом судя по всему у тех кто имеет ключи ацск украина. по ключам минюста и дфс все нормально
- Ирина5308
- Мандрівник

- Регіон: Днепропетровская Область
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 3 рази
Вы правы! Наши коллеги в системе, ключ ДФС.vlagimircherkes писав:проблема с доступом судя по всему у тех кто имеет ключи ацск украина. по ключам минюста и дфс все нормально
- VOV
- Коронована особа

- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
Ви цюформу повторно підписали двома підписами?Oblako писав:Добрый день. Очень нужна помощь. Казна вернула форму на исправление. Как ее повторно отправить в казну. Создала новую посылку, программа не дает добавить эти формы в посылку.
-
Козубська Ірина
- Мандрівник

- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 1 раз
Дякую!!))) все получилось!tsuaf писав:rayrada, здравствуйте, а у вас токены какие? От "Автора"? Если да, то попробуйте .