Добрий день, панове! Щось я не второпаю, а для чого подавати звіт за 2017 рік, якщо він вже зданий?vd_bti@ukr.net писав:Ура,все получилось и фин и бюджетная отчетность за 2017г набрана и оправлена в казну и принята казначеем!
АС-Є звітність заповнення
- Bux6109
- Мешканець
- Регіон: Донецкая Область
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 разів
-
- Новачок
- Регіон: Черниговская область
vd_bti@ukr.net, Скажіть а ви ДБ чи МБ? Фінансову я зробила, підписала і приготовила до відправки.А бюджетна не виходить. Може підкажете пише що В мережі консолідації звітності не заповнено Розпорядник який консолідує звітну форму для МБ( Бюджет= фонд= КВК= КПК=) і не дає нічого створити, що це може бути??? І ще як прикріпити супровідний лист???
-
- Новачок
VOV, а можливо ви щось підкажете, що це має бути, що при створенні фінансової звітності пише В мережі консолідації звітності не заповнено Розпорядник який консолідує звітну форму для МБ( Бюджет= фонд= КВК= КПК=) і не дає нічого створити, що це може бути??? І ще як прикріпити супровідний лист???
- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
Щодо супровідного листа не знаю а щодо Фінансової звітності то можливість її внесення залежить від довідника "Мережа власна фінансова звітність" де повинн абути додана власна установа з діапазоном мережі 1.01.2017 - 31.12.2017. Після цього мовби повинно давати внести фінансову звітність.15041966 писав:VOV, а можливо ви щось підкажете, що це має бути, що при створенні фінансової звітності пише В мережі консолідації звітності не заповнено Розпорядник який консолідує звітну форму для МБ( Бюджет= фонд= КВК= КПК=) і не дає нічого створити, що це може бути??? І ще як прикріпити супровідний лист???
- wyrik
- Мандрівник
- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 2 рази
Огромное спасибо всё получилось с Вашей подсказкой!VOV писав:Щодо супровідного листа не знаю а щодо Фінансової звітності то можливість її внесення залежить від довідника "Мережа власна фінансова звітність" де повинн абути додана власна установа з діапазоном мережі 1.01.2017 - 31.12.2017. Після цього мовби повинно давати внести фінансову звітність.15041966 писав:VOV, а можливо ви щось підкажете, що це має бути, що при створенні фінансової звітності пише В мережі консолідації звітності не заповнено Розпорядник який консолідує звітну форму для МБ( Бюджет= фонд= КВК= КПК=) і не дає нічого створити, що це може бути??? І ще як прикріпити супровідний лист???
-
- Мандрівник
- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 1 раз
В довідниках не дає коректувати дату відкриття ( не активне віконце), не можемо внести звітність , не дає обрати при введенні бюджетної звітності код бюджету, хоча всі довідники заповнені....Може це залежати від вищестоящої установи?
- VOV
- Коронована особа
Дата відкриття не корегується. Це мабуть так закладено розробниками. Якщо потрібно розширити діапазон дат то потрібно внести ще один запис із новою датою на початок.trofimenko.t писав:В довідниках не дає коректувати дату відкриття ( не активне віконце), не можемо внести звітність , не дає обрати при введенні бюджетної звітності код бюджету, хоча всі довідники заповнені....Може це залежати від вищестоящої установи?
- VOV
- Коронована особа
У моєму випадку ліва колонка також була відсутня певний час а потім сама з'явилася. Відповідно логічно припустити що це залежить від казначейства і користувач із свого робочого місця вплинути на неї не має можливості.ooooo_ubr писав:Mudryk, і у мене ліва колонка відсутня ..шо це таке? як його виправити, може хтось знає..
- Bux6109
- Мешканець
Странно, в бюджетной звітності форми 7м додаток 7, додаток 22, додаток 28 подтянулись пустые бланки без цифр (хотя данные отчета есть).... вносить данные ни к какому результату не приводит....все равно пусто 

- VOV
- Коронована особа
Я так розумію, що, наприклад, у формі 7 підтягуватися повинні дані на початок періоду. Дані на звітну дату потрібно заповнювати самим. І мабуть таке і в інших формах. Інакше ж який смисл звітності якщо все буде підтягуватись.Bux6109 писав:Странно, в бюджетной звітності форми 7м додаток 7, додаток 22, додаток 28 подтянулись пустые бланки без цифр (хотя данные отчета есть).... вносить данные ни к какому результату не приводит....все равно пусто
- VOV
- Коронована особа
Я так розумію, що головне щоб там дані якось з'явилися, чи підтягнулися з даних казначейства, чи завантажені з dbf чи внесені вручну. Для кожної форми свій оптимальний порядок дій.buhg писав:подскажите,в бюджетной зв надо створювати звити и появляються наши цифри или импортувати их из отчета в дбф файлах не пойму никак
-
- Новачок
VOV, Дякую що відповіли, сама хворію, прихожу на роботу після лікарні, то вибачайте що так довго не читаю відповіді.Довідник заповнений з таким діапазоном. Але коли створюю звітність обираю вид бюджету , номер звіту, а далі код бюджету, фонд, і квк..... не дає вибрати не активне вікно, десь його потрібно заносити чи як???? Щось мовчать форумчани що фінансуються з ДБ, чи хтось заносив цю кляту бюджетну звітність?????
- VOV
- Коронована особа
Я пробував створювати по місцевому бюджету. По державному можливо є особливості. По місцевому також довго не створювалася (не вибирався код бюджету), а потім в один момент почало давати вибирати значення. Виходить що це також мабуть залежить від казначейства.15041966 писав:VOV, Дякую що відповіли, сама хворію, прихожу на роботу після лікарні, то вибачайте що так довго не читаю відповіді.Довідник заповнений з таким діапазоном. Але коли створюю звітність обираю вид бюджету , номер звіту, а далі код бюджету, фонд, і квк..... не дає вибрати не активне вікно, десь його потрібно заносити чи як???? Щось мовчать форумчани що фінансуються з ДБ, чи хтось заносив цю кляту бюджетну звітність?????
- Bux6109
- Мешканець
Увы.... попытки что-то сделать, чтобы отчетность в программе соответствовала действительности ни к чему не привели....выбрасывает и не дает правитьVOV писав:Я так розумію, що, наприклад, у формі 7 підтягуватися повинні дані на початок періоду. Дані на звітну дату потрібно заповнювати самим. І мабуть таке і в інших формах. Інакше ж який смисл звітності якщо все буде підтягуватись.Bux6109 писав:Странно, в бюджетной звітності форми 7м додаток 7, додаток 22, додаток 28 подтянулись пустые бланки без цифр (хотя данные отчета есть).... вносить данные ни к какому результату не приводит....все равно пусто
- VOV
- Коронована особа
Навіть вручну не дає заповнити? Тобто цифри набираєте а вони пропадають?Bux6109 писав:Увы.... попытки что-то сделать, чтобы отчетность в программе соответствовала действительности ни к чему не привели....выбрасывает и не дает правитьVOV писав:Я так розумію, що, наприклад, у формі 7 підтягуватися повинні дані на початок періоду. Дані на звітну дату потрібно заповнювати самим. І мабуть таке і в інших формах. Інакше ж який смисл звітності якщо все буде підтягуватись.Bux6109 писав:Странно, в бюджетной звітності форми 7м додаток 7, додаток 22, додаток 28 подтянулись пустые бланки без цифр (хотя данные отчета есть).... вносить данные ни к какому результату не приводит....все равно пусто
- VOV
- Коронована особа
Я цим самим займався кожен день доки все не почало получатися. Значить точно це залежить від того як казначейства добавляють дані на сервер. Чекайте, час від часу перевіряйте як працює. Зараз, я так розумію нікого, не кваплять заносити звітність. Думаю коли на стороні казначейства буде все вже нормально, тоді буде команда всім протестувати звітність з підписами і відправкою.15041966 писав:VOV, Я кожного дня заходжу і код бюджету і далі вибрати недає, мабуть це щось програмісти не внесли чи ???? Хоч місцевий якось заносять дані.
- Bux6109
- Мешканець
Да вірно! Неодноразові спроби заповнити давали нуліVOV писав:Навіть вручну не дає заповнити? Тобто цифри набираєте а вони пропадають?Bux6109 писав:Увы.... попытки что-то сделать, чтобы отчетность в программе соответствовала действительности ни к чему не привели....выбрасывает и не дает правитьVOV писав:Я так розумію, що, наприклад, у формі 7 підтягуватися повинні дані на початок періоду. Дані на звітну дату потрібно заповнювати самим. І мабуть таке і в інших формах. Інакше ж який смисл звітності якщо все буде підтягуватись.Bux6109 писав:Странно, в бюджетной звітності форми 7м додаток 7, додаток 22, додаток 28 подтянулись пустые бланки без цифр (хотя данные отчета есть).... вносить данные ни к какому результату не приводит....все равно пусто
- VOV
- Коронована особа
А коли пропадають цифри? Якщо набрати в ячейку цифру то вона ж там залишається?Bux6109 писав:Да вірно! Неодноразові спроби заповнити давали нуліVOV писав:Навіть вручну не дає заповнити? Тобто цифри набираєте а вони пропадають?Bux6109 писав:Увы.... попытки что-то сделать, чтобы отчетность в программе соответствовала действительности ни к чему не привели....выбрасывает и не дает правитьVOV писав:Я так розумію, що, наприклад, у формі 7 підтягуватися повинні дані на початок періоду. Дані на звітну дату потрібно заповнювати самим. І мабуть таке і в інших формах. Інакше ж який смисл звітності якщо все буде підтягуватись.Bux6109 писав:Странно, в бюджетной звітності форми 7м додаток 7, додаток 22, додаток 28 подтянулись пустые бланки без цифр (хотя данные отчета есть).... вносить данные ни к какому результату не приводит....все равно пусто
-
- Мандрівник
- Регіон: Львовская область
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 1 раз
Добрий день !!! Скажіть чи робив хтось протокол тестування електронної звітності вимагає казнаейство
...Що там треба писати ...
...Що там треба писати ...
- Bux6109
- Мешканець
Найцікавіше, що проставляю в ячейку цифру переходжу за допомогою Tab на іншу ячейку, дивлюсь на попередню - замість веденої цифри з'являється нуль і так на 3-х бланках бюджетної звітності...дивноVOV писав:А коли пропадають цифри? Якщо набрати в ячейку цифру то вона ж там залишається?Bux6109 писав:Да вірно! Неодноразові спроби заповнити давали нуліVOV писав:Навіть вручну не дає заповнити? Тобто цифри набираєте а вони пропадають?Bux6109 писав:Увы.... попытки что-то сделать, чтобы отчетность в программе соответствовала действительности ни к чему не привели....выбрасывает и не дает правитьVOV писав:Я так розумію, що, наприклад, у формі 7 підтягуватися повинні дані на початок періоду. Дані на звітну дату потрібно заповнювати самим. І мабуть таке і в інших формах. Інакше ж який смисл звітності якщо все буде підтягуватись.Bux6109 писав:Странно, в бюджетной звітності форми 7м додаток 7, додаток 22, додаток 28 подтянулись пустые бланки без цифр (хотя данные отчета есть).... вносить данные ни к какому результату не приводит....все равно пусто